-
Αν μη τι άλλο, και το WRX, και το ταπεράκι στρίβουν (πολύ) καλύτερα από το audi...
Μου εξηγείς αν θες τι εννοείς Overall?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν μη τι άλλο, και το WRX, και το ταπεράκι στρίβουν (πολύ) καλύτερα από το audi...Μου εξηγείς αν θες τι εννοείς Overall?
πίτα-γύρο-απ' όλα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν μη τι άλλο, και το WRX, και το ταπεράκι στρίβουν (πολύ) καλύτερα από το audi...
Μου εξηγείς αν θες τι εννοείς Overall?
πίτα-γύρο-απ' όλα
Κοίτα τα πμ σου εσύ και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες..
-
Φτερούγα γιά μένα παίδες.
-
το βλεπω ως καθημερινο αμαξι που θα παει σουπερμαρκετ και ως αυτοκινητο που θα παει γ@αμιωντας...το ταπερ σιγουρα το παω με τρελα και κορδελα, τα αλλα δυο δε μ'εκφραζουν ιδιαιτερα ειδικα η bmw...εφοσον υπαρχει η 330 και το evo τι να πω...
βαριεμαι να αρχισω παλι την ιστορια με τα στριψιματα,εχει καταντησει... -
Τα Subaru δεν θέλω ούτε να τα βλέπω, τα Honda μία από τα ίδια, η μόνη BMW που μου αρέσει είναι η M3 , οπότε η ψήφος στο φτωχό πλην τίμιο Audi
-
δε φτανει που ψηφιζω vag τ'ακουω και απο πανω...
-
Μαγκες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και ειδικα οσους τεκμηριωνετε την απαντηση σας!Ψιλοφοβαμαι να παρω την BMW επειδη το αιμα μου βραζει και θα βραζει δεν πιστευω πως το διαφορικο της θα με αντεξει καθως εχει και μια ευαισθησια στον τομεα αυτο!Για τον φιλο που ειναι φαν της Σουηδιας θα του πω πω ςεχει ηδη SAAB ο πατερας μου αρα δεν λεει να παρω και εγω!Οσων αφορα τα S3 εχουν γνωστοι και χωρις ιδιαιτερες καταπονησεις εχουν πληρωσει αρκετα για ζημιουλες αναιτιες!Τελος ειμαι φαν της Ιαπωνιας μιας και το corollaki ειναι ιαπωνικο και με εχει υπερευχαριστησει θα ηθελα παλι ιαπωνεζικο χωρις φυσικα να σνομπαρω τα ευρωπαικα!
-
Για καθημερινό και για 5 χρόνια, φυσικά τάπερ, είναι το πιο φτηνό, το πιο οικονομικό και το δεύτερο πιο γρήγορο
-
Και εγω προς το TYPE R κλινω γιατι κυριως εχω την οικονιμικη δυνατοτητα να το αποκτησω καινουργιο!Η αληθεια ειναι πως ειναι το πιο οικονμικο και στην συντηρηση απο ολα!Ακομα μεχρι στιγμης οδηγουσα κυριως turbo αυτοκινητα εκτος απο ενα BMW 528i (που εχει η οικογενεια) και το HONDA ειναι αυτο που με φτιαχνει δινοντας μου αυτη την ωραια αισθηση της ωθησης!Πιστευω ειναι αυτο που θα μου κανει τα κεφια θα με πηγαινει ανετα ταξιδακια θα μπορω να το χρησιμοποιω και καθε μερα και ολα αυτα με το λιγοτερο κοστος!Δεν εχω κολλημα με δερματα και κλιματισμους αλλα θελω ενα αξιολογο και αξιοπιστο μηχανικο συνολο και αμαξωμα που δεν θα τριζει!
-
Για μένα απο αυτά τα τέσσερα το WRX είναι επιλογή μου, με δευτέρο το CTR, τρίτο το S3 και τελευταία την 325. Παρόλο αυτά σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσες μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι το CTR. Είδικά αν μιλάμε για καινούργιο.... βούρ στον Σαρακάκη!!!!
-
τοτε με γεια το ταπερ! τα s3 τι ζημιες εχουν βγαλει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τοτε με γεια το ταπερ! τα s3 τι ζημιες εχουν βγαλει?Βγαζουν προβλημα με την πλακετα της τετρακινησης ειδικα αν το πιεζεις ακομα εχουν ευαισθησια στο πισω διαφορικο και κατι παιζει με με το luft κιολας ειναι και αυτο ευαισθητο!Ας πουμε αν βαλεις ενα αλλο φιλτρο ειναι πιθανο να μην κανει σωστο overboost και να κανει και ψιλοκοψιματα!Σε ενα περιοδικο που ειχε οδηγο αγορας για s3 εγραφε χιλιαδυο σημεια που ηθελαν ελεγχο πριν την αγορα αλλα και κατα την συντηρηση!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τοτε με γεια το ταπερ! τα s3 τι ζημιες εχουν βγαλει?φανοποιίας
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
τοτε με γεια το ταπερ! τα s3 τι ζημιες εχουν βγαλει?
Βγαζουν προβλημα με την πλακετα της τετρακινησης ειδικα αν το πιεζεις ακομα εχουν ευαισθησια στο πισω διαφορικο και κατι παιζει με με το luft κιολας ειναι και αυτο ευαισθητο!Ας πουμε αν βαλεις ενα αλλο φιλτρο ειναι πιθανο να μην κανει σωστο overboost και να κανει και ψιλοκοψιματα!Σε ενα περιοδικο που ειχε οδηγο αγορας για **s3 εγραφε χιλιαδυο σημεια **που ηθελαν ελεγχο πριν την αγορα αλλα και κατα την συντηρηση!
Οπως και διαβρωση στον πισω αξονα με αποτελεσμα την πιθανη απωλεια τροχου για το φτωχο πλην τιμιο s3....Αν μιλαμε για καθαροαιμη κατασκευη τοτε το CTR ειναι μονοδρομος
-
εντυπωσιακο!που ειναι οι γερμανοι να καταρριψουν τις κατηγοριες?
-
Δυσκολη επιλογη αν και εχουν διαφορες μεταξυ τους, ειναι και τα 4 πολυ καλα κατα την ταπινη μου αποψη.
-
Ο χρήστης japanpower έγραψε:
Σε ενα περιοδικο που ειχε οδηγο αγορας για s3 εγραφε χιλιαδυο σημεια που ηθελαν ελεγχο πριν την αγορα αλλα και κατα την συντηρηση!Σαφώς και χρειάζεται έλεγχος πριν αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο φαντάζομαι εννοείς).
Δηλαδή ένα Opel Corsa σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο, σε 892;
Μια Μ3 μετά σε πόσα σημεία θέλει έλεγχο σε 1.356;
-
καιρος ηταν να αμυνθουν οι γερμανοι!!
-
B M W
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ