-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε Νάσο.....
Ρεζίλι μας έκανες... Δεν ήξερες ότι η Huyndai πριν 4 χρόνια μεσουρανούσε στο Wrc και αποφάσισε να αποχωρήσει ως πρωταθλήτρια για να εξυψώσει το image της;;;;;;Μιλάμε έπρεπε να τα δεις από κοντά.... Κακάσχημο,ποτέ δεν δούλεψε και το μόνο καλό ήταν ο ήχος τους,που βέβαια δεν μπορούσε να συγκριθεί με αυτόν ενός boxer.... 11 στις 10 φορές εγκατέλειπε...
Ένα πράμα σαν την Subaru φέτος δηλαδή
-
Οχι ρε ισχύει!
-
Ιτσ α φακτ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ρε Νάσο.....
Ρεζίλι μας έκανες... Δεν ήξερες ότι η Huyndai πριν 4 χρόνια μεσουρανούσε στο Wrc και αποφάσισε να αποχωρήσει ως πρωταθλήτρια για να εξυψώσει το image της;;;;;;Μιλάμε έπρεπε να τα δεις από κοντά.... Κακάσχημο,ποτέ δεν δούλεψε και το μόνο καλό ήταν ο ήχος τους,που βέβαια δεν μπορούσε να συγκριθεί με αυτόν ενός boxer.... 11 στις 10 φορές εγκατέλειπε...
Ένα πράμα σαν την Subaru φέτος δηλαδή
Εσύ βρε διχασμένη προσωπικότητα (Πεζώ - Σιτροέν) τι μιλάς.
Άντε να φιάξετε καμμιά κρεβατομηχανή και αφήστε τα λόγια. -
Ωπ!!!Τί έγινε;;;;Ομαδική επίθεση;;;;
Νάσο να πάρουμε τα όπλα μας να αντισταθούμε στους αλλόθρησκους...
Φραγκίσκο πού είναι τα Μιτσουσβήσει;;;;;;Τί δεν τρέχουν;;Τα απέσυραν λέει;;;Μα γιατί;;Μια χαρά κουβάδες ήταν για να φτύνει ο Πανιζί κι ο ροβάνπερα τη σκόνη από τα σουμπαρού...!!
chrmes Τί να μας πουν και τα σιτροέν...Είπαμε φτιάξανε υδροπνευματικοηλεκτρουδραυλικές βαλβίδες για τη χύτρα που φτιάχνω φασολάδα.... Κινητήρας δεν ξέρουν ακόμα τί είναι...Έχουν μείνει στα τρανζίστορ....
Νάσο πάρε κι εσύ τα τουφέκια και ρίξε........
-
pasxos
μιλάς για τα Citroen WRC; ...λάθος πεδίο διάλεξες να δώσεις μάχη!
-
Αλήθεια καταφέρατε να περάσετε λάκκους με νερό χωρίς να πάρετε τα ψυγεία στο χέρι;
-
Όχι Σάββα γενικά μιλάω (για τα σιτροέν ) Δεν ανοίγω πόλεμο που ξέρω ότι δεν μπορώ να κερδίσω..Για τα Μιτσουσβήσει πάρτε το...απ'όλα..και wrc και δρόμου..
Υγ:Τα φιμέ στο C4 αξίζουν ή το ασχημαίνουν ακόμα περισσότερο;;;
-
tazio
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
Τι κόστος έχουν οι συγκεκριμένες;
Όσο για το 'εφ όρου ζωής', να θυμίσω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο εάν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητό του για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
Π.χ. μέχρι τα 11 χρόνια (και συνεχίζουμε) πάντως μπορώ να πω ότι οι llumar είναι άψογες.Τι λες ρε φίλε 11 χρόνια με οδηγάς(λέμε τώρα) το colt και δεν έχεις αυτοκτονήσει από την ανία ??
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι Σάββα γενικά μιλάω (για τα σιτροέν ) Δεν ανοίγω πόλεμο που ξέρω ότι δεν μπορώ να κερδίσω..Για τα Μιτσουσβήσει πάρτε το...απ'όλα..και wrc και δρόμου..Υγ:Τα φιμέ στο C4 αξίζουν ή το ασχημαίνουν ακόμα περισσότερο;;;
από μέσα οδηγώ όχι απέξω...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
tazioΔιαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
Όσο για το 'εφ όρου ζωής', να θυμίσω ότι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο εάν σκοπεύει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητό του για πάρα πάρα πολλά χρόνια.
Π.χ. μέχρι τα 11 χρόνια (και συνεχίζουμε) πάντως μπορώ να πω ότι οι llumar είναι άψογες.Τι λες ρε φίλε 11 χρόνια με οδηγάς(λέμε τώρα) το colt και δεν έχεις αυτοκτονήσει από την ανία ??
Λοιπόν. Κατά πρώτον είσαι εγκάθετος.
Κατά δεύτερον το 11 αντιστοιχεί στο Φίατ που είχα.Ναι το παραδέχομαι είχα Φίατ. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω. Αλλά δε θα το ξανακάνω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι το παραδέχομαι είχα Φίατ. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω. Αλλά δε θα το ξανακάνω.
Μπράβο...Εδώ κάνουμε στάση...να το ξανακάνεις και συνέχεια αν μπορείς...Σουμπαρού και Φιατ...!!Αυτά είναι...
Απορώ όμως ποιός ανίδεος σε έπεισε να πέσεις από Φιατ σε Μιτσουσβήσει...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
tazio
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
Λοιπόν. Κατά πρώτον είσαι εγκάθετος.
Κατά δεύτερον το 11 αντιστοιχεί στο Φίατ που είχα.Ναι το παραδέχομαι είχα Φίατ. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω. Αλλά δε θα το ξανακάνω.
Είπα κι εγώ 11 συναπτά έτη με .... ... Colt
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι Σάββα γενικά μιλάω (για τα σιτροέν ) Δεν ανοίγω πόλεμο που ξέρω ότι δεν μπορώ να κερδίσω..Για τα Μιτσουσβήσει πάρτε το...απ'όλα..και wrc και δρόμου..Υγ:Τα φιμέ στο C4 αξίζουν ή το ασχημαίνουν ακόμα περισσότερο;;;
Τα περί Μιτσού τα σκέφτηκες καλά;
Τέσσερα πρωταθλήματα οδηγών έδωσε στον Μάκινεν η Μιτσού. Η Σουμπαρού τι του έδωσε;Α ναι τώρα το θυμήθηκα.
Την ευκαιρία να σταματήσει τους αγώνες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
chrmes Τί να μας πουν και τα σιτροέν...Είπαμε φτιάξανε υδροπνευματικοηλεκτρουδραυλικές βαλβίδες για τη χύτρα που φτιάχνω φασολάδα.... Κινητήρας δεν ξέρουν ακόμα τί είναι...Έχουν μείνει στα τρανζίστορ....
Μίλησε κανείς για οικιακά σκεύη??
pasxoooo πιάστην σιδερώστρααααααααααα -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Είπα κι εγώ 11 συναπτά έτη με .... ... Colt
Κοίτα δε περιμένω να το καταλάβεις.
Για τα γαλλάκια σας ο καιρός περνά με άλλους ρυθμούς.
Δε το μετράτε σε χρόνια αλλά σε μέρες στα συνεργεία. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι το παραδέχομαι είχα Φίατ. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω. Αλλά δε θα το ξανακάνω.
Μπράβο...Εδώ κάνουμε στάση...να το ξανακάνεις και συνέχεια αν μπορείς...Σουμπαρού και Φιατ...!!Αυτά είναι... /quote]
Για πέταμα το ξέρω.
Δε μου λές ο κάδος που οδηγείς βγαίνει και σε άλλο χρώμα;
Γιατί θέλω κι ένα για το μπάνιο. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
.
εγω ξερω οτι χιουνται εχουν ολοι οι αγαμητοι.[Ρουφιανιά on] Ραντομάκο σε λέει αγάμητο. [Ρουφιανιά of]
-
Έτσι...
Κι εγώ τα ίδια ξέρω οπότε αυτό είναι το σωστό...τσιν τσιν...
-
Καλύτερα πηγαίνοντας από συνεργείο να οδηγάω και να το ευχαριστιέμαι παρά να κινδυνεύω να αυτοκτονήσω πίσω από το τιμόνι από την βαρεμάρα
Μα καλά σοβαρολογείς? Colt?
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)