-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δηλαδή εγώ θα έπρεπε να διαβάζω το ...honda magazine ή honda tuning -αν υπάρχουν τέτοια έντυπα- για να το παίζω αντικειμενικόςΤι σου χω.....
-
μέτρησαν το civic σε 25 βαθμούς θερμοκρασία και το τούρμπο σε 15...Ανάποδα τα λες, εκτός αν έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό.
Golf tsi 29 C,1/2 ρεζερβουαρ
Civic 17 C,4/4 ρεζερβουαρ
Golf 50-80: 2.7/5.3/6.4/8.6
Civic 50-80: 5.8/7.6/10.2/13.5
Golf 80-110: 4.4/5.5/7.1/9.1
Civic 80-110: 5.9/8.1/11.3/14.2 -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
μέτρησαν το civic σε 25 βαθμούς θερμοκρασία και το τούρμπο σε 15...
Ανάποδα τα λες, εκτός αν έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό.
Civic 80-110: 5.9/8.1/11.3/14.2οντως ηταν πολυ νωρις για να γραψεις τετοιες μετρησεις!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δηλαδή εγώ θα έπρεπε να διαβάζω το ...honda magazine ή honda tuning -αν υπάρχουν τέτοια έντυπα- για να το παίζω αντικειμενικός
Τι σου χω.....
τώρα θα τους τσακίσω στην αντικειμενικότητα... Έκανες μίξη και των 2 περιοδικών που ανέφερα...
(δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι θιασώτης των πολύ φτιαγμένων αυτοκινήτων με 500 άλογα...που καίνε 30 λίτρα/100χλμ και απέχουν μερικά χιλιοστά από την άσφαλτο. Βεβαια θα ρίξω μια ματιά) -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Civic 80-110: 5.9/8.1/11.3/14.2γράψε μας όλα τα στοιχεία αφού τα έχεις...καταναλώσεις κλπ. Δεν μας έγραψες 98αρα βενζίνη;
95 απαγορεύει η vw στις μετρήσεις; Βγάλε και κόστος χρήσης σε βάθος χρόνου με αυτή...
και επιδόσεις με 95 για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα στοιχεία σου με την 98αρα. Φοβερές διαφορές σε ρεπρίζ. Όμως να λάβεις υπόψη σου και αυτά που σου γράφω...επιλεκτικά μας τα γράφεις -
Όπα όπα!! Δεν είμαι vagίτης!!! Μόνο για αυτό μη με κατηγορείς!!!
Οι μετρήσεις δεν είναι δικές μου αλλά του drive. Δεν τις σχολίασα απλά τις παρέθεσα. Μην την πέφτεις σε μένα αν νομίζεις ότι δεν είναι σωστές αλλά στο drive!
Για βενζίνη δεν ξέρω τι έβαλαν, μακάρι να το έγραφαν και να το έβαζα και εγώ εδώ.
Ξέχασα να γράψω για τα φρένα: golf 100-0: 41.6m, civic: 37.2
Η κατανάλωση είχε αναφερθεί στο ανάλογο θέμα απο τον funky. Το ξαναβάζω: golf: 10.8 civic: 9 -
Civic 80-110: 5.9/8.1/11.3/14.2γράψε μας όλα τα στοιχεία αφού τα έχεις...καταναλώσεις κλπ. Δεν μας έγραψες 98αρα βενζίνη;
95 απαγορεύει η vw στις μετρήσεις; Βγάλε και κόστος χρήσης σε βάθος χρόνου με αυτή...
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα στοιχεία σου με την 98αρα. Φοβερές διαφορές σε ρεπρίζ. Όμως να λάβεις υπόψη σου και αυτά που σου γράφω...επιλεκτικά μας τα γράφειςΔεν θέλω να μειώσω τις αιτιάσεις σου για την βενζίνη, είναι σίγουρα ένα θέμα... Από όσο ξέρω πάντως τα περιοδικά βάζουν πάντα 100 οκτάνια, έτσι λένε τουλάχιστον! Θ' άξιζε ειδικά για την περίπτωση του TSi να γίνεται η μέτρηση ΚΑΙ με απλή βενζίνη.
Πάντως οι διαφορές στις ρεπριζ δεν είναι απλώς φοβερές είναι από άλλο πλανήτη! Φαντάσου να το συνέκριναν και με το GT δηλαδή! Δεν περίμενα με τίποτε τέτοιες διαφορές, παρόλο που το έχω οδηγήσει και έχω πει πόσο εντυπωσιακό είναι! Νομίζω ειδικά μετά από τέτοια αποτελέσματα, κρατώντας πάντα και την επιφύλαξη για τις επιδόσεις με απλή βενζίνη, το Golf δείχνει σαν το καλύτερο value for money μακράν της κατηγορίας (και όχι μόνον...). -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Civic 80-110: 5.9/8.1/11.3/14.2Mου αρέσει που στην αρχή συγκρίναμε το Golf GT με το 1800άρι Civic γιατί ήταν λέει στα ίδια χρήματα. Φαντάζομαι πώς θα είναι οι διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
-
Και το εν λόγω άρθρο :
[EDIT ίσως υπάρχει πρόβλημα copyright]
Το μόνο λάθος που εγώ βλέπω είναι στον εξοπλισμό του Civic. Έχουν βάλει μερικά πράγματα ως EX(tra) ενώ είναι ST(andard) (μεταλλικό χρώμα, αναδιπλούμενοι καθρέφτες)
Για τα άλλα (τιμές μετρήσεων, κατά πόσον έγιναν κλπ) δεν μπορώ να ξέρω
EDIT: Ο κόφτης στο Civic δεν ειναι στις 7.100 ; Γιατί στα διαγράμματα ροπής ισχύος μηδενίζει πριν τις 6.500
-
Μήπως το 4ΤF πρόκειται να έχει πρόβλημα με την αναδημοσίευση του test;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μήπως το 4ΤF πρόκειται να έχει πρόβλημα με την αναδημοσίευση του test;_
Έχεις δίκιο. Οπότε μέχρι να πουν οι mods αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα τα βγάζω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα στοιχεία σου με την 98αρα. Φοβερές διαφορές σε ρεπρίζ. Όμως να λάβεις υπόψη σου και αυτά που σου γράφω...επιλεκτικά μας τα γράφειςΔεν θέλω να μειώσω τις αιτιάσεις σου για την βενζίνη, είναι σίγουρα ένα θέμα... Από όσο ξέρω πάντως τα περιοδικά βάζουν πάντα 100 οκτάνια, έτσι λένε τουλάχιστον! Θ' άξιζε ειδικά για την περίπτωση του TSi να γίνεται η μέτρηση ΚΑΙ με απλή βενζίνη.
Πάντως οι διαφορές στις ρεπριζ δεν είναι απλώς φοβερές είναι από άλλο πλανήτη! Φαντάσου να το συνέκριναν και με το GT δηλαδή! Δεν περίμενα με τίποτε τέτοιες διαφορές, παρόλο που το έχω οδηγήσει και έχω πει πόσο εντυπωσιακό είναι! Νομίζω ειδικά μετά από τέτοια αποτελέσματα, κρατώντας πάντα και την επιφύλαξη για τις επιδόσεις με απλή βενζίνη, το Golf δείχνει σαν το καλύτερο value for money μακράν της κατηγορίας (και όχι μόνον...).φυσικά και είναι πλέον best value for money...δεν κάνουμε διάλογο σε αυτό. Δυστυχώς δεν το έχω οδηγήσει για να το κρίνω αντικειμενικότερα(έχω οδηγήσει απλό 1,6fsi...)
Απλά με ενοχλεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ μοντέλων η συμπεριφορά των περιοδικών (στην περίπτωση μας το drive) που μιλά για συγκριτικό που ποτέ δεν έκανε διότι αν έκανε θα έπρεπε να (ξανα)μετρήσει. Επίσης με ενοχλεί που στις καταναλώσεις γράφουν διαφορετικά πράγματα. Ακόμα και στις μετρήσεις άλλα γράφει το drive άλλα το 4Τ...Έκανα σύγκριση του μοντέλου που με αφορά και βρήκα απόκλιση φανταστείτε τι γίνεται σε άλλα μοντέλα. Μετά έχουμε άδικο που είμαστε επιφυλακτικοί;
Για την διαφορά στο φρενάρισμα γράφω απλά ότι η απόσταση ακινητοποίησης είναι κορυφαία στο σιβικ(δεν γνωρίζω αν είναι και η καλύτερη στην κατηγορία). Προσωπικά κρίνω την επίδοση του golf tsi επαρκής. Αν θυμάμαι καλα του gt με 30 άλογα παραπάνω ήταν ελάχιστα χειρότερη από του σιβίκ οπότε δεν βρίσκω κάτι άξιο σχολιασμού. Καλά φρένα παντού
Τώρα για το θέμα της βενζίνης δεν καταδικάζω διότι δεν έχω στοιχεία απλά είμαι επιφυλακτικός. Το κόστος χρήσης είναι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου και πρέπει να λαμβανεται υπόψιν.@rocsta: δικαίωμα σου να είσαι ότι θέλεις. Αν ήμουν απότομος ζητώ συγνώμη...άλλωστε έβαλες τα στοιχεία όπως θα έπρεπε και με κάλυψες[/b]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και το εν λόγω άρθρο :[EDIT ίσως υπάρχει πρόβλημα copyright]
Το μόνο λάθος που εγώ βλέπω είναι στον εξοπλισμό του Civic. Έχουν βάλει μερικά πράγματα ως EX(tra) ενώ είναι ST(andard) (μεταλλικό χρώμα, αναδιπλούμενοι καθρέφτες)
EDIT: Ο κόφτης στο Civic δεν ειναι στις 7.100 ; Γιατί στα διαγράμματα ροπής ισχύος μηδενίζει πριν τις 6.500
Ο κόφτης είναι στις 6900.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι έχει κόφτη στην 5η και 6550 στροφές καθως και στη 6η στις 5900.(Το τελευταίο μπορεί να μην ισχύει διότι υπάρχουν απόψεις ότι έχει speed limiter.) Το συμπέρασμα αυτό έχει βγεί διότι και στις 2 περιπτώσεις η ταχύτητα είναι 205 πραγματικά. Στο ταχύμετρο έχουν δει και 231 σε Γερμανία. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και το εν λόγω άρθρο :[EDIT ίσως υπάρχει πρόβλημα copyright]
αν μπορείς στείλτο σε pm σε παρακαλώ...
-
oι διαφορές στις ρεπρίζ (σύμφωνα με τις μετρήσεις) είναι απλά...χαώδεις
με το GT υφίσταται σύγκριση?
-
Aν είχαμε του GT πρόχειρες...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mου αρέσει που στην αρχή συγκρίναμε το Golf GT με το 1800άρι Civic γιατί ήταν λέει στα ίδια χρήματα. Φαντάζομαι πώς θα είναι οι διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
και κάποιοι έλεγαν ότι και με τον TSI θα είναι ΧΑΩΔΕΙΣ οι διαφορές σε ρεπρίζ -εγκάθετοι όμως-
-
πόσες ταχύτητες εχει το TSi?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πόσες ταχύτητες εχει το TSi?έξι ακόμα και το 1.6 FSI
κάτι δίλιτρα atm έχουν 5
-
1400x1,6=2240
1400 με τουρμπο μπορει να βγάζει στους αγώνες επιδόσεις για 2250 κυβικά
εξου και οι διαφορές υπερ του golf
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)