-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ας τρέξουμε 12 γύρους.Ποσο τοις εκατο ειναι?
-
Θα κανουμε καμια προβα-τζενεραλε για τον αυριανο αγωνα?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Θα κανουμε καμια προβα-τζενεραλε για τον αυριανο αγωνα?ναι, κάνε room κατά 22.00 αν μπορείς!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Θα κανουμε καμια προβα-τζενεραλε για τον αυριανο αγωνα?
ναι, κάνε room κατά 22.00 αν μπορείς!
Εγινε!
-
Server Spa 2002(Hellas-dj)!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Server Spa 2002(Hellas-dj)!ωραίος
-
**RACE: 05 SEPTEMBER 2005 (ΔΕΥΤΕΡΑ)
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.00
ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.45
ΑΓΩΝΑΣ: 23.15SERVER NAME: 4T FORUM
PASSWORD: HELLASRACE DISTANCE: 13 LAPS
WEATHER CONDITION: DRY
SERVER: Vasilakis or Pininfarina (μη το ξεχάσετε παιδιά!)** -
Ωραιο ηταν το practice που καναμε χθες οσο εμεινα.
Απ'οτι καταλαβα ειμαι ελαφρα πισω σε χρονους απο Vas, Hellenic και fanis και θα δουμε αν παω καλυτερα σε συνθηκες αγωνα και εχουμε μαχη -αν και παλι τετακε θα μετραω Το race setup μου ειναι καλουτσικο, οι στροφες που εχω προβλημα ειναι οι 4 συνεχομενες στο 2ο sector: Η 3η combes ειναι αυτη που καθοριζει το γυρο μου, αφου αναλογα με τα κεφια του μονοθεσιου αλλες φορες υποστρεφει, αλλες σπιναρει στο εσωτερικο κερμπ και αλλες δεν κολωνω και την παιρνω τεζα αν και τελευταια καπως την εχω μαθει. Στη Rivage συχνα εχει γελοια υποστροφη στην εξοδο οταν παταω γκαζι. Η επομενη αριστερη θελει μεγαλη ακριβεια για καθαρο περασμα, ενω η Pouhon ειναι λιγο μανικι με πληκτρολογιο.
Παντως κατι που πρεπει να ξερετε ειναι οτι επειδη μαλλον θα ειμαστε πολλοι αποψε να περιμενετε lag που ισως εκνευρισει και χαλασει τον αγωνα μερικων οποτε μη σπευσετε να κατηγορησετε το server
-
Οντως σημερα θα ειναι δυσκολα τα πραγματα αφου θα ειμαστε τουλαχιστον 6 ατομα...
Παντως εγω ειμαι κατα στο να κανουμε 13 γυρους...7 ηταν υπεραρκετοι για τα 6,9χλμ της πιστας... -
'ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ' -mschumacher
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Η 3η combes ειναι αυτη που καθοριζει το γυρο μου, αφου αναλογα με τα κεφια του μονοθεσιου αλλες φορες υποστρεφει, αλλες σπιναρει στο εσωτερικο κερμπ και αλλες δεν κολωνω και την παιρνω τεζα αν και τελευταια καπως την εχω μαθει. Στη Rivage συχνα εχει γελοια υποστροφη στην εξοδο οταν παταω γκαζι. Η επομενη αριστερη θελει μεγαλη ακριβεια για καθαρο περασμαΤα ιδια και για μενα αυτα τα οποια προαναφερες!
-
Παντως κατι που πρεπει να ξερετε ειναι οτι επειδη μαλλον θα ειμαστε πολλοι αποψε να περιμενετε lag που ισως εκνευρισει και χαλασει τον αγωνα μερικων οποτε μη σπευσετε να κατηγορησετε το server
Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Οντως σημερα θα ειναι δυσκολα τα πραγματα αφου θα ειμαστε τουλαχιστον 6 ατομα...
Παντως εγω ειμαι κατα στο να κανουμε 13 γυρους...7 ηταν υπεραρκετοι για τα 6,9χλμ της πιστας...Ας κάνουμε μια δοκιμή σήμερα και βλέπουμε (μη ξεχνάς ότι στο τέλος ίσως τρέξουμε 100% διάρκεια αγώνα χεχε).
-
Εγώ από τη μεριά μου λέω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε κάνουμε 7, 13 ή 44 γύρους.
-
ούτε και εγώ έχω πρόβλημα. ότι θέλετε. Pini θα κάνεις το server οπότε βάλε ή 20% ή 30% του αγώνα. ότι και να βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
pini, ελπίζω να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά! ή μήπως γρήγορα γρήγορα?
-
Ενταξει παιδια ανοικτος!!!
-
Ενταξει παιδια ανοικτος!!!ωραίος
-
ROOM NAME: 4troxoi PASSWORD: HELLAS
-
παιδιά τι συνέβει? με δείχνει ότι τερμάτισα 1ος αλλά μετά με έριχνε τελευταίο καυώς τερματίζατε! Επίσης έβγαλε τον Vassilis με 'fuel'. Τι παίχτηκε?
14ος αγώνας F1 Challenge - ALL TIME CLASSIC SPA 2002 - 05/09