-
Στην προσπαθεια μου να κανω το μονοθεσιο πιο γρηγορο, εκανα πολλες μικροαλλαγες με αποτελεσμα να βρω μονο 3 δεκατα και να κρεμεται απο μια κλωστη το μονοθεσιο πανω στα κρασπεδα...
Υ.Γ. ΜΣ πρεπει να μας ποσταρεις πως εχεις ρυθμισμενο το τιμονι. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Στην προσπαθεια μου να κανω το μονοθεσιο πιο γρηγορο, εκανα πολλες μικροαλλαγες με αποτελεσμα να βρω μονο 3 δεκατα και να κρεμεται απο μια κλωστη το μονοθεσιο πανω στα κρασπεδα...
Υ.Γ. ΜΣ πρεπει να μας ποσταρεις πως εχεις ρυθμισμενο το τιμονι.πρέπει? πως τολμάς? Λοιπόν δε κατάλαβα την ερώτηση. Το τιμόνι δε δέχεται καμία ρύθμιση. Μόνο αντιστοιχία των κουμπιών που έχει πάνω. Απλά στις ρυθμίσεις στο 'controller 1' & 'controller 2' τα έχω όλα στο minimum που σημαίνει πιο 'αργή' αντίδραση του τιμονιού στις κινήσεις μου.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Υ.Γ. ΜΣ πρεπει να μας ποσταρεις πως εχεις ρυθμισμενο το τιμονι.πρέπει? πως τολμάς? Λοιπόν δε κατάλαβα την ερώτηση. Το τιμόνι δε δέχεται καμία ρύθμιση. Μόνο αντιστοιχία των κουμπιών που έχει πάνω. Απλά στις ρυθμίσεις στο 'controller 1' & 'controller 2' τα έχω όλα στο minimum που σημαίνει πιο 'αργή' αντίδραση του τιμονιού στις κινήσεις μου.
Πιο αργη ή πιο γρηγορη?
-
Πιο αργή αντίδραση του τιμονιού
στη 3η φωτογραφία όπως και να φτιάξω τις ρυθμίσεις δεν επηρεάζουν καθόλου το τιμόνι -
Εληφθη το μηνυμα ΜΣ.
Ερωτηση: Θα τρεχουμε με changing weather ή dry; -
changing, changing!!
-
Dry βρε παιδια ελεος...
-
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε έτσι είτε αλλιώς.
Ωστόσο pinin είμαι περίεργος, γιατί δεν θέλεις το changing? Νομίζω θα πρόσθετε μια ωραία αβεβαιότητα στο πρωτάθλημα.
Επίσης, πρόταση: Τι θα λέγατε εκτός από τον κλασικό αυτό αγώνα να κάνουμε κάποια στιγμή έναν αγώνα στο 100% απόστασης; Θα είχε πλάκα να κάτσουμε να δουλέψουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σε τακτική και σετάπ!
-
Overcast...το καλυτερο απ'ολα...
-
Επιλογή για χιονοθύελλα δεν έχει? Μπας και κερδίσω και εγώ καμιά φορά
-
Και εγω προτιμω changing για την αβεβαιοτητα και τη δραση που προαναφερε ο Hellenic. Ωστοσο καταλαβαινω την αντιδραση του Πινινφαρινα που μπορει να δει τους κοπους του αδικους επειδη ισως να μην εχει χρονο να προπονηθει και λιγο στο βρεγμενο.
Για τον 100% αγωνα( ) να τον κανονισουμε μετα το φιναλε, αλλα εχω υποψιες οτι θα σκυλοβαρεθουμε και θα φαμε και δυο-τριες γυρους απο τον ΜΣ....... -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Επιλογή για χιονοθύελλα δεν έχει? Μπας και κερδίσω και εγώ καμιά φοράloool axaxax ωραίος THEO!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και εγω προτιμω changing για την αβεβαιοτητα και τη δραση που προαναφερε ο Hellenic. Ωστοσο καταλαβαινω την αντιδραση του Πινινφαρινα που μπορει να δει τους κοπους του αδικους επειδη ισως να μην εχει χρονο να προπονηθει και λιγο στο βρεγμενο.
Για τον 100% αγωνα( ) να τον κανονισουμε μετα το φιναλε, αλλα εχω υποψιες οτι θα σκυλοβαρεθουμε και θα φαμε και δυο-τριες γυρους απο τον ΜΣ.......λοιπόν εγώ προτείνω 'overcast' και ότι προκύψει. Φίλε pininfarina μπορεί να σε βοηθήσει αυτό αλλά και να σε 'κάψει' όπως όλους μας φυσικά. Το changing δε σημαίνει ότι μέσα σε 8 γύρους θα αλλάξει ο καιρός. Κατά 99% δε θα γίνει αλλαγή επειδή είναι λίγος ο χρόνος.
Τέλος όσον αφορά το 100% εγώ είμαι 1000% μέσα αν και σας τονίζω ότι παίζω 100% παιχνίδια εδώ και 2 χρόνια όποτε έχει αγώνα Formula 1
-
Στη παραπάνω φωτογραφία απεικονίζονται μια προσπάθειά μου σε race trim. Χάρη στην αλλαγή που έκανα στη κατανομή των φρένων, πλέον ο 1ος χρόνος είναι κάτω από 1.45 (πριν ήταν 1.45.. Το 2ο σημαντικό στοιχείο ήταν ότι μπορούσα να είμαι σχετικά σταθερός σε μια τόσο μεγάλη πίστα που κρύβει παγίδες σε κάθε στροφή της. Τέλος για 1η φορά σε αγώνα F1 Challenge τα λάστιχά μου δε κιτρίνισαν σε καμία φάση των 7 αυτών γύρων όπως επίσης δεν αντιμετώπισα τη παραμικρή υπερθέρμανση στα φρένα (τα έχω όλα στο minimum) κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι το setup για τη πίστα του SPA είναι το 2ο καλύτερο που έχω πετύχει μέχρι σήμερα (το 1ο ήταν στη Αυστρία). Ο ταχύτερός μου γύρος ήταν στο 1.43.2 που το πέτυχα στο τελευταίο γύρο (best time: 1.42.668) και που είναι αρκετά κοντά στο ρεκόρ μου (για τα δικά μου δεδομένα) κάτι που σημαίνει ότι η απόδοση των ελαστικών ήταν απόλυτα σταθερή.Έχετε 1 μέρα ακόμα να φτάσετε το παραπάνω γυρολόγιο
-
Πολύ ψώνιο μιλάμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πληροφορίες σου γιατί το παίζουμε 'αντρίκια' το παιχνίδι. Δεν περιμένουμε τον αυτόματο πιλότο του steering assistance. Θα νομίζεις κιόλας πως μας αφήνουν και έκπληκτους οι χρόνοι σου.
-
__________________!
-
Πόσους γύρους θα είναι ο αγώνας μας παιδιά;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πόσους γύρους θα είναι ο αγώνας μας παιδιά;Νομιζω 7...
-
Τόσο λίγο;
Παιδιά μήπως να κάνουμε εξαίρεση και να τρέξουμε 10-12; Φυσικά μόνο αν συμφωνούμε όλοι, εγώ δεν έχω πρόβλημα κανένα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τόσο λίγο;Παιδιά μήπως να κάνουμε εξαίρεση και να τρέξουμε 10-12; Φυσικά μόνο αν συμφωνούμε όλοι, εγώ δεν έχω πρόβλημα κανένα!
συμφωνώ και εγώ. Ας τρέξουμε 12 γύρους.
14ος αγώνας F1 Challenge - ALL TIME CLASSIC SPA 2002 - 05/09