-
ενταξει εχω τοσα χρονια τουρμπο και ξερω ποσο καλυτερα αποδιδει στο κρυο αλλα τωρα τι 15 βαθμοι, τι 5 μικρη αποκλιση 1-2 ιππων ασημαντη για διαλογο...
-
Δημοσιογραφικό είναι το spike που κάνει στις 6000 στροφές, ενώ παντού αλλού η ισχύς είναι κάτω από τη 'δηλωμένη'
Δεν το συζητλαμε για τη ροπή ...
δείτε το διάγραμμα σε high-res (για το GT λέμε πάντα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για παραπονα και επιστολες διαμαρτυριας:
Company Address: RRI, Rototest Research Institute
Salemsvägen 20
S-144 40 RÖNNINGE
SWEDENFax: +46 8 532 527 40
Phone: +46 8 532 558 90
Δόλια VW, δηλώνεις λιγότερα άλογα !!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δημοσιογραφικό είναι το spike που κάνει στις 6000 στροφές, ενώ παντού αλλού η ισχύς είναι κάτω από τη 'δηλωμένη'Δεν το συζητλαμε για τη ροπή ...
δείτε το διάγραμμα σε high-res (για το GT λέμε πάντα)
Eχουμε αντιληφθεί ότι οι μετρήσεις είναι στον ΤΡΟΧΟ και όχι στον στρόφαλο?
-
ναι και μου κάνει εντύπωση
Για παράδειγμα το Type-R εχει 184 και το GT 173.
-
Δεν είναι πολύ χειρότερες οι επιδόσεις του GT για μόνο 10 άλογα διαφορά, ειδικά σε 0-100 και τελική?
-
τι σημαίνει στα γραφήματα το CORR?
Μηπως είναι κάτι που έχει σχέση με correlation? και αν ναι, τότε τι σημαίνει αυτό?
Το πιο ουσιαστικό είναι το ερώτημα 1....
-
-
ποση ειναι η διαφορα στο βαρος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποση ειναι η διαφορα στο βαρος?εγω είμαι κοντά στα 1204
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω είμαι κοντά στα 1204
Τι BMI έχεις;
Δίαιτα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγω είμαι κοντά στα 1204
Τι BMI έχεις;
Δίαιτα
και εκεί πάνω είμαι αλλα τελευταία μαζεύομαι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω είμαι κοντά στα 1204
το GT πρεπει να ειναι 1300 κατι.
καλυτερα να δουμε χρονους στο 400αρι ή στα 1000μ.
-
οταν φτάσω στα 1000 μέτρα θα κατέβω και την ώρα που θα περνάς με το GT θα σου πώ πόσο έκανες
-
σιγα μην προλαβεις να επιστρεψεις και απο εκει που ξεκινησες
-
To typeR και άλλα σπορ ατμοσφαιρικά, τα πισωκίνητα κλπ απευθύνονται σε άλλο κοινό, το καθένα από αυτά με λίγα λόγια έχει το μερίδιο αγοράς του...
-
Gasman (ή καποιος mod), μπορείς να διορθώσεις το link στο μήνυμά σου γιατί έχει 'ξεχειλώσει' η σελίδα;
-
Αναφορα απο το πρωτο ταξιδι.
Μετα απο μονοημερη Αθηνα-Τριπολη κ γυρω χωρια-Αθηνα περιπου (500km συνολικα) και με ποικιλες συνθηκες οδηγησης (Εθνικη-επαρχιακος-μικρο μποτιλιαρισμα κακια σκαλα) εχω να αναφερω τα εξης:
Ο κινητηρας δειχνει ακομα αρκετα σφιχτος, ειδικα πανω απο τις 4500rpm . Ελπιζω αυτο να αλλαξει αργοτερα...
Η διαφορα ροπης και ισχυος με το GT ειναι εμφανης παντως. Ισως βεβαια αυτο οφειλεται και στο μακρυτερο κιβωτιο.Η μεση καταναλωση για τη διαδρομη που ανεφερα ηταν 7.3lt/100km(!) με μεση ταχυτητα 90km/h και με αρκετα γρηγορα προσπερασματα. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτη την τιμη.
(ας ειναι καλα και η 6η ταχυτητα).
Η συνολικη καταναλωση μετα απο 1500km ειναι πλεον 8.7lt/100km.Η οδικη συμπεριφορα με ικανοποιησε αρκετα οπως και το τιμονι που αποκτα σωστο βαρος στις υψηλες ταχυτητες. Ιδιαιτερα καλη κατευθυντικοτητα.
Το κιβωτιο παρα το σχετικο 'προβλημα' με τον συμπλεκτη που εχω αναφερει -το οποιο δυστυχως παραμενει - δεν με προδωσε σε γρηγορες αλλαγες.
Σφιγγει μεν αλλα κουμπωνει.Θα ηθελα λιγο πιο εντονη υποβοηθηση φρενων.
Αυτα προς το παρον.
-
- Παραθέτω πρόβλημα από δίσκο σε mazda rx8 'Αυτό που φταίει σίγουρα είναι το ηλεκτρονικό γκάζι.Η δουλειά του είναι να δίνει σταδιακά το γκάζι που ζητάς προς όφελος της οικονομίας και των εκπομπών καυσαερίων με αποτέλεσμα να πατινάρει ο δίσκος.Αν δοκιμάσετε να ξεκινήσετε σε μιά ανηφόρα μία με τα ηλεκτρονικά on και μία off θα καταλάβετε τεράστια διαφορά.
Πιστεύω αν μπορούσαμε να έχουμε συνεχώς τα ηλεκτρονικά στο off ο δίσκος θα έβγαζε πάνω απο 100.000 χλμ'
Ποια είναι η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση ν'αλλάζουμε δίσκο κάθε 40.000 χλμ στο Gt;
(το παραπάνω θέμα βρίσκεται στην δ/νση http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?...=asc&start=2552)Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί παλαιότερα. Σχετικά με τις ενδείξεις στην οθόνη όπως και σε άλλα οχήματα του group, εμφανίζονται; Έχει κανείς αναλυτικά τους κωδικούς;
- Παραθέτω πρόβλημα από δίσκο σε mazda rx8 'Αυτό που φταίει σίγουρα είναι το ηλεκτρονικό γκάζι.Η δουλειά του είναι να δίνει σταδιακά το γκάζι που ζητάς προς όφελος της οικονομίας και των εκπομπών καυσαερίων με αποτέλεσμα να πατινάρει ο δίσκος.Αν δοκιμάσετε να ξεκινήσετε σε μιά ανηφόρα μία με τα ηλεκτρονικά on και μία off θα καταλάβετε τεράστια διαφορά.
-
Γεια Χαρά!!!
Είμαι καινούργιος στο Forum...
Παρακολουθώ τη συζήτηση με πολύ
ενδιαφέρον μιας κ ευελπιστώ να αποκτήσω
με το νέο έτος ενα Golf 1.4 TSi .
Σε κάποια συγκριτικά όμως είδα οτι σχολίαζαν
αρνητικά τα φρένα.....
κ βασικά το διάβασε κ ο.........
χορηγός μου...
κ δυστάζει λίγο να χρηματοδοτήσει
το.......... 'εγχείρημα' -
1.4 tsi πρεπει να υπαρχει για test drive!
go give it a shot μαζι με τον χορηγο, για να αποκτησει εικονα
(μπορει να στο κοψει, ομως, λογω .. γκαζιου )cheers
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γεια Χαρά!!!Είμαι καινούργιος στο Forum...
Παρακολουθώ τη συζήτηση με πολύ
ενδιαφέρον μιας κ ευελπιστώ να αποκτήσω
με το νέο έτος ενα Golf 1.4 TSi .
Σε κάποια συγκριτικά όμως είδα οτι σχολίαζαν
αρνητικά τα φρένα.....
κ βασικά το διάβασε κ ο.........
χορηγός μου...
κ δυστάζει λίγο να χρηματοδοτήσει
το.......... 'εγχείρημα'Καλησπερα.
Ειμαι κατοχος του μοντελου που θελεις να αγορασεις. Εχω γραψει αρκετα πραγματα για τις εντυπωσεις μου αν ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες. Σε γενικες γραμμες εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ενω το value for money ειναι πολυ καλο.
Τα φρενα ειναι επαρκεστατα για το χαρακτηρα του αυτ-του - ενα μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι μην ξεχναμε, δεν ειναι GTi.
Αυτο που θα ηθελα εγω ειναι πιο εντονη υποβοηθηση.
Βεβαια αν εισαι νεος οδηγος ισως θα ηταν καλυτερα να ξεκινησεις με κατι πιο αργο, γιατι οσο ευκολοδηγητο και να ειναι το TSi αμα το πατησεις ... ακουει και απαιτει αυτοσυγκρατηση.Οτι αλλο θες εδω ειμαστε.
-
ρε διαβάζει και ο χορηγός λέμε
λοιπόν τα φρένα είναι πολύ καλά, βέβαια υπάρχουν και καλύτερα και μπορούν να βρεθούν στο GT
εντάξει κάνει αυτό?
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)