-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
RE ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ!
Πωπω νομιζω οτι αυτοι που εδω που λετε για τα hummer kai ta cayenne
είστε παιδια με πλούσιο μπαμπά,επομενως το αυτοκινητα ειναι κατι σαν παιχνιδια για σας.
Για εμας τους υπολοιπους ομως ειναι ενα μεσο για μια ανετη μετακινηση και σχετικα φθηνη,γιατι και 20000 ευρω δεν ειναι καθολου λιγα για ενα μεσο ελληνα.παρολαυτα τα διεθεσα. Αυτα που δειξατε δεν τα οδηγει η πλειοψηφια του κοσμου,για μενα ειναι αχρηστα αφου ειναι δυσκολοσυντηρητα και υπερβολικα τεραστια. Ναι ειναι κατι σαν τανκς
**Για τους νεοπλουτους καλα ειναι. Οι περισσοτεροι νεοι ομως ( 25) θελουν κατι που να ταιριαζει στην ηλικια τους και να ειναι παρα πολυ καλο συνολικα. Το Sx4 και τζιπ ειναι ,και αξιοπρεπη τετρακινηση εχει και χαμηλη καταναλωση και μπορεις να το χρησιμοποιησεις καθημερινα και παντου **.
(Την Cayene apla την παιρνεις για να δειξεις οτι εχεις πολλα λεφτα.)
Δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.Kaτω τα παιδια του μπαμπα και οι νεοπλουτοι! )**Ενα ευκολο στην κινηση και οικονομικο τζιπακι σαν το Sx4 νομιζω ειναι κατι παραπανω αποτι θαθελε ενας μεσος οδηγος σημερα!
**Μια συμβουλή: μη κάνεις χρήση απαγορευμένων ουσιών όταν πρόκειται να αγοράσεις αυτοκίνητο. Όταν πρόκειται να πάρεις το επόμενο αυτοκίνητό σου ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
RE ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ!
Πωπω νομιζω οτι αυτοι που εδω που λετε για τα hummer kai ta cayenne
είστε παιδια με πλούσιο μπαμπά,επομενως το αυτοκινητα ειναι κατι σαν παιχνιδια για σας.
Για εμας τους υπολοιπους ομως ειναι ενα μεσο για μια ανετη μετακινηση και σχετικα φθηνη,γιατι και 20000 ευρω δεν ειναι καθολου λιγα για ενα μεσο ελληνα.παρολαυτα τα διεθεσα. Αυτα που δειξατε δεν τα οδηγει η πλειοψηφια του κοσμου,για μενα ειναι αχρηστα αφου ειναι δυσκολοσυντηρητα και υπερβολικα τεραστια. Ναι ειναι κατι σαν τανκς
**Για τους νεοπλουτους καλα ειναι. Οι περισσοτεροι νεοι ομως ( 25) θελουν κατι που να ταιριαζει στην ηλικια τους και να ειναι παρα πολυ καλο συνολικα. Το Sx4 και τζιπ ειναι ,και αξιοπρεπη τετρακινηση εχει και χαμηλη καταναλωση και μπορεις να το χρησιμοποιησεις καθημερινα και παντου **.
(Την Cayene apla την παιρνεις για να δειξεις οτι εχεις πολλα λεφτα.)
Δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.Kaτω τα παιδια του μπαμπα και οι νεοπλουτοι! )**Ενα ευκολο στην κινηση και οικονομικο τζιπακι σαν το Sx4 νομιζω ειναι κατι παραπανω αποτι θαθελε ενας μεσος οδηγος σημερα!
**Μια συμβουλή: μη κάνεις χρήση απαγορευμένων ουσιών όταν πρόκειται να αγοράσεις αυτοκίνητο. Όταν πρόκειται να πάρεις το επόμενο αυτοκίνητό σου ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΦΛΩΡΟΣ! ΑΠΛΑ!
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΜΑΞΙ!! -
ΦΛΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕωΝΙΔΑ!!!!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε tommaso δεν πας για κανένα banιο?!Με πρόλαβες! Αυτό ερχόμουνα να του γράψω και εγώ τώρα. 25 χρονών και κάθεται καλοκαιριάτικα Κυριακή να γράφει τις π@π@ριές του ....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΦΛΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕωΝΙΔΑ!!!!τώρα που το σκέφτομαι, και εγώ είμαι φλώρος.
-
Ενα ευκολο στην κινηση και οικονομικο τζιπακι σαν το Sx4 νομιζω ειναι κατι παραπανω αποτι θαθελε ενας μεσος οδηγος σημερα!
Συγγνωμη που καταριπτω τον μυθο των turbo στην Αθηνα! τι ανουσιο πραγμα θεε μου..ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ..CAYENNE!
TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ! _________________Μπορείς να μου απαντήσεις κάτι ειλικρινά?ΠΟΤΕ θα σε πάει κάπου το sx4 που είναι τζιπ που δε μπορεί να σε πάει ένα άλλο συμβατικό (πιο χαμηλό αν το θές έτσι) αμάξι?
Πίστεψέ με ΑΝ είχα λεφτά, θα έπαιρνα ένα Cayenne όχι για να δείξω πόσα λεφτά έχω, αλλά γιατί κάνει τα πάντα πάρα πολύ καλά.(Το Χ5 δε μου αρέσει οπτικά.)Επίσης δεν είναι τόσο δυσκολοσυντήρητα όσο λες, αρκεί αυτός που θα τα αγοράσει δε θα τα έχει πάρει με 1.000.000 δόσεις και να χρειάζεται να ξεχρεώνει και από τον τάφο του.
Εγώ?Λεφτάς?
Τρώω τα λεφτά του μπαμπά μου που με έχει κακομάθει?
Γαμάτο...
Έγραψε αυτό...Το ανέκδοτο του μήνα...
(σε δικαιολογώ βέβαια γιατί δε με ξέρεις:) )Θα κάνω μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να απαντήσω σοβαρά.
Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι το τζιπάκι 'σου' είναι καλύτερο από το golf tsi και ουσιαστικά με αυτά που μας λες δεν μπορεί καν να τεθεί σε σύγκρινη, γιατί έφτιαξες το topic?Για να επιβεβαιώσουμε την επιλογή σου?Sorry που δε μπόρεσα να ικανοποιήσω την φιλοδοξία σου.Αν όλοι πιστεύαμε ότι εσύ έχεις δίκιο, θα ήμασταν όλοι tommaso. Πίστεψέ με...μου αρέσει η διαφορετικότητά. Δε θέλω όλοι να σκέφτονται σαν κι εμένα -
Ρε παιδια δεν χρειαζεται αυτο! Και εγω golf tsi εχω ,πολυ καλο αμάξι!
Παρακαλω επιτελους εναν moderator να αλλαξει το topic που εχω ανοιξει 'τουρμπο η τετρακινηση' σε 'Turbo η Τετρακινηση , Golf Tsi η SuzukiSx4!'
**Δεν εχω δικαιωμα να απασχολω το τοπικ με off road θεματα!
Moderator ακους?? Αλλαξε το!![b]**
[/b] -
Παρακαλω επιτελους εναν moderator να αλλαξει το topic που εχω ανοιξει 'τουρμπο η τετρακινηση' σε 'Turbo η Τετρακινηση'
...Τώρα έστρωσε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παρακαλω επιτελους εναν moderator να αλλαξει το topic που εχω ανοιξει 'τουρμπο η τετρακινηση' σε 'Turbo η Τετρακινηση'
...Τώρα έστρωσε.
ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΟΥΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!
ΦΛΩΡΑΚΟ! -
-
...Τώρα έστρωσε.
ΦΛΩΡΑΚΟ!κι εσύ βούτα την γλώσσα στο μυαλό σου προτού μιλήσεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Τώρα έστρωσε.
I
ΦΛΩΡΕ ΝΟ2 !!!!!
-
...Τώρα έστρωσε.
I
ΦΛΩΡΕ ΝΟ2 !!!!!
Ναι το ξέρω δεν έχω τζιπς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Τώρα έστρωσε.
I
ΦΛΩΡΕ ΝΟ2 !!!!!
NAI AΛΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ .ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣΑΙ! -
...Τώρα έστρωσε.
I
ΦΛΩΡΕ ΝΟ2 !!!!!
NAI AΛΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ .ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣΑΙ!κι εσύ μένεις στο πλανήτη της βλακείας...αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ GOLF TSI .TO XAIROMAI ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΩ.
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΟFF ROAD.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SX4 THS SUZUKI
ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!ΦΙΛΙΚΑ
TOMMASO -
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ GOLF TSI .TO XAIROMAI ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΩ.
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΟFF ROAD.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SX4 THS SUZUKI
ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!ΦΙΛΙΚΑ
TOMMASOστο καλό και να μας γράφεις!
Εχθρικά,
elteo
-
Μύριζει ban εδώ μέρα πολύ έντονα...
Τώρα ποιός θα το τσιμπήσει δεν ξέρω... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τώρα ποιός θα το τσιμπήσει δεν ξέρω...HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!
ZHTΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ!
-
Τώρα ποιός θα το τσιμπήσει δεν ξέρω...HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!
ZHTΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ!
Γεια σου ρε tommaso σύντροφε. Μην τους ακούς αυτούς, είναι πιόνια των ιμπεριαλιστών. Εμένα θ'ακούσεις: Λοιπόν, θα πουλήσεις το TSI, θα δώσεις τα μισά και θα πας 3 μήνες Κούβα να ρίξεις καναν κρύο να ξελαμπικάρει το κεφάλι σου. Μετά όταν γυρίσεις με το καλό θα πάρεις ένα LADA NIVA που είναι πραγματικό jeep και άγριο και φτιαγμένο από συντρόφους και με τα ρέστα παίρνεις και μια φλορέτα, άντε ΜΖ, που είναι και αυτά δικά μας για να μετακινείσαι στην πόλη.
Σωστός???
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)