-
Τι να πω ρε παιδιά? Η πίστα είναι ένα ατέλειωτο Luna Park!!! Χάνεις την μπάλα τελείως... Κ Α Μ Ι Α σχέση με FORZA MOTORSPORT, GT4 και τα συναφή...
Εγώ δυστυχώς έκανα μόνο έναν γύρο και αυτόν σε αρκετά αργούς ρυθμούς... Λόγοι (και όχι δικαιολογίες) πολλοί... Μισοβρεγμένο οδόστρωμα, όχι καλά λάστιχα για βροχή, ταλαιπωρημένο από το ταξίδι αυτοκίνητο (είχα και ένα πρόβλημα με το δυναμό, το οποίο δυστυχώς αναγκάστηκα να αλλάξω προληπτικά), ταλαιπωρημένοι και οι δυο μας και ιδιαίτερα η συνοδηγός στα όρια της ζαλάδας (είχε προηγηθεί και μια βόλτα σε αληθινό Luna Park μέχρι να ανοίξει η πίστα ) συν ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κέ στην κατηφορική αριστερή με τον τοίχο δεξιά, λίγο μετά την αριστερή φουρκέτα, δεν ήθελε και πολύ να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...
Πάντως ήταν εμπειρία που θα έχω να λέω στα εγγόνια μου... Ιδιαίτερα εκεί που με πέρασε μια αγωνιστική ZAKSPEED Viper με όσα... Ακόμα εκεί βρίσκομαι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
συν ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κέ στην κατηφορική αριστερή με τον τοίχο δεξιά, λίγο μετά την αριστερή φουρκέτα, δεν ήθελε και πολύ να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...Αυτή είναι η Adenauer Bridge...
Πώς έφερες τετ-α-κε εκεί και δε χτύπησες, ο θεός κι η ψυχή σου!!!
Γενικώς πάντως, συγχαρητήρια!!!
Ακόμα εκεί βρίσκομαι...
Αυτό είναι το κακό με όσους πηγαίνουν. Το μόνο που σκέφτονται μετά...είναι πώς θα ξαναπάνε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
συν ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κέ στην κατηφορική αριστερή με τον τοίχο δεξιά, λίγο μετά την αριστερή φουρκέτα, δεν ήθελε και πολύ να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...
Αυτή είναι η Adenauer Bridge...
Όχι μόνο δεν χτύπησα, αλλά ούτε κερμπ δεν ακούμπησα. Ή ικανός ήμουν ή πολύ κωλόφαρδος... Το θέμα είναι πώς το έφερα το τετ-α-κε... Ξερά γύρισε, αστραπιαία... Ρε μπας και κουλάθηκα ξαφνικά?
-
Aυτό με την κουλαμάρα μην το ξαναπείς. Το βρεμένο Ring είναι πολύ ύπουλο και δαγκώνει... Μπράβο σου που ευχαριστήθηκες την εμπειρία.
-
Ευχαριστώ παίδες...
Ρε γμτ την επόμενη μέρα ήταν χαρά Θεού... Δεν με ήθελε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
συν ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κέ στην κατηφορική αριστερή με τον τοίχο δεξιά, λίγο μετά την αριστερή φουρκέτα, δεν ήθελε και πολύ να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...
Αυτή είναι η Adenauer Bridge...
Όχι μόνο δεν χτύπησα, αλλά ούτε κερμπ δεν ακούμπησα. Ή ικανός ήμουν ή πολύ κωλόφαρδος... Το θέμα είναι πώς το έφερα το τετ-α-κε... Ξερά γύρισε, αστραπιαία... Ρε μπας και κουλάθηκα ξαφνικά?
Πο πο είσαι πολύ τυχερός που δεν χτύπησες εκεί! Είναι και πολλά τα χιλιόμετρα λόγω της κατηφόρας! Πάντως πραγματικά ακούγεται περίεργο... Το πιο λογικό είναι να βγάλει μούτρα σε αυτή την στροφή. Πάντως τα καταφέραμε και πήραμε όλη μια ιδέα από βρεγμένο ring. Μπράβο σου πάντως που τα κατάφερες να ζήσεις αυτή την εμπειρία! Ράλλυ Γερμανίας είδες τελικά??
Ακόμα εκεί βρίσκομαι...
Και εγώ όταν είχα γυρίσει για τις επόμενες 2 εβδομάδες έβλεπα μόνο videakia από το ring και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ράλλυ Γερμανίας είδες τελικά??Όχι δυστυχώς...
-
Ακόμα εκεί βρίσκομαι...
Αυτό είναι το κακό με όσους πηγαίνουν. Το μόνο που σκέφτονται μετά...είναι πώς θα ξαναπάνε
Σκέψου ότι εγώ το παθαίνω αυτό και με τα Μέγαρα. Αν μπω στο Ring θα μείνω φυτό μετά;
-
Διαβάζοντας σχόλια σε κάποια φόρουμς, οι περισσότεροι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και αρνητικοί θα έλεγα για αυτό το ρεκόρ.Λένε καταρχήν ότι δεν είναι και σπουδαία επίδοση, καθότι το αυτοκίνητο είναι τελείως αγωνιστικό, φορά λάστιχα που δεν είναι road legal (έτσι λένε) και πολλά αγωνιστικά τις ίδιας κλάσης κάνουν κάτω από 7 λεπτά. Αυτό που τους πειράζει περισσότερο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ξεφτυλίζεται ο όρος 'road legal'. Και αν ρωτήσετε πώς το αμάξι έχει πινακίδες, λένε ότι έπεσε μίζα στην πιστοποίηση (ΚΤΕΟ)...χεχε
[snip]Αυτό που τους πειράζει περισσότερο είναι πως για μια ακόμα φορά τους πήρε τα σώβρακα ένα Πορσικό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό που τους πειράζει περισσότερο είναι πως για μια ακόμα φορά τους πήρε τα σώβρακα ένα Πορσικό!Οι μισοί από αυτούς στη λίστα που διάβασα εγώ τουλάχιστον...έχουν Porsche, οπότε δε βρίσκω το λόγο να τους πειράζει αυτό...
-
Αυτό που τους πειράζει περισσότερο είναι πως για μια ακόμα φορά τους πήρε τα σώβρακα ένα Πορσικό!
Οι μισοί από αυτούς στη λίστα που διάβασα εγώ τουλάχιστον...έχουν Porsche, οπότε δε βρίσκω το λόγο να τους πειράζει αυτό...
Ε, δε λέω για αυτούς... για τους υπόλοιπους λέω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε, δε λέω για αυτούς... για τους υπόλοιπους λέωΜα δεν ξέρω αν πείραξε κανέναν άλλο! Εγώ τα σχόλια αυτής συγκεκριμένα της λίστας (ringers@smartgroups.com) μετέφερα
-
Την edo την έχει αφιέρωμα το Porsche scene live.. Μηνιαίο περιοδικό ανεξάρτητο της Πόρσε
-
Ε, δε λέω για αυτούς... για τους υπόλοιπους λέω
Μα δεν ξέρω αν πείραξε κανέναν άλλο! Εγώ τα σχόλια αυτής συγκεκριμένα της λίστας (ringers@smartgroups.com) μετέφερα
Μα καλά, εσύ δεν είπες 'οι μισοί'. Ε, για τους άλους μισούς λέω εγώ
ΥΓ. Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρα ρε συ Θέμη...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρα ρε συ Θέμη...Όχι ρε, αλίμονο. Απλώς δεν ήθελα να περάσω την εντύπωση ότι οι τύποι είναι αντι-πορσικοί. Κάθε άλλο...
Φίλε Jim Clark, έχεις σκάνερ;
-
Moυ έδωσε ένα φίλος 2 video απο Nurburgring incar με το τελευταίο impreza spec c σε έκδοση δρόμου εννοώντας χωρίς μπάρες με κανονικό εξοπλισμό καθίσματα κλπ. Στο πρώτο video κάνει 8:10 με λίγα λαθάκια (αρκετά ανάποδα και γλυστρίματα) και στο δεύτερο 8:05 για ολόκληρο τον γύρο και όχι από γέφυρα σε γέφυρα και ξεκινώντας παρακαλώ από στάση! Μιλάμε για τρομερούς χρόνους για δίλιτρο αμάξι παραγωγής! Βέβαια οι άνθρωποι πραγματικά δεν το λυπούνται καθόλου το αυτοκίνητο γιατί καβαλάνε kerbs συνεχώς και με πολύ βίαιο τρόπο.
-
Ένα link παρακαλώ και γρήγορα!!!
-
Πόσο να γυρνάει αυτό άραγε στο ring?? Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
-
πωπω!!!! κ@υλ@!!!
τουλαχιστον στις ευθειες πρεπει να κερδιζει αρκετα δευτερολεπτα...
καννα βιντεακι κανεις??? (εκτος απο αυτο )τελικα εχει 0-100 σε 2.5'' και εγραψε 252.κατι μιλια και απο τις δυο φορες μιας πιστας..
I love 1000 αλογα !!
-
Μπλιάχ...
Nuerburgring!