-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υ.Γ: Ο 1.8 TFSI τελικά υπάρχει ε;
Παντα και μεχρι να βγει στην **παραγωγή **μιλάμε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς .Εγω τουλάχιστον εγραψα και τις πηγές μου εσύ το 'παιζες 'μαγκας ' όταν σε ρωτησα
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πάντως ακόμα και μετά απο 1 ώρα με σβησμένη μηχανή, ανοίγεις το καπό και τα πλαστικά καλύματα δεν μπορείς να τα αγγίξεις.για αυτό έχει και εκείνο το υλικό το περίεργο κάτω από το καπο!!!
-
tpapo και lkar, όχι πάλι ρε σεις!!!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Παντα και μεχρι να βγει στην **παραγωγή **μιλάμε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς .Εγω τουλάχιστον εγραψα και τις πηγές μου εσύ το 'παιζες 'μαγκας ' όταν σε ρωτησα
εδώ θα μαστε... απλώς ο καθένας έχει τις πληροφορίες του. Εγώ μέχρι και κόστος ανέφερα στην Ελλάδα και εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.
Αν μπορείς πάντως, επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή να σου στείλει με κάποιον τρόπο την επίσημη, έγγραφη ενημέρωση (να ενημερωθούμε και μεις οι αφελείς)
όχι τίποτ' άλλο, πλησιάζει κι ο χρόνος κι ανησυχώ μήπως πρέπει ν'αλλάξω λάδια, αφού το είπε το εργοστάσιο
-
SE OLH THN GERMANIA VW KAI CASTROL PANE MAZI
TO ANAFERO ETSI GIA INFO -
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
SE OLH THN GERMANIA VW KAI CASTROL PANE MAZI
TO ANAFERO ETSI GIA INFOκαι το σερβις καθε ποτε γινεται?
-
-
πολύ καλό λέμεεεεεε...
-
Χρυσές δουλειές η Castrol να'ούμε ,μετά την BMW τώρα και τo VAG.
By the way , από τη στιγμή που μια εταιρεία λιπαντικών καλύπτει τις προδιαγραφές του εργοστασίου, ΔΕΝ μπορούν να σε υποχρεώσουν να χρησιμοποιείς μια και μόνη μάρκα λιπαντικού π.χ castrol (και να σου τη χρεώνουν όσο τους καπνίσει με μονοπωλιακές τιμές).
By the way, ο apostolis από τα Γιάννενα χρησιμοποιεί aral στο audi TFSi ή όπως αλλιώς το λένε και το αμάξι φαντάζομαι είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Χρυσές δουλειές η Castrol να'ούμε ,μετά την BMW τώρα και τo VAG.
By the way , από τη στιγμή που μια εταιρεία λιπαντικών καλύπτει τις προδιαγραφές του εργοστασίου, ΔΕΝ μπορούν να σε υποχρεώσουν να χρησιμοποιείς μια και μόνη μάρκα λιπαντικού π.χ castrol (και να σου τη χρεώνουν όσο τους καπνίσει με μονοπωλιακές τιμές).
By the way, ο apostolis από τα Γιάννενα χρησιμοποιεί aral στο audi TFSi ή όπως αλλιώς το λένε και το αμάξι φαντάζομαι είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση.Φυσικά και δεν μπορούν, απλώς το συγκεκρμένο συνεργείο στη Λάρισα έχει μάλλον συμφωνία με την Castrol, άλλο στην Αθήνα με Aral/Valvoline κλπ. Ότι μάρκα λιπαντικών βάζει ο καθένας θέλει αρκεί να πληροί τις προδιαγραφές.
Και βέβαια, άλλο το συστήνει κι άλλο το υποχρεώνει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ καλό λέμεεεεεε...Aλλά και πάλι δεν έχει θερμοκρασία νερού!
-
ε βγαζεις το πιεσομετρο και βαζεις νερου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ καλό λέμεεεεεε... -
Ε όχι και ρε Σπύρο....μια χαρά είναι.
είναι αυτά που βλέπω σε κάτι κολώνες...
-
Αν εξαιρέσω τον φωτιζόμενο λεβίε( ) πολύ ωραίο....
-
ΜΗ κοιτάτε εκεί ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΕΤ....
-
Ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Δεν είναι απαραίτητα κάποια όργανα για το αυτοκίνητο; π.χ. θερμοκρασία λαδιού, νερού κ.α.
Τί ακριβώς είναι απαραίτητο για το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ! -
To ταχύμετρο...και ένα λαμπάκι που να σε ενημερώνει να σταματήσεις και να καλέσεις την οδική βοήθεια.
Εdit: Ξέχασα και τον δείκτη βενζίνης
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Δεν είναι απαραίτητα κάποια όργανα για το αυτοκίνητο; π.χ. θερμοκρασία λαδιού, νερού κ.α.
Τί ακριβώς είναι απαραίτητο για το αυτοκίνητο;
Ευχαριστώ!γυναίκα, δεξιά σου
-
Πάντως μέχρι τώρα το βεντιλατέρ το άκουσα μια φορά να δουλέυει μετά απο οδήγηση στη ζέστη και με 1ή - 2α. Οταν το έσβησα συνέχισε να δουλεύει για καμιά 10αρια δευτερόλεπτα.
Οπως και να έχει απο την στιγμή που ανάβει λαμπάκι υπερθέρμανσης κινητήρα δεν τίθεται θέμα να 'ανάψει' και να μήν το πάρεις χαμπάρι, βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχε και ένας κλασσικός μετρητής.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)