-
Εγω πάντως αν ημουν απο 23-30 ετών και επίδοξος πρωταθλητής(το βασικότερο!!!!) αντί να ασχολούμαι με 'περίεργα' ανταλακτικά κλπ θα κοίταγα να 'μάθω να παίρνω τα κουλά μου'..........
Δεν ειναι κακό!!!!!! -
Μιλαω Αγγλικα, Γαλλικα, Ιταλικα (αρα εξω ο διερμηνεας) και ζηταω 300
Ευρω την ημερα, αν ειναι να οδηγω το αυτοκινητο του πελατη( ) για να του μαθω οτι ξερω. Γινεται τιποτα? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ευρω την ημερα, αν ειναι να οδηγω το αυτοκινητο του πελατη( ) για να του μαθω οτι ξερω. Γινεται τιποτα?http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... erid=12004
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ευρω την ημερα, αν ειναι να οδηγω το αυτοκινητο του πελατη( ) για να του μαθω οτι ξερω. Γινεται τιποτα?ΩΩΩΩΧ! ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Αν σε κάθε στραβοτιμονιά μου βγάζει και ένα δόντι, την έβαπσθα (έμεινα χωρίς δόντια) .
kri.kri
-
Μεγάλο όνομα ο ...δάσκαλος. Ανατρίχιασα!
Και το πουλί ξεπουπουλιάστηκε...
Δηλαδής κάποιος ανάλογος με το Μιχελακάκη, πόσο θα χρέωνε;
Τα δάνεια της Αγγλίας;...
Η χώρα στην κοινότητα, αλλά η ξενομανία καλά κρατεί.
Ρε, ούστ μας, που θα γίνουμε εμείς χωριό.
Καλό μήνα
I'm backΛώρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.............
Γιατρέεεεεεεεεεεεεε.......
Όπλα, παλάσκες και στη σειρά.
Ξεκινάει το κυνήγι!
Καλή σεζόν -
Κι αλλος κουτοτφραγκος
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Εγω πάντως αν ημουν απο 23-30 ετών και επίδοξος πρωταθλητής(το βασικότερο!!!!) αντί να ασχολούμαι με 'περίεργα' ανταλακτικά κλπ θα κοίταγα να 'μάθω να παίρνω τα κουλά μου'..........
Δεν ειναι κακό!!!!!!Συμφωνώ! Σαν θεατής, έχω την αίσθηση πως η προπόνηση γίνεται περισσότερο στο συνεργείο παρά στην πίστα - δρόμο. Αρα δεν είναι καθόλου κακό να ακούσουν, ειδικά οι νέοι, πέντε δέκα πράγματα από κάποιον που έχει καλή εμπειρία στους αγώνες κέρδος είναι.
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Καλό μήνα
Ξεκινάει το κυνήγι!
Καλή σεζόνAΓΑΠΗΤΕ axerolas,
ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ 'ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Κι αλλος κουτοτφραγκοςE οχι και κουτόφραγκος! ο Honkanen είναι ένας απο τους ποιο έμπειρους συνοδηγούς του WRC, με πάνω απο 50 αγώνες στο ενεργητικό του!
Τωρα πως ένας συνοδηγός κάνει μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης αυτό είναι ενα άλλο θέμα! -
Mr pavlos
χουμορ-χουμορΟ 'κουτοφραγκος' εμαθε και 1-2 πραματα στον Burnsie
-
Ένας συνοδηγός θα πρέπει να ''οδηγάει'' για να είναι ο καλός ...Τώρα για τον Honkanen κάτι θα ξέρει...
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Mr pavlos
χουμορ-χουμορΟ 'κουτοφραγκος' εμαθε και 1-2 πραματα στον Burnsie
Με τόσα που έχουμε διαβασει εδω μέσα εχουμε χάσει και το χιούμορ μας
-
Καπεταν αξερολα, κεφατο κι ορεξατο σε βρισκω. Παλασκες εχουμε, τα οπλα μας πηρανε οι απιστοι!!! Και τωρα το μελτεμι μας πηρε και τη βαρκα και την εριξε στα βραχια κι εχουμε πενθος κι επισκευες.
Αντε ,καλο χειμωνα. Στο Αττικο θα τα πουμε.
Υ.Γ. Ο μιχελακακης δεν ειναι καλος δασκαλος.Ποτε δεν μπορεσα να κανω στην πιστα αυτα που μου εδειξε... -
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Καλό μήνα
Ξεκινάει το κυνήγι!
Καλή σεζόνΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ '.....ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ'
ΜΑΣ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ O APR ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΗΛΑΔΙΣ)
-
Ξέρει κανείς γιά κάποιες αλλαγές στη σύνθεση πληρωμάτων και μάλιστα πρωτοκλασάτων;
Αλλάζουν ονόματα, αλλάζουν χρώματα και οι άλλοι 'αλλάζουν σώβρακα' απ' τον φόβο τους.
Βρε τι έχουνε να δούνε τα αυτιά μας και να ακούσουνε τα μάτια μας ακόμη σε τούτο τον άδικο κόσμο που ζούμε.
Και εκείνα τα κοσμικά στο χώρο μας που τα αφήνεις έτσι; Να δηλώσεις από εδώ, να συνεντεύξεις από εκεί, να σχέδια, να τοπογραφικά και κατόψεις, να 'τεχνολογία' στις δοκιμές (ωχ! λάθος αναγνωρίσεις ήθελα να γράψω) γιά να έχουμε απόλυτο έλεγχο της κατάστασης (αυτοκίνητο, δρόμος κ.λ.π., κ.λ.π.), να όνειρα που θέλουν την αφεντιά του κανακάρη στη θέση του Κάνκουνεν και εργοστάσια να σφάζονται στα πόδια του.
Προσοχή παιδιά το όχημα σπάει εύκολα, δεν αντέχει βάρος. Και έτσι και σπάσει η πτώση είναι άσχημη.Γιά να προχωράει η είδηση! Ποιός ξέρει κάτι καλό;
ΛΕΒ -
Γιατι εσυ μας ειπες κατι καλο?
Ο Ταμπουρατζης θα παει στη SUBARU του χρονου,αλλα το σκεφτεται και για mitsubishi μερια.
Συγνωμη μου ξεφυγε,και το εγραψα αυτο με το amaxopoulos,με το koys-koys ηθελα να το γραψω..........................
Αυτες οι δημοσιευσεις δεν αντεχονται............... -
Σε παίρνω συνοδηγό αν θες!!
-
Κάτι ξέρει λοιπόν ο ΛΕΒ και μιλάει γιά αλλαγές στα πληρώματα.
Μάλλον θα έχουμε ενδιαφέρον με τέτοιες κινήσεις. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα ίδια πληρώματα. O G.T μάλλον έχει αλλάξει και στο παρελθόν θέση. Πολυτάλαντος νέος, χειρίζεται αριστερό και δεξί με την ίδια τέχνη. Μπορεί να είναι και μελλοντικός πρωταγωνιστής, αν δουλέψει λίγο παραπάνω.
kri.kri
-
O G.T. ΜΑΛΛΟΝ εχει αλλαξει και στο παρελθον θεση?????
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ σε βλεπω kri.kri.
Πριν περιπου 1 ΜΗΝΑ ετρεξε στον Αχλαδοκαμπο,αλλα φαινεται πως διαβαζεις περισσοτερο κους κους παρα rally.gr!
Εκτος και αν δεν θυμασαι καλα,και εννοεις τοτε που οδηγουσε για τη CITROEN στο παρισι-ντακαρ το 92?Ετσι δικαιολογησαι.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
O G.T. ΜΑΛΛΟΝ εχει αλλαξει και στο παρελθον θεση?????ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ σε βλεπω kri.kri.
Πριν περιπου 1 ΜΗΝΑ ετρεξε στον Αχλαδοκαμπο,αλλα φαινεται πως διαβαζεις περισσοτερο κους κους παρα rally.gr!
Εκτος και αν δεν θυμασαι καλα,και εννοεις τοτε που οδηγουσε για τη CITROEN στο παρισι-ντακαρ το 92?Ετσι δικαιολογησαι.
Όχι, εννοώ τότε σε μιά Κορσική που είχε δεξιά του τον Κάνκουνεν γιά να τον πάει μία βόλτα και όλοι ρωτούσαν ποιός είναι δίπλα στον GT.
(Αυτά βεβαίως με την άνεση του χώρου ότι ο συμπαθής, τουλάχιστον απο τα γραπτά του GT, δεν παρεξηγεί το καλαμπούρι). Τον ζηλεύω. Αχ και να με ρωτούσε κάποια στιγμή ο Λέμπ πως περνάει μιά στροφούλα, έτσι γιά να έχω να λέω και εγώ κάτι, όπως καλή ώρα λένε τώρα γιά τον GT.
Kri.kri
"Κακές Γλώσσες"