-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
12,5 -12,9 μικτη χρήση ( λιγο περισσοτερα στην πόλη βεβαια ) με 4500 χλμ στο οδομετρο ,με Bp 100 και με a/c τις τελευταίες μερες ... ..
Αυτα τα νούμερα που λες δεν πρέπει να ισχύουν. Τρείς εβδομάδες το έχω και δεν έχει γράψει ποτέ πάνω απο 10.5 μέση ακόμα και σε μικρές διαδρόμές με 1η - 2α.
Εμένα μπορείς να μ'αμφισβητήσεις όσο θες λογικό ειναι ,πριν το κανεις όμως δες και 4T,τευχος ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006 ,ΣΕΛ.110 ,δοκιμη GT
http://briefcase.pathfinder.gr/download/drakon/43220/531437
Αλλο δεν εχω να σου πω περι του θεματος
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
12,5 -12,9 μικτη χρήση ( λιγο περισσοτερα στην πόλη βεβαια ) με 4500 χλμ στο οδομετρο ,με Bp 100 και με a/c τις τελευταίες μερες ... ..
Αυτα τα νούμερα που λες δεν πρέπει να ισχύουν. Τρείς εβδομάδες το έχω και δεν έχει γράψει ποτέ πάνω απο 10.5 μέση ακόμα και σε μικρές διαδρόμές με 1η - 2α.
Εμένα μπορείς να μ'αμφισβητήσεις όσο θες λογικό ειναι ,πριν το κανεις όμως δες και 4T,τευχος ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2006 ,ΣΕΛ.110 ,δοκιμη GT
μολις μας πεις πως προεκυψαν οι τιμες αυτες στο περιοδικο θα παω πασο...
μηπως οι μερτησεις αυτες περιλαμβανουν και πιστα?
ποσο ειχε δειξει για το δικο σου το περιοδικο?
-
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙς οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕς ΤΙΜΕς αλλά δυστυχώς δεν θα πρεπε να ασχοληθώ...
ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙς οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕς ΤΙΜΕς αλλά δυστυχώς δεν θα πρεπε να ασχοληθώ...
ΤΕΛΟΣοπως εγραψα και αλλου, ενα νουμερο δεν λεει τιποτα αν δεν εχουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εχει προκυψει. Στοιχειωδης λογικη λεγεται αυτο.
επισης δεν λες τι εχει δειξε το δικο σου στις μετρησεις του περιοδικου.
αν δεν θες μην απαντας, it's not my beer you know...
-
Ξερουμε πότε θα έρθει το 1.4/140;
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
από την άλλη πλευρά όμως γράφεις για το GTI ότι έχει χαλαρά 13-14, τη στιγμή που σε συγκριτική με το Type R (σε ρυθμό βόλτας θα τα πήγαιναν και τα 2 στο Μερκούρη ) έχει κάτι πάνω από... 12
Αυτά φυσικά δεν ενδιαφέρουν
ούτε και το γεγονός ότι στο GT είχε και Μέγαρα μέσα όπου απολάμβαναν το τοπίο κι έβγαζαν φωτογραφίες
όπου να ναι κλείνει και το τρίμηνο της long term δοκιμής και θα 'χεις ολοκληρωμένη εικόνα για την κατανάλωση
-
Το 140αρη TSi υπάρχει ήδη στην γερμανία (όπως και το Touran με TSi) με διαφορά τιμής +900 euro απο το 1.6FSi. Ουσιαστικά αυτό το μοτέρ στις δύο εκδόσεις του βγάζει στον πάγκο τους 1.6FSi και 2.0FSi.
-
το 1.4 140 με το 170 έχουν διαφορές στο hardware ή μόνο στις ρυθμίσεις?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το 1.4 140 με το 170 έχουν διαφορές στο hardware ή μόνο στις ρυθμίσεις?Kαλή ερώτηση. Λογικά μόνο στο s/w έχουν αλλαγές.
Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια εξαρτήματα του κινητήρα να είναι αυξημένης αντοχής στο 170 σε σχέση με το 140. -
Θα μπει ο κινητήρας αυτός (1,4 με όσα άλογα) σε κανένα μοντέλο του γκρουπ με τετρακίνηση σύντομα?? Πχ θα με βόλευε στο Α3 sportback.... Ή θα πρέπει να περιμένουμε την υλοποίηση του concept-κάτι σε μπλε που εμφανίστηκε πρόσφατα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πχ θα με βόλευε στο Α3 sportback....Aυτό θα βόλευε πολλούς!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα μπει ο κινητήρας αυτός (1,4 με όσα άλογα) σε κανένα μοντέλο του γκρουπ με τετρακίνηση σύντομα?? Πχ θα με βόλευε στο Α3 sportback.... Ή θα πρέπει να περιμένουμε την υλοποίηση του concept-κάτι σε μπλε που εμφανίστηκε πρόσφατα....Το έχω ρωτήσει κι εγώ ξανά....αναδιατυπώνω:
Σε ποιά μοντέλα του Γκρουπ VAG θασ μπεί? Στην Σέατ και την Σκόντα θα τον δώσει?
-
Απ' ότι μου είπανε σε αντιπροσωπεία σεατ, για το λεον που ρώτησα, όχι, τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορεί να λέγανε και μπούρδες. Αλλά μου είπαν ότι θα μπει μοτέρ 18αρι. Το 1,8Τ εννοούσαν ,ποιος ξέρει;
-
Στην Seat δεν έχει ακουστεί τίποτα.
H Skoda σύμφωνα με το skoda-fabia.com θα τον βάλει στο Fabia Combi που θα παρουσιάσει το 2007. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πχ θα με βόλευε στο Α3 sportback....
Aυτό θα βόλευε πολλούς!
Κυκλοφορεί η φήμη για 1.8 με 163 άλογα για το Α3...
Πολύ καλή λύση και αυτή... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πολύ καλή λύση και αυτή......και έχουμε και λέμε 1.8Τ με 163 ή 1.4Τ με 170?
(αν δεν βαριέστε κάντε το νέο θέμα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και έχουμε και λέμε 1.8Τ με 163 ή 1.4Τ με 170?
(αν δεν βαριέστε κάντε το νέο θέμα)
1.4 TSi σίγουρα, είναι και πιο οικονομικό πιο δυνατό.
-
Απο οτι ακουσα θα μπει στο Λεον, αλλα προς το παρον θα ειναι η εκδοση 1,4 με τα 140αλογα.
-
για το 1.2Τ με τα 120 ... ξέρουμε τίποτα ?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πχ θα με βόλευε στο Α3 sportback....
Aυτό θα βόλευε πολλούς!
Πολύ καλή λύση και αυτή...1.8 TFSI 160
τι να τον κάνεις; οι πιο αδύναμοι και πιο ακριβοί ατμοσφαιρικοί είναι καλύτεροι
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)