-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
.....κοντεύουμε στις 150 σελίδες και πάλι τα ίδια λέμε....'λογικο' ειναι, ακομη δε μπορουν να το χωνεψουν καποιοι οτι η VW εβγαλε ενα τετοιο αυτοκινητο σε αυτη τη τιμη, και που παρολες τις προβλεψεις των 'ειδικων', δεν σπαει το ρημαδι!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
.....κοντεύουμε στις 150 σελίδες και πάλι τα ίδια λέμε....
'λογικο' ειναι, ακομη δε μπορουν να το χωνεψουν καποιοι οτι η VW εβγαλε ενα τετοιο αυτοκινητο σε αυτη τη τιμη, και που παρολες τις προβλεψεις των 'ειδικων', δεν σπαει το ρημαδι!!!!
η τιμη σπυρο ειναι πραγματι καλη απλα δεν ξερουμε ακομα την αξιοπιστια του. Τωρα το αν σπαει η οχι δεν θα το δεις με τα 10000-20000 που εχουν κανει το πολυ στην ελλαδα οσοι τα εχουν. Οσον αφορα τα τεστ του gt στο εξωτερικο επιφυλασσομαι αφου οι θερμοκρασιες στην ελλαδα ειναι υψηλοτερες απο τα κρατη αυτα και το μοτερ επιβαρυνεται περισσοτερο αρα δεν μπορει να ειναι παρα μονο ενδεικτικα για την αξιοπιστια του. Παντως πραγματι τα τουρμπο πανε απειρως καλυτερα το χειμωνα και σου μιλαω εχοντας τουρμπο 14 σχεδον χρονια...Τωρα για καταναλωση 7 λιτρα που διαβασα παραπανω...τι να πω με 110 πηγαινε; Μου φαινεται υπερβολικα λιγο οταν οι 4τ μιλανε για ελαχιστη 9,8. Μην ενθουσιαζεσαι επομενως και απλα απολαυσε τα γκαζια που τουλαχιστον εχει με βεβαιοτητα το συγκεκριμενο γκολφ
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
.....κοντεύουμε στις 150 σελίδες και πάλι τα ίδια λέμε....
'λογικο' ειναι, ακομη δε μπορουν να το χωνεψουν καποιοι οτι η VW εβγαλε ενα τετοιο αυτοκινητο σε αυτη τη τιμη, και που παρολες τις προβλεψεις των 'ειδικων', δεν σπαει το ρημαδι!!!!
η τιμη σπυρο ειναι πραγματι καλη απλα δεν ξερουμε ακομα την αξιοπιστια του. Τωρα το αν σπαει η οχι δεν θα το δεις με τα 10000-20000 που εχουν κανει το πολυ στην ελλαδα οσοι τα εχουν. Οσον αφορα τα τεστ του gt στο εξωτερικο επιφυλασσομαι αφου οι θερμοκρασιες στην ελλαδα ειναι υψηλοτερες απο τα κρατη αυτα και το μοτερ επιβαρυνεται περισσοτερο αρα δεν μπορει να ειναι παρα μονο ενδεικτικα για την αξιοπιστια του. Παντως πραγματι τα τουρμπο πανε απειρως καλυτερα το χειμωνα και σου μιλαω εχοντας τουρμπο 14 σχεδον χρονια...Τωρα για καταναλωση 7 λιτρα που διαβασα παραπανω...τι να πω με 110 πηγαινε; Μου φαινεται υπερβολικα λιγο οταν οι 4τ μιλανε για ελαχιστη 9,8. Μην ενθουσιαζεσαι επομενως και απλα απολαυσε τα γκαζια που τουλαχιστον εχει με βεβαιοτητα το συγκεκριμενο γκολφ
οπως εχω ξαναπει πολλες φορες, η αξιοπιστια ειναι αγνωστη μεν για την ωρα, ομως μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιαστει κατι μεμπτο...
Φυσικα και θα δουμε και σπασμενα μοτερ, με τις πωλησεις που κανει, στατιστικα καποια στιγμη θα γινει και αυτο. -
ναπολι-ρωμη,180 με 200 στο κοντερ, 8,2 μεση καταναλωση στο trip με clima αναμενο..αυτα για την καταναλωση..εκτος κ αν μου κανει πλακα κ το trip και η τσεπη μου και εκαψε οσα 8ελετε να πιστευετε πως καιει.
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
ναπολι-ρωμη,180 με 200 στο κοντερ, 8,2 μεση καταναλωση στο trip με clima αναμενο..αυτα για την καταναλωση..εκτος κ αν μου κανει πλακα κ το trip και η τσεπη μου και εκαψε οσα 8ελετε να πιστευετε πως καιει.αποκλείεται
-
οταν το ξανακανω 8α βγαλω κ φωτο...8ες να βγαλω μηπως τη μεση καταναλωση του τριπ μετα απο 3500χλμ και να την ανεβασω αυριο????
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
οταν το ξανακανω 8α βγαλω κ φωτο...8ες να βγαλω μηπως τη μεση καταναλωση του τριπ μετα απο 3500χλμ και να την ανεβασω αυριο????αμέ!
για δώσε τα φώτα σου γιατί κοντεύουμε 150 σελίδες
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
ναπολι-ρωμη,180 με 200 στο κοντερ, 8,2 μεση καταναλωση στο trip με clima αναμενο..αυτα για την καταναλωση..εκτος κ αν μου κανει πλακα κ το trip και η τσεπη μου και εκαψε οσα 8ελετε να πιστευετε πως καιει.φιλε μου υποστηριζεις οτι με 5000+ στροφες σταθερα προκειμενου να διατηρεις τα 180-200χλμ και με κλιματισμο ανοιχτο εκαψες 8,2 μεση;;;δηλαδη ρε φιλε αν πηγαινες με 120 σταθερα τι θα εκαιγες;;5 λιτρα στα 100; σοβαρα τωρα μιλας; αυτες τις καταναλωσεις δεν τις πιανει 1000αρι με 80 σταθερα...ηρεμησε λιγο και μην υποτιμας την νοημοσυνη των μελων του φορουμ. Ακομα και εκεινοι που το εχουν δεν θα σε υποστηριξουν...
-
monty, έχεις μήπως και μέση ταχύτητα από αυτήν την διαδρομή;
-
τα εχω παρει απο τη vw ειναι η αλη8εια..καταρχην τα 180 τα εχει στις 4500..το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανεβασω τη φωτο που λεγαμε.αν η8ελα να υποτιμησω τη νοημοσυνη σου,δε 8α ελεγα καν για φωτο κτλ..αλλα αν δεις ενα νουμερο γυρω στο 8,5 μην πεις πως ειναι απο lupo η φοτοσοπ...
-
τι να σου πω ρε φιλε...οι 4 τροχοι μιλανε για μεση δοκιμης 12,4 και μεγιστη 13,9. διαβασε το τευχος απριλιου αν νομιζεις οτι σε κοροιδευω...τωρα εσυ ανεβασε οτι εικονα θελεις αλλα μαλλον ξεχασες να...βαλεις το φπα
αν συνεχισεις παντως θα σου απαντησω οτι εστησα το αμαξι μου με ferrari και του εριξα 5 κολωνες... -
εχεις λοιπον 180 με 4500 αρα με 6500 θα εχεις περιπου ...260 α ρε κοροιδα που αγοραζετε gti kai s3 το γκολφ του μοντυ σας εχει μια δευτερα...
λοιπον περα απο πλακα το αυτοκινητο σου ειναι πραγματι πολυ καλο αλλα σε καμια περιπτωση οχι τοσο οικονομικο οσο ισχυριζεσαι...ειμαι σιγουρος οτι απλα δεν το μετρας σωστα -
spyros.s και εγω με βαρυ (1500 κιλα+) και υπερτροφοδοτουμενο αμαξι με 110-120 βγαζω χωρις αγχος 6.7-7 λιτρα σε cruising... οποτε δεν βλεπω πουθενα γιατι ειναι απιθανο το GT να καψει τοσο χαμηλα.
Εχω μια Χ εντυπωση πως βαλθηκες να το βγαλεις πως καιει χειροτερα απο Leopard@ Monty: Και πανω που με εβρισκες συμφωνο... πετας κατι περι 180χλμ με κλιμα κλπ κλπ κλπ και με καταναλωση στα 8 κατι... και με διελυσες
Περριτο να σου πω, πως δεν μου καθετε καλα η καταναλωση αυτη για τα χιλιομετρα που πηγαινες. -
Αν μπορεί το παιδί να βάλει και την μέση ταχύτητα από το ταξίδι με 180+ που έκαψε 8,5/100, θα βγάλουμε άκρη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
spyros.s και εγω με βαρυ (1500 κιλα+) και υπερτροφοδοτουμενο αμαξι με 110-120 βγαζω χωρις αγχος 6.7-7 λιτρα σε cruising... οποτε δεν βλεπω πουθενα γιατι ειναι απιθανο το GT να καψει τοσο χαμηλα.
Εχω μια Χ εντυπωση πως βαλθηκες να το βγαλεις πως καιει χειροτερα απο Leopard@ Monty: Και πανω που με εβρισκες συμφωνο... πετας κατι περι 180χλμ με κλιμα κλπ κλπ κλπ και με καταναλωση στα 8 κατι... και με διελυσες
Περριτο να σου πω, πως δεν μου καθετε καλα η καταναλωση αυτη για τα χιλιομετρα που πηγαινες.συμφωνω φιλε μου αλλα ειμαι σιγουρος οτι εσυ εχεις κυβικα οποτε σε ταχυτητες 130-150 μπορεις να το πετυχεις αυτο...απο την αλλη μπορεις να γεμιζεις χιλιομετρα χωριε να εχεις το τουρμπο σε λειτουργια 'χαιδευοντας' απλα το γκαζι και αφηνοντας το αυτοκινητο να 'γεμιζει' μονο του...εχω αδικο φιλε μου;;
-
όντως αυτές είναι οι μετρήσεις για την κατανάλωση που δίνουν οι 4Τροχοί..
Ως μελλοντικός ιδιοκτήτης του GT και επειδή πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι στις δοκιμές που κάνουν έχουν αρκετά βαρύ πόδι, περίμενα ότι το αυτοκίνητο θα είχε μέση κατανάλωση γύρω στα 8 λίτρα αλλά με σχετικά νορμάλ χρήση και όχι με ταχύτητες κοντά στα 200..
Τώρα αν τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψε ο monty.....
Θα το διαπιστώσω σε μερικούς μήνες.. -
Αν δλδ με 180 μέση σε ταξίδι καίει 8,5 λίτρα στα εκατό, με 110-120 θα καίει λιγότερο από 3,5-4. Απίθανο μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δλδ με 180 μέση σε ταξίδι καίει 8,5 λίτρα στα εκατό, με 110-120 θα καίει λιγότερο από 3,5-4. Απίθανο μου φαίνεται.δεν υπάρχει αναλογία
-
ενταξει ας μην τον φαμε κιολας...ακομα και η εργοστασιακη -ουτοπικη- καταναλωση ειναι 7,2 λιτρα κατα την vw. ειναι λογικο να καιει παιδια...αυτο ειναι το τιμημα για την φοβερη πραγματικα ροπη...αφου μπαινει ο κομπρεσσορας απο την εκκινηση μεχρι τις 3500 και μετα το τουρμπο.ειναι απιθανο κατ ' εμενα να καιει λιγοτερο απο 10 λιτρα
-
Δεν υπάρχει γραμμική αναλογία, αυξάνεται εκθετικά η κατανάλωση.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)