-
ms ξανακανε login να τα πουμε
-
MS, I warn you, don't do it!!!
-
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ:
1 Vassilis
2 Hellenic_tifosi
3 Pininfarina
4 Fanis_F1
5 mschumacherOK λοιπόν καταρχήν τα αποτελέσματα τα γράφω γιατί είχα πρόβλημα στη σύνδεση στο τελευταίο γύρο και δε έγινε 'σωστά' ο τερματισμός. Μετά από συζήτηση με τα παιδιά θεώρησα πιο δίκαιο να μη πάρω τη νίκη όσο είμουν 1ος γιατί δεν επικυρώθηκε και επίσημα.
ΈΕΕΕΕΕΕΕΕτσι λοιπόν τόοοοοοοσο άδοξα τελιώνει το σερί νικών που είχα (να ναι καλά ο ΟΤΕ λολ) αλλά πιστεύω να πάω καλά στη συνέχεια μέχρι το τέλος. Αυτή η νίκη του Vassili του έδωσε σημαντική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού και ο Hellenic_tifosi 'τρύπωσε' ανάμεσά τους και 'έπαιξε' το ρόλο του!
όσον αφορά τον αγώνα από τα δοκιμαστικά φάνηκε ότι θα έχουμε κλειστό αγώνα. ο Vassilis με είχε συνέχεια από κοντά στα 2 δευτ. μέχρι και πριν αποσυνδεθώ ενώ ο Hellenic έχανε έδαφος. Πραγματικά κουράστικα να κρατηθώ μπροστά και πάλευα με το τιμόνι (είχα και μια μικρή -ευτυχώς - έξοδο) αλλά τελικά η σύνδεση με πρόδωσε. Ωστόσο η ουσία είναι ότι ευχαρηστήθηκα πολύ αυτό τον αγώνα μιας και είναι πλέον ένας από αυτούς που θα μου 'μείνουν'.
Υ.Γ. εντύπωση μου έκανε οι μικρές διαφορές στα δοκιμαστικά σε μια τόσο μεγάλη πίστα, κάτι που αποδυκνύει πόσο κοντά ήμασταν σε αυτή τη πίστα
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Υ.Γ. εντύπωση μου έκανε οι μικρές διαφορές στα δοκιμαστικά σε μια τόσο μεγάλη πίστα, κάτι που αποδυκνύει πόσο κοντά ήμασταν σε αυτή τη πίσταΠου να δεις τί έχει να γίνει στην Monza
-
ανανέωσα τη βαθμολογία, επόμενος σταθμός ο ναός της ταχύτητας!
-
Παιδια εχω το replay του αγωνα, οπου φαινεται οτι μετα απο 11 γυρους αν δεν εκανα λαθος μετρημα ο ms παιρνει καρω σημαια περιπου 1.5 seconds μπροστα απο το Vassili, μετα τον βαζει στα pits και οπως τερματιζουμε οι υπολοιποι τον ριχνει θεσεις μεχρι που πεφτει 5ος. Για το λογο αυτο προτεινω ms να αλλαξεις τη βαθμολογια με τις σωστες θεσεις. Το replay μπορω να το στειλω σε οποιον ενδιαφερεται (αν και ειναι 2.3mb), και ειναι πιθανο αν κοιταξετε στο δικο σας παιχνιδι να το εχετε κι εσεις ιδιο.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παιδια εχω το replay του αγωνα, οπου φαινεται οτι μετα απο 11 γυρους αν δεν εκανα λαθος μετρημα ο ms παιρνει καρω σημαια περιπου 1.5 seconds μπροστα απο το Vassili, μετα τον βαζει στα pits και οπως τερματιζουμε οι υπολοιποι τον ριχνει θεσεις μεχρι που πεφτει 5ος. Για το λογο αυτο προτεινω ms να αλλαξεις τη βαθμολογια με τις σωστες θεσεις. Το replay μπορω να το στειλω σε οποιον ενδιαφερεται (αν και ειναι 2.3mb), και ειναι πιθανο αν κοιταξετε στο δικο σας παιχνιδι να το εχετε κι εσεις ιδιο.Αν μπορείς ανέβασέ το σε κάποιο site πχ http://www.megaupload.com να το δούμε (όχι ότι δε σε πιστεύω!). Απλά θέλω να το κρατήσω αυτό τον αγώνα σε αρχείο. Όσον αφορά τη βαθμολογία δε ξέρω. Ας πούνε τη γνώμη τους και οι υπόλοιποι που τερμάτισαν τον αγώνα.
Παρακάτω έχω το γυρολόγιο του αγώνα.... -
http://sr2.mytempdir.com/147624, ελεγξτε το αν θελετε και αν οντως τερματισε 1ος ο ms να του δωσουμε τη νικη.
-
Καταπληκτικό το replay pininfarina. Βασικά περίμενα να μας δείχνει αόρατους όπως ήμασταν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο replay φαινόμασταν όλοι. Έτσι μπορούσα να δω πως εξελίχθηκε η μάχη (φαίνεται ακόμα και η μικρή έξοδος που είχα όπου ο Vassillis πέρασε πάλι μπροστά). Ο Hellenic_tifosi δείχνει να «κουβαλάει» πολύ ταχύτητα στη στροφή μετά το S στο τέλος της μεγάλης ευθείας. Κέρδιζε αρκετό χρόνο εκεί αλλά έχανε συνολικά. Όσον αφορά το τερματισμό όντως με δείχνει να τερματίζω. Εκείνη τη στιγμή «έβλεπα» από το μονοθέσιο του Vassillis και κόλλησε – πάγωσε – η εικόνα σε εκείνο το σημείο και όταν ξεκόλλησε τον έδειχνε 1ο καθώς περνούσε τη γραμμή εκκίνησης ενώ εγώ ήδη ήμουν στα pits. Ας δουν και τα υπόλοιπα παιδιά το replay και βλέπουμε. Πάντως η μάχη που είχαμε στους 4 πρώτους γύρους ήταν φανταστική αφού η 1η θέση άλλαζε συνέχεια χέρια μεταξύ εμένα του Vassillis & Hellenic_tifosi.
-
Θα διορθωσεις επιτελους τον νικητη?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Θα διορθωσεις επιτελους τον νικητη?it's done!
-
Τι έγινε από τότε που σταμάτησα έχουμε και νίκες στα χαρτιά;
-
Ειλικρινά τον καταδιασκέδασα τον αγώνα!
Μετά τη σβούρα μου στον 3ο γύρο που έχασα 5-6sec μαζεμένα προσπάθησα να κρατήσω λίγο σταθερό ρυθμό και έχανα λιγάκι σε κάθε γύρο. Οι επόμενοι 7-8 ήταν λοιπόν πολύ διασκεδαστικοί καθώς προσπαθούσα πολύ να μείνω κοντά στον Βασίλη, αλλά δέκατο-δέκατο η διαφορά άνοιγε, την ίδια ώρα που αργά άλλα σταθερά ξέφευγα κάπως και από τον pininfarina.
Πολύ θα ήθελα να μην είχα σβουρίξει, γιατί μετά θα ήμουν σίγουρα πιο κοντά του(και πάλι όμως πίσω του).
Επίσης σας ευχαριστώ πολύ που ακυρώσαμε το παιχνίδι όταν λόγω λάθους δε μας εμφάνιζε την πρώτη φορά. Fair play....
14ος αγώνας F1 Challenge - ALL TIME CLASSIC SPA 2002 - 05/09