-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εδω δεν ειναι για το gt?
Λες να διαφέρει πολύ το σέρβις; ή τα χλμ/χρόνος;
Πάντως όταν το πεις πολλοί θα αναρωτιούνται
'Μας λέει αλήθεια;' -
Ναι, εγώ λέω ψέμματα, ενώ πιστεύουν άλλους που γράφουν για σπασμένους κινητήρες
είναι τι θες/συμφέρει να πιστέψεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εδω δεν ειναι για το gt?
Λες να διαφέρει πολύ το σέρβις; ή τα χλμ/χρόνος;
εγω δε ξερω τπτ για τα vw (και τα παραπλησια)...καθε επισκεψη μου εκει περιλαμβανει εκπληξεις..
-
Αν σου πω πόσο διαφέρουν σέρβις από 8βάλβιδο σε 16βάλβιδο...ναι, μπορεί να διαφέρει στις τιμές σέρβις ένας 2λιτρος τούρμπο με έναν 1.4αρη δίτουρμπο!
-
4 φίλτρα παίρνουν και τα δύο (αέρος, λαδιού, βενζίνης, γύρης) κι η διαφορά είναι στο 1 λίτρο λάδι που παίρνει επιπλέον ο δίλιτρος
-
Στο Carrefour δηλαδή με την προσφορά μπορεί να βγαίνει γύρω στα 5 ευρώ παραπάνω!
My fault, δεν πρόσεξα τα χιλιόμετρα και φαντάστηκα μεγάλο σέρβις και όχι λάδια-φίλτρα μόνο! Εκεί συνήθως εμφανίζονται μεγάλες διαφορές! I apologize for the inconvenience!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν σου πω πόσο διαφέρουν σέρβις από 8βάλβιδο σε 16βάλβιδο...ναι, μπορεί να διαφέρει στις τιμές σέρβις ένας 2λιτρος τούρμπο με έναν 1.4αρη δίτουρμπο!Οι τιμές των σέρβις διαφέρουν σίγουρα, ανάλογα και με το πόσο παλιό ή καινούργιο είανι το μοντέλο του αυτοκινήτου...
Αλλά από την στιγμή που οι δύο αυτοί κινητηρες (TSI kai ΤFSI) έχουν τα ίδια διαστήματα για τις διάφορες εργασίες δεν αποκλείεται να έχουν και το ίδιο κόστος (ή τουλάχιστον παρόμοιο). -
Με το μεγάλο σέρβις τι εννοείς;
-
60000 - 120000 κλπ.
Ιμάντες (αν υπάρχει και χρονισμού) και ούτω καθ'εξής. Με αφορμή τις αντλίες νερού και τους ιμάντες αρχίζουν μερικές διαφορές και ξεχειλώνουν σε αυτά τα χιλιόμετρα.
Έκανα λάθος ειρμό, οπότε δικό μου το λάθος!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
60000 - 120000 κλπ.Ιμάντες (αν υπάρχει και χρονισμού) και ούτω καθ'εξής. Με αφορμή τις αντλίες νερού και τους ιμάντες αρχίζουν μερικές διαφορές και ξεχειλώνουν σε αυτά τα χιλιόμετρα.
GTI ιμάντες στα 180Κ!!! Για το GT δεν ξέρω
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
60000 - 120000 κλπ.
Ιμάντες (αν υπάρχει και χρονισμού) και ούτω καθ'εξής. Με αφορμή τις αντλίες νερού και τους ιμάντες αρχίζουν μερικές διαφορές και ξεχειλώνουν σε αυτά τα χιλιόμετρα.
GT & TSI & FSI 1,4/1,6 ποτέ Καδένα
-
-
E το ξέρουμε το focus τώρα θα το μάθουμε;
-
Τελικά με ιμάντα ή με καδένα βγαίνει το TSI. Η καδένα είναι πιο αξιόπιστη. Ιμάντας όταν αρχίζουν να βάζουν καδένα χώρια από τη Mercedes και BMW και η Opel άρχισε να βάζει μου φαίνεται περίεργο η VW να έχει μείνει πίσω.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Τελικά με ιμάντα ή με καδένα βγαίνει το TSI. Η καδένα είναι πιο αξιόπιστη. Ιμάντας όταν αρχίζουν να βάζουν καδένα χώρια από τη Mercedes και BMW και η Opel άρχισε να βάζει μου φαίνεται περίεργο η VW να έχει μείνει πίσω.με καδένα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
60000 - 120000 κλπ.
Και το GTI καδένα έχει αλλά το βιβλίο του κατασκευαστή λέει αλλαγή στα 180Κ.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
60000 - 120000 κλπ.
το GTI έχει ιμάντα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
60000 - 120000 κλπ.
το GTI έχει ιμάντα
Το βιβλίο γράφει οδοντωτός ιμάντας χρονισμού, αλλά το ότι είναι καδένα μου το είπε υπέυθυνος συνεργείου σε εξουσιοδοτημένο μετά από ερώτησή μου. Και μάλιστα μου είπε ότι είναι και πιο ακριβός σε σχέση με απλό ιμάντα(περίπου διπλάσια τιμή) γι' αυτό ακριβώς το λόγο.
-
Μου την έπεσε ένα μάυρο 5d tsi και ήταν απίστευτα όμορφο και γρήγορο!!!
Παιδιά είναι κορυφαίο το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τελικά με ιμάντα ή με καδένα βγαίνει το TSI. Η καδένα είναι πιο αξιόπιστη. Ιμάντας όταν αρχίζουν να βάζουν καδένα χώρια από τη Mercedes και BMW και η Opel άρχισε να βάζει μου φαίνεται περίεργο η VW να έχει μείνει πίσω.
με καδένα
Σε ευχαριστώ technik
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)