-
Το αυτό, αν και θα το προτιμούσα ίσως με λατινικούς αριθμούς.
-
Με τιμή περίπου 20Κ, μόνο στον ύπνο μου.
Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσω, αν όχι αυτό, κάτι αντίστοιχο. Αυτό, αντίθετα από μια Ferrari, δεν είναι άπιαστο όνειρο.
-
Καλό και οικονομικό και είναι Casio
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol: Με τιμή περίπου 20Κ, μόνο στον ύπνο μου.Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσω, αν όχι αυτό, κάτι αντίστοιχο. Αυτό, αντίθετα από μια Ferrari, δεν είναι άπιαστο όνειρο.
Και τα δυό, όσο όμορφα κι αν είναι, μου είναι εξίσου άχρηστα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:lol: Με τιμή περίπου 20Κ, μόνο στον ύπνο μου.
Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσω, αν όχι αυτό, κάτι αντίστοιχο. Αυτό, αντίθετα από μια Ferrari, δεν είναι άπιαστο όνειρο.
....Κουλος;;;;;
-
:lol: Με τιμή περίπου 20Κ, μόνο στον ύπνο μου.Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσω, αν όχι αυτό, κάτι αντίστοιχο. Αυτό, αντίθετα από μια Ferrari, δεν είναι άπιαστο όνειρο.
Πολυ ωραιο!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....Κουλος;;;;;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
....Κουλος;;;;;
Καλό, ποτέ δε το σκέφτηκα έτσι.
-
το νέο Omega
καλό.....αλλά πολύ ακριβό
-
Δηλαδή;
-
αποπολλη μικρος ειχα κολλημα μετα ρολογια.απο το δημοτικο αλλο μου το χαρτζηλικι,καλαντα δωρα κλπ πηγαινανε σε ρολογια.ειχα παρει αρκετα Q&Q,κατι ρωσικα που επαιρνα απο το μοναστηρακι,απειρα swatch τα οποια ανα
5-6μηνο βγαινανε τροπετο διοτη ειμαι και απο τους πιο ατσουμπαλους-απροσεκτους ανθρωπους επι γης!!!μεχρι το 98 που μου εκανε δωρο η αδερφη μου ενα citizen promaster το οποιο απο τοτε εχει τραβηξει τα παντα και την εχει γλυτωσει μονο με ενα γενικο σερβις(120 ευρω ουτε για το smart δεν δινω τοσα) ,2 μπαταριες,3 λουρακια και ενα σπασμενο κρυσταλλο!!!ειναι σκυλη το φοραω 365 μερες το χρονο,24 ωρες την μερα και δεν παθαινει τιποτα!!!!αυτο σε κιτρινο!!
-
Ερώτησις:
ή
Οι απόψεις διίστανται...
-
Εγώ για το μαύρο λουράκι θα πήγαινα, αλλά είναι προσωπικό γούστο.
-
Το μαύρο να πάρεις γιατί το άσπρο πάει 3 λεπτά πίσω.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Το μαύρο να πάρεις γιατί το άσπρο πάει 3 λεπτά πίσω.Μπράβο παρατηρικότητα.....
-
εγω θα πηγαινα σε κατι με διαφορετικο λουρακι και διαφορετικο καντραν..
-
Τώρα φοράω αυτό το o.d.m. unpretentious με μαύρο καντράν όμως.
Θέλω σαν τρελλός αυτό. Μήπως είμαι fashion victim;
-
Σας έχω πει ότι μου αρέσουν τα σχετικά απλά, κλασικά ρολόγια, έτσι;Για να ακούσω γνώμες. Όχι ότι θα τρέξω αύριο να το πάρω δηλαδή...
Ονειρο ζωης συτο το ρολοι, μια περιουσια ομως βρε παιδακι μου, και αληθεια, ποσες φορες θα φορεθει?
Βολευομαι μια χαρα και με ενα SEIKO kinetic -
Δηλαδή;αν εννοείς το νέο Omega, κοστίζει 3.400$
-
Ναι, αυτό εννοούσα.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.