-
Τι Ιταλια και Ρουμανια λετε αφου στην Πολωνια φτιαχνονται τα 500
-
Ναι μπέρδεψα με τις Βαλκανικές...
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Τι Ιταλια και Ρουμανια λετε αφου στην Πολωνια φτιαχνονται τα 500Οπου φτιαχνεται τελος παντων!Εκει θα τα χαλασουμε;
-
Και σχεδιακια να ηταν, πανω στο παρμπριζ αποκλειεται να τα ειχαν κανει σε σημεια στα οποια προεχει η ασφαλεια απο την εμφανιση...
Για ρωτα τους στην αντιπροσωπεια τι ειναι αυτα και μετα βλεπουμε...Κατα τα αλλα καλοταξιδο και να το χαιρεσαι!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται πως το ζωγραφιστό σχέδιο είναι απλώς... σπασμένο παρμπρίζ!Σοβαρά τώρα, ΜΗΝ παραλάβεις το αμάξι έτσι!
ΥΓ2: Πανέμορφο δείχνει, αλλά ΜΗΝ παραλάβεις με αυτό το τζάμι! (δις).
Τελικά τι είναι? Είναι σπασμένο τζάμι?? Τη δευτέρα στην αντιπροσωπεία θα μου πούνε σίγουρα ότι είναι σχέδιο. Τι κάνω τώρα? Να τους κάνω μια μήνυση μια που είμαι και δικηγόρος? Τι μπορώ να κάνω?
Τα κλειδιά του αμαξιού μου τα έχουν δώσει και υπέγραψα ένα χαρτί παράδοσης πριν το δω.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται πως το ζωγραφιστό σχέδιο είναι απλώς... σπασμένο παρμπρίζ!
Σοβαρά τώρα, ΜΗΝ παραλάβεις το αμάξι έτσι!
ΥΓ2: Πανέμορφο δείχνει, αλλά ΜΗΝ παραλάβεις με αυτό το τζάμι! (δις).
Τελικά τι είναι? Είναι σπασμένο τζάμι?? Τη δευτέρα στην αντιπροσωπεία θα μου πούνε σίγουρα ότι είναι σχέδιο. Τι κάνω τώρα? Να τους κάνω μια μήνυση μια που είμαι και δικηγόρος? Τι μπορώ να κάνω?
Τα κλειδιά του αμαξιού μου τα έχουν δώσει και υπέγραψα ένα χαρτί παράδοσης πριν το δω.
Νομιζω οτι ειναι ελαττωματικο το τζαμι,πρεπει να φταιει το πλαστικο φιλμ που εχει μεσα.
Θα πρεπει να ειναι πολυ :whatever για να σου πουνε οτι ειναι φυσιολογικο. -
Τεσπα. Τώρα μάλλον το έχω παραλάβει. Με τη θραύση κρυστάλλων μάλλον καλύπτομαι οπότε θα τους το πω να το αλλάξουν.
-
H Fiat στη Κρήτη είναι απατεώνες. Το ήξερα για τον αντιπρόσωπο στην Ιεράπετρα. Τέτοια φήμη έχει. Αλλά και στο Ηράκλειο η κεντρική αντιπροσωπεία το ίδιο μου φαίνεται πως είναι. Τους αξίζει μια μήνυση και να τους ταλαιπωρήσω.
Αγοράζω κάτι αξίας 17.000 ευρώ και ούτε ένα χαμόγελο. Τίποτα. Αφού τους πληρώσεις και υπογράψεις σε γράφουν στα παπάρια τους.
Μου φαίνεται σωστότερο να τους μηνύσω ότι εσκεμμένα μου παράδωσαν ελαττωματικό προϊόν παρά να το αντικαταστήσω με τη χρήση της ασφάλειας.
-
Ούτε test drive δε σου δίνουν να κάνεις. Μπαίνεις μόνο ως συνοδηγός και απλά κάνουν το κύκλο της αντιπροσωπείας. Ξεφτιλισμένη Fiat. Για αυτό παίρνει το χαμηλότερο rating στην εξυπηρέτηση πελατών παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο. Νομίζω ότι με τέτοια αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση τους αξίζει κάθε αποτυχία. Και απορώ εδώ στο forum πως και είστε τόσο υπέρ της Fiat. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.
-
**Δεν χρειαζονται συνεχομενα μηνυματα,υπαρχει και η τροποποιηση οταν θελεις να προσθεσεις κατι [mod] **
H αγενεια δεν ειναι ποινικά κολάσιμη.Ηρεμησε λιγο και διορθωσε τους χαρακτηρισμους που εχεις γραψει γιατι ξεφυγες πολυ , μην κυνηγανε εσενα σε τιποτα δικαστηρια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Δεν χρειαζονται συνεχομενα μηνυματα,υπαρχει και η τροποποιηση οταν θελεις να προσθεσεις κατι [mod] **H αγενεια δεν ειναι ποινικά κολάσιμη.Ηρεμησε λιγο και διορθωσε τους χαρακτηρισμους που εχεις γραψει γιατι ξεφυγες πολυ , μην κυνηγανε εσενα σε τιποτα δικαστηρια .
Πρώτον έχω απόλυτα τη επίγνωση του τι λέω.
Και δεύτερον δε χρειάζονται αυτοί που κατηγορώ την υπεράσπιση σου.Αν έχεις κάτι εποικοδομητικό να προσθέσεις, να το κάνεις. Αλλιώς κάνε trolling αλλού.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
**Δεν χρειαζονται συνεχομενα μηνυματα,υπαρχει και η τροποποιηση οταν θελεις να προσθεσεις κατι [mod] **
H αγενεια δεν ειναι ποινικά κολάσιμη.Ηρεμησε λιγο και διορθωσε τους χαρακτηρισμους που εχεις γραψει γιατι ξεφυγες πολυ , μην κυνηγανε εσενα σε τιποτα δικαστηρια .
Και δεύτερον δε χρειάζονται αυτοί που κατηγορώ την υπεράσπιση σου.Αν έχεις κάτι εποικοδομητικό να προσθέσεις, να το κάνεις. Αλλιώς κάνε trolling αλλού.
Αν δεν καταλαβες μεσα στο παραληρημα σου εσενα προσπαθω να προστατεψω.Το αν ειναι εποικοδομητικο το σχολιο μου αστο.Οπως και τα περι trolling,ειναι εκτος αρμοδιοτητας σου.Στo επομενo αναλογου υφους ποστ που θα κανεις θα εχεις διακοπες μια εβδομαδας προσφορας των Ban tours.Kατανοητο; [mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν δεν καταλαβες μεσα στο παραληρημα σου εσενα προσπαθω να προστατεψω.Το αν ειναι εποικοδομητικο το σχολιο μου αστο.Οπως και τα περι trolling,ειναι εκτος αρμοδιοτητας σου.Στo επομενo αναλογου υφους ποστ που θα κανεις θα εχεις διακοπες μια εβδομαδας προσφορας των Ban tours.Kατανοητο; [mod]
Είσαι σοβαρός? Το αν κάποιος είναι απατεώνας δεν είναι δικό σου θέμα να το ξεκαθαρίσεις. Και δε θέλω την προστασία σου.
Το να χρησιμοποιείς το moderator ατού... είναι για να είναι.Εδώ στο φόρουμ δε πρέπει να λέμε μόνο τα καλά. Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Η αντιμετώπιση τους ήταν απαράδεκτη!! Και εσύ επιτίθεσαι σε μένα. Μπράβο σου.
Ένα dvd player πας και αγοράζεις και τυγχάνεις άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Αγοράζεις ένα αμάξι 17.000 ευρώ και εκτός από την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, θα έχω και τη δική σου επίθεση?
Τεσπα.
Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δε χρειάζομαι άλλη βοήθεια από εσάς. Ότι είχα να πω το είπα. -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Είσαι σοβαρός? Το αν κάποιος είναι απατεώνας δεν είναι δικό σου θέμα να το ξεκαθαρίσεις. Και δε θέλω την προστασία σου.
Το να χρησιμοποιείς το moderator ατού... είναι για να είναι.Εδώ στο φόρουμ δε πρέπει να λέμε μόνο τα καλά. Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Ένα dvd player πας και αγοράζεις και τυγχάνεις άριστης εξυπηρέτησης πελατών. Αγοράζεις ένα αμάξι 17.000 ευρώ και εκτός από την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, θα έχω και τη δική σου επίθεση?
Τεσπα.
Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δε χρειάζομαι άλλη βοήθεια από εσάς. Ότι είχα να πω το είπα. -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Το να χρησιμοποιείς το moderator ατού... είναι για να είναι.
Μεσα επεσες.
Τετοιoς ειναι ο Bill.Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Η** αντιμετώπιση** τους ήταν απαράδεκτη!!
Τελικα προκειται περι απατεωνιας ή απλα δε σου αρεσε η αντιμετωπιση της αντιπροσωπιας?
Καταλαβαινεις οτι υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ τους ετσι? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τεσπα.
Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δε χρειάζομαι άλλη βοήθεια από εσάς. Ότι είχα να πω το είπα.Tι έγινε? Σε μπέρδεψα μέγα-moderator??
Όταν μαζεύεις 8 χιλιάρικα της προκαταβολής μετά πολλών στερήσεων για να αγοράσεις το πρώτο σου αμάξι, έλα να μου πεις εσύ μετά από την άθλια αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας και το ελαττωματικό παρμπρίζ που μου παρέδωσαν αν το να κάνεις 3 post συνεχόμενα είναι τόσο άξιο αναφοράς από ένα moderator....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όταν βλέπουμε απατεωνιές, πρέπει να τις λέμε.
Η** αντιμετώπιση** τους ήταν απαράδεκτη!!
Τελικα προκειται περι απατεωνιας ή απλα δε σου αρεσε η αντιμετωπιση της αντιπροσωπιας?
Καταλαβαινεις οτι υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ τους ετσι?Το ότι μου έδωσαν να υπογράψω το χαρτί παράδοσης πριν δω το αυτοκίνητο είναι απατεωνιά. Επίσης όταν ξέρουν ότι είναι ελαττωματικό και δε μου το λένε επίσης είναι απατεωνιά.
Η άθλια εξυπηρέτηση και γενική αντιμετώπιση συμπληρώνει το πακέτο.
-
Παρε μια βαθεια ανασα,μετρα μεχρι το 100 και ξαναδιαβασε τι σου εχω γραψει.Ετσι ισως καταλαβεις οτι δεν ειμαι απεναντι σου.Σου εκανα μια συσταση,το γραφει και ο κανονισμος στο περι τεχνικης αποψης ασκοπη επιβαρυνση του φορουμ rules.html .
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Το ότι μου έδωσαν να υπογράψω το χαρτί παράδοσης πριν δω το αυτοκίνητο είναι απατεωνιά.
To οτι υπεγραψες το χαρτι πριν δεις το αμαξι, ειναι ανοησια δικη σου.
Ας μην υπεγραφες.
Συγγνωμη, αλλα δε θες να δεις την πραγματικοτητα.Επίσης όταν ξέρουν ότι είναι ελαττωματικό και δε μου το λένε επίσης είναι απατεωνιά.
Μα γι'αυτο σε βαζουν να υπογραψεις. Εαν εβλεπες το ελαττωμα και δεν υπεγραφες θα τους θεωρουσες απατεώνες?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το ότι μου έδωσαν να υπογράψω το χαρτί παράδοσης πριν δω το αυτοκίνητο είναι απατεωνιά.
To οτι υπεγραψες το χαρτι πριν δεις το αμαξι, ειναι ανοησια δικη σου.
Ας μην υπεγραφες.
Συγγνωμη, αλλα δε θες να δεις την πραγματικοτητα.Επίσης όταν ξέρουν ότι είναι ελαττωματικό και δε μου το λένε επίσης είναι απατεωνιά.
Μα γι'αυτο σε βαζουν να υπογραψεις. Εαν εβλεπες το ελαττωμα και δεν υπεγραφες θα τους θεωρουσες απατεώνες?
Το ότι είναι και δική μου ανοησία που υπέγραψα, δεν αναιρεί την δική τους απατεωνιά.
FIAT 5oo 2007