-
Ο χρήστης ams έγραψε:
Για 1,4 λέω.
Καταρχήν, για μεταχειρισμένο πάω. Διάβασα όλες τις σελίδες εδώ και απόρησα που ΟΛΟΙ είστε του καινούριου
100ρι βρίσκω καλό στις 12.500 ευρώ ενώ abarth στα 15. Και σκέφτομαι πως αυτή η μικρή διαφορά, αξίζει για abarth. Είναι αυτό που είπατε, είναι τρελή μούρη για αυτό και το θέλω.Ντάξει, το προηγούμενο δεν ήταν και corvette αλλά όπως είπα, καθημερινά κάνω 200 χλμ. και τα 30 ευρώ μου φεύγανε σε βενζίνες. Κάπου τόσο να πάει και το abarth;
ε το αμπαρθ θα για πόλη θα καίει παραπάνω...
-
Αν 200 χλμ. καθημερινά ( ), τότε ΜΟΝΟ κάποιο ντήζελ ...
-
Το σκέφτηκα και για ντίζελ αλλά θα'ναι της υπομονής...
δεν θέλω να πέσω κάτω από 100hp
Με αποθαρρύνατε τώρα τελείως όσον αφορά το abarth. Tουλάχιστον ξέρουμε πως είναι σκυλιά, έτσι; -
Ο χρήστης ams έγραψε:
Το σκέφτηκα και για ντίζελ αλλά θα'ναι της υπομονής...
δεν θέλω να πέσω κάτω από 100hp
Με αποθαρρύνατε τώρα τελείως όσον αφορά το abarth. Tουλάχιστον ξέρουμε πως είναι σκυλιά, έτσι;το μοτέρ , δεν καίει λάδια και γενικά είναι χρόνια στην αγορά και είναι τρομερά αξιόπιστα ... άλλο αυτο όμως και άλλο η κατανάλωση... το ντιζελάκι έχει αρκετή ροπή δεν σε κάνει να ξεχνάς πόσα άλογα είναι...
-
Οκ! Πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Μένει να δω το θέμα της κατανάλωσης... θα το ψάξω και αύριο με καθαρότερο μυαλό,
Σας ευχαριστώ όλους σας. Καλό βράδυ! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αν 200 χλμ. καθημερινά ( ), τότε ΜΟΝΟ κάποιο ντήζελ ...200? δηλαδή πάνω από 50 χλδ το χρόνο?
εννοείται ντίζελ αφού η βενζίνη ήδη έχει σπάσει το φράγμα του 1,71 στη Αθήνα!
εκτός αν είναι εταιρικό ή υπάρχουν λεφτά για ΠΕΤΑΜΑ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αφού η βενζίνη ήδη έχει σπάσει το φράγμα του 1,71 στη Αθήνα!Aaaah this? Laaaast week...
Πλεον παμε για 1.78+Με τοσα χλμ οντως ντιζελακι.
-
Ο χρήστης ams έγραψε:
Για 1,4 λέω.
Καταρχήν, για μεταχειρισμένο πάω. Διάβασα όλες τις σελίδες εδώ και απόρησα που ΟΛΟΙ είστε του καινούριου
100ρι βρίσκω καλό στις 12.500 ευρώ ενώ abarth στα 15. Και σκέφτομαι πως αυτή η μικρή διαφορά, αξίζει για abarth. Είναι αυτό που είπατε, είναι τρελή μούρη για αυτό και το θέλω.Ντάξει, το προηγούμενο δεν ήταν και corvette αλλά όπως είπα, καθημερινά κάνω 200 χλμ. και τα 30 ευρώ μου φεύγανε σε βενζίνες. Κάπου τόσο να πάει και το abarth;
Το πιο αποτυχημένο τρολάρισμα της χρονιάς.
Nickname : ams = auto motor und sport
'100ρι βρίσκω καλό στις 12.500 ευρώ' , όταν καινούργιο έχει γύρω στα 15000.Η αλήθεια είναι πως λόγω πολλών χιλιομέτρων που κάνω καθημερινά, έδωσα το παλιό μου επειδή η κατανάλωση ήταν ασύμφορη.
Κατέληξα στο 500 εν τέλει για πολλούς λόγους, σχεδόν έκλεισα ένα 1,4 αλλά θέλω λίγη περισσότερη δύναμη και το ξανασκέφτομαι.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι αρνητικό για το abarth, εδώ είμαι.
Σας ευχαριστώ και πάλι!Πούλησε το παλιό για οικονομια αλλά θέλει abarth , 200 χλμ τη μέρα .
Κάθεστε κι απαντάτε σοβαρά στο troll ,τι να πω... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για 1,4 λέω.
Το πιο αποτυχημένο τρολάρισμα της χρονιάς.
Nickname : ams = auto motor und sport
'100ρι βρίσκω καλό στις 12.500 ευρώ' , όταν καινούργιο έχει γύρω στα 15000.Η αλήθεια είναι πως λόγω πολλών χιλιομέτρων που κάνω καθημερινά, έδωσα το παλιό μου επειδή η κατανάλωση ήταν ασύμφορη.
Κατέληξα στο 500 εν τέλει για πολλούς λόγους, σχεδόν έκλεισα ένα 1,4 αλλά θέλω λίγη περισσότερη δύναμη και το ξανασκέφτομαι.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι αρνητικό για το abarth, εδώ είμαι.
Σας ευχαριστώ και πάλι!Πούλησε το παλιό για οικονομια αλλά θέλει abarth , 200 χλμ τη μέρα .
Κάθεστε κι απαντάτε σοβαρά στο troll ,τι να πω...Τρολλάρισμα...μάλιστα. Κοίτα, στο φόρουμ αυτό γράφτηκα μόνο και μόνο για να πάρω κάποιες πληροφορίες για το 500.
Είμαι κοπέλα καταρχήν και δεν έχω κανένα όφελος ως προς το τρολλάρισμα που λες.
Αφού δεν πιστεύεις αυτά που έγραψα παραπάνω, για να σου λυθεί η απορία, είχα αυτοκίνητο που έκαιγε 13-14 λίτρα τα 100 χλμ., επέλεξα το 500 γιατί μου αρέσει σαν εμφάνιση, καίει περίπου 7 λίτρα; Οικονομία θα κάνω. Και σκέφτηκα επίσης το abarth γιατί μου έπεφτε βαρύ το να πέσω στους 100 ίππους από τους 300 που είχα. Οπότε πήρα το abarth εν τέλει, με τους 135 ίππους, σκέφτομαι να βάλω και ένα προγραμματάκι και τέλος.
Και ναι, είχα βρει με 12.500 χιλιάδες sport 500 100 hp ελαφρώς μεταχειρισμένο. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο έχει καινούριο αλλά είναι άδειο. Τουλάχιστον αυτό που βρήκα είχε της Παναγιάς τα μάτια. Κάνε ένα τσεκ στο car.gr, στη Λάρισα βρίσκεται.Βασικά, δεν ξέρω γιατί κάθομαι και απολογούμαι...
Με γεια μου και καλοτάξιδο να είναι ο σκορπιουδάκος.
Ευχαριστώ τους υπολοίπους για τις γνώμες τους! -
-
-
To Gucci είναι υπέροχο.
-
αν εξαιρεσεις τον τιγκο,νομιζω οτι στα υπολοιπα τα γουστα μας συμπιπτουν..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν εξαιρεσεις τον τιγκο,νομιζω οτι στα υπολοιπα τα γουστα μας συμπιπτουν..Ποιος σου είπε ότι και εκεί δε συμφωνούμε?
-
δηλαδη σου αρεσει κ εσενα?
πλακα κανω!
-
Ο Busso εχει γουστο, απλα εκανε ενα στιγμιαιο λαθος...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Busso εχει γουστο, απλα εκανε ενα στιγμιαιο λαθος...Εσένα θα σου εξηγήσω κατ' ιδίαν. Τέλος πάντων θα επανορθώσω.
-
πηγαμε με ένα φίλο να δει το 500 0,9 εκδοση twinair
- ξέρετε αν η έκδοση twinair (η έκδοση εξοπλισμου, όχι ο κινητήρας) θα σταματήσει? ετσι μας είπε ο πωλητής. πως θα υπάρχει μόνο η ποπ κ η lounge
- τί κρίση κ μαλακίες. ο πωλητής μας ξεπέταξε σε 2 λεπτά. βαριόταν να δει αν υπάρχει αμάξι ετοιμοπαράδοτο στο κομπιουτερ κ μας λέει ελάτε το πρωι Ναι ρε μαλάκα αλλη όρεξη δεν εχουμε, να παίρνουμε άδεια από τις δουλειές μας για να δεις στο σύστημα αν έχεις αμάξι. Άσε που στα δικά του μάτια η twinair είναι ίδια με την ποπ, οποτε οκ δεν πειράζει που καταργείται αφού 'μονο οπτικές διαφορές έχουν. Σιγά' Βεβαια, μας έδωσε προσφορά για την twinair ενώ με έγραψε στα παπαρια του όταν του είπα πως στο σαιτ της φιατ δεν υπαρχει έκδοση του 0,9 σε έκδοση ποπ
Αυτά ενώ την προηγουμενη εβδομάδα είχα παει στη λαμδα στην κηφισιά κ είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο καλούς πωλητές είχε.
Κρίμα αν καταργείται η twinair έκδσοη πάντως, η οποια ειδικά μεσα τα σπαει - εχει κανείς τον 0,9 να μας πει κατανάλωση?
-
http://www.theverge.com/2012/5/17/30260 ... view-prank
VW PWNED
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.theverge.com/2012/5/17/3026025/fiat-500-volkswagen-hq-google-street-view-prankVW PWNED
όντως έγινε αυτό?
είναι κ το καμπριο με ανοιχτή την οροφή
FIAT 5oo 2007