-
Ναι, μου χεις ρίξει 2-3, επειδή γενικά κυκλοφορώ στα στέκια των αυστραλών και ειδικά με 316.. Doh..
Κάτι για το θέμα έχεις να πεις?
-
Εσυ εχεις κατι να πεις εκτος απο το να ρωτας αν καποιος εχει τη διαθεση να περιμενει 6 μηνες για 1 αμαξι;
-
Χμ, απαγορεύεται να ρωτάμε για το 500 στο τόπικ του?
-
Να ρωτας τον αλλον ειρωνικα αν θα περιμενει 182747930 μηνες για το αμαξι ΤΟΥ;; Πας καλα ρε ανθρωπε;
-
Καμία ειρωνία. Απλή ερώτηση.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πραγματικά θα περιμένετε 6-9 μήνες για ένα 1200άρι?Οντως ερωτηση,καμια ειρωνια...
Πλεονέκτημα και οι 6 μήνες αναμονής του 500!
Το συγκρίνουμε στους χρόνους αναμονής με morgan! -
Το δεύτερο quote είναι απάντηση στις μαλακίες που γράφτηκαν, καμία ειρωνεία προς τους κατόχους. Αν τώρα εσύ βλέπεις ότι θες, στα @@ μου.
-
Σεμνά ρε σεις.
-
Το πρωτο δλδ ειναι απλη ερωτηση; Φαινεται ο Ντινος δε στα πε καλα στο μσν και του το πα του μλκ. Δεν ξερεις αραγε οτι εχει αναμονη 6+ μηνες;Πρωτη φορα το ακους;
Και το στυλ :'Πραγματικά θα περιμένετε 6-9 μήνες για ένα 1200άρι? ' θες να μου πεις οτι δεν ειρωνικο;
Τεσπα,φαινεται δεν εχεις @@ αφου δεν παραδεχεσαι τη μλκια σου.Και 5χρονο να μας διαβαζει θα το καταλαβαινε.
-
edit
-
Δεν είναι ειρωνικό, απλά προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό θα περιμένει κάποιος 6-9 μήνες για ένα 1200άρι αυτοκίνητο. Αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με κάποιον που δεν καταλαβαίνει, οπότε μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο.
Εγώ πάντως όταν ρώτησα, 2-3 μήνες μου είπανε για αναμονή αν θα κάνω παραγγελία αλλιώς μπορούσα να πάρω κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα που υπήρχαν.
-
Whatever ..οποιος καταλαβε,καταλαβε καλα.
Get a life.
edited.
-
Μπορεί κάποιος κάλιστα να πάρει ένα Ibiza 1,2 που θα το βρει ετοιμοπαράδοτο και θα του πάρει πίπα και η καλύτερη γκόμενα της αντιπροσωπείας αλλά μετά από 6 μήνες που θα κυκλοφορούν τα 500άκια θα το βάψει μπλέ και θα πέσει μαζί με αυτό στη θάλασσα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι ειρωνικό, απλά προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό θα περιμένει κάποιος 6-9 μήνες για ένα 1200άρι αυτοκίνητο.Επειδή το γουστάρει και το θέλει ! Τόσο άπλο!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι ειρωνικό, απλά προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό θα περιμένει κάποιος 6-9 μήνες για ένα 1200άρι αυτοκίνητο. Αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με κάποιον που δεν καταλαβαίνει, οπότε μην μου ξανααπευθύνεις τον λόγο.Εγώ πάντως όταν ρώτησα, 2-3 μήνες μου είπανε για αναμονή αν θα κάνω παραγγελία αλλιώς μπορούσα να πάρω κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα που υπήρχαν.
Φίλε Kid ειλικρινά αδυνατώ να σε καταλάβω,,,Γιατι σου κάνει τόσο εντύπωση που θα περιμένω ένα 1200άρι αυτοκινητάκι?..Αν ήταν 2500cc θα το καταλάβαινες ενω τώρα όχι?Τι σημασία έχει? Αυτό που μετράει είναι οτι δεν με αναγκάζει κανείς να το κάνω,.είναι επιλογή μου...
-
Δεν είπα ότι σας αναγκάζει κανένας, απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο-παράλογο να περιμένεις 9 μήνες για ένα αυτοκίνητο πόλης. Ούτε για άλλα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής μου φαίνεται normal να περιμένεις τόσο καιρό, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις τόσο καιρό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ούτε για άλλα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής μου φαίνεται normal να περιμένεις τόσο καιρό, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις τόσο καιρό.E, ας πάρει το Fox τότε, που είναι ετοιμοπαράδοτο Όλα τα αυτοκίνητα πόλης ίδια είναι μωρέ...
-
Οπότε για να έχουν λογική οι 9 μήνες πρέπει να είναι αυτοκίνητο άνω των 1200 και οχι της πόλης αλλά του αγρού...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είπα ότι σας αναγκάζει κανένας, απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο-παράλογο να περιμένεις 9 μήνες για ένα αυτοκίνητο πόλης. Ούτε για άλλα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής μου φαίνεται normal να περιμένεις τόσο καιρό, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις τόσο καιρό.Οκ αφου σου είναι τόσο δύσκολο να κατλάβεις νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε τόσο πολύ..είναι σαν να θές να γ@μ!σε!ς μια μ0υν@ρ@ και επειδή σου κάνει τη δύσκολη και θέλει το χρόνο της να γ@μ!σε!ς τη γιαγιά της..
Τι αλλο να πω? Τελος. -
πολυ απλα το 500αρι δεν ειανι απλα αμαξι πολης...
ειναι πανεμορφο πραγματικα!!! απο κοντα που το ειδα στην εκθεση ειναι απλα απιστευτο!
Τα ρετρο στοιχεια του το καθιστουν τελειως διαφορετικο απο καθε αμαξι αυτης της κατηγοριας και το φερνουν σε αντιπαραθεση με το Μινι.(εμφανησιακα τουλαχιστον..)Σιγουρα θα το επερνα αν ηθελα να εχω στο γκαραζ μου ενα αμαξακι που και μονο με την εμφανιση του θα με κανει να χαμογελαω..
εγω βεβαια παρηγγειλα το Panda 1.2 επειδη ακριβως θελω ενα 'αμαξι πολης'. (στο 500αρι δεν χωραγα να κατσω πισω...και γενικα σε θεμα πρακτικοτητας ειναι μπροστα το Pandα)
FIAT 5oo 2007