-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά μη λέμε ότι θέλουμε...το έχω το Πάντα (εταιρικό) και έχει άθλια πλαστικά! Άρχισαν κιόλας κάτι μικροτριγμοί από τα 1000κμ!!! Πλαστικούρα παντού...και πουθενά μαλακά υλικά...ε κι εσύ βγαίνεις από την 120i και μπαίνεις στο Panda...λογικό δεν είναι να μην σε ικανοποιεί... ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να υπενθυμίσω για ποια κατηγορία μιλάμε και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές;Να το κάνεις και να μας πεις αν θεωρείς το Picanto χειρότερο του Panta εσωτερικά. (σχεδίαση, υλικά... τριγμοί)
@νδρέας
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ολα αυτα ειναι το Panda?Ναι!
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Να υπενθυμίσω για ποια κατηγορία μιλάμε και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές;
Να το κάνεις και να μας πεις αν θεωρείς το Picanto χειρότερο του Panta εσωτερικά. (σχεδίαση, υλικά... τριγμοί)
@νδρέας
Ναι, το θεωρώ.
Η σχεδίαση είναι υποκειμενικό θέμα, θα συμφωνήσω ότι το Panda είναι κακάσχημο μέσα, αλλά περί ορέξεως...
Καλοφτιαγμένο είναι σίγουρα. Η εμπειρία μου με 100άρι long term δημοσιογραφικό και 1.2 νοικιάρικο στην Πάρο αυτό λέει τουλάχιστον. Κανένα από τα δύο δεν έκανε τσικ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλοφτιαγμένο είναι σίγουρα. Η εμπειρία μου με 100άρι long term δημοσιογραφικό και 1.2 νοικιάρικο στην Πάρο αυτό λέει τουλάχιστον. Κανένα από τα δύο δεν έκανε τσικ.+1
Εκτός από της συζύγου, έχω μπει σε ένα νοικιάρικο και σε δημοσιογραφικό 100άρι. Κάνενα από τα τρία δεν έτριζε. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Καλά μη λέμε ότι θέλουμε...το έχω το Πάντα (εταιρικό) και έχει άθλια πλαστικά! Άρχισαν κιόλας κάτι μικροτριγμοί από τα 1000κμ!!! Πλαστικούρα παντού...και πουθενά μαλακά υλικά...
ε κι εσύ βγαίνεις από την 120i και μπαίνεις στο Panda...λογικό δεν είναι να μην σε ικανοποιεί... ;
Μισό λεπτό...δεν σύγκρινα τα υλικά των 2 αυτοκινήτων (προς Θεού!). Είπα απλά ότι τα πλαστικά του Πάντα είναι χάλια! Και είναι χάλια σε σχέση με ένα Corsa που είχαμε...είναι χάλια σε σχέση με το Saxo της κοπέλας μου...είναι χάλια σε σχέση με ένα Fox που κοίταγε για ένα διάστημα η κοπέλα μου.
Ξέρετε κανένα αυτοκίνητο που να τρίζει από τα 1000κμ???
Απλά σαν ιδιοκτήτης του Πάντα απαντώ στα περί ποιότητας υλικών του.
Καλό το Πάντα...πολύ καλό για citycar...αλλά δεν έχει ποιότητα υλικών μέσα...και είναι λογικό...8000 κάνει.
-
Μισό λεπτό...δεν σύγκρινα τα υλικά των 2 αυτοκινήτων (προς Θεού!). Είπα απλά ότι τα πλαστικά του Πάντα είναι χάλια! Και είναι χάλια σε σχέση με ένα Corsa που είχαμε...είναι χάλια σε σχέση με το Saxo της κοπέλας μου...είναι χάλια σε σχέση με ένα Fox που κοίταγε για ένα διάστημα η κοπέλα μου.
Το Fox δεν θα το κοίταζα προσωπικά με τίποτα, γιατί είναι πανάσχημο. Σε ό,τι αφορά το Corsa, όταν μπήκα μέσα στο προηγούμενο μοντέλο (τότε που τελικά κατέληξα στο Clio) μου έκανε τόσο κακή εντύπωση το εσωτερικό του ώστε δεν μπήκα καν στον κόπο να ζητήσω test drive.
Ξέρετε κανένα αυτοκίνητο που να τρίζει από τα 1000κμ???
Ναι. Το YouDie Sonata (του το'δωσε ο πατέρας του για να το ξεφορτωθεί) που οδηγούσε ένας συμφοιτητής μου. Ένα (p)Atos νοικιαστικό που έπεσε στα χέρια μου κάποτε (1100 χιλιόμετρα είχε περίπου). Το Lada Niva ενός φίλου μου...
Καλό το Πάντα...πολύ καλό για citycar...αλλά δεν έχει ποιότητα υλικών μέσα...και είναι λογικό...8000 κάνει.
Και πάλι καλύτερο είναι απ'τα αντίστοιχα κορεάτικα. Αλλά αυτό είναι η αυστηρά προσωπική μου εκτίμηση και άποψη.
-
Και είναι χάλια σε σχέση με ένα Corsa που είχαμε...
Το panda αντικατέστησε ένα corsa 1.4 sport. Από το πρώτο χιλιόμετρο έτριζαν η μεσαία και πίσω κολώνα του Corsa από τη μεριά του οδηγού. Όσες φορές μπήκε στο συνεργείο, κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει την αιτία. Πωλήθηκε με 45k χιλιόμετρα, με τους τριγμούς να παραμένουν.
-
Corsa 1.2 Elegant είχαμε...ούτε τσικ...όταν το πήρε ο μικρός του έβαλε ελατήρια-αναρτήσεις 16άρες με χαμηλοπρόφιλα...πάλι ούτε κιχ. Επωλήθει με 70000κμ...επίσης χωρίς τριγμούς.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το Fox δεν θα το κοίταζα προσωπικά με τίποτα, γιατί είναι πανάσχημο. Σε ό,τι αφορά το Corsa, όταν μπήκα μέσα στο προηγούμενο μοντέλο (τότε που τελικά κατέληξα στο Clio) μου έκανε τόσο κακή εντύπωση το εσωτερικό του ώστε δεν μπήκα καν στον κόπο να ζητήσω test drive.Λογικό...δεν είσαι γυναίκα να διαλέξεις το Fox. Το δε Corsa (ειδικά το καινούριο) είναι σαφώς καλύτερο από το Panda.
Τέλοσπαντων...Italia rulez...whatever...είμαστε και offtopic
Υ.Γ...όποτε θέλει λειτουργεί ο δείκτης της βενζίνης btw.
-
demand for the hot-selling fiat 500is by far outstripping supply,
prompting the company to further expand the Polish site
(2007 investments 274,5 million euros)Ford ka set to enter production in 2008 (120.000 units a year)
In 2009 Tychy will make roughly 500.000 cars combined on an annual basis
-
8.648 sales last moth (italy)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Επίσης το κακό με το Panda είναι οτι δεν υπάρχει ξύλινη επένδυση....Ούτε και τα δερμάτινα είναι στο βασικό εξοπλισμό, ακόμη ένα foul από την Fiat!
Τι θα γίνει, δεν θα δώσει απαντήσεις επιτέλους αυτή η κ@#$εταιρεία;- Τι θα γίνει με τις ξύλινες επενδύσεις; Γιατί βάζει στις Maserati και όχι στα Panda;
- Είναι αλήθεια πως οι Maserati έχουν μεγαλύτερα φρένα μπροστά από τα Panda, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ MASERATI ΕΙΝΑΙ ΔΙΘΕΣΙΕΣ συνήθως; Γιατί δεν βάζει τα ΙΔΙΑ φρένα η Fiat και στο Panda;
- Γιατί δεν βάζει το δέρμα στο στάνταρ εξοπλισμό στα Panda; H KIA γιατί το βάζει στο Picanto;
- Αληθεύει πως η VW στο STANDARD εξοπλισμό του Fox έχει 2 (δύο) σήματα VW στο εξοπλισμό; Η Fiat τι έχει να πει επ' αυτού; Αληθεύει πως η Fiat το μόνο που δίνει στον φτωχό αγοραστή της είναι δικά της σήματα; Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην μεταπώληση...
Αναμένουμε απαντήσεις από επίσημα χείλη επιτέλους , γι' αυτό το μέγιστο ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
-
Να υπενθυμίσω όμως ότι το Πάντα δεν έχει στον βασικό εξοπλισμό υδραυλικό τιμόνι, αερόσακο συνοδηγού...και βέβαια τα κλασσικά (ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα, πίσω υαλοκαθαριστήρα κλπ...αλλά λογικό αυτό).
-
το παντα ειναι πολυ πρακτικο αμαξακι, και δεν ειναι τοσο ασχημο αν αναλογιστει κανεις την κατηγορια του οπως εγραψε και ο HF
απο την αλλη, οντως το εσωτερικο του ειναι ασχημο.. η κοσνολα μοιαζει με κονσολα νταλικας
-
Εμένα μ' αρέσει η κονσόλα του Πάντα.
(αυτά παθαίνεις άμα βλέπεις κάθε μέρα του πουντο) -
νταξ οχι νταλικας, εστω ημιφορτηγακιου τελοσπαντων
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα μ' αρέσει η κονσόλα του Πάντα.
(αυτά παθαίνεις άμα βλέπεις κάθε μέρα του πουντο)Καλα εσυ εφτασες στο αλλο ακρο...
Αυριο που θα εφημερευεις κοιταξε το με κανα συναδελφο σου
-
ρε μη θαβετε το παντα και το πουντο....
ελεος! οχι οτι ειχα ποτε φιατ αλλα το χετε γ@μησει.. φιατ ειναι, δεν ειναι σιλβερ σπιριτ...
για το 500 βλεπουμε...
-
Μια χαρα είναι το Panda το πρόβλημα είναι οτι εγώ θα βγάλω μελανιά στο πόδι αμα το οδηγήσω πολλή ώρα
FIAT 5oo 2007