-
ελα στο γραφειο μου να τα πεις αυτά στο διπλανο μου που του διαλύθηκε το ταμπλο.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
2 ΦΟΡΕς 3ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ελα στο γραφειο μου να τα πεις αυτά στο διπλανο μου που του διαλύθηκε το ταμπλο.ε ναι, στο καθισμα πρεπει να καθομαστε οχι στο ταμπλο πες του!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ελα στο γραφειο μου να τα πεις αυτά στο διπλανο μου που του διαλύθηκε το ταμπλο.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Γμτ ξέχασα να δω το ματς!!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ελα στο γραφειο μου να τα πεις αυτά στο διπλανο μου που του διαλύθηκε το ταμπλο.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Γμτ ξέχασα να δω το ματς!!!!!!
ωραία άρα βρήκαμε το γκαντέμη!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Συνυπολόγισε σε αυτό το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αγοραστών Honda είναι υψηλότερος σε σχέση με αυτούς που αγοράζουν VW, το οποίο σημαίνει ότι τα προβλήματα γίνονται περισσότερο γνωστά (πρόσβαση στο internet, μεγαλύτερος κοινωνικός κύκλος κ.λ.π.) και έτσι δένει το γλυκό. Όχι ότι τα VW είναι περισσότερο αξιόπιστα από τα Honda. Προς Θεού, απλά το φαινόμενο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.
Συνυπολόγισε το ποσοστό των γυναικών που οδηγούν Polo και Golf! Ώς γνωστόν οι γυναίκες δε μπαίνουν πολύ στο Internet
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Συνυπολόγισε σε αυτό το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αγοραστών Honda είναι υψηλότερος σε σχέση με αυτούς που αγοράζουν VW, το οποίο σημαίνει ότι τα προβλήματα γίνονται περισσότερο γνωστά (πρόσβαση στο internet, μεγαλύτερος κοινωνικός κύκλος κ.λ.π.) και έτσι δένει το γλυκό. Όχι ότι τα VW είναι περισσότερο αξιόπιστα από τα Honda. Προς Θεού, απλά το φαινόμενο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.
Συνυπολόγισε το ποσοστό των γυναικών που οδηγούν Polo και Golf! Ώς γνωστόν οι γυναίκες δε μπαίνουν πολύ στο Internet
κι η πλειοψηφία είναι άσχετη από αυτοκίνητα κι οδήγηση, άρα μεγαλύτερες πιθανότητες να προκύψουν βλάβες από αμέλεια (πλημελή συντήρηση, πάτημα συμπλέκτη κλπ)
αν είναι πάντως να γραφτεί πρόβλημα -όπως φαίνεται και από το 4TF- μια χαρά μπαίνουν γυναίκες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να παιρνει golfakia για ανταλαγή....
για να πουλήσει Civic;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραία άρα βρήκαμε το γκαντέμη!!!!!!!!!!
Αφού έχω δει τα άλλα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να παιρνει golfakia για ανταλαγή....
για να πουλήσει Civic;
Ναι γιατί πουλάνε τα παλιά golf και παιρνουν κάτι καινουργιο.
Δε σου λέω ότι πουλάνε το golf V, αλλά τα IV και ΙΙΙ μια χαρά τα πουλάνεΑφου το μοντέλο της honda θα πουλήσει παραπάνω από το προηγούμενο, αρα θα παρει ανταλαγές και από άλλες μάρκες.
Τι σκέφτομαι λάθος και αντιδράς έτσι?
Κάτι δεν έχω πιάσει? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε σου λέω ότι πουλάνε το golf V, αλλά τα IV και ΙΙΙ μια χαρά τα πουλάνεΑφου το μοντέλο της honda θα πουλήσει παραπάνω από το προηγούμενο, αρα θα παρει ανταλαγές και από άλλες μάρκες.
Κάτι δεν έχω πιάσει?δες τις 'πωλήσεις' του ολοκαίνουριου Civic so far.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κάτι δεν έχω πιάσει?δες τις 'πωλήσεις' του ολοκαίνουριου Civic so far.
Ελα τώρα αφου είσαι έξυπνο παιδί....
Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό.
Δεν υπαρχουν αμάξια και τα καράβια αδειάζουν σε μία μέρα απ ότι λένε. -
Τα πεντάπορτα Ιαπωνία φτιάχνονται;
Ακόμα κι οι παραγγελίες/διακίνηση/χρόνοι παράδοσης είναι εκτός από μέρος της ζήτησης και θέμα γενικότερης πολιτικής περί αρχικού στοκ, αποθέματος κλπ
Ακόμα και τέλειο να 'ναι ένα προϊόν, αν δεν το χω ή αν έχω υπολογίσει λάθος και θα 'ρθει σε 10 μήνες, δεν θα το πουλήσω τη στιγμή που ο ανταγωνισμός μπορεί να το 'χει έτοιμο ή σε έυλογο χρονικό διάστημα.
Άσε που έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε 10 μήνες μπορεί να βγει f/l ή κινητήρας 1.6
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άσε που έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε 10 μήνες μπορεί να βγει f/l ή κινητήρας 1.6
'Έγκυρες' πληροφορίες; Δώσε λεπτομέρειες εάν έχεις! Ά, και σε 10-15 μήνες βγαίνει το νέο Golf, σωστά; Και τρέχουν όλοι να πάρουν GT...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα πεντάπορτα Ιαπωνία φτιάχνονται;Ακόμα κι οι παραγγελίες/διακίνηση/χρόνοι παράδοσης είναι εκτός από μέρος της ζήτησης και θέμα γενικότερης πολιτικής περί αρχικού στοκ, αποθέματος κλπ
Ακόμα και τέλειο να 'ναι ένα προϊόν, αν δεν το χω ή αν έχω υπολογίσει λάθος και θα 'ρθει σε 10 μήνες, δεν θα το πουλήσω τη στιγμή που ο ανταγωνισμός μπορεί να το 'χει έτοιμο ή σε έυλογο χρονικό διάστημα.
Τα πράγματα για μία εταιρία που είναι η μοναδική ιαπωνική ανεξάρτητη μαζί με την τογιοτα είναι απλά. (ειναι το 1/10 της τογιοτα περίπου?)
Ζει γιατί πουλάει όλα τα αμάξια που παράγει. Δε θα γίνει φιατ με το απόθεμα του 2005 να πουλιέται το 2006
Εχει ζήτηση παραπάνω από την παραγωγή ΠΑΝΤΑ.
Τα αγγλικά civic δε φτάνουν για τη ζήτηση της Ευρώπης. Η αγορά μας είναι τόσο μικρή που πολλά αμάξια δε φτάνουν εδω και εξαντλούνται όλα.
Δεν είναι θέμα αντιπροσωπείας. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα γενικά
Ειναι ένας τρόπος αυτός να επιζείς σε ένα δύσκολο περιβάλλον για μία ανεξάρτητη εταιρία.
Δε μπορεί η Honda να παράγει αμάξια στην Αγγλία που δε θα πουλήσει
Σίγουρα το εργοστάσιο στην Αγγλία δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση αλλά αυτό δεν θα αλλάξει. Τα αγγλικά εργοστάσει είναι παραδοσιακά μία λαλακία και μιση
Λόγω κόστους κλείσανε τη ροβερ, οι εταιρίες φεύγουν κλπ..... (πάνε πολωνία κλπ....). Η BMW το σκέφεται, το κόστος τεράστιοΑρα καταλαβαίνω ότι παράγουν όσα ζητιούνται -20%, και τα πουλάνε όλα
Ετσι η κερδοφορία είναι εξασφαλισμένη.
Επαναλαμβάνω, δείτε την φιατ..... αδιάφετα αμάξια από την παραγωγή του 2005 και τρέχουν να τα δώσουν.Δε μπορεί να αλλάξει το εργστάσιο να παράγει 1000 αμάξια για 2 χρόνια όπως έχεις μεγάλη ζήητησ, ενώ έχεις την παραγωγή στα 800 και σίγουρα πουλημένα.
Δε σου λέω ότι συμφωνώ απολύτως, κάποιοι στο Λονδίνο όμως προφανώς σκέφτονται έτσι. Αυτά που σου λέω δε μου τα έχουν πει απλώς είναι μία λογική εξήγηση της κατάστασης και έτσι την έχω καταλάβει από αυτά που διαβάζω γενικά...οσο για το 1,6 δε θα υπάρχει σε πεντάθυρο είχαμε πει παλιά σε αλλη συζητηση
Αφορά τις 4 πόρτες , το γιαπωνέζικο εισαγωγής για κάποιες χώρες της ευρώπης. Εχει γραφτεί στο παρελθόν και στην παρουσίαση του 4θυρου στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
'Έγκυρες' πληροφορίες; Δώσε λεπτομέρειες εάν έχεις! Ά, και σε 10-15 μήνες βγαίνει το νέο Golf, σωστά; Και τρέχουν όλοι να πάρουν GT...
10-15 μήνες το FACELIFT. To GT ως ειδικό μοντέλλο θα αλλάξει σε τρία χρόνια.
-
@coyote δεν λέμε κάτι διαφορετικό, η ουσία όμως παραμένει, slow selling. Κι η VW, ειδικά στην Ελλάδα, είχε 8-10 μήνες χρόνους παράδοσης στο Golf IV -τρομάρα τους -, αλλά τέτοια φαινόμενα έχουν εκλείψει.
Αν δεν αρέσουν τα ετοιμοπαράδοτα, οι νέες παραγγελίες σε 2-3 μήνες έρχονται, ακόμα και για GTI
@gasman: Δεν προβλέπεται f/l στο Golf, κατευθείαν νέο μοντέλο, τέλος 2007-αρχές 08.
Με το TSI άλλωστε είναι σαν να έγινε f/l κι επαναλανσάρισμα με τις τιμές
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν δεν αρέσουν τα ετοιμοπαράδοτα, οι νέες παραγγελίες σε 2-3 μήνες έρχονται, ακόμα και για GTI
Για γαλαταδικο gti πάντως είχε αναμονη 8μηνο-10μηνο τουλάχιστον μέχρι Φεβρουάριο που είχα πληροφορίες. Για τα άλλα χρωματα οκ.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Για γαλαταδικο gti πάντως είχε αναμονη 8μηνο-10μηνο τουλάχιστον μέχρι Φεβρουάριο που είχα πληροφορίες. Για τα άλλα χρωματα οκ.
εγινε της μοδας το ασπρο???
-
Ειδες πως αλλαζουν οι καιροι... Γεια σου ρε lkar τρέντουλα
-
Μπροστά από την εποχή μου
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)