-
Ειναι αμαρτια να πληρωνεις 30% της τιμης την διαφημιση που κανει ο αντιπροσωπος και η κατασκευη να ειναι κινας. Υπαρχουν μαρκες που πουλιουνται για ελβετικες και δεν εχουν περασει ουτε με το αεροπλανο πανω απο το 'swiss'
-
Ο χρήστης akis66 έγραψε:
Επειδη ειμαι στο χωρο του ρολογιου λογω επαγγελματος θα σας ελεγα να μην κοιτατε
μαρκες ρολογιων που κατασκευαζουν και ασχολουνται και με αλλα ειδη π.χ. ρουχα.
Αυτα που πραγματικα αξιζουν ειναι οι 'παραδοσιακες δυναμεις' του χωρου π.χ. Ωmega,rolex κ.α. μηχανικα και μονο.
Αν βλεπατε τι αγοραζετε στα υπολοιπα φιρματα θα απογοητευοσασταν.Άσε, χρόνια τους τα λέω
-
Ο χρήστης akis66 έγραψε:
Ειναι αμαρτια να πληρωνεις 30% της τιμης την διαφημιση που κανει ο αντιπροσωπος και η κατασκευη να ειναι κινας. Υπαρχουν μαρκες που πουλιουνται για ελβετικες και δεν εχουν περασει ουτε με το αεροπλανο πανω απο το 'swiss'Συμφωνώ με όσα υπόστηρίζεις σε άλλο πόστ σχετικά με τους κατασκευαστές ρολογιών, αλλά πώς είναι δυνατόν να 'παίρνει' ένα ρολόι την σφραγίδα 'Swiss made' χωρίς έστω ο μηχανισμός του να έχει κατασκευαστεί στην Ελβετία;
-
Είναι όπως τα λαπτόπ που λέει SONY και μέσα δεν υπάρχει τίποτα κατασκευασμένο από τη SONY...
Γενικά στα ρολόγια είναι πολύ λίγα πλέον αυτά που πραγματικά έχουν και μηχανισμό της φίρμας που λένε ότι έχουν... οι μηχανισμοί είναι του τσουβαλιού και μπαίνουν σε όλες τις μάκρες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων φυσικά.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ειναι αμαρτια να πληρωνεις 30% της τιμης την διαφημιση που κανει ο αντιπροσωπος και η κατασκευη να ειναι κινας. Υπαρχουν μαρκες που πουλιουνται για ελβετικες και δεν εχουν περασει ουτε με το αεροπλανο πανω απο το 'swiss'
Συμφωνώ με όσα υπόστηρίζεις σε άλλο πόστ σχετικά με τους κατασκευαστές ρολογιών, αλλά πώς είναι δυνατόν να 'παίρνει' ένα ρολόι την σφραγίδα 'Swiss made' χωρίς έστω ο μηχανισμός του να έχει κατασκευαστεί στην Ελβετία;
Για να παρει καποιο ρολοι το 'swiis made' αρκει το 65% αν θυμαμαι καλα των εξαρτηματων να εχει κατασκευαστει στην Ελβετια και αυτο οχι απαραιτητα να συμβαινει παντα.
Εξηγω τι εννοω. Η μηχανη που φοραει ειναι απο ελβετικη εταιρεια αλλα που κατασκευαζεται στην Κινα π.χ. γιατι εχει εργοστασιο και εκει. -
τελικα πηγα και αγορασα αυτο καθως μου καθοταν στο χερι καλλιτερα απο τα seiko που ειχα δει
αλλα λογο ασχετοσυνης δεν ξερω σαν ρολοι τι λεει -
είμαι εραστής της.....OMEGA......
-
Παιδια μια βοηθεια οποιος ξερει.Υπαρχει ενα μαγαζι με seiko σε μια στοα στην κανιγγος.Ο ιδιοκτητης ειναι αρμενης και χρειαζομαι επειγοντως το ονομα του η ακομα καλυτερα το τηλεφωνο του μαγαζιου
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Παιδια μια βοηθεια οποιος ξερει.Υπαρχει ενα μαγαζι με seiko σε μια στοα στην κανιγγος.Ο ιδιοκτητης ειναι αρμενης και χρειαζομαι επειγοντως το ονομα του η ακομα καλυτερα το τηλεφωνο του μαγαζιουΑυτή τη στιγμή θυμάμαι μόνο τη διεύθυνση του ενός καταστήματος που έχει στη στοά Φέξη 25 ( με είσοδο και από την Γλάδστωνος) . Έχει ένα ακόμα κατάστημα επί της Βερανζέρου, λίγο πριν την Πατησίων, αλλά αυτός είναι μόνιμα στο άλλο μέσα στη στοά.
edit ξεκόλλησα(θυμήθηκα ότι έχω το τηλέφωνο στην παραδοσιακή χειρόγραφη ατζέντα μου αυτό έλειπε με τόσα ρολόγια που έχω πάρει από αυτόν) .
Χαρουτιούν Οχανιάν λέγεται, ευγενέστατος άνθρωπος και επαγγελματίας, τηλέφωνο 210 3304181 & 2103803145 . -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
είμαι εραστής της.....OMEGA......και εγω εραστης της..............
Μαριας
-
xaxaxaxaxaxaxaxa, κ εγω της Μαριας ειμαι.
Εχω αυτο το ρολοι:
Aλλα ειδα την καινουρια εκδοση με μαυρη στεφανη (εχει κ χρονομετρο ) που ισως μ αρεσει περισσοτερο:
Αλλαζει αυτο? Ειναι ακριβο ανταλλακτικο? Σας αρεσει?
Σκεφτομαι επισης οταν τελειωσει το καλοκαιρι να του βαλω καφε δερματινο λουρακι. Οι τιμες τους που κυμαινονται?
-
μια εποχη πριν 5 χρονια ειχα παθει πλακα και ηθελα να μαθω τα παντα για τα ρολογια...
πηρα 4 βιβλια και δυο Annuali που αναφεροταν σε ρολογια...
το σοκ ηταν οταν πηγα απο κοντα και ειδα σε κοσμηματοπωλειο στο εξωτερικο τις 3 αγαπημενες μου μαρκες...
Ulysse Nardin..καταπληκτικη ποιοτητα αλλα πιο σπορ απ οτι περιμενα...ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ...
Vacheron Constantin πανεμορφα αλλα πιο αυστηρα καπου και πιο τετραγωνα...
και για τελος Breguet...
ειχα μεινει και το κοιταζα για ενα τεταρτο...ηταν ενα στρογγυλο θα επανελθω με το μοντελο δεν θυμαμαι...o μαγαζατορας ενω το κοιτουσα μου ελεγε κοιτα οσο θες δεν εισαι ο πρωτος που επαθε αυτο το σοκ...
με αυτο που επαθα πλακα ηταν το πισω τζαμακι που φαινοταν ο μηχανισμος και η λεπτοτητα...45αρι και ηταν η 3 η 4 χιλιοστα...για να μην μιλησω για την επεξεργασια του καντραν...ειχα μεινει αναυδος...
και μενα τοτε μου ειπαν τιμη....12χιλιαρικα...
εδω και 10 χρονια εχω ενα Sector ..για τα λεφτα του μια χαρα ειναι αθικτο...τοτε με κρυσταλλο Zaphire...
εδω και 1 χρονο δεν χρησιμοποιω ρολοι...εχω το κινητο...τωρα εχω βαλει στο ματι ενα Chronoswiss...αλλα δεν εχω πληροφοριθει ουτε για τιμες ουτε για τιποτα.
μου αρεσει το Kairos...βεβαια ολα θα ξεχαστουν γιατι ειναι πολλα τα χρηματα.για μενα.....καποτε θα μου αρεσε να παρω στον πατερα μου ενα...
-
Πήρα χθες από ebay το παρακάτω ρολόι στο βαφτιστήρι μου που του άρεσε πολύ (κι εμένα μ'αρέσει) με 48€ μαζί με τα μεταφορικά, από Χονγκ-κονγκ. Πιστεύω να έρθει σώο.
-
Πανω απο 45 € δε περνανε τελωνειο?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πανω απο 45 € δε περνανε τελωνειο?Θα δούμε....
-
Τοχα παθει με ενα Kinetic απο Σιγκαπουρη...
200κατι € μονο και μονο ο εκτελωνισμος... -
H κανονική του τιμή είναι 40€ χωρίς μεταφορικά.
-
Τοτε μαλλον εισαι οκ.
Θα σου ερθει με μεταφορικη η με τα δικα τους ΕΛΤΑ?
Ενημερωσε για την εξελιξη αν δεν σου κανει κοπο. -
Μπορώ να έχω ένα τέτοιο παρακαλώ;
-
Τί περίεργο πράμα είναι αυτό? Να το κάνεις δώρο σε γυναίκα και αν έρθει στο ραντεβού στην ώρα της γράψε μου . Παιδιά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα IWC και νομίζω πως όταν καταφέρω να έχω διαθέσιμο για ρολόι ένα σεβαστό ποσό εκεί θα καταλήξω. Μέχρι τότε με τα τσίπικα.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.