-
ΠΡΟΣ ΝΑΣΟ+ΠΑΣΧΟ...
Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΛΕΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩΤΥΧΑΙΑ..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΠΡΟΣ ΝΑΣΟ+ΠΑΣΧΟ...Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΛΕΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩΤΥΧΑΙΑ..
Ράντομ, μάλλον δεν έχεις καταλάβει!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΠΡΟΣ ΝΑΣΟ+ΠΑΣΧΟ...Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΛΕΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩΤΥΧΑΙΑ..
Ηρέμησε βρε τρελοκομείο.
Τα παιδιά είναι εντάξει. Πλάκα κάνουν για να πνίξουν τον πόνο τους για τα χρέπια που έχουν αγοράσει. -
Random1
Aν θες να με βρεις,ξέρεις που μπορείς...
Πλάκα κάνουμε βρε...!!Ηρέμησε... Γιατί να σπιλώσουμε το ονοματάκι σου...Ηρέμησε και διάβαζε για τα Youdie αυτά που γράφουμε...πάντα χιουμορίστικα έτσι;;;;
Άραξε και διάβαζε γιατί ακολουθούν ΠΟΛΛΕΣ φωτο με καγκουρεμένα Santa Fe...σαν και του τυχαίου...
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ..........
ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΖΙΟ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΠΡΟΣ ΝΑΣΟ+ΠΑΣΧΟ...
Η ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΛΕΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩΤΥΧΑΙΑ..
Ηρέμησε βρε τρελοκομείο.
Τα παιδιά είναι εντάξει. Πλάκα κάνουν για να πνίξουν τον πόνο τους για τα χρέπια που έχουν αγοράσει.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΠΙΑ.....
4Τ WARS III
-
-
Ρε παιδιά,έψαχνα πριν λίγο στο νετ, ένα χρώμα για να βάψω τις κουρτίνες που θα έχω στο εξοχικό...έψαχνα και έψαχνα αλλά δε μου άρεσαν και πολλά,οπότε κατέληξα σε ένα το οποίο λέγεται ότι φτιάχνεται σε εργοστάσιο στην Τουρκία με την ονομασία 'Montreal Blue' να σαν κι αυτό εδώ για παράδειγμα...
Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς και ξέρει να μου πεί για το αποτέλεσμα...;;;;;;;
-
Νομίζω πως το έχει κάποιος από δω, αλλά δεν θυμάμαι ποιος!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:Νομίζω πως το έχει κάποιος από δω, αλλά δεν θυμάμαι ποιος!
Αν μπορείς στείλε μου με πμ ποιός το έχει για να τον ρωτήσω ..επείγομαι άμεσα και αν δεν τις βάψω γρήγορα θα αναγκαστώ να τις δώσω στον παλιατζή..Ελπίζω να είναι και ακρυλικό καθώς θέλω να αποφύγω και τις σκουριές... Τις έχω φέρει από Γερμανία βλέπεις...
-
Λοιπόν επειδή όπως είπε κι ο Νάσος 'Subaru και μετά το χάος..'ας δούμε με προσοχή κάποια περιστατικά με τυχαία αυτοκίνητα..Οποιαδήποτε ομοιότις με πρόσωπα του φόρουμ είναι τυχαία και δεν ευθύνομαι για αυτό..:
Κύριοι εσείς με τα ξεσκέπαστα (βλέπε Mazda,350Z κλπ)και χωρίς αρκουδίσιο ,έφτασε η ώρα επιτέλους να χαρείτε με την πρωτοποριακή εφεύρεση για να αποφύγετε τη ζέστη του φετινού καλοκαιριού...
Όσοι έχουν Τογιότα (και ειδικά σε άσπρο χρώμα..) μπορούν πλέον να παρκάρουν άφοβα στα στενά του Πειραιά και της Αθήνας με το νέο αυτό μοντέλλο..Όσοι έχουν την παλιά έκδοση μπορούν να περάσουν από την 'Vlachodimitropoulos tuning' για να σας φτιάξει το καινούριο σασί..
Επίσης,για τους κατόχους VW,η BMW δίνει τη λύση που τόσο καιρό περιμένετε έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα με την στατικότητα των παράθυρών σας...
Τέλος,οι κάτοχοι των (premium) Skoda,έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περαιτέρω την ροπή του κτηνώδους κινητήρα τους με μια πατέντα που έβγαλε η μισητή Porsche η οποία όμως εκλάπη από τα κεντρικά γραφεία της (premium) μάρκας στην Τσεχία (λέγε με Γερμανία)..Έτσι δεν πρόκειται κανείς κάτοχος Skoda να μείνει παραπονεμένος..
to be continued...
-
Troll alert...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:
Νομίζω πως το έχει κάποιος από δω, αλλά δεν θυμάμαι ποιος!
Αν μπορείς στείλε μου με πμ ποιός το έχει για να τον ρωτήσω ..επείγομαι άμεσα και αν δεν τις βάψω γρήγορα θα αναγκαστώ να τις δώσω στον παλιατζή..Ελπίζω να είναι και ακρυλικό καθώς θέλω να αποφύγω και τις σκουριές... Τις έχω φέρει από Γερμανία βλέπεις...
Οτι πληροφορία θέλετε για ΜΠΛΕ χρώματα...εδω!!!
Βρωμοεγκάθετοι!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Troll alert...Tί εννοείς Θέμη;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Troll alert...
Tί εννοείς Θέμη;;
Αναφέρεται σε μια δημοσίευση που ήταν καθαρά εμπρηστική από χρήστη που γράφτηκε σήμερα! Φυσικά, η δημοσίευση δεν υπάρχει πια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Troll alert...
Tί εννοείς Θέμη;;
Αναφέρεται σε μια δημοσίευση που ήταν καθαρά εμπρηστική από χρήστη που γράφτηκε σήμερα! Φυσικά, η δημοσίευση δεν υπάρχει πια!
κατι μου λεει πως εχασα το πανυγηρι
μονο οι μοντς διασκεδαζετε εδω περα
αισχος
θα βαλω κ εγω θεμα αποχωρηση κτλ -
Α!Οk τότε!Κρίμα δεν πρόλαβα να τη δώ... Μπας και ήταν του Ράντομ;;;
-
Random επειδή ξέρω ότι έχεις βαρεθεί το Santa Fe και θέλεις να το αλλάξεις,σου προτείνω μια ιδέα για την εξωτερική του εμφάνιση..Πρόσεξε τη στυλιστική λεπτομέρεια..:την εξάτμιση..Μετά από αυτό ποιό Subaru θα τα βάλει μαζί σου;;;
Ήδη η Κορεάτικη εταιρία σκέφτεται να βγάλει αυτό το σχέδιο στην παραγωγή καθώς θέλει να ανταγωνιστεί το άλλο κάρο της αγοράς το Citroen...αλλά επειδή ό,τι πληρώνεις παίρνεις και η εταιρία στοχεύει στους εύπορους αγοραστές...μπορείς να πάρεις το μισό....στη μισή τιμή...:
-
-
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)