-
double
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
εγω βεβαια παρηγγειλα το Panda 1.2 επειδη ακριβως θελω ενα 'αμαξι πολης'. (στο 500αρι δεν χωραγα να κατσω πισω...και γενικα σε θεμα πρακτικοτητας ειναι μπροστα το Pandα)
φραααααααανκυ....
-
το πορτοκαλι πως σας φαινεται σαν χρωμα??
Επισης το dualogic στο 1.2 πως φανταζεστε να ειναι??λετε να κοβει σε επιδοσεις πολυ??
Λεω να το προσθεσω στον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Επισης το dualogic στο 1.2 πως φανταζεστε να ειναι??λετε να κοβει σε επιδοσεις πολυ??
Λεω να το προσθεσω στον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουροςΌσον αφορά το χρώμα, και αυτό είναι φυσικά προσωπική άποψη του καθενός, εμένα δεν μου αρέσει...
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Λεω να το προσθεσω στον εξοπλισμο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουροςΣτο χρωμα... σημερα το πρωι ειδα ενα πορτοκαλι!!! Πολυ πολυ ομορφο και ξεφευγει απο τα κλασσικα χωρις να ειναι κραχτης. Προχωρα αφοβα IMO.
-
Είδα παστέλ πράσινο (παίζει να λέγεται έτσι? ήταν ωχρό πρασινάκι) με πορτοκαλί ρίγες...σε όποιο χρώμα και να το δεις τα σπάει το μικρούλι!:D
-
Σημερα ξεκινησε και ενας μικρος βομβαρδισμος απο διαφημισεις στη τηλεοραση.
It has begun. -
Πήγα την Juliet στον Εσκιάδη και είχαν ένα ακριβώς στην είσοδο σε κίτρινο χρώμα...ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
-
http://www.italiaspeed.com/2008/cars/fi ... /2201.html
-
H τηλεοπτικη διαφημιση που παιζει:
Youtube VideoΕπισης στην επισημα σελιδα: http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 64&r2c1=10
Προσωπικα λεω να παω καμια βολτα μηπως και το εχουν φερει σε αρκετα χρωματα για να δω τι προσωπικα μου αρέσει.
-
έχει κανείς πληροφόρηση νεότερη για το χρηματοδοτικό 50-50?
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Σημερα ξεκινησε και ενας μικρος βομβαρδισμος απο διαφημισεις στη τηλεοραση.
It has begun.Περιμενα κατι πιο εμπνευσμενο θυμιζει αυτην του fox!Oχι ως προς τα μυνηματα αλλα ως προς την δομη της με τις γρηγορα εναλλασσομενες εικονες σε ουδετερο φοντο.
-
Στην Γενεύη το 500 cabrio και 500 Abarth ... Φαντάζομαι ουρές στις εκθέσεις και αναμονή ... της υπομονής!!!
http://www.in.gr/auto/espionage/espionage.asp?lngEntityID=53225 -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχει κανείς πληροφόρηση νεότερη για το χρηματοδοτικό 50-50?Αληθεια ξερει κανεις??
-
Επισης μεταξυ ενος καλα εξοπλισμενου κ με dualogic 1.2 κ ενος ''γυμνου'' 1.4 Pop (χωρις dualogic) ποιο θα διαλεγατε??
Ποιο νομιζετε οτι ταιριαζει καλυτερα στον χαρακτηρα του αυτοκινητου?? -
Μάλλον το 2ο...
Πιο σβέλτο, πιο ασφαλές από άποψη επιδόσεων.
Το 1200άρι με το dualogic θα είναι τραγικά αργό.
Προσωπικά προτιμώ λίγο φτωχότερο εξοπλισμό (μπορώ να ζήσω και χωρίς... θερμαινόμενα καθίσματα ), αν είναι να πάρω κάτι πιο δυνατό με τα ίδια λεφτά. -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Επισης μεταξυ ενος καλα εξοπλισμενου κ με dualogic 1.2 κ ενος ''γυμνου'' 1.4 Pop (χωρις dualogic) ποιο θα διαλεγατε??
Ποιο νομιζετε οτι ταιριαζει καλυτερα στον χαρακτηρα του αυτοκινητου??εγώ το πρώτο, ετσί κι αλλίως στην πόλη είσαι, ελαφρύ είναι.. με τα σχεδόν 70 καλά θα είσαι
-
M'αρέσει το 'ΗΡΘΑ' του 500!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ποιο νομιζετε οτι ταιριαζει καλυτερα στον χαρακτηρα του αυτοκινητου??εγώ το πρώτο, ετσί κι αλλίως στην πόλη είσαι, ελαφρύ είναι.. με τα σχεδόν 70 καλά θα είσαι
Το πρώτο. 70 ίπποι και η ροπή του 8βάλβιδου είναι μια χαρά στην πόλη, μαζί με το αυτόματο.
Οι 100 ίπποι που δεν είναι και τόσο ζωντανοί χαμηλά και το 6άρι, δεν βλέπω λόγο να είναι καλύτεροι εντός των τειχών... -
To 6ταχυτο κιβώτιο είναι αυτό που είχε η Fiat και στο Stilo 1,2 προ 4ετίας?
Η εμπειρία μου με εκείνο το κιβώτιο ήταν . Μετά απο πολλά χιλιόμετρα το μετέβαλλα σε σειριακό, μία πάνω μία κάτω και όπου κούμπωνε. Εντελώς χαλαρός λεβιές και ανακριβή κουμπώματα...
FIAT 5oo 2007