-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με πόνεσες τωρα... και νόμιζά ότι ειμαστε φίλοιΕίμαστε, απλά σαν καλοί φίλοι πρέπει να ανοίγουμε ο ένας τα μάτια του άλλου
Εγώ στη πόλη με clima καίω γύρω στα 10.5-11 -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
. Αν λάβουμε υπόψιν και το διαφορικό τότε οι σχέσεις μετάδοσης είναι:χρειάζεσαι και τους τροχούς, αλλά και πάλι λόγω 17άρας του Civic πρέπει να είναι ακόμα πιο μακριές.
Αυτά είναι 'κατορθώματα' να χεις 6τάχυτο κιβώτιο πιο μακρύ από 5χύτο -και κάπου αλλού έγινε με τα γνωστά... αποτελέσματα
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
με πόνεσες τωρα... και νόμιζά ότι ειμαστε φίλοι
Είμαστε, απλά σαν καλοί φίλοι πρέπει να ανοίγουμε ο ένας τα μάτια του άλλου
Εγώ στη πόλη με clima καίω γύρω στα 10.5-11που πηγε η καταναλωση των 7.0 ή δεν τα εγραφες εσυ?
-
με πόνεσες τωρα... και νόμιζά ότι ειμαστε φίλοι
Είμαστε, απλά σαν καλοί φίλοι πρέπει να ανοίγουμε ο ένας τα μάτια του άλλου Εγώ στη πόλη με clima καίω γύρω στα 10.5-11
εγω μάλλον του έχω ανοίξει τα μάτια του κινητήρα και με πληρώνει.....
Δε μπορώ όμως... 2-3 γκαζιές τις ρίχνω.... -
Εγώ τα έγραφα φίλε μου spiros! Μιλούσα για 7 λίτρα με χρήση πόλης περίπου 20%. Τα 10,5-11 είναι καθάρά στο κέντρο της πόλης με clima
-
Εγώ τα έγραφα φίλε μου spiros! Μιλούσα για 7 λίτρα με χρήση πόλης περίπου 20%. Τα 10,5-11 είναι καθάρά στο κέντρο της πόλης με climaκαμια αντιρρηση, απλα τοτε ελεγα οτι τα 7 ειναι απιθανο νουμερο για τετοιο μοτερ και βαρος, και οτι οφειλεται καθαρα στον τροπο χρησης του αυτοκινητου σου εκεινη τη περιοδο.
οχι βεβαια οτι το αυτοκινητο δεν ειναι συνολικα οικονομικο.
-
Λίγο καθυστερημένη πληροφορία:
Το ελληνικό evo του αυγουστου δυναμομέτρησε το gt με τα 170 άλογα, και 11 χιλιαδες χλμ πλεον στο κοντερ, και έβγαλε 193,4 άλογα!!! -
ειναι γνωστο οτι μαλλον δεν βγαζει 170 αλογα. Πολλες μετρησεις εχουν δειξει 185 αλογα ή και περισσοτερα...
-
Το evo την πρώτη φορά που το δυναμομέτρησε, με λιγοτερα απο 1000 χλμ, είχε βγαλει 185
-
τι τελική μέτρησε? γιατί με τόσα αλογα το ταπερ βγάζει 235 περιπου και το GTI τα ίδια.....
-
τα 190 αλογα βγαίνουν με μαθηματικά έτσι.... δεν είναι στον τροχό?
-
Στον στρόφαλο. Με δυναμόμετρο. Το evo νομίζω πως δεν έχει μετρηση για τελική. Το drive και οι 4Τ δίνουν τελική 220
-
πως μετράνε στον στροφαλο με μαθηματικά???? δηλαδη.... από τον τροχό και μετά κανουν μετατροπή εφαρμόζωντας καποια εξίσωση
-
Στο στρόφαλο δεν βγαίνουν με το να αφήσουν τους τροχούς να φρενάρουν μόνοι τους, ώστε να δούνε πόση ισχύς καταναλώνεται στο σύστημα μετάδοσης;
-
Εχει παει να δει κανεις το 140 απο κοντα?
Εχει θερμομετρο αντι οργανου υπερπληρωσης που εχει το GT?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εχει παει να δει κανεις το 140 απο κοντα?Εχει θερμομετρο αντι οργανου υπερπληρωσης που εχει το GT?
ναι, ένα απλό Golf είναι κατά τ'άλλα. Μόνο το TSI στο πίσω μέρος ξεχωρίζει.
Ψήθηκε ο dad, τον 'κατέστρεψα' που του δωσα το GTI, θέλει ΡΟΠΗ χαμηλά
-
τι σου φταιει ο ανθρωπος βρε και τον βαζεις σε μπελαδες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι σου φταιει ο ανθρωπος βρε και τον βαζεις σε μπελαδες?περισσότερους από Xsara 5ετίας;
όχι ότι αντιμετώπισε προβλήματα, τα κλασικά, αμορτισέρ καπό κι ένα ηλεκτρονικό των 600 ευρώ.
60Κ έχει, ιμάντες θέλει κι αρχίζουν τα δύσκολα, οπότε για 4 χρόνια -σιγά μη δεν πάρει εγγύηση - ξεμπερδεύει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εχει παει να δει κανεις το 140 απο κοντα?
Εχει θερμομετρο αντι οργανου υπερπληρωσης που εχει το GT?
ναι, ένα απλό Golf είναι κατά τ'άλλα. Μόνο το TSI στο πίσω μέρος ξεχωρίζει.
Ψήθηκε ο dad, τον 'κατέστρεψα' που του δωσα το GTI, θέλει ΡΟΠΗ χαμηλά
Αυτο που λες ισχυει και για αναρτηση/φρενα?
Ιδια με του 1.6FSi/115?ΕΔΙΤ: Α και καλοριζικο για τον dad! Βρηκατε ετοιμοπαραδοτο ή παραγγελία?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αυτο που λες ισχυει και για αναρτηση/φρενα?
Ιδια με του 1.6FSi/115?ΕΔΙΤ: Α και καλοριζικο για τον dad! Βρηκατε ετοιμοπαραδοτο ή παραγγελία?
Ανάρτηση είπαμε δεν ξέρω, αφού υπάρχουν 3 εκδόσεις εξοπλισμού.
Φρένα λόγω ζάντας 16' είναι ίδια με 1.6 FSI - 288 διάμετρο- κι όχι τα 312 του GT/GTI
Δεν το παρήγγειλε ακόμα, θα δει και πόσο θα κοστολογήσουν την ανταλλαγή, αλλά υπάρχουν κι έτοιμα, αλλιώς αν θες διαφορετικό εξοπλισμό ή χρώμα/βασική έκδοση 2-3 μήνες
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)