-
Tι συνοδηγος εισαι εσυ,ετσι θα ανεβασεις τον οδηγο σου?
-
και γω όταν είχα κατέβει Πάτρα αυτό σκεφτόμουν... οτι έπρεπε να κάτσω απονομή και μετά να φύγω.... είχαμε πεθάνει από την κούραση, καλά εγώ κοιμήθηκα και στο δρόμο της επιστροφής...
Ξημερώματα στην Ελλασόνα Κοζάνης -
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
Ε 'κουτσά στραβά' θα φτάσετε τρίτοι στους πέντε!!!!!!
Για εμας η ιδανική θέση είναι η τέταρτη. Οσο το δυνατόν ψηλότερα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε την απονομή που ξεκινάει στις 21:00 !!!!!!!
Καλά δεν ειναι ανάγκη να πάρεις το κύπελλο.Ετσι και αλλιώς θα ειναι χωρίς αξία ,αφου δεν θα εχεις ιδρώσει για να πάρεις τη θέση!!!!!!!!!.
Α ρε Γκάλφα μονος θα εισαι!!!!! -
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΑ!!!!)ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....... -
MIA ΕΡΩΤΗΣΗ,ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ??!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ((
-
Μόνο Κυριακή φέτος.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Α ρε Γκάλφα μονος θα εισαι!!!!!
μόνος στην απονομή ? μπα δε νομίζω. στατιστικά έχω παρατηρήσει οτι τα... μικρά κυβικά είναι πάντα στις απονομές ενώ απεναντίας απουσίες στις απονομές παρατηρώ (σπάνια, δε λέω) στα... μεγάλα κυβικά.
-
.. θα εχουμε κερκιδα ΛΕΜΕ!
Εδω πηραμε αδεια για να μεινουμε στον τερματισμο!!
-
για ρε αδερφια προτεινετε καμια θεσουλα που θα απολαυσουμε θεαμα????
τι ωρα να ειμαστε στημενοι και που??? ποιες ειδικες προλαβενουμε να δουμε ανετα??? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για ρε αδερφια προτεινετε καμια θεσουλα που θα απολαυσουμε θεαμα????
τι ωρα να ειμαστε στημενοι και που??? ποιες ειδικες προλαβενουμε να δουμε ανετα???Δες το ωράριο του αγώνα για να σε βοηθήσει.
http://www.aoth.gr/2005/rally_deth/diad_apost_xron.htmΠάντως από τις πιο θεαματικές ειδικές του αγώνα είναι ο Ταξιάρχης. Πολύς κόσμος πηγαίνει σε μια κατηφορική - γλυστερή φουρκέτα με ένα άσπρο εκκλησάκι (αρκετά μεγάλο) στο εσωτερικό.
Και στην Ολυμπιάδα πρέπει να είναι καλά, σε όποιο σημείο και να καθήσεις !
Σε 1-2 ώρες ξεκινάμε για Θεσσαλονίκη. Καλή διασκέδαση σε αγωνιζόμενους και θεατές. Καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ?ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
παρατηρηση:
σημερα στην αρναια εριξε ΤΗΝ βροχη. τα αυτοκινητα σταματησαν απο την νεροποντη και ειχε δημιουργηθει ουρα λιγων χιλιομετρων (μεχρι τον αγιο χριστοφορο). μεσα στο χωριο της αρναιας χοιμαροι βγαινανε απο παντου και παρασερνανε οτι βρισκανε.......
με αλλα λογια προσοχη παιδια στο χολομωντα, λογικα θα γεμισε με χωματα και ''ισως'' εγινε και καμια καθιζιση (ξερω λαθος το εγραψα μην με φωναξετε) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόνο Κυριακή φέτος.Αντρέα που θα ειστε φέτος για καλό θέαμα?
Ρίξε καμία ιδέα. -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Μόνο Κυριακή φέτος.
Αντρέα που θα ειστε φέτος για καλό θέαμα?
Ρίξε καμία ιδέα.Εγώ θα είμαι στα σέρβις Κώστα.
Θα πετάγωμαι λίγο στίς τελευταίες στροφές τού 'Ταξιάρχη' καί ξανά πίσω. -
Δυο ερωτησεις:
- Ποτε κλεινουν οι διαδρομες;
- Αν παω με το αμαξι απο Παλαιοκαστρο για τερματισμο Παλαιοχωρας ή εκκινηση Ταξιαρχη θα πετυχω τιποτε καλο;
-
Οι ειδικές κλείνουν μία ώρα πρίν τήν εκκίνηση τού πρώτου.
Αν πάς στήν αφετηρία τού ταξιάρχη μέ τό αυτοκίνητο (στόν Σώγαμπρο) καί περπατήσεις μέσα στήν ειδική κανα-δυό χλμ,θα βρείς μία ωραία αριστερή φουρκέτα.
Σημείο πού να βλέπεις αρκετό δρόμο δέν θυμάμαι. -
Στο Σωγαμπρο ή στο Τζιμη ειναι η αφετηρια;
-
ΣΤΟ ΣΟΓΑΜΠΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΧΑΝΤΕΡ.ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
-
Φανταστικά εξελίσεται μέχρι στιγμής ο αγώνας με τους Ευσταθίου και Ιαβέρης jr να είναι πάρα πολύ κοντά! Όπως και οι Παραδείσης Τσολακίδης Χατζητσοπάνης που δίνουν τρομερή μάχη για την 3η θέση. Κρίμα για τον Αθανασούλα!
-
μόλις γυρίσαμε
μαζί με τον Popolaro τον οποίο έχω σε ένα τρομερο βιντεακι όταν περνάει ο Σάκης στην πρώτη ειδική της παλαιοχώραςμετά πήγαμε στο περίφημο εκλησάκι στην 'ταξιάρχης 2' μαζί με hunter.
αρκετό κόσμο,οικανοποιιτικό θέαμα (ένα yaris έπεσε σε μια χαράδρα...)
και πολύ καλό καιρό!!
Rally ΔΕΘ 3,4 Σεπτεμβρίου 2005 ...