-
Ρε συ μην τα βάφεις μαύρα!
Το ξέρω πολύ καλά ότι τα +2λ κατανάλωσης κακοφαίνονται πολύ αλλά σε ετήσια βάση και με ψυχραιμία αν το δεις δεν είναι τέτοιο δράμα.
Άλλωστε όποιο 1600άρι και να έπερνες κάτω από 9λ δε θα έκαιγε μιας και έχουν αυξηθει τα βάρη.
Το 10άρικο που βάζεις κάνε το 20άρικο (ώστε να μην έρχεσαι μέρα παρά μέρα αντιμέτωπος με την κατανάλωση) , και βεβαίως σταδιακά προσπάθησε να το ξεχάσεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε, ξέρεις πόσο καίει ένα τζιπ μέσα στην πόλη;ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
ΤΟ ΤΕRIOS ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ GOLF TsI
Το ΝISSAN QASQAI 2000 KYBIKA ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑIΕΙ AΠΟ ΤΟ GOLF TSI.Aστο φιλε ,καλο κουραγιο να εχω .
-
περίμενε τώρα που θα βγει το Tiguan και θα έχεις τζιπ που θα καίει ακριβώς όσο το Golf
-
Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις, tommaso:
α) πουλάς το golf AMEΣΑ
β) ακολουθείς την πρόταση του charmak και αγοράζεις matiz
γ) θες χώρους; κανένα πρόβλημα, αγοράζεις μπαγκαζιέρα οροφής ή, αν φοβάσαι μη χαλάσει η αεροδυναμική ισορροπία του αυτοκινήτου, ρυμούλκα.
δ) θες όμως και επιδόσεις. Κι εδώ υπάρχει λύση: αγοράζεις δύο νιτρομπούκαλα (ένα για το matiz και ένα για τη ρυμούλκα). Έτσι θα συνδυάζεις και οικονομία και επιδόσεις. Απλώς δε θα τα έχεις συγχρόνως. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Ρε, ξέρεις πόσο καίει ένα τζιπ μέσα στην πόλη;
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
ΤΟ ΤΕRIOS ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ GOLF TsI
Το ΝISSAN QASQAI 2000 KYBIKA ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑIΕΙ AΠΟ ΤΟ GOLF TSI.Aστο φιλε ,καλο κουραγιο να εχω .
To terios σε πραγματικές συνθήκες (spitimonitοr) από 9,16-11.
Τα qashqai τα δίλιτρα 9.4-10.
Καταλαβαίνεις ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν;
-
Ξερω για τους φιλους που σχολιασαν το θεμα ειρωνικα παραπανω
ειναι απλα ενας τροπος διασκεδασης.Για μενα ομως ειναι μια καθημερινη στεναχωρια γιατι με τοσα χρηματα
που εδωσα περιμενα να εχω ενα χρηστικο αμαξι που θα με ικανοποιει.
Και οτι αυτα που λεει οτι εχει (χαμηλη καταναλωση) θα ηταν αληθεια.
Δυστηχως ομως.Η καλυτερη επιλογη θα ηταν Το Τsi 122 aλογων η το auris
Μεχρι εκει αντεχει η τσεπη μου.
Πολυ αργα ομως..Καλα να παθω που ακουω τους ειδικους..
-
Κωνσταντίνε, σου χει πει κανείς ότι αυτό που κάνεις λέγεται ψυχαναγκασμός;
-
, μπορεί... αλλά αποφάσισα να μην είμαι ακραίος και εγκάθετος πεζοτίστας μόνο, αλλά να υπερασπιστώ και το γκόλφ.
-
Οταν σας έλεγα εγώ ότι ή το σκίζω ή δε το σκίζω καίει 16... με κοροιδεύατε.....
Ρε φίλε μήπως μένεις και εσύ κέντρο
Εδω το υβριδικό του φίλου χρήστη εδω στο φορουμ του καίει 7,5 εσύ ήθελες το ίδιο
Πλάκα πλάκα έχει δίκιο στο εξής
Στο φορουμ πολλές φορές μας δίνανε κάποιοι χρήστες χαμηλές καταναλώσεις αλλά δε ξέρω από ποια πόλη. ( θα δω στο γραφείο έναν 50 αρι που εχουμε με TSi και θα σου πω τι γράφει το Computer του)
και πλάκα πλάκα έχεις άδικο στο εξής....
Δεν είδα εγω σε κανένα περιοδικό να λένε ότι καίει λίγο.... Πολύ έκαιγε...
Πάρε το autocar να δείς τι τους καίει το μακράς διαρκείας που έχουν -
Θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα...Απέκτησα πρόσφατα ένα TSI GT sport με DSG κιβώτο και παρατήρησα μεγάλη διαοφορά στην απόδοση του κινητήρα με χρήση βενζίνης BP Ultimate και απλής 95άρας (EKO). Έχετε παρατηρησει κάτι παρόμοιο....Παρόλο που δεν μπορώ να πιέσω το αυτοκίνητο καθώς είναι στο στρώσιμο, διαπίστωσα ότι με την ULTIMATE η απόκριση και η ροπή είναι απίστευτη για 1400 cc και βάρος 1250 kgr, ενώ με την προσθήκη 95άρας τα πράγματα χειροτερεύουν πολύ...όχι ότι υπάρχει πρόβλημα απόδοσης αλλά η σύγκριση με την Ultimate είναι αποκαρδιωτική...
Επιπλέον, έχετε διαπιστώσει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση (λτ/100Km) με την χρήση Ultimate όπως συχνά διαφημίζεται....Σημειώνω ότι και σε άλλα οχήματα (όχι τεχνολογίας TSI) έχω διαπιστώσει διαφορά επίδόσεων με χρήση ULTIMATE αλλά όχι τέτοιας κλίμακας. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταλαβαίνεις ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν;
Οχι δεν το καταλαβαινει... γιατι προφανως ο ανθρωπος η μοναδικη επαφη που εχει με τα αυτοκινητα, ειναι τα φυλλαδια των αυτοκινητοβιομηχανιων και βγαζει συμπερασματα απο εκει.
Αν ηθελε 7 λιτρα... επρεπε να παρει κανα ταπεινο 1000αρακι με τιποτα 60αλογακια.... και οχι 1400T με 140, ασχετα αν αναλογικα το Golf εχει πολλη καλη καταναλωση.
Τεσπα... ειναι ο κλασσικος διαλογος που εγινε και πριν μηνες...
-
για δώσε νουμεράκια απόκλισης για παρόμοιες διαδρομές....
-
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
Θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα...Απέκτησα πρόσφατα ένα TSI GT sport με DSG κιβώτο και παρατήρησα μεγάλη διαοφορά στην απόδοση του κινητήρα με χρήση βενζίνης BP Ultimate και απλής 95άρας (EKO). Έχετε παρατηρησει κάτι παρόμοιο....Παρόλο που δεν μπορώ να πιέσω το αυτοκίνητο καθώς είναι στο στρώσιμο, διαπίστωσα ότι με την ULTIMATE η απόκριση και η ροπή είναι απίστευτη για 1400 cc και βάρος 1250 kgr, ενώ με την προσθήκη 95άρας τα πράγματα χειροτερεύουν πολύ...όχι ότι υπάρχει πρόβλημα απόδοσης αλλά η σύγκριση με την Ultimate είναι αποκαρδιωτική...
Επιπλέον, έχετε διαπιστώσει μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση (λτ/100Km) με την χρήση Ultimate όπως συχνά διαφημίζεται....Σημειώνω ότι και σε άλλα οχήματα (όχι τεχνολογίας TSI) έχω διαπιστώσει διαφορά επίδόσεων με χρήση ULTIMATE αλλά όχι τέτοιας κλίμακας.για δώσε νουμεράκια απόκλισης για παρόμοιες διαδρομές....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οταν σας έλεγα εγώ ότι ή το σκίζω ή δε το σκίζω καίει 16... με κοροιδεύατε.....Ρε φίλε μήπως μένεις και εσύ κέντρο
Εδω το υβριδικό του φίλου χρήστη εδω στο φορουμ του καίει 7,5 εσύ ήθελες το ίδιο
Πλάκα πλάκα έχει δίκιο στο εξής
Στο φορουμ πολλές φορές μας δίνανε κάποιοι χρήστες χαμηλές καταναλώσεις αλλά δε ξέρω από ποια πόλη. ( θα δω στο γραφείο έναν 50 αρι που εχουμε με TSi και θα σου πω τι γράφει το Computer του)
και πλάκα πλάκα έχεις άδικο στο εξής....
Δεν είδα εγω σε κανένα περιοδικό να λένε ότι καίει λίγο.... Πολύ έκαιγε...
Πάρε το autocar να δείς τι τους καίει το μακράς διαρκείας που έχουνΟταν το πηρα φιλε ηταν Νοεμβρης του 2006,μολις ειχε βγει.
Ολοι μιλουσαν για 'επανασταση' στην αποδοση και καταναλωση(7 λτ) ( στην κοροιδια θα λεγα εγω)Ρωτησα τους παντες πιστεψε με,Ολοι παραπλησια αποψη ειχαν
Ακομα και στις επιμονες ερωτησεις μου για την καταναλωση
Ελεγα αντε να ειναι 8 η καταναλωση στη χειροτερη, οχι 9 και 10.(Και μια παρακληση στους φιλους που κανουν λιγο ειρωνικα σχολια,
Παιδια ,μου φτανει η στεναχωρια μου καθε φορα που μπαινω στο αμαξι που με τοσο κοπο αγορασα,δεν χρειαζεται να με χτυπατε λεκτικα &σεις)Απλα μεταφερω την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Τιποτα αλλο. -
Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι;
-
-
-
E όχι και τρολ αυτός ο σοβαρότατος χρήστης!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιά πόλη βρίσκεσαι;Στην Αθηνα γινονται οι περισσοτερες διαδρομες.
Εχω κανει περιπου 15000χλμ με αρκετα ταξιδια.
Οι αλλαγες ταχυτητες γινονται στις 2000 στροφες.Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το Τsi 122 hp
θα κανει παρα πολλες πωλησεις αφου ειναι πιο κοντα στις
αναγκες των περισσοτερων ανθρωπων στην μικρομεσαια κατηγορια
αυτοκινητων.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)