-
Σίγουρα το mini είναι μια κλάση πάνω. Ομως το 500αράκι μπορεί να μην έχει την τεχνική αρτιοτητα του mini αλλά έχει το στύλ σε πολύ πιο συμφέρουσα τιμή. Λογω τιμής ίσως πουλήσει περισσότερο από το mini
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλό το 500άκι...αλλά πιστεύω ότι σε μια 'μάχη' με το Μίνι -σε επίπεδο πωλήσεων- το Μίνι θα βγει πρώτο.εγω παλι γιατι νομιζω πως το εχει ηδη ξεπερασει συντριπτικα το mini οπου πωλειται? Βασικα δεν ειναι καν στην ιδια κλασση... οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα. Το μονο κοινο σημειο που εχουν ειναι το παρελθον τους.
-
Με την τιμή του 500 να είναι πολύ κάτω από αυτή του ΜΙΝΙ και την υπάρχουσα ζήτηση, μάλλον οι πωλήσεις τους θα είναι αντίστροφως ανάλογες...
Είναι και τα δύο fashion items , ΠΟΛΛΟΙ θέλουν να τ' αποκτήσουν, αλλά λόγω τιμής, το 500 μπορούν να το αγοράσουν ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι...
Γι'αυτό το λόγο , λογικά, θα πουλήσει πολύ περισσότερο...
Το 500 ξεκινά από τα 10Κ εξάλλου ενώ η κορυφαία έκδοσή του θα φτάνει λίγο πάνω από τα 20Κ...
Για το ΜΙΝΙ, προσθέσθε ένα 50% πάνω! -
pathitiki asfaleia kalytero to mikrotero 500
gia energitiki asfaleia perimente na milisei h abarth.....
poly kalytero apo to mini tha einai -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
poly kalytero apo to mini tha einaiΘα πρέπει να είναι εκπληκτικό, και αν κρίνουμε από το Punto, απέχει πολύ η abarth έκδοση από το 'εκπληκτικό'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
poly kalytero apo to mini tha einai
Θα πρέπει να είναι εκπληκτικό, και αν κρίνουμε από το Punto, απέχει πολύ η abarth έκδοση από το 'εκπληκτικό'.
Από το mini one εννοεί.
-
το 5οο σαφέστατα είναι στην ίδια κατηγορία με το Mini.
Είναι και τα δύο μικρά για πόλη για απευθύνονται σε άτομα που τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας. Το 5οο έχει ελαφρά καλύτερους χώρους από το mini
Το 500 θα ξεπεράσει κατά πολύ τις πωλήσεις του Mini γιατί τιμολογιακά είναι πολύ πιο προσιτό στο ευρύ κοινό.
-
Καθίστε να το δούμε πρώτα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα..
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Απλά περίμενε να μιλήσει η John Cooper Works..Μιλήσανε και το UK EVO dec του έδωσε καλύτερη βαθμολογία από Clio R27.
-
-
δεν ξέρω εσεις τι λέτε αλλά εγώ μετά απο χρόνια θα πάρω ιταλικό και αυτό θα είναι το 500αρακι. Στο Κεφαλάρι και στο Κολωνάκι που συχνάζω θα είναι must!
-
Η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου...υπάρχει πουθενά το 500άκι να το δούμε από κοντά??? Σε έκθεση ΦΙΑΤ εννοώ.
-
Ελλάδα από Ιανουάριο.... αλλά υπάρχουν ήδη ανεξάρτητες εισαγωγές...
-
-
υπαρχει σε εκθεση fiat,δεν θυμαμαι σε ποια,μολις το μαθω θα σε ενημερωσω
-
ξέρει κανείς που μπορώ να το δω απο κοντά;;; μία διεύθυνση μπορεί να μου πει κανείς;;
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
ξέρει κανείς που μπορώ να το δω απο κοντά;;; μία διεύθυνση μπορεί να μου πει κανείς;;Ψάξε 1-2 σελίδες πίσω. Έχω γράψει σχετικά.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
ξέρει κανείς που μπορώ να το δω απο κοντά;;; μία διεύθυνση μπορεί να μου πει κανείς;;
Ψάξε 1-2 σελίδες πίσω. Έχω γράψει σχετικά.
Αυτό είναι από εισαγωγή όμως. Θέλουμε να το δούμε (η κοπέλα μου βασικά) σε έκθεση ΦΙΑΤ ώστε να μπούμε με την άνεσή μας...να ρωτήσουμε εκεί τα σχετικά κλπ...όχι να 'φοβόμαστε' να μπούμε επειδή είναι 'μάντρα'.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
το 5οο σαφέστατα είναι στην ίδια κατηγορία με το Mini.Είναι και τα δύο μικρά για πόλη για απευθύνονται σε άτομα που τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας. Το 5οο έχει ελαφρά καλύτερους χώρους από το mini
Το 500 θα ξεπεράσει κατά πολύ τις πωλήσεις του Mini γιατί τιμολογιακά είναι πολύ πιο προσιτό στο ευρύ κοινό.
συμφωνω
+το οτι σχεδιαστικα ειναι πιο κοντα στο παλιο 500 απο οτι το τωρινο μινι στο παλιο μινι,επισης πιο ομορφο
προβλεπω με το 500 να γινεται ο ιδιος πανικος με τα σμαρτ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καθίστε να το δούμε πρώτα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα..οπως ακριβως τα λεει το χαζοκιντ ειναι
σαν πολυ δε βιαζεστε;
ακομα δεν τον ειδαμε καλυτερο απ'το κουπερ το βαφτισαμε (;)
μην ξεχνατε,
το οτι το κουπερ παραειναι ακριβο και οτι ειναι λιγακι της μοδας με συνεπεια να το αγοραζουν ολα τα ψωνια, δεν σημαινει επ'ουδενι οτι ειναι κακο αυτοκινητο.
καθε αλλο, ειναι ενα εκπληκτικο αυτοκινητο...
αν και οπως εγραψα ειναι πολυ νωρις για μια συγκριση, αν με ρωτουσαν τι πιστευω, θα ελεγα οτι εκτιμω πως το κουπερ θα τρωει για πρωινο το 500αρακι
FIAT 5oo 2007