-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά μόνο για την μούρη και τους άλλους δίνει κανείς παραπάνω λεφτά; Δεν παίζει δηλαδή να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά επειδή κάτι του αρέσει πολύ του ίδιου;Έλα ντε...το ίδιο ρωτάω και εγώ.
-
Και η 'μουρη' ειναι μια εννοια που ενεχει κοστος στον κατασκευαστη... Δεν ειναι απολυτο μετρησιμο σε μεγεθος γιατι εχει και υποκειμενικους παραγοντες, αλλα και μετρησιμους (κοστος design, κοστος προωθησης, customisation, κλπ κλπ κλπ...)
Επιπροσθετα οταν κατι ειναι 'μουρη', ειναι ποιο ευκολο και να το ξεφορτωθεις, αλλα και να το δωσεις σε λιγο καλυτερη τιμη. Οποτε ο 'αερας' των 2-3κ ειναι πολυ σχετικος... και δεν σημαινει πως πληρωνεις κατι extra απλα γιατι 'ετσι'.
Παντως απο οσα αρθρα εχω διαβασει... μιλαμε για class leader, οποτε μαλλον προσφερει κατι παραπανω στο μεγεθος του... οποτε και αυτο εχει κοστος.
-
τι υπογραφη ειναι αυτη βρε?
-
Παίδες, η ίδια η Fiat λανσάρισε το 5οο ως fashion item. Για πρακτικό/φθηνό αμάξι στο ίδιο μέγεθος, πουλάει το Panda. Το 5οο, όντας ΑΚΟΜΑ ένα εξαιρετικό μικρό Fiat, είναι πιο... επικεντρωμένο στους εμπρός επιβάτες. Και δεν είναι απλά μούρη. Είναι ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο, με καλά και οικονομικά μοτέρ, στήσιμο, εξοπλισμό, τα πάντα.
Κοινώς, είπαν: όποιος θέλει εργαλειάκι, ορίστε, έχουμε Panda. Όποιος θέλει κουκλάκι, ορίστε, ας πάρει 5οο. Σαν πολιτική, καλά το σκέφτηκαν. Στην πράξη θα δούμε, αν και οι οιωνοί μάλλον ειναι ΠΟΛΥ ευχάριστοι για το μικρό. Και, τουλάχιστον σε σύγκριση με το Cooper, το 5οο υπερτερεί τιμολογιακά.
-
Αυτο περι μοτερ 1.6 με 200 αλογα στο βιντεακι μου φαινεται μεγαλη μουφια!Δε νομιζω οτι θα βγει μεγαλυτερο απο 1.4 turbo!Δεν υπαρχει λογος αλλωστε...
-
τουλάχιστον σε σύγκριση με το Cooper, το 5οο υπερτερεί τιμολογιακά.
και πρεπει να ειναι και περισσοτερο αυτοκινητο απο το smart,εκτος απο πιο ομορφο
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Αυτο περι μοτερ 1.6 με 200 αλογα στο βιντεακι μου φαινεται μεγαλη μουφια!Δε νομιζω οτι θα βγει μεγαλυτερο απο 1.4 turbo!Δεν υπαρχει λογος αλλωστε...Όχι, επισήμως έχουν πει για 1.4 μόνο.
τουλάχιστον σε σύγκριση με το Cooper, το 5οο υπερτερεί τιμολογιακά.
και πρεπει να ειναι και περισσοτερο αυτοκινητο απο το smart,εκτος απο πιο ομορφο
Το smart δεν είναι στο 'πεδίο βολής' του 5οο. Το Smart έφτιαξε μια κατηγορία μόνο του (κατ'εμέ δεν είναι καν αυτοκίνητο). Το ότι οι Έλληνες 'τσίμπησαν', είναι άλλο θέμα, στην Ευρώπη τι γίνεται; Το 5οο πάει για γερές πωλήσεις παντού.
-
Είπα κι εγώ δεν θα τσιμπήσει! Νάτος με το που άκουσε smart με το φτυάρι παρα πόδας!
-
Abarth 500 135hp(140hp ron98)
**Abarth **500 SS 150hp(155hp ron98) -
Λιγα λογια και σταρατα... Ορθα - κοφτα...
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Abarth 500 135hp(140hp ron98)
**Abarth **500 SS 150hp(155hp ron98)Που θα βρούμε 98άρα;
-
vale 100ara gia akoma perisotera atia
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
vale 100ara gia akoma perisotera atiaΝα ρωτήσω κάτι...
Μου έκανε εντύπωση η ανακοίνωση των ίππων με βάση τη βενζίνη:
Η παραπάνω ισχύς προκύπτει από αυτόματη αλλαγή στις ρυθμίσεις της ECU;
Αν ναι, πως ακριβώς γίνεται η μέτρηση της ποιότητας;
Αν όχι, τι συμπίεση έχει αυτό το μοτέρ; -
Έχει ακουστεί τίποτα για 'ανοιχτή' έκδοση στο μέλλον;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Έχει ακουστεί τίποτα για 'ανοιχτή' έκδοση στο μέλλον;Ναι φυσικά.... για το 2009 όμως.
επίσης ΔΕΝ θα υπάρξει έκδοση 1.6... δεν υπάρχει λόγος αλλοστε
αφου με τον 1.4 θα βγούν εκδόσεις 135, 150... και ίσως και 180CVΤα 180 σε αυτοκίνητο 900kg είναι ήδη κάπως υπερβολικά... αν και τα άλογα ειναι σαν τα φράγκα... ποτέ δεν έχεις αρκετά και με λίγα παραπάνω θα ήσουν πάντα καλύτερα...
-
Δε το βγάζουμε από τα μελλοντικά για να μπούμε και στο θέμα...
500 ή ΜΙΝΙ;Το ερώτημα που θα συγκλονίσει το φόρουμ
-
+1000 Ξεκίνα το! (Αν και είναι νωρίς ακόμα)
-
http://images.forum-auto.com/mesimages/ ... %20401.jpg
http://images.forum-auto.com/mesimages/ ... %20400.jpg
-
0-100 το 1400 με τα 100 αλογα πόσο έχει ξέρουμε???προπαραγγελίες πότε ξεκινάνε?
-
The Austrian market introduction of the nuova Cinquino is postponed
to January 2008 due to unexpected demands in Italy. The autumn-
production is sold out already57.000 παραγγελιες σε 17 ημερες απο το λανσαρισμα στην Ιταλικη αγορα[/quote]
FIAT 5oo 2007