-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δυστυχώς είναι μόνο διαθέσιμο με leasing....
αλλά αργα ή γρηγορα τέτοιες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες κανονικά στον κατάλογο.Πάντως τα 100Κm+ αυτονομία είναι μια χαρά για καθημερινό αυτοκίνητο Σπίτι-Δουλεια, τουλάχιστον για το 90% του πλυθησμού
Εξαρταται πως τα εννοουν τα 100 χλμ! Ιδανικες συνθηκες I guess. Απο την στιγμη που θελει 7-8 ωρες φορτιση, τα 100χλμ ειναι λίγα. Ποσο δε μαλλον οταν πολλοι για να πανε στην δουλεια τους θελουν 40km πανε-ελα.... εεε τελος παντων δεν θες να εισαι τσιμα τσιμα...
+1
Η συγκεκριμένη αυτονομία είναι μικρή και δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει υπολογιστεί.
-
Εαν μένεις στον Μαραθώνα και έχει 40 χλμ κάθε μέρα για το κέντρο προφανώς είναι οριακά.... αλλά για τον περισσότερο κόσμο που κάνει λιγότερα χιλιόμετρα είναι επαρκές.
Έγω κάνω 5Κμ κάθε μέρα (Πάτρα-Ριο) και κάτι τέτοιο θα μου ήταν υπεραρκετό.
Οι 6-8 ώρες φόρτιση ουσιαστικά σημαίνει οτι το αφήνεις όλο το βράδυ και το παίρνεις το πρωί -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οι 6-8 ώρες φόρτιση ουσιαστικά σημαίνει οτι το αφήνεις όλο το βράδυ και το παίρνεις το πρωί
ή οτι όσοι έχουν 5oo ηλεκτρικό δεν ξενυχτάνε
-
Ήρθε το 500άκι της κοπέλας μου!!
Εκτελωνίζεται, πινακιδόνεται και παραλαμβάνουμε!
-
Άντε με το καλό!
Είδα σήμερα ένα άσπρο με τα ιταλικά αυτοκόλλητα! Πολλαπλασιάζονται στους δρόμους, βλέπω. -
Εγώ πάλι, 2 στα 3 που είδα είναι με ξένες πινακίδες
Καλοτάξιδο το δικό σας Nikos!
-
Για πότε πέρασε ο καιρός ε?
Φοβάμαι όμως ότι θα παραλάβουμε μετά τον 15-Αύγουστο λόγω αδειών κλπ...για να δούμε...
-
Η FIAT αυξάνει την παραγωγή του 500αριού σε (πάνω από) 200.000 μονάδες το χρόνο !!
Η 'ανέλπιστη' επιτυχία του (εκτίμηση για πώληση 120.000 μονάδων σε ένα έτος από το 'άνοιγμα' των παραγγελιών πέρσι τον Ιούλιο, αναθεώρηση στις αρχές του '08 στις 140.000 μονάδες και τελικές παραγγελίες στις ...230.000 μονάδες !!) οδήγησε στην απόφαση αυτή για την κάλυψη των ευρωπαϊκών αναγκών σε αυτοκίνητα.
Καλά νέα για όσους ...υπομονετικούς έκαναν παραγγελίες μέχρι σήμερα ... -
@Nikos120:Καλορίζικο και καλοτάξιδο στην κοπέλα σου.
@Govus:Δηλαδή εγω που το παρήγγηλα πριν μια βδομάδα ακριβώς θα το πάρω νωρίτερα;(αρχική πρόβλεψη ένα εξάμηνο μου είπε ο πωλητής)
Κατα πόσον είναι καλό αυτό;Επηρρεάζεται εννοώ η ποιότητα κατασκευής για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις;Εν τω μεταξύ οι πωλητές δεν έχουν ιδέα(και μάλλον καμμια ενημέρωση)!!Το λέω γιατί όταν το 'έκλεισα' ρώτησα αν ξέρουν τίποτα για αυξηση παραγωγής λογώ αυξημενης ζήτησης και μου είπε κατα λέξη:'με τίποτα.' -
Αυτή την εβδομάδα το παραλαμβάνουμε!
Αφού ξύνονται όλοι στη ΦΙΑΤ και έχουμε καθυστερήσει περίπου 2+ εβδομάδες!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη καθυστερήσουμε άλλο...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αφού ξύνονται όλοι στη ΦΙΑΤ και έχουμε καθυστερήσει περίπου 2+ εβδομάδες!!!Περίμενες 15 Αυγούστου να σου παραδώσουν όχημα
Διακοπές, Παραλία και Φραπεδιά.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αφού ξύνονται όλοι στη ΦΙΑΤ και έχουμε καθυστερήσει περίπου 2+ εβδομάδες!!!Περίμενες 15 Αυγούστου να σου παραδώσουν όχημα
Διακοπές, Παραλία και Φραπεδιά.....
Από τις 10 βασικά το περιμένουμε...
Καθυστερούνε από τη FIAT Credit να βγάλουν τα χαρτιά. Λογικό μωρέ...η παραλία είναι απέναντι!
-
Επιτέλους...σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!!!
-
Λοιπόοον...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μετά από μια μεγάλη αναμονή που έγινε ακόμα μεγαλύτερη (ψυχολογικά) με την αναβολή από εβδομάδα σε εβδομάδα, το παραλάβαμε χθες!
Η κοπέλα μου ξετρελαμένη, δε το συζητάμε...χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
Εγώ, έχω κάποια θέματα...αλλά με την αντιπροσωπεία.
Προς το παρόν έχω αυτή τη φώτο από τη παραλαβή εχθές, και θα βγάλω κι άλλες να ανεβάσω:
Το αυτοκινητάκι είναι μια σκέτη κούκλα! Εντύπωση μου έχει κάνει ο υπερπλήρης εξοπλισμός του! Πολύ πλάκα έχει το Blue & Me που σου μιλάει όταν κάνει pair μια συσκευή. Ψάρωσαν όλοι στην έκθεση.
Ποιότητα εξαιρετική, με τη πόρτα να κλείνει πιο στιβαρά από του Bravo. Πολύ ωραία και η ηλιοροφή που ανοίγει μέχρι πίσω και αλλάζει ΟΛΟ το αυτοκίνητο. Προτείνω όσοι παραγγέλνουν να βάζουν ανοιγόμενη οροφή.
Επιλέξαμε μέσα λευκό τιμόνι, το οποίο προβλέπω να λερώνει εύκολα ναι μεν, αλλά είναι υπέροχο στην όψη δε.
Επίσης πολύ καλός είναι ο υπολογιστής ταξιδίου, ο οποίος είναι ΟΛΟΙΔΙΟΣ με της 147 με ολόιδιες λειτουργίες κλπ. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι έχει και αυτό daytime running lights, buzzer για ζώνη ασφαλείας, κλείδωμα θυρών κατά την εκκίνηση και ντουλαπάκι κάτω από το δεξί κάθισμα.
Το πρόβλημα μου είναι ότι ο πωλητής παρέλειψε να μας δείξει κάποια βασικά πράγματα, και 'ξέχασε' να μας πει τι διακοσμητικό να βάλουμε στα πλαϊνά προστατευτικά των θυρών. Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι είναι κενό και φαίνονται οι τρύπες από πίσω!! ΕΛΕΟΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! ...είχαν το αυτοκίνητο 1+ μήνα ακίνητο στο γκαράζ!!!
Σε γενικές γραμμές, είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, από όλες τις απόψεις, φοβερά γυναικείο (βέβαια εξαρτάται πως θα το φτιάξεις) και πολύ τίμιο για αυτό που κοστίζει και προσφέρει.
Το φοβερό είναι πόσοι μα πόσοι το κοιτάνε! Εχθές έτσι όπως γυρίζαμε από την αντιπροσωπεία, οι περαστικοί/πεζοί γυρνούσαν, το έβλεπαν και το έδειχναν...και σήμερα πάλι τα ίδια!
Ένα έχω να πω...well done FIAT!
-
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο τόσο στην κοπέλα σου(διακαιολογημένα πανηγυρίζει στην φωτο) οσο και σε σένα.Το αμαξάκι βέβαια δεν είναι και το απόλυτο γυναικείο must,στα ξένα fora εξελίσονται votings κατόχων που δείχνουν περισσότερους άντρες ιδιοκτήτες
(μάλλον για να τραβάνε τα βλέμματα των γυναικών).Οσο για τα budgets στο πλαι έχω να πω οτι στη φιατ είναι ξεφτιλισμένοι.Αφου επιλέγεις το πλαινο sticker έπρεπε να υπάρχει και ένα βασικο σήμα και απο εκει και πέρα να ξεκινάει το customisation. -
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο τόσο στην κοπέλα σου(διακαιολογημένα πανηγυρίζει στην φωτο) οσο και σε σένα.Το αμαξάκι βέβαια δεν είναι και το απόλυτο γυναικείο must,στα ξένα fora εξελίσονται votings κατόχων που δείχνουν περισσότερους άντρες ιδιοκτήτες
(μάλλον για να τραβάνε τα βλέμματα των γυναικών).Οσο για τα budgets στο πλαι έχω να πω οτι στη φιατ είναι ξεφτιλισμένοι.Αφου επιλέγεις το πλαινο sticker έπρεπε να υπάρχει και ένα βασικο σήμα και απο εκει και πέρα να ξεκινάει το customisation.Badges.
Μας είπε αυτός ότι επιλέξαμε λέει τα πλαϊνά προστατευτικά χωρίς κανένα badge μέσα ...με άλλα λόγια, έκανα λάθος, και ρίχνω το φταίξιμο σε σένα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Badges.
Συγνώμη,οι γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες έχουν αρχίσει να κάνουν διακοπές στην Καραϊβική
-
Καλοταξιδο!
Παντως εγω τα μπροστινα badges (με την ιταλικη σημαια) μαλλον θα τα παραγγειλω απο εδω: http://cgi.ebay.com/FIAT-PAIR-OF-ITALIA ... 638Q2em122 αφου η αντιπροσωπεια δεν πρέπει να τα φερνει.
-
Μερικές φωτό:
Ναι είναι λίγες...αλλά ακόμα δεν έχω βρει το χρόνο να το φωτογραφίσω σωστά.
Και το τεστ του Σούπερ Μάρκετ:
Με τη τσάντα μου (δεξιά) να πιάνει πολύ μεγάλο μέρος, αυτά τα ψώνια είναι αξίας 275 ευρώ! Άρα...χωράει κανονικά τα ψώνια το 'μικρό'.
(ααα...και το πορτ παγκάζ κλείνει κανονικά παρακαλώ )
Υ.Γ. Λέμε με αυτό να πάει του χρόνου στην εκκλησία στο γάμο ...καλό?
-
Να πάει; Χωρίς εσένα δλδ;
Με τα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά θα κάνετε τπτ τελικά;
FIAT 5oo 2007