-
να ορκιστω?????δ ε ν εχω λογο να πω ψεματα ρε παιδια...οταν το πρωτοπηρα πηγα στο χωριο μου..λιβαδεια..το πηγαινα ως 3500..δηλαδη 140 χλμ..οταν εφτασα το trip εδειξε κατω απο 7 και 8υμαμαι χαρακτηριστικα που λεγαμε με το 8ειο μου πως καιει λιγοτερα απο το vectra b 1.8 του πατερα μου.
-
Το μηδένισες πριν κάνεις το ταξίδι με 180 μέση ταχύτητα;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
συμφωνω φιλε μου αλλα ειμαι σιγουρος οτι εσυ εχεις κυβικα οποτε σε ταχυτητες 130-150 μπορεις να το πετυχεις αυτο...απο την αλλη μπορεις να γεμιζεις χιλιομετρα χωριε να εχεις το τουρμπο σε λειτουργια 'χαιδευοντας' απλα το γκαζι και αφηνοντας το αυτοκινητο να 'γεμιζει' μονο του...εχω αδικο φιλε μου;;
Τι να σου πω... ο kompresor δεν σβηνει ποτε επι της ουσιας. Το θεμα ειναι με τι φορτιο λειτουργει ο κινητηρας νομιζω... Απο την στιγμη που δεν πιεζετε για να ειναι στα 120... οι χαμηλες καταναλωσεις νομιζω πως ειναι εφικτες.
-
Άμα δεν τουρμπίζεις, φυσικά και μπορείς να γράψεις πολύ χαμηλές καταναλωσεις...
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
να ορκιστω?????δ ε ν εχω λογο να πω ψεματα ρε παιδια...οταν το πρωτοπηρα πηγα στο χωριο μου..λιβαδεια..το πηγαινα ως 3500..δηλαδη 140 χλμ..οταν εφτασα το trip εδειξε κατω απο 7 και 8υμαμαι χαρακτηριστικα που λεγαμε με το 8ειο μου πως καιει λιγοτερα απο το vectra b 1.8 του πατερα μου.φιλε μου κουβεντα κανουμε...απλα αν ισχυει αυτο που λες τοτε εγω με το civic 1.8(οταν το παραλαβω του χρονου...) και την υποτιθεμενη λεει 5,6 μεση θα καιω 2 λιτρα κατω απο σενα...σιγουρα ειναι θεμα 'βαριου' δεξιου ποδιου ομως φιλε μου τι να πω...θα σου προτεινα να το γεμισεις φουλ και να κανεις το κλασικο τεστ με το επομενο φουλαρισμα...υποθετω οτι τοτε θα δεις αλλα αποτελεσματα
-
spyros.s, το ζήτημα είναι αν έκαψε 8,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα τα 180 σε ταξίδι.
Φυσικά και μπορεί σε 5000χλμ ας πούμε να έχει 'γενική' μέση κατανάλωση τα 8,5 λίτρα/100.
-
drdino exei 2 trip..ενα με τα συνολικα χιλιομετρα και ενα το οποιο μηδενιζεται μονο τοθ αν μεινει σβηστοσ ο κινητηρασ για 2 ωρες νομιζω..οποτε στο ενα τριπ βλεπεις τη μεση της διαδρομης που κανεις,και στο αλλο τη γενικη.και ναι,οταν εκανα το ταξιδι το πρωτο ηταν μηδενισμενο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
συμφωνω φιλε μου αλλα ειμαι σιγουρος οτι εσυ εχεις κυβικα οποτε σε ταχυτητες 130-150 μπορεις να το πετυχεις αυτο...απο την αλλη μπορεις να γεμιζεις χιλιομετρα χωριε να εχεις το τουρμπο σε λειτουργια 'χαιδευοντας' απλα το γκαζι και αφηνοντας το αυτοκινητο να 'γεμιζει' μονο του...εχω αδικο φιλε μου;;
Τι να σου πω... ο kompresor δεν σβηνει ποτε επι της ουσιας. Το θεμα ειναι με τι φορτιο λειτουργει ο κινητηρας νομιζω... Απο την στιγμη που δεν πιεζετε για να ειναι στα 120... οι χαμηλες καταναλωσεις νομιζω πως ειναι εφικτες.[/quote
αν καταλαβα καλα εχεις καποιο μοντελο της mercedes και σε κοβω για sportscoupe. εσενα φιλε μου το αυτοκινητο σου εχει μακριες σχεσεις και μπορω να πιστεψω ευκολα τα λεγομενα σου...ομως το golf; φανταστειτε αναλογικα (οσο και αν αυτο ειναι αδοκιμο) τι καταναλωσεις θα πρεπει να δουμε απο τον 1.2 tsi που λενε οτι ετοιμαζουν...επιμενω παντως να μην πιστευω τα νουμερα για το γκολφ gt -
μα και εγω για αυτο μιλησα για καταναλωση που δειχνει το τριπ,γιατι τη μετρηση οπως λεσ εσυ δεν την εχω κανει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το ζήτημα είναι αν έκαψε 8,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα τα 180 σε ταξίδι.Poso???
NO WAY!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
spyros.s, το ζήτημα είναι αν έκαψε 8,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα τα 180 σε ταξίδι.Φυσικά και μπορεί σε 5000χλμ ας πούμε να έχει 'γενική' μέση κατανάλωση τα 8,5 λίτρα/100.
μαλλον δεν με καταλαβες εννοω 5000 στροφες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
spyros.s, το ζήτημα είναι αν έκαψε 8,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα τα 180 σε ταξίδι.Φυσικά και μπορεί σε 5000χλμ ας πούμε να έχει 'γενική' μέση κατανάλωση τα 8,5 λίτρα/100.
ουτε diesel να ήταν!
μήπως καίει υδρογόνο?
-
κανεις ακομα ενα λαθος μιλησες για 180 χιλιομετρα στις 4500 στροφες. Σου αποδεικνυω οτι κανεις λαθος...το αυτοκινητο σου εχει 36,1 χλμ ανα 1000 στροφες με 6η (βλ 4τ) αυτο σημαινει οτι στις 4500 στροφες εχεις 4,5*36,1=162,45 χλμ. Για να σε πιστεψω θα πρεπει να δεχτω οτι το αυτοκινητο σου χανει στο κοντερ 20 χιλιομετρα σε ταχυτητες κοντα στα 180.σου υπενθυμιζω οτι εχεις 220 πραγματικα στις 6100. Αυτο ειναι πολυ καλο νουμερο
-
Κατάλαβα, άλλο λέω εγώ. Πως αν έχει κάνει 5000 χλμ και έχει ας πούμε κατανάλωση 7-7,5 λίτρα, αν κάνει ένα ταξιδάκι με 180 χλμ.ωρα, ανάλογα με την διαδρομή, δεν θα ανέβει και πολύ η κατανάλωση στον μετρητή.
lotusnick, και εμένα μου φαίνεται απίστευτο, γιαυτό είπα πόσο 8α καίει στα 110-120 χλμ/ώρα. Εγώ ξέρω ότι το δικό μου αμάξι με 110-120 καίει γύρω στα 6-7 λίτρα/100 χλμ. Στα 140-150 ανεβαίνει στα 9-10. Οπότε έχω την απορία πόσο καίει το Gt με ταχύτητα 110-120 χλμ.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
spyros.s, το ζήτημα είναι αν έκαψε 8,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα τα 180 σε ταξίδι.
Φυσικά και μπορεί σε 5000χλμ ας πούμε να έχει 'γενική' μέση κατανάλωση τα 8,5 λίτρα/100.
ουτε diesel να ήταν!
μήπως καίει υδρογόνο?
Mpa....
Alcohol kai poly malista, katanalonei opoios leei auta ta noumera
-
κανεις ακομα ενα λαθος μιλησες για 180 χιλιομετρα στις 4500 στροφες. Σου αποδεικνυω οτι κανεις λαθος...το αυτοκινητο σου εχει 36,1 χλμ ανα 1000 στροφες με 6η (βλ 4τ) αυτο σημαινει οτι στις 4500 στροφες εχεις 4,5*36,1=162,45 χλμ. Για να σε πιστεψω θα πρεπει να δεχτω οτι το αυτοκινητο σου χανει στο κοντερ 20 χιλιομετρα σε ταχυτητες κοντα στα 180.σου υπενθυμιζω οτι εχεις 220 πραγματικα στις 6100. Αυτο ειναι πολυ καλο νουμεροSta 162 pragmatika, deixnei 180?
Anemistira exei gia konter? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατάλαβα, άλλο λέω εγώ. Πως αν έχει κάνει 5000 χλμ και έχει ας πούμε κατανάλωση 7-7,5 λίτρα, αν κάνει ένα ταξιδάκι με 180 χλμ.ωρα, ανάλογα με την διαδρομή, δεν θα ανέβει και πολύ η κατανάλωση στον μετρητή.lotusnick, και εμένα μου φαίνεται απίστευτο, γιαυτό είπα πόσο 8α καίει στα 110-120 χλμ/ώρα. Εγώ ξέρω ότι το δικό μου αμάξι με 110-120 καίει γύρω στα 6-7 λίτρα/100 χλμ. Στα 140-150 ανεβαίνει στα 9-10. Οπότε έχω την απορία πόσο καίει το Gt με ταχύτητα 110-120 χλμ.
σε αυτο εχεις δικιο...παντως παιδια για τουρμπο ειναι αναλογικα οικονομικο...καμια σχεση βεβαια με 'ατμοσφαιρικες' καταναλωσεις μην τρελαθουμε κιολας
-
Το αιρκοντισιο ηταν αναμένο η όχι?
Τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι πέφτει η κατανάλωση,λόγω απαγωγής θερμότητας προς το περιβάλλον.....
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
κανεις ακομα ενα λαθος μιλησες για 180 χιλιομετρα στις 4500 στροφες. Σου αποδεικνυω οτι κανεις λαθος...το αυτοκινητο σου εχει 36,1 χλμ ανα 1000 στροφες με 6η (βλ 4τ) αυτο σημαινει οτι στις 4500 στροφες εχεις 4,5*36,1=162,45 χλμ. Για να σε πιστεψω θα πρεπει να δεχτω οτι το αυτοκινητο σου χανει στο κοντερ 20 χιλιομετρα σε ταχυτητες κοντα στα 180.σου υπενθυμιζω οτι εχεις 220 πραγματικα στις 6100. Αυτο ειναι πολυ καλο νουμερο
Sta 162 pragmatika, deixnei 180?
Anemistira exei gia konter?φιλε μου μονο με αριθμους μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα των οσων λες αλλιως μετονομαζεσαι εσυ σε πινοκιο και εμεις σε ..τζεπετο
-
Sta 162 pragmatika, deixnei 180?
Anemistira exei gia konter?φιλε μου μονο με αριθμους μπορεις να αποδειξεις την ορθοτητα των οσων λες αλλιως μετονομαζεσαι εσυ σε πινοκιο και εμεις σε ..τζεπετο
Opa re kardasi min xaliese!!!!
Diladi ti na apodeikso?
An exei anemistira gia konter?
Esy to apedeikses me ta noumera sou
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)