-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Εννοείτε πως το παρκιν στο Olympico είναι η καλύτερη λύση!
Μέσα για το Σάββατο.Εύχομαι να δούμε και το θηρίο της Ralliart
okie λοιπόν ραντεβού το σάββατο
εμένα θα με γνωρίσετε γιατί έχω το πιο όμορφο czt.... -
Για αύρο μάλλον πολύ δύσκολο να έρθω μιας και θα είμα πολύ μακριά...
Αλλα ΄που θα πάει...Έχω όμως και καλά νέα:
- Ψήνεται σε συνεργασία με Έλληνα βελτιωτη πακέτο βελτίωσης bolt on (και off για εγγύηση ) για 200 PS περίπου....
- To πακέτο Ralliart που έχει το δικό μου δεν θα παραχθει αλλά θα είναι διαθέσιμο σε κομμάτια....
-
Πάνο, το Colt που έχεις είναι το πεντάθυρο της Ralliart που έχω δει σε φωτογραφίες σε κάτι γιαπωνέζικα site?!?!?
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Πάνο, το Colt που έχεις είναι το πεντάθυρο της Ralliart που έχω δει σε φωτογραφίες σε κάτι γιαπωνέζικα site?!?!?nope
(απαντώ εκ μέρους του πάνου επειδή το έχω δει το αμάξι)
είναι ένα απλό φυσιολογικό 3-θυρο χωρίς το διακριτικό czt -
Ο χρήστης sotiropoulosp έγραψε:
- Ψήνεται σε συνεργασία με Έλληνα βελτιωτη πακέτο βελτίωσης bolt on ( και off για εγγύηση ) για 200 PS περίπου....
- To πακέτο Ralliart που έχει το δικό μου δεν θα παραχθει αλλά θα είναι διαθέσιμο σε κομμάτια....
Ε κάντε τίποτα και για εμάς τα φτωχά 1300 άρια
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Σάββατο 17/09/05 μπροστά στο parking του OLYMPIKO 16:30-17:00Για να μην παιδευόμαστε άλλο
Δεν θα μπορέσω για αυτό το Σαββάτο, αλλά για την επόμενη συνάντηση που λογικά θα έχω παραλάβει και το δικό μου θα είμαι εκεί
-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Σάββατο 17/09/05 μπροστά στο parking του OLYMPIKO 16:30-17:00
Για να μην παιδευόμαστε άλλο
Δεν θα μπορέσω για αυτό το Σαββάτο, αλλά για την επόμενη συνάντηση που λογικά θα έχω παραλάβει και το δικό μου θα είμαι εκεί
Και γω το περιμένω αλλά θα είμαι εκεί
-
χθες κατά τις 00:30-00:45(δεν θυμάμαι ακριβώς)στη λεωφόρο(πλέον)Βάρης Κορωπίου,στο ύψος της Βάρκιζας(μήπως ήταν κάποιος από σας παίδες;),εκινείτο μαύρο κολτάκι τούρμπο με αρκετά στην αριστερή λωρίδα...και ότι το χαιρόμουν(ωραία κατασκευή)το βλέπω να βγάζει δεξί φλας και να κόβει...από πίσω ερχόταν φουλαριστό.....ένα....ταξί οκταβια...τι στο διάολο;τουρμπίζονται και οι ταρίφες πλέον;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
χθες κατά τις 00:30-00:45(δεν θυμάμαι ακριβώς)στη λεωφόρο(πλέον)Βάρης Κορωπίου,στο ύψος της Βάρκιζας(μήπως ήταν κάποιος από σας παίδες;),εκινείτο μαύρο κολτάκι τούρμπο με αρκετά στην αριστερή λωρίδα...και ότι το χαιρόμουν(ωραία κατασκευή)το βλέπω να βγάζει δεξί φλας και να κόβει...από πίσω ερχόταν φουλαριστό.....ένα....ταξί οκταβια...τι στο διάολο;τουρμπίζονται και οι ταρίφες πλέον;Απλά δύο πράγματα θα συνέβησαν: ή το παλικάρι με το colt το έστρωνε (:lol: ) ή ο ταρίφας μετέφερε καμιά έγγυο και έκανε στην άκρη το παλικάρι ( )
Υ.Γ. Η φαντασία σύννεφο! (λόγω καιρού σήμερα!)
-
Ο χρήστης sotiropoulosp έγραψε:
- Ψήνεται σε συνεργασία με Έλληνα βελτιωτη πακέτο βελτίωσης bolt on (και off για εγγύηση ) για 200 PS περίπου....
Αν δεν βαριέσαι μπορείς να μας γράψεις από τι αποτελείται το kit της Ralliart?
-
Και ότι θα ρωτούσα, τί καλούδια έχει αυτό το kit τις Ralliart μιά που ο Πάνος απ'ότι είπε μάλλον δεν θα έρθει αύριο για να τον βομβαρδίζαμε με ερωτήσεις!!!
Κάτι τακάκια και ελατήρια υπάρχουν προς το παρόν από Ralliart.Und3r.............περιμένω με ενδιαφέρον εκοίνο το άνοιγμα με FR
-
Μάλλον αυτά δεν τα έχετε δεί. Απο Dragster 9-10 Ιουλίου!
Και με κυπελάκι της τρίτης θέσης για την Β2!
Έπεξε στο Dragster 9 και 10 Ιουλίου και στο Run What You Bring στις 17 και 18 Ιουλίου. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι 'πάτησε' στα χέρια του Attart πολλά (υποτείθεται) ανώτερα αυτοκίνητα, τουλάχιστον σε ιπποδύναμη. Στα θύματα συγκαταλέγεται και ένα C4 VTS 2.0 το οποίο μετά απο 10 περίπου χαμένες 'κόντρες' έφυγε βάζοντας πωλητήριο!
Εβίβα!
-
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει όχι. Άραγε το Colt είναι μαμά;.......ωραίο και το site του κ. Attart και πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση.
Ακυρώθηκε και το RWYB. Τελικά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ, και ιδιαίτερα οι Έλληνες. Έχει γίνει το ελληνικό φιλέτο και θέλουν όλοι να φάνε. Α ρε καταραμένη τουρκοκρατία............μας άφησε 400 χρόνια πίσω και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε........τέσπα.....άλλη κουβέντα αυτή....
-
To Colt CZT ήταν 'μαμά'!
-
Επιτυχής η πρώτη συνάντηση!!Πάντα τέτοια!!
-
Πολύ καλές οι εντυπώσεις όντως!!!!!!!!! Θα γράψω μετά ένα post με πιο πολύ μπλά, μπλά γιατί φεύγω τώρα για μια βόλτα με EVO VII κολοπειραγμένο!!!!!WOOHOO!!!!!!!!!!!
-
Ere na min mpw 3 meres kai na to xasw ....
Mazeutikame arketoi?
Apo Coltakia?
Perimenw na grafoun Nea!
-Pano Vale to Xeri sou na Parw to Colt Sintoma!
-
Ένα cz3 και δύο czt ήταν σήμερα
Εννοείται ότι όλα τα κεφάλια γύριζαν προς το μέρος μας Τόσα colt μαζί ούτε εμείς είχαμε δεί
Πολλή colt-συζύτηση έπεσε, μέχρι και κάτι ψιλομετρήσεις κάναμε στο czt του Und3R ! 0-100 σε 7,9 περικαλώ
Ιδού και τα πιστήριαCu later
-
** Σήμερα μαζευτήκαμε οι:
CONTROLAS
DURINVIII
TOUTOUNI
DIGILEF
UND3R(ελπίζω να μη ξέχασα κάποιο μέλος!)
1 CZ3 ασημί και 2 CZT μαύραΌντως μας κοίταζαν όλοι!Καινούργιο το τουτού και ψάχνονται!Τα είδαν και μαζεμένα με ανοιγμένες πόρτες καπώ κτλ και κοίταζαν φυσικά!
Το οργανάκι που έφερε ο DIGILEF πολύ καλό και δείχνει αξιόπιστο!Όποιος ενδιαφέρεται να το δει, ας προσέλθει στο επόμενο meeting
Το ρεζουμέ της συνάντησης:
πολύ κέφι, συζητήσαμε γενικά για τα αυτοκίνητά μας σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα (χμμ...η υγρασία αρκετή στο ΣΕΦ, κολλάγαμε όλοι!). Για όσα νέα μέλη διαβάζουν τα post και δεν έχουν παρακολουθήσει τα γεγονότα, συμφωνήσαμε πως θα ιδρύσουμε σιγά σιγά το club με το που έρθουν τα οχήματα που έχουμε παραγγείλει (τα περιμένουμε τέλος Σεπτέμβρη με το καλό).Να μαζευτούμε ουσιαστικά μερικά μέλη για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα.Δηλαδή πιστεύουμε στο 1ο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη να ξεκινήσουν σιγά σιγά οι τυπικές διαδικασίες (πχ συγκρότηση forum, ίδρυση επίσημου club κτλ),αρκεί επαναλαμβάνω, να έχουν έρθει και οι παραγγελίες των οχημάτων μαςΕπόμενο rendez vous δεν έχει ορισθεί ακόμη, πάντως όταν είναι θα το ανακοινώσουμε εδώ.
Υ.Γ. DIGILEF thanks for the ride at home! **
-
Κατάφερα επιτέλους να ξαναβρώ την μιλιά μου μετά απο μία βόλτα με το EVO VIII ενός φίλου μου (και όχι VII όπως έγραψα πριν).........δεν έχω ξαναμπεί σε ένα αμάξι που να έχει 400+ άλογα και να τα βγάζει τόσο εύκολα στον δρόμο (θα δυναμομετρηθεί λίαν συντόμως, αφού μόλις σήμερα χαρτογραφήθηκε ο εγκέφαλος). Ήταν συγκλονιστική, απίστευτη εμπειρία.
Όσον αφορά την παρθενική μας συνάντηση, έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις κυρίως διότι όλα τα παιδια έχουν τρέλλα για τα αυτοκίνητα τους, αλλά και γιατί όλοι εμφανιστήκαμε πολύ ορεξάτοι για να ανοίξουμε το πρώτο ελληνικό Colt club. Όπως είπε ο Controlas να πάρουμε και οι υπόλοιποι τα αμαξάκια μας στο τέλος του μήνα (προσευχόμαστε όλοι!), και μετά να οργανωθούμε σωστά. Βέβαια μπορούμε να ξανασυναντηθούμε αυτόν τον μήνα και να έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας.
Πραγματικά πάντως είχε πολύ πλάκα, όσοι περνούσαν μας κοιτούσαν!!! Ένα ορεξάτο Ibiza μάλιστα είχε σταματήσει σε μία γωνία και προσπαθούσε να ψαρέψει κόντρα!!!
Ρε παιδιά, ξέχασα να ρωτήσω, για turbo timer σκέφτεται κανένας;;;
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt