-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Εγώ σας είπα παιδιά ότι είχα ρωτήσει Παπρά ότι με ένα φίλτρο και σκάστρα χάνεται η εγγύηση; Μου είχαν απαντήσει ότι κανονικα ναί αλλά.......εντάξει.................επειδη είσαι καλό παιδί έξυπνος και όμορφος δεν θα την χάσεις (καλά το τελευταίο μετά το εντάξει δεν μου το είπανε!!!)..........ότι και να γίνεται εγώ θα πειραματιστώ με φίλτρο και σκάστρα. Πήρα το αμάξι για να το ευχαριστηθώ.....άμα ήταν έτσι κράταγα και την Corolla μου............Επίσης να θυμήσω ότι η πραγματική εγγύηση είναι 3 χρόνια και τα υπόλοιπα 4 είναι ψιλο-μούφα..............
Und3r.........πρόσεχε τον Saxoura...........παλιά καραβάνα στις κόντρες, το Saxo του είναι κολοπειραγμένο με νίτρα πάνω..............δεν έχει ελπίδες το CZT.........αλλά μπορείς να 'χτυπήσεις' μόνο και μόνο για εντυπώσεις.......
Και μία ερώτηση.......αφελής ίσως.........τα αμάξια από Ολλανδία δεν έρχονται;;;; Και ερχονται με καράβι;;;;;;;;
Δυστυχώς ή ευτυχώς με καράβι..φθηνότερη μεταφορά από το να τα μεταφέρουν με φορτηγά και επιπλέον βάλε οτι προορίζονται και για άλλες χώρες οπότε τους βολεύει...εμάς όμως δε μας βολεύει δυστυχώς
-
Βρε πολύ κίνηση το colt έτσι?
Όσον αφορά το ηχοσύστημα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι αν βγεί το εργοστασιακό δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε τον υπολογιστή ταξιδίου!!!
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει καμμιά πατέντα για αυτό πάντως χλωμό το κόβω!
Άντε να έρθει το καράβι να τα πάρετε επιτέλους γιατί έχετε αρχήσει να λαλάτε μου φαίνεται
Σήμερα είδα οτι στο εξωτερικό uk κτλ την σειρά colt την λένε και mirage !
Τι Αερομαχητικό πήραμε βρε παιδί μου
-
Δείτε αυτό για να καταλάβετε πως βγήκε το νέο μοντέλο της K&N!
-
-
Επίσης να θυμήσω ότι η πραγματική εγγύηση είναι 3 χρόνια και τα υπόλοιπα 4 είναι ψιλο-μούφα..............
Αυτό ξαναπέστο!
Διάβαζα λίγο τυος όρους που καλύπτει η extra 4ετής εγγύηση του Σαρακάκη και είναι....άστα να πάνε!Σε αρκετά σημεία αναφέρει πρώτον οτι δεν αλλάζεται κάτι όταν θεωρηθεί φυσιολογική φθορά! Δηλαδή στον 5ο χρόνο πυο θα έχω 100.000km και τα φτύσει το δυναμό ας πούμε σιγά να μην αλλαχτεί τσάμπα....φυσιολογική φθορά θα σου πεί!
Το χειρότερο αναφέρει οτι δεν καλύπτει οποιαδήποτε διαρροή λαδιού-βενζίνης η οποία οφείλετε σε φλάτζα ή μηχανικό πρόβλημα!
Με λίγα λόγια τα χρονάκια είναι ουσιαστικά 3 γιατί απο εκεί και πέρα...ούτε να τους 'τρέξεις ' δεν μπορείς εφόσον με αυτά που γράφουν οι όροι είναι φυλαγμένοι!
Τες πα έγκειτε στις γνωριμίες απο εκεί και πέρα και στην καλή θέληση του αντιπροσώπου!
-
Και μία ερώτηση.......αφελής ίσως.........τα αμάξια από Ολλανδία δεν έρχονται;;;; Και ερχονται με καράβι;;;;;;;;
Από ότι μου είχε πει ένας αντιπρόσωπος της MITSUBISHI (MOBILITY) , τα CZT
κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία και έρχονται κατευθείαν απο εκεί. Το έχει ακούσει κανένας αλλος; -
Ο χρήστης balabush έγραψε:
κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία και έρχονται κατευθείαν απο εκεί. Το έχει ακούσει κανένας αλλος;Το μοτερ ερχεται απο Ιαπωνια και το αμαξωμα απο Ολλανδια!
-
Χωρίς καμία τάση δημιουργίας 'πολέμου', και ομολογώντας ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες του θέματος (που σημαίνει ότι διακινδυνεύω να επαναλάβω το παρακάτω σχόλιο), θα ήθελα να ρωτήσω, τα τρεία 'κυκλάκια' που αγκαλιάζουν τις ενδείξεις στο ταμπλό, αλλά και τα πίσω φωτιστικά του Colt CZT, ποιό αυτοκίνητο σας θυμίζουν;;
Και η Mitsubishi δεν αρκείται εδώ...Ετοιμάζει ένα concept σκέτο carbon...
Σέβομαι την τεχνολογία της εν λόγω φίρμας (βλ. ΕVO - απόλυτο μηχάνημα οδήγησης), αλλά λίγη πρωτοτυπία στο design δε θα έβλαπτε! Ταπεινή μου άποψη. -
ΚΑι εγώ μάλλον στο cz3 1.3 θα καταλήξω μιας και ήταν το πιο σβέλτο και σπιρτόζικο από τα άλλα που οδήγησα. Μπορείτε όλοι να πείτε εντυπώσεις από το μέρος που το συντηρείτε? που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα, που δεν έχετε δει χοντράδες (πολύ λάδι κλπ?). Πάντως ειδικά στα 1.1 κυβικά στην τιμή που το δίνουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πουλάει περισσότερο μιας και είναι τρελή ευκαιρία...
-
Ο χρήστης crAss έγραψε:
ΚΑι εγώ μάλλον στο cz3 1.3 θα καταλήξω μιας και ήταν το πιο σβέλτο και σπιρτόζικο από τα άλλα που οδήγησα. Μπορείτε όλοι να πείτε εντυπώσεις από το μέρος που το συντηρείτε? που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα, που δεν έχετε δει χοντράδες (πολύ λάδι κλπ?). Πάντως ειδικά στα 1.1 κυβικά στην τιμή που το δίνουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πουλάει περισσότερο μιας και είναι τρελή ευκαιρία...Όντως το CZ3 στο δρόμο πάει πολύ καλά!Με μετέφερε ο DIGILEF με το δικό του και πάει σφαίρα!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία και έρχονται κατευθείαν απο εκεί. Το έχει ακούσει κανένας αλλος;Το μοτερ ερχεται απο Ιαπωνια και το αμαξωμα απο Ολλανδια!
That's it! Βασικά σχεδόν όλα έρχονται από Japan αλλά συναρμολογούνται στην Ολλανδία
-
Καλό είναι για να μην αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με εγγύηση να βάζει πράγματα που όταν βγούν δε θα φαίνεται ότι υπήρχαν...
-
Ο χρήστης george_t16 έγραψε:
Χωρίς καμία τάση δημιουργίας 'πολέμου', και ομολογώντας ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες του θέματος (που σημαίνει ότι διακινδυνεύω να επαναλάβω το παρακάτω σχόλιο), θα ήθελα να ρωτήσω, τα τρεία 'κυκλάκια' που αγκαλιάζουν τις ενδείξεις στο ταμπλό, αλλά και τα πίσω φωτιστικά του Colt CZT, ποιό αυτοκίνητο σας θυμίζουν;;Και η Mitsubishi δεν αρκείται εδώ...Ετοιμάζει ένα concept σκέτο carbon...
Σέβομαι την τεχνολογία της εν λόγω φίρμας (βλ. ΕVO - απόλυτο μηχάνημα οδήγησης), αλλά λίγη πρωτοτυπία στο design δε θα έβλαπτε! Ταπεινή μου άποψη.Δεν διαφωνώ οτι μοιάζει αρκετά με 147 όσον αφορά όργανα και πίσω φωτιστικά αλλά δεν νομίζω να έχω δει πιο προτότυπο design απο το cz3-czt που το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν μοιάζει σε καμμία περίπτωση με κανένα άλλο!
-
Σίγουρα μοιάζει με Alfa στο πίσω μέρος, εμένα όμως δεν με χαλάει γιατί μου αρέσουν πολύ οι Alfa Romeo. Μπροστά μοιάζει με A class και στο πλάι ελάχιστα με C2. Γενικά σαν σύνολο, είναι αρκετά τολμηρό design κατά την ταπεινή μου γνώμη, άσχετα αν έχει δανειστεί σχεδιαστικές φόρμες από άλλα αυτοκίνητα..................
-
εκτός από τον und3r κι εμένα έχει παρατηρήσει κανείς
άλλος διαροή νερού από την μέσα πλευρά του παρ-μπριζ ?
(αναφέρομαι στα αμάξια με αεροτομή)υγ. για να μην τρομάζουν οι μη κάτοχοι (!) μιλάμε για δάκρυ
από την δεξιά τρύπα της αεροτομής στο παρ-μπριζ -
FableD πότε παραλαμβάνεις το τερατάκι σου;;;;;
Απο όσο μου έχουν πεί, τέλος του μήνα!
Αλλα.. Μάλλον πιό αρμόδιος να απαντήσει θα είναι ο Πάνος, μιάς και απο εκεί το έχω παραγκήλει.Πότε θα κανωνήσουμε νέα συνάντηση?
-
Ο χρήστης george_t16 έγραψε:
ποιό αυτοκίνητο σας θυμίζουν;;
Μου κάνει αίσθηση το ότι δέν αναφέρεις ΕΣΕΝΑ ποιό αυτοκίνητο σου θυμίζει το czt.
αλλά λίγη πρωτοτυπία στο design δε θα έβλαπτε
Και έρχομαι να ρωτήσω,
Ποιό αυτοκίνητο σου θυμίζει το αμάξωμα του νέου Swift? -Μινι-
Ποιό αυτοκίνητο σου θυμίζει το αμάξωμα του νέου Punto? -Ford Focus-
και με την σειρά του, Η Αλφα που υπαινέισεσαι, μήπως είναι 'εξέληξη' του πίσω μέρους του 206?
Και πόσα άλλα που δέν θυμάμαι τώρα.Πιστεύεις, ότι στο ντιζαιν, και γενικότερα, αν θέλεις, στην τέχνη υπάρχει παρθενογένεση?
Και για να κλείσουμε αυτό το θέμα.
Χωρίς καμία τάση δημιουργίας 'πολέμου', και ομολογώντας ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες
Όποιος δέν έχει διάθεση δημιουργίας αντιπαράθεσης δέν κάνει ποστ σε τέτοιο στίλ.
-
Σήμερα είδα και το πρώτο (!) τρακαρισμένο CZ3...στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας το κουβάλαγε η express service (αριστερή πόρτα βουλιαγμένη, η μπάρα όμως κράτησε όπως έπρεπε!, καμιά παραμόρφωση η καμπίνα!). Μακρυά από μας!!
Υ.Γ. toutouni έκανες καμιά αλλαγή στη μάσκα μπροστά ή μου φάνηκε?το απόγευμα που σε είδα πρόσεξα φυσικά το τουτου και μου φάνηκε διαφορετικό μπροστά ή κάνω λάθος?
-
Έχω ξαναδεί τρακαρισμένο CZ3. Πρίν περίπου δύο μήνες ήταν για καμμιά βδομάδα στον Σαρακάκη της βουλιαγμένης στη Γλυφάδα ένα ασημένιο με στραπατσαρισμένο εμπρός αριστερό φτερό..........
FableD και εσύ λοιπόν μετράς της ημέρες όπως εγώ και ο Controlas!!!!! Δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει σε παλαιότερο post, αλλά σε τι χρώμα το έχεις παραγγείλει;
Όσον αφορά την επόμενη μας συνάντηση, ωραίο θα ήταν να είχαμε όλοι τα αυτοκίνητα μας, αλλά επειδή μπορεί να αργήσει λίγο αυτό (για να σας πώ την αλήθεια, εγώ δεν νομίζω να τα έχουμε τέλος του μήνα), μπορούμε να τα πούμε και νωρίτερα........έχουνε τεθεί διάφορα θέματα στο forum που επιδέχονται περαιτέρω ανάλυσης!!!! Εγώ από την μεριά μου είμαι μέσα όποτε θέλουν και τα άλλα παιδιά......
-
Φτου Φτου Φτου μακριά απο εμάς
Όσο για την συνάντηση μήπως πρέπει να δώσουμε το παρον στο Athens Tunning Show Παρασκευή Απόγευμα ή έστω Σ/Κ?
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt