-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ουφ ευτυχώς γιατί τα γραπτά μένουν
Είτε 'ανέβουν' είτε όχι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
δε διαφωνώ σε αυτά και φαντάζομαι ούτε και σε εσύ σε αυτά που είπα πριν απλά δείχνεις να τα λες... με διαφορετικά λόγια
Βρε συ, αυτά που έγραψα εγώ είναι για να στηρίξουν πως τα secs δεν τα δίνουν τα ελαστικά από μόνα τους! Ότι υπάρχουν δηλαδή κι αλλοι σημαντικοί παράγοντες.
ούτε εγώ είπα ότι τα δίνουν από μόνα τους, προφανώς τα σπρώχνουν οι κινητήρες κτ΄λ. Τέλος πάντων και οι 2 την άποψή μας την είπαμε (και) σε αυτό το θέμα και νομίζω δεν έχει ουσία να συμπληρώσουμε κάτι παραπάνω.
[edit] μόλις θυμήθηκα άλλο 1... το 'ανεβοκατέβασμα' της Φεράρι σύμφωνα με δηλώσεις της ομάδας οφείλεται στα ελαστικά.... (άλλη 1 απόδειξη δηλ. για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν) -
Bro, πριν γράψεις το... άρθρο ρίξε μια ματιά εδώ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Bro, πριν γράψεις το... άρθρο ρίξε μια ματιά εδώ.Τι μου θύμησες τώρα... τις ατέλειωτες ώρες που απαντούσα στις απορίες του Θέμη στο τηλέφωνο όταν έγραφε αυτό το άρθρο...
Νοσταλγώ... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Σόρυ για το off-topic, αλλά επειδή κάποιος που δεν θυμάμαι (ο Theofaman?) με ειχε ρωτήσει για την MiG-F1 και είναι δημοφιλές αυτό το topic (άρα μάλλον θα το διαβάσει), ενημερώνω πως το site ξανανέβηκε.Ναι εγώ είμουν
-
http://sr1.mytempdir.com/116259
Το περιοδικο 'Business Week' (15 Αυγούστου) το βρήκα και το ανέβασα σε μορφή .pdf
Έχει για 'cover story' Mercedes και Daimler Chrysler. Δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά φαίνεται πολύ καλόDARK DAYS AT DAIMLER
*Jürgen Schrempp leaves behind a Mercedes beset by quality and profit woes. Now, Dieter Zetschemust take drastic measures to save the marriage with Chrysler—or engineer a breakup
BY GAIL EDMONDSON AND DAVID WELCH * ... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κι επίσης το 99 η McLaren έχασε το πρωτάθλημα και ο Hakkinen πήρε το δικό του με αντίπαλο τον Irvine.
Το '99 ο Χάκινεν μέχρι το Σίλβερστοουν είχε αντίπαλο τον Σουμάχερ, ο οποίος Σουμάχερ τον κοίταγε από μακριά και πίσω. Κι επειδή κα ιστο Σίλβερστοουν είχε αρχίσει να εξαφανίζεται ο Χάκινεν, 'εμπνέυστηκε' ο Σουμάχερ να πάει να προσπεράσει τον Ιρβάιν στο μοναδικό σημείο της πίστας που ΔΕΝ γίνεται προσπέρασμα ακόμα και να έχεις το Θεό μπάρμπα. Ας πρόσεχε!
Τωρα το προσεξα αυτο.
Φιλε migf1, μηπως ξεχασες που εγινε το συγκεκριμνο γεγονος? Στην στροφη Stowe μετα την Hangar straight που μαζι με την Copse αποτελουν τα κυριοτερα σημεια για προσπερασμα.
Ξεχνας που περασε ο Κιμι τον Αλονσο φετος? Ο Μανσελ τον Πικε το '86? Και αλλα τοσα? -
Ευτυχώς που δεν έχω κάνει τον κόπο να διαβάσω τις 17 σελίδες του τόπικ γιατί με αυτά που θα διάβαζα θα είχα σπάσει την οθόνη
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ευτυχώς που δεν έχω κάνει τον κόπο να διαβάσω τις 17 σελίδες του τόπικ γιατί με αυτά που θα διάβαζα θα είχα σπάσει την οθόνη -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Φιλε migf1, μηπως ξεχασες που εγινε το συγκεκριμνο γεγονος? Στην στροφη Stowe μετα την Hangar straight που μαζι με την Copse αποτελουν τα κυριοτερα σημεια για προσπερασμα.
Ξεχνας που περασε ο Κιμι τον Αλονσο φετος? Ο Μανσελ τον Πικε το '86? Και αλλα τοσα?Από την εξωτερική ??????
-
Σε ισοδύναμο μονοθέσιο ??????
-
Με grooved tyres ????
-
Και με σανίδα στο πάτωμα ??????
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ευτυχώς που δεν έχω κάνει τον κόπο να διαβάσω τις 17 σελίδες του τόπικ γιατί με αυτά που θα διάβαζα θα είχα σπάσει την οθόνηΔεν είναι για ευερέθιστους το τόπικ
-
Από την εσωτερική πέρασε μπροστά από τον Irvine.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Από την εσωτερική πέρασε μπροστά από τον Irvine.Θα με κάνεις να βάλω το review του 1998 στο dvd ?
-
Υποστήριξες πως είναι το μοναδικό σημείο της πίστας που δεν γίνεται προσπέρασμα και ας έχεις τον Θεό μπαρμπα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θα με κάνεις να βάλω το review του 1998 στο dvd ?
To review to 99 βάλε. Μόλις το είδα. Από την εσωτερική του Irvine πέρασε.
-
Υποστήριξες πως είναι το μοναδικό σημείο της πίστας που δεν γίνεται προσπέρασμα και ας έχεις τον Θεό μπαρμπα.Ναι!
-
Θα με κάνεις να βάλω το review του 1998 στο dvd ?
To review to 99 βάλε. Μόλις το είδα. Από την εσωτερική του Irvine πέρασε.
Για κάτσε να το δω κι εγώ...
Ayrton Senna ή Michael Schumacher?