-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το πρώτο μου ρολογάκι... ελπίζω να κάνω σιγά σιγά κ την δική μου συλλογή
269€ (-10% λόγο έκπτωσης) = 240€
Καλοφόρετο Βασίλη.
Με γειές Βασίλη!! Αυτά τα σουούντο με τα ενσωματωμένα τζι πι ές έχουν αρκετή πλάκα και το συγκεκριμένο είναι και ωραίο!
Φίλος ψάχνει για ρολόι 250-300 Ε που να είναι όχι τετράγωνο, όχι πολύ προχωρημένο ντιζάιν, μόνο με μπρασελέ και να μην είναι κάσιο/τζάγκα/σιτιζεν/κτλ ενώ εγώ του συνιστώ να πηγαίνει πάνω από 100μ . Καμία πρόταση?
Γιατί όχι Citizen;
Τα 'κτλ' πια είναι; -
thanks σε όλους
αν και θέλει αρκετό ψάξιμο ακόμη το menu του, σήμερα του έκανα κ το πρώτο του μπάνιο.
εντάξει, μην φανταστείτε τρελή ακρίβεια στο υψόμετρο αλλά την κάνει τη δουλειά του. κ μόλις μπαίνει στο νερό, γυρνάει σε βυθόμετρο! αυτό με την ένδειξη της θερμοκρασίας που αναφέρθηκε κ πριν, λόγο τριβής με το χέρι (+ 2-4 βαθμούς) είναι αλήθεια.ειδικά όταν έχει κ πολύ ζέστη κ ιδρώνει το χέριΟ χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με γειες Βασίλη!
Άντε και με έχα μηχανικό ρολόι εύχομαιthe next one (μπρασελέ + απλό και ευανάγνωστο, αλλά όχι ακόμη )
-
http://public.fotki.com/Lucati/watches/ ... gliag.html' target='_blank
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Swatch Windfall ειναι το μοντελο και κυμαινεται καπου εκει νομιζω η τιμη, μπορει και λιγοτερο. Να δει και τα μοντελα στη σειρα Core της swatch επισης εχει και αλλα σχεδια με μπρασελε.
Οι χρονογράφοι της swatch έχουν γύρω στα 120 ευρώ με 10 ευρώ απόκλιση (το πολύ) σε διάφορα μαγαζιά. Για ιντερνετ δεν ξέρω τι παίζει.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Φίλος ψάχνει για ρολόι 250-300 Ε που να είναι όχι τετράγωνο, όχι πολύ προχωρημένο ντιζάιν, μόνο με μπρασελέ και να μην είναι κάσιο/τζάγκα/σιτιζεν/κτλ ενώ εγώ του συνιστώ να πηγαίνει πάνω από 100μ . Καμία πρόταση?Tι δουλειά έχει η λέξη Citizen με τις Casio/Jaga στην ίδια πρόταση;
-
Κοιτάχτε παιδιά η σιτιζεν μια χαρά εταιρεία είναι, απλά ο φίλος δεν τα πάει πολύ καλά με τους ανατολίτες μιας ακόμα και τα σέικο δεν πάει (η καλύτερη τεχνολογικά εταιρεία για μένα). Πάντως έχω ακούσει ότι η σίτιζεν τροφοδοτεί με μηχανισμούς τις άλλες δύο εταιρίες, ενώ αντίστοιχα στα μηχανικά υπάρχουν 2-3 ελβετικές εταιρίες που φτιάχνουν μηχανισμούς για όλες τις επώνυμες φίρμες που κοτσάρουν το σουίς μέιντ στο καντράν...
Το σγουότς πολύ ωραίο όντως και αρκετά οικονομικό!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Κοιτάχτε παιδιά η σιτιζεν μια χαρά εταιρεία είναι, απλά ο φίλος δεν τα πάει πολύ καλά με τους ανατολίτες μιας ακόμα και τα σέικο δεν πάει (η καλύτερη τεχνολογικά εταιρεία για μένα). Πάντως έχω ακούσει ότι η σίτιζεν τροφοδοτεί με μηχανισμούς τις άλλες δύο εταιρίες, ενώ αντίστοιχα στα μηχανικά υπάρχουν 2-3 ελβετικές εταιρίες που φτιάχνουν μηχανισμούς για όλες τις επώνυμες φίρμες που κοτσάρουν το σουίς μέιντ στο καντράν...Το σγουότς πολύ ωραίο όντως και αρκετά οικονομικό!
η Citizen τροφοδοτεί με μηχανισμούς την Casio στους αναλογικούς χρονογράφους......
-
Είμαι λίγο εκτός θέματος , αλλά μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να πάω το animal για service? Πήρε νερό μετά απο 10 χρόνια χρήσης και δεν θα έπρεπε
-
να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο:
1.πόσες μοίρες είναι η απόκλιση του μαγνητικού απο τον κανονικό βορρά;;
2.πόση πρέπει να είναι η βαρομετρική πίεση στην επιφάνεια της θάλασσας ;; -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο:1.πόσες μοίρες είναι η απόκλιση του μαγνητικού απο τον κανονικό βορρά;;
Ο μαγνητικός βορράς δεν είναι σταθερός: http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_north_pole
2.πόση πρέπει να είναι η βαρομετρική πίεση στην επιφάνεια της θάλασσας ;;
1 atm* = 760 μμ στήλης υδραργύρου = 14,696 PSI. Περίπου ίση με 1 bar.
** Ως atm ορίζεται η ατμοσφαιρική πίεση σε υψόμετρο ίσο με αυτό της επιφάνειας της θάλασσας, για γεωγραφικό πλάτος ίσο ή περίπου ίσο με αυτό του Παρισιού.*
-
Για Aυτο τι λετε?
Γενικοτερα, ποια η γνωμη σας για την εν λογω εταιρια?
Τι αλλο θα μπορουσα να δω σε αυτο το στυλ και περιπου με αυτον τον προυπολογισμο (100-200€), ισως και με μεταλικο μπρασελε, χωρις να χαραζεται το τζαμι?Ειμαι ασχετος με τα ρολογια, αν και ποτε δεν το βγαζω απο το χερι μου. Τα μονα ρολογια που ειχα ηταν 5-6 swatch και ενα Camel.
-
Όλοι θα σου πουν για seiko από διάφορα ιντερτικά κατστήματα. Τα swatch δε νομίζω να φημίζονται για την αντοχή των τζαμιών τους. (σε design είναι μακράν καλύτερα απ τα φτηνά seiko, για μένα)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για Aυτο τι λετε?Γενικοτερα, ποια η γνωμη σας για την εν λογω εταιρια?
Τι αλλο θα μπορουσα να δω σε αυτο το στυλ και περιπου με αυτον τον προυπολογισμο (100-200€), ισως και με μεταλικο μπρασελε, χωρις να χαραζεται το τζαμι?Ειμαι ασχετος με τα ρολογια, αν και ποτε δεν το βγαζω απο το χερι μου. Τα μονα ρολογια που ειχα ηταν 5-6 swatch και ενα Camel.
Το πήρα πριν καμιά δεκαριά μέρες... για πλάκα. 80 ευρώ κοστίζει, αλλά είναι εντελώς πλαστικάντζα. Για αντοχή τζαμιού δε το συζητάμε. Είναι ωραίο και εντυπωσιακό, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Όπως λέει κι ο Χάρης, προτείνω αγορά από ιντερνετικό μαγαζί κάποιο Seiko ή Citizen. Είναι σίγουρα πιο καλοφτιαγμένα από Swatch και πιο... ρολόγια. ΑΝ σου αρέσει το design τους δηλαδή, που δεν είναι και τίποτα εξεζητημένο.
-
Kανα link?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kανα link?http://www.timefactors.com/seiko.htm , αλλά βλέπω ότι έχει πολλά out of stock. Φέρνει συχνά καινούριο πράμα πάντως. Έχω ψωνίσει από αυτόν, πολύ αξιόπιστος.
Ψάξτο και στο eBay.
-
-
-
Ναι, αμφότερα.
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ναι, αμφότερα.Ωραίος. Αν επιτρέπεται, τα πήρες από Ευρώπη ή κάπου στην Ασία;
-
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.