-
A (529) Μια νύχτα φλογερού σεξ μαζί μου.
Ε (530) Τι να αγοράσω, Plasma, ή LCD; -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
A (529) Μια νύχτα φλογερού σεξ μαζί μου.
Ε (530) Τι να αγοράσω, Plasma, ή LCD;Α530 Εννοειται πλασμα!
Ε531 Με τι χαρτι υγειας σκουπιζεστε? με τριπλο φυλλο, αρωματικο κλπ κλπΑ531 4φυλλο κατά προτίμηση!
Ε532 Αν είναι και ρόζ, σας πειράζει ? -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Α531 4φυλλο κατά προτίμηση!
Ε532 Αν είναι και ρόζ, σας πειράζει ?Α532 Αναλογα ποιος θα το δει!
Ε533 Υπερ της πλαστικης εγχειρησης?A(533) Moνο αν πάει να κάνει το καλό καλύτερο....
Ε(534) Εξειδικεύω την παραπάνω ερώτηση... Σας ενοχλεί αν είναι πλαστικά; -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Α531 4φυλλο κατά προτίμηση!
Ε532 Αν είναι και ρόζ, σας πειράζει ?Α532 Αναλογα ποιος θα το δει!
Ε533 Υπερ της πλαστικης εγχειρησης?A(533) Moνο αν πάει να κάνει το καλό καλύτερο....
Ε(534) Εξειδικεύω την παραπάνω ερώτηση... Σας ενοχλεί αν είναι πλαστικά;A534 doll δηλαδή?
Ε535 Ίδια ερώτηση.. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
A(533) Moνο αν πάει να κάνει το καλό καλύτερο....
Ε(534) Εξειδικεύω την παραπάνω ερώτηση... Σας ενοχλεί αν είναι πλαστικά;Α (534) Ναι όταν τα πιάνω, όχι όταν τα βλέπω
Ε (535) Πεταχτά ή φλατ στις... άκρες τους; -
Ρε παιδιά!!!! Έλεος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά!!!! ΈλεοςΓιατί βρε cmarin αποπαίρνεις σημαντικούς προβληματισμούς της εποχής μας;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά!!!! Έλεοςκυριε cmarin εχω να καταγγειλω οτι με τις ερωτησεις αυτες δεν μπορουμε να παιρνουμε μερος στο παιχνιδι!! Ειναι σωστο αυτο?? Να γινονται ερωτησεις που δεν αφορουν μονο αντρες παρακαλω!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ρε παιδιά!!!! Έλεος
κυριε cmarin εχω να καταγγειλω οτι με τις ερωτησεις αυτες δεν μπορουμε να παιρνουμε μερος στο παιχνιδι!! Ειναι σωστο αυτο?? Να γινονται ερωτησεις που δεν αφορουν μονο αντρες παρακαλω!!
Είναι... unisex η ερώτηση, Funis
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι unisex ειναι?? Νομιζω οτι συμφωνουσαμε στα παντα μεχρι τωρα αλλα ηρθε η ωρα να διαφωνισουμε
Τι να απαντησω εγω στην ερωτηση αυτη. Οκ θα αρχισω κι εγω με την Ελσα να βαζουμε δικιες μας ερωτησεις γυναικειες!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι unisex ειναι?? Νομιζω οτι συμφωνουσαμε στα παντα μεχρι τωρα αλλα ηρθε η ωρα να διαφωνισουμε
Τι να απαντησω εγω στην ερωτηση αυτη. Οκ θα αρχισω κι εγω με την Ελσα να βαζουμε δικιες μας ερωτησεις γυναικειες!!
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα! Αρκετά σιωπήσαμε!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι unisex ειναι??Εντάξει, θέλει λίγη τόλμη (και... φαντασία)
Νομιζω οτι συμφωνουσαμε στα παντα μεχρι τωρα αλλα ηρθε η ωρα να διαφωνισουμε
Βάλτε, βάλτε... (αφού όμως απαντήσετε )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι unisex ειναι??
Εντάξει, θέλει λίγη τόλμη (και... φαντασία)
ωραια λοιπον
Ε (535) Πεταχτά ή φλατ στις... άκρες τους;
Α (535) πεταχτα
Ε (536) Μεγαλες πλάτες ή ωραιος πισινος (ευγενικη που ειμαι) πιο σεξυ για εναν αντρα??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Α (535) πεταχτα
Ε (536) Μεγαλες πλάτες ή ωραιος πισινος (ευγενικη που ειμαι) πιο σεξυ για εναν αντρα??
Α (536): Αυτά τα δύο πάνε πακέτο (συνήθως). Ωραίος πισινός....
Ε (537): Τα παπούτσια ή τα δάχτυλα το πρώτο πράγμα (μετά το 536) που κοιτάμε?? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε (536) Μεγαλες πλάτες ή ωραιος πισινος (ευγενικη που ειμαι) πιο σεξυ για εναν αντρα??Α (536) Δηλαδή, σαν να λέμε αρσιβαρίστας ή τζόκευ, ε; Αρσιβαρίστας (αν και οι αθλητές Σούμο έχουν κι αυτοί τις χάρες τους)
Ε (537) Πόσα χρήματα μηνιαίως σας είναι αρκετά;
-
Α (537) Με το αυτοκίνητο που έχω, 700 ευρώ.
Ε 538: Θα πηγαίνατε να ακούσετε ζωντανά τον Ταμπάκη;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α (537) Με το αυτοκίνητο που έχω, 700 ευρώ.Ε 538: Θα πηγαίνατε να ακούσετε ζωντανά τον Ταμπάκη;
A(538): Ε, όχι!
Ε (539): Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου, που αγνοήσατε επιδεικτικά! Τα παπούτσια ή τα δάχτυλα το πρώτο πράγμα που κοιτάμε?? -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ε (537): Τα παπούτσια ή τα δάχτυλα το πρώτο πράγμα (μετά το 536) που κοιτάμε??
Μην μας μπερδεύεις βρε συ Έλσα... πρέπει υποχρεωτικά να φοράμε πέδιλα ή σαγιονάρες;
edit: Δεν σε αγνόησα, απλά απαντούσα κι εγώ σχεδόν ταυτόχρονα την 536
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε (537): Τα παπούτσια ή τα δάχτυλα το πρώτο πράγμα (μετά το 536) που κοιτάμε??
Μην μας μπερδεύεις βρε συ Έλσα... πρέπει υποχρεωτικά να φοράμε πέδιλα ή σαγιονάρες;
Τα δάχτυλα των χεριών εννοούσα βρε! (που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε!)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
edit: Δεν σε αγνόησα, απλά απαντούσα κι εγώ σχεδόν ταυτόχρονα την 536Χαρη εμεις αποδεχθηκαμε την προκληση αλλα εσεις κλεβετε και απαντατε στις δικες σας ερωτησεις!!
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..