-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Παιδιά από εσάς που το έχετε αγοράσει μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε καταναλώσεις από το trip του αυτοκινήτου;
Και κάτι ακόμα το trip computer είναι το plus ή το απλό και τι διαφορά έχουν;
ΕυχαριστώΔιαδρομη Χολαργός-Βουλιαγμένη και πισω, με σχετικό γκαζάκι (μέχρι 3500 στροφές όμως) μέση κατανάλωση 8.9 lt/100 km
Το trip computer είναι το απλό. το plus έχει μερικές προσθετες ενδείξεις και ρυθμίσεις και είναι έξτρα με χρέωση 59 €.
-
Επειδή το αμάξι είναι 1400 παίζει καλύτερα στο leasing?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδιά από εσάς που το έχετε αγοράσει μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε καταναλώσεις από το trip του αυτοκινήτου;
10.5 - 11.0, μέση.
για το τεστ των τροχών μιλάς?
Πηρανε διαρκείας (όπως στο ποδοσφαιρο...)? -
Για αυτοκίνητο με ~8.000 χμ, οδηγημένο από πολλούς, με όλους τους τρόπους, πόλη, εθνική, πίστα, βουνό. Αν θυμάμαι καλά, μέση κατανάλωση συνολική από την αρχή της ζωής του έχει 10.4
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Επειδή το αμάξι είναι 1400 παίζει καλύτερα στο leasing?Ναι
-
Για αυτοκίνητο με ~8.000 χμ, οδηγημένο από πολλούς, με όλους τους τρόπους, πόλη, εθνική, πίστα, βουνό. Αν θυμάμαι καλά, μέση κατανάλωση συνολική από την αρχή της ζωής του έχει 10.4αν δεν κανω λαθος, ο 1ος υπολογιστης μηδενιζει μετα απο 100 ωρες οδηγησης. Αν ισχυει αυτο, τοτε η ενδειξη του δεν ειναι απο την αρχη της ζωης του.
-
Για αυτοκίνητο με ~8.000 χμ, οδηγημένο από πολλούς, με όλους τους τρόπους, πόλη, εθνική, πίστα, βουνό. Αν θυμάμαι καλά, μέση κατανάλωση συνολική από την αρχή της ζωής του έχει 10.4Παρτούζα μου θυμίζει και είναι πρωί ακόμα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν δεν κανω λαθος, ο 1ος υπολογιστης μηδενιζει μετα απο 100 ωρες οδηγησης. Αν ισχυει αυτο, τοτε η ενδειξη του δεν ειναι απο την αρχη της ζωης του.
ναι, αλλά όλο και σε κάποιο Excel θα κρατάνε αρχείο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για αυτοκίνητο με ~8.000 χμ, οδηγημένο από πολλούς, με όλους τους τρόπους, πόλη, εθνική, πίστα, βουνό. Αν θυμάμαι καλά, μέση κατανάλωση συνολική από την αρχή της ζωής του έχει 10.4
αν δεν κανω λαθος, ο 1ος υπολογιστης μηδενιζει μετα απο 100 ωρες οδηγησης. Αν ισχυει αυτο, τοτε η ενδειξη του δεν ειναι απο την αρχη της ζωης του.
Δεν αποκλείεται, γι'αυτό και δεν το υποστηρίζω με σιγουριά. Πάντως κάπου εκεί καίει το αυτοκίνητο βάσει των πόσων χμ. βγάζει ανά τεπόζιτο.
Άλλες τιμές: Σε σκίσιμο, άνετα φτάνει πάνω από 16. Ταξιδεύει οικονομικότατα με 6η και 150-160, με τη στιγμιαία να δείχνει 7.5-8.0. Η πιο οικονομική είναι 6η και 140, είδα και κάτω από 7.0, με αυγό κάτω από το γκάζι όμως. Είναι αρκετά καλή η κατανάλωσή του γενικά γι'αυτό που είναι.
-
Δεν αποκλείεται, γι'αυτό και δεν το υποστηρίζω με σιγουριά. Πάντως κάπου εκεί καίει το αυτοκίνητο βάσει των πόσων χμ. βγάζει ανά τεπόζιτο.Άλλες τιμές: Σε σκίσιμο, άνετα φτάνει πάνω από 16. Ταξιδεύει οικονομικότατα με 6η και 150-160, με τη στιγμιαία να δείχνει 7.5-8.0. Η πιο οικονομική είναι 6η και 140, είδα και κάτω από 7.0, με αυγό κάτω από το γκάζι όμως. Είναι αρκετά καλή η κατανάλωσή του γενικά γι'αυτό που είναι.
Αλήτη κοντράκια
-
Σε κανονική οδήγηση καίει γύρω στα 9 με 9.5. Μέσα στην αθήνα με 1η-2α ανεβαίνει λίγο παραπάνω. Οικονομικό είναι για την δύναμη που έχει.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν αποκλείεται, γι'αυτό και δεν το υποστηρίζω με σιγουριά. Πάντως κάπου εκεί καίει το αυτοκίνητο βάσει των πόσων χμ. βγάζει ανά τεπόζιτο.
Άλλες τιμές: Σε σκίσιμο, άνετα φτάνει πάνω από 16. Ταξιδεύει οικονομικότατα με 6η και 150-160, με τη στιγμιαία να δείχνει 7.5-8.0. Η πιο οικονομική είναι 6η και 140, είδα και κάτω από 7.0, με αυγό κάτω από το γκάζι όμως. Είναι αρκετά καλή η κατανάλωσή του γενικά γι'αυτό που είναι.
Αλήτη κοντράκια
κυνηγάει τα GTI....
Παντως 7,5 στα 140 βγάζουν και τα απλά 1400.... φαντάσου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αλήτη κοντράκια
κυνηγάει τα GTI....
Παντως 7,5 στα 140 βγάζουν και τα απλά 1400.... φαντάσου
7.5? Προσοχή, μίλησα για ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ τιμή, με σταθερό γκάζι και συγκεκριμένη σχέση στο κιβώτιο. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δεις 7.5 μέση τιμή με τίποτα.
-
Ρε παιδιά το αυτοκίνητο ΣΚΑΒΕΙ και συζητάμε τώρα γιά 2 Lt παραπάνω στα 100 Κm ( οσο δηλαδή έχει μισό φραπεδάκι?)
Νομίζω οτι κανείς δεν αγοράζει το αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την οικονομία
Γιά τα γκάζια το αγοράσαμε αν τώρα καίει και λιγότερο τόσο το καλύτερο -
σωστο αυτό που λες.
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Ρε παιδιά το αυτοκίνητο ΣΚΑΒΕΙ και συζητάμε τώρα γιά 2 Lt παραπάνω στα 100 Κm ( οσο δηλαδή έχει μισό φραπεδάκι?)
Νομίζω οτι κανείς δεν αγοράζει το αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την οικονομία
Γιά τα γκάζια το αγοράσαμε αν τώρα καίει και λιγότερο τόσο το καλύτεροΣτην προηγούμενη σελίδα ρώτησε κάποιος, προφανώς τον απασχολεί το θέμα.
-
ωραιο το γρηγορο αμαξι για να κανεις τα γουστα σου και να κινηθεις με ασφαλεια σε καποιο ταξιδι, αλλα μη ξεχνας πως με τις τιμες της βενζινης και τα παντα να ακριβαινουν γυρω, ερχεται καποια στιγμη που θα ηθελες το οικονομικοτερο αυτοκινητο που κυκλοφορει!
-
Tα 2 λίτρα ανά 100 χλμ σημαίνουν 300 ευρώ επιπλέον ανά έτος για κάποιον που διανύει συνολική απόσταση 15.000 χλμ. Δεν είναι ασήμαντο ποσό αφού ισούται με την ετήσια συντήρηση και τα τέλη χονδικά. Ευτυχώς το 1400άρι πληρώνει 180 ευρώ λιγότερα τέλη σε σχέση με ένα δίλιτρο και καθίσταται αυτομάτως ελκυστικό για τους Έλληνες καταναλωτές.
Τα δύο τουτούνια που έχω κάνουν συνολικά 20-25.000 χλμ το χρόνο. Άρα αν κατανάλωναν +2 λίτρα θα πλέρωνα 400-500 ευρώ. Ε, τσούζει όπως και να το κάνεις - δεν έχει σημασία ότι μου περισσεύουν και δεν τα στερούμαι, θα προτιμούσα να τα φάω αλλιώς (πχ σε 10 εξόδους για φαγητό ή σε 20 εξόδους για καφέ-ποτό με το έτερον ήμισυ).
Πραγματικά αρχίζω να σκέφτομαι την περίπτωση ενός smart για την πόλη γιατί μου τη σπάει να κάνω πλούσιους τους βενζινάδες και το ΥΠΟΙΟ.
-
Ναι αλλά η συζήτηση είναι για το Golf GT. Αν #1 προτεραιότητά σου είναι η οικονομία και αγοράζεις GT, μάλλον παραπίστεψες τι λέει η VW
(H εντύπωσή μου είναι πως η πλειονότητα των αγοραστών του GT θα ήθελαν να αγοράσουν GTI αλλά για διάφορους λόγους δεν το κάνουν. Για αυτούς τους ανθρώπους είναι οξύμωρο το θέμα της οικονομίας)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα 2 λίτρα ανά 100 χλμ σημαίνουν 300 ευρώ επιπλέον ανά έτος για κάποιον που διανύει συνολική απόσταση 15.000 χλμ. Δεν είναι ασήμαντο ποσό αφού ισούται με την ετήσια συντήρηση και τα τέλη χονδικά. Ευτυχώς το 1400άρι πληρώνει 180 ευρώ λιγότερα τέλη σε σχέση με ένα δίλιτρο και καθίσταται αυτομάτως ελκυστικό για τους Έλληνες καταναλωτές.Τα δύο τουτούνια που έχω κάνουν συνολικά 20-25.000 χλμ το χρόνο. Άρα αν κατανάλωναν +2 λίτρα θα πλέρωνα 400-500 ευρώ. Ε, τσούζει όπως και να το κάνεις - δεν έχει σημασία ότι μου περισσεύουν και δεν τα στερούμαι, θα προτιμούσα να τα φάω αλλιώς (πχ σε 10 εξόδους για φαγητό ή σε 20 εξόδους για καφέ-ποτό με το έτερον ήμισυ).
Πραγματικά αρχίζω να σκέφτομαι την περίπτωση ενός smart για την πόλη γιατί μου τη σπάει να κάνω πλούσιους τους βενζινάδες και το ΥΠΟΙΟ.
Αμα εχεις χωματουργικο ομως δεν σε νοιαζει .
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)