-
[quote='Euripides'][quote='Krusenstern']Κουρδιστό μηχανικό, χρονογράφος, τα πάντα στα ρώσικα, κάσα Φ40, δερμάτινο λουράκι + μπρασελέ, αδιάβροχο στις 5ΑΤΜ, έρχεται σπίτι μου με ~
-
SEIKO και τα μυαλα στα καγκελα
Και αφηστε τους ελβετους να βγαζουν ρολογια 13,5 κιλα και χρυσαφενια επιστρωση με σμαραγδια..........ξεκολλατε βλητοελβετοι,ρολογια θελει ο κοσμος να φορεσει οχι να αγορασει χρυσοχοειο.
SEIKO 5
-
Πηρα κ εγω ενα καινουριο Casio 20 ευρω για τον στρατο.
Αναλογικο με ψηφιακη ο8ονουλα στο 6 με χρονομετρο, 3υπνητηρι κ μερικα ακομη που δεν εχω καταλαβει (δεν εχω ανοι3ει το manual ακομη).
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Πηρα κ εγω ενα καινουριο Casio 20 ευρω για τον στρατο.Αναλογικο με ψηφιακη ο8ονουλα στο 6 με χρονομετρο, 3υπνητηρι κ μερικα ακομη που δεν εχω καταλαβει (δεν εχω ανοι3ει το manual ακομη).
Φωτιζόμενο χρειάζεται αν είναι για να βλέπεις το βράδυ στο θάλαμο την ώρα. Για το τι λειτουργείες έχει μην ανησυχείς,θα έχεις αρκετό χρόνο να τις μάθεις
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πηρα κ εγω ενα καινουριο Casio 20 ευρω για τον στρατο.
Αναλογικο με ψηφιακη ο8ονουλα στο 6 με χρονομετρο, 3υπνητηρι κ μερικα ακομη που δεν εχω καταλαβει (δεν εχω ανοι3ει το manual ακομη).
Φωτιζόμενο χρειάζεται αν είναι για να βλέπεις το βράδυ στο θάλαμο την ώρα. Για το τι λειτουργείες έχει μην ανησυχείς,θα έχεις αρκετό χρόνο να τις μάθεις
Damn!!! Aυτο δεν το ειχα σκεφτει..
Ουτε την ωρα δεν εχω ρυ8μισει ακομη...
-
το πήρα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το πήρα...Ποιο?
-
το πήρα...με γεια
απο περιεργεια
ποσα κομματια εχεισ στη συλλογη??? -
Με γεια Σπυράκο!
Πολύ ωραίο είναι..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το πήρα...
Ποιο?
Αυτό:
το πήρα...
με γεια
απο περιεργεια
ποσα κομματια εχεισ στη συλλογη???Μαζί με το καινούριο (όποτε το παραλάβω), περίπου δέκα εν λειτουργία αν δεν κάνω λάθος + μερικά 5άρια SEIKO που θέλουν σέρβις.
-
Με γειές! Καλοφόρετο!
Σαν πολλά δεν είναι 10; Τα φοράς όλα;
-
ΧΡΟΗΟΓΡΑΦ
( μόνο και μόνο για αυτό μου αρέσει... ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειές! Καλοφόρετο!Σαν πολλά δεν είναι 10; Τα φοράς όλα;
Όχι βέβαια.
1 Citizen Sailing Timer είναι μόνο για το σκάφος.
2 αυτόματα SEIKO 5άρια, ένα παλιό και ένα πρόσφατο, λειτουργούν άψογα, τα φοράω για λίγο ίσα ίσα να ξεσκουριάζουν τα μοτέρ τους.
1 Citizen Diver's Automatic το φοράω συχνά.
1 Casio Oceanus Chronograph αρκετά.
1 μασίφ χρυσό Vacheron Constantin 30ετίας κληρονομιά, κουρδιστό με χρονογράφο, ανυπολόγιστης (στην κυριολεξία, κανείς χρυσοχόος δεν τόλμησε να το αξιολογήσει) αξίας, προφανώς δεν το φοράω ποτέ.
1 Omega DeVille κουρδιστό επίσης 30ετίας, στο συρτάρι κι αυτό.
1 Omega Seamaster Κουρδιστό, και αυτό 30 ετών περίπου, στο συρτάρι.
1 παλιό Longines αυτόματο, το φοράω σπανιότατα.
1 Casio G-shock από τα παιδικά μου χρόνια, θέλει μπαταρία. -
Με γειές! Καλοφόρετο!
Σαν πολλά δεν είναι 10; Τα φοράς όλα;
Όχι βέβαια.
1 Citizen Sailing Timer είναι μόνο για το σκάφος.
2 αυτόματα SEIKO 5άρια, ένα παλιό και ένα πρόσφατο, λειτουργούν άψογα, τα φοράω για λίγο ίσα ίσα να ξεσκουριάζουν τα μοτέρ τους.
1 Citizen Diver's Automatic το φοράω συχνά.
1 Casio Oceanus Chronograph αρκετά.
1 μασίφ χρυσό Vacheron Constantin 30ετίας κληρονομιά, κουρδιστό με χρονογράφο, ανυπολόγιστης (στην κυριολεξία, κανείς χρυσοχόος δεν τόλμησε να το αξιολογήσει) αξίας, προφανώς δεν το φοράω ποτέ.
1 Omega DeVille κουρδιστό επίσης 30ετίας, στο συρτάρι κι αυτό.
1 Omega Seamaster Κουρδιστό, και αυτό 30 ετών περίπου, στο συρτάρι.
1 παλιό Longines αυτόματο, το φοράω σπανιότατα.
1 Casio G-shock από τα παιδικά μου χρόνια, θέλει μπαταρία.Που μενεις ειπαμε;Αθηνα;Το συρταρι ειναι ασφαλείας;Εχετε συναγερμο στο σπιτι;Ποτε να ερθω για επισκεψη;
-
Mε γεια, Σπύρο!
-
καλοφορετο Κρουση.
-
[quote='Krusenstern'][quote='Euripides'][quote='Krusenstern']Κουρδιστό μηχανικό, χρονογράφος, τα πάντα στα ρώσικα, κάσα Φ40, δερμάτινο λουράκι + μπρασελέ, αδιάβροχο στις 5ΑΤΜ, έρχεται σπίτι μου με ~
-
Δεν ξέρω Φρανκ, δεν έχω στα χέρια μου το τεύχος
Κάποιο που είχα δει να πωλείται παλιότερα μέσω του περιοδικού, ήταν σκέτο χωρίς χρονογράφο, και αυτόματο, όχι κουρδιστό.Χθες ξεκίνησε μια προσπάθεια για ένα ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για το ρολόι. Οι ενδιαφερόμενοι, pm.
-
Ήρθε, ήρθε, ΗΡΘΕΕΕΕΕΕ!!!!
-
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.