-
Υπάρχει και λαδιέρα αλλά...
-
O λόγος που θες βαλβίδες;;;;;; Είχες προβλήματα από την αρχη λαμπάκια αρρυθμίες η μπαμ και κάτω μια μερα ξαφνικά;;;;;;;;
ποια η ένδειξη και πως το κατάλαβες εσυ η ο μάστορας ;;;;;;;; 16 βαλβιδο δεν ειναι;;;;;;;; -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
O λόγος που θες βαλβίδες;;;;;; Είχες προβλήματα από την αρχη λαμπάκια αρρυθμίες η μπαμ και κάτω μια μερα ξαφνικά;;;;;;;;
ποια η ένδειξη και πως το κατάλαβες εσυ η ο μάστορας ;;;;;;;; 16 βαλβιδο δεν ειναι;;;;;;;;Ξεχάσαμε το προφανές!!!
Σωστόοοοος!
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Απ'ότι φαίνεται πάω για αλλαγή βαλβίδων..
Σε 2 εξουσιοδοτημένα που ρώτησα, ο ένας μου είπε πως αλλάζουν όσες έχουν πρόβλημα και ο άλλος πως τις αλλάζει και τις 8..
Καμιά άποψη επί του θέματος??
Και οι δυο λένε μπούρδες!.
Όταν λυθεί θα φάνει!.
ο Καπακάς έχει τον λόγο…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Σε 2 εξουσιοδοτημένα που ρώτησα, ο ένας μου είπε πως αλλάζουν όσες έχουν πρόβλημα και ο άλλος πως τις αλλάζει και τις 8..
Όταν λυθεί θα φάνει!.
Α.μαστορα μου διαφωνω, ο μηχανικος ειναι αυτος που ξεμονταρει, μονταρει και ελεγχει τον μηχανουργο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Καλησπέρα,
μια συμβουλή..
Όταν λυθεί θα φάνει!.
Α.μαστορα μου διαφωνω, ο μηχανικος ειναι αυτος που ξεμονταρει, μονταρει και ελεγχει τον μηχανουργο.
Καλέ μου Ηλία και εγώ!!!!!...... με εμένα……
σίγουρα ο μηχανικός και όχι ο «μηχανικός». Αυτός που γνωρίζει και το αντικείμενο του καπακά.
Αυτός που έχει εργαλεία να μετρήσει, πόσοι έχουν?. Αυτός που έχει κυλινδρόμετρο να μετρήσει πριν την ‘παπαρολογία’!. Είναι ο λόγος που σε τρίτους συμβουλεύω την εξειδίκευση!.
Μα θέλει προσοχή και επαγρύπνηση, και προ πάντων την εμπιστοσύνη!.
Α. -
Καλέ μου Ηλία και εγώ!!!!!...... με εμένα……
σίγουρα ο μηχανικός και όχι ο «μηχανικός». Αυτός που γνωρίζει και το αντικείμενο του καπακά.
Αυτός που έχει εργαλεία να μετρήσει, πόσοι έχουν?. Αυτός που έχει κυλινδρόμετρο να μετρήσει πριν την ‘παπαρολογία’!. Είναι ο λόγος που σε τρίτους συμβουλεύω την εξειδίκευση!.
Α.[/quote]οπιος αγαπαει την δουλεια του και ειναι υπευθυνος απεναντι στον πελατη του, πρεπει να εχει και τις γνωσεις και τα εργαλεια, αυτος ειναι ο μηχανικος, ο αλλος ειναι απλα ενας τοποθετητης εξαρτηματων.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Καλέ μου Ηλία και εγώ!!!!!...... με εμένα……σίγουρα ο μηχανικός και όχι ο «μηχανικός». Αυτός που γνωρίζει και το αντικείμενο του καπακά.
Α.οπιος αγαπαει την δουλεια του και ειναι υπευθυνος απεναντι στον πελατη του, πρεπει να εχει και τις γνωσεις και τα εργαλεια, αυτος ειναι ο μηχανικος, ο αλλος ειναι απλα ενας τοποθετητης εξαρτηματων. [/quote]
A.
-
Θελουμε μηχανικους, Θεους.
Μηχανικους με γνωσεις, εξοπλισμο, γρηγοραδα, και σωστο αποτελεσμα.
Οταν ερθει ομως ο λογαριασμος, μαστορα, με εσκισες. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Οταν ερθει ομως ο λογαριασμος, μαστορα, με εσκισες.Δημητρη θεος δεν ειναι κανενας, στα υπολοιπα συμφωνω.
-
Οταν ερθει ομως ο λογαριασμος, μαστορα, με εσκισες.
Όχι Δημήτρη μου.
Ο καλός μάστορας ξέρει τι κάνει.
Με τα εργαλεία τελειώνει γρήγορα, λιγότερες εργατοώρες.
Δεν ψάχνετε και τελειώνει γρηγορότερα, λιγότερες εργατοώρες.
Αν είμαστε θεοί, θα είμαστε στον ουρανό, δεν θα μας εύρισκες, και θα πεινούσαν τα παιδιά μας!.
Αυτό πρέπει να είμαστε: «Μηχανικούς με γνώσεις, εξοπλισμό, γρηγοράδα, και σωστό αποτέλεσμα». Και υπάρχουμε πολλοί….
Α. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Υπάρχει και λαδιέρα αλλά...Δεν είναι μονο η λαδιερα θέλει και σωστα μείγματα. Ούτε φτωχα ούτε πλούσια και προσοχή στο λιπαντικό της λαδιερας !! Και εμένα μετα από 25.000 χιλ απο την επισκευη καπακιου είχα κανά δυο missfire στον 1ο κυλινδρο .. ford connect BRC .. Στο ford car center που και εκει τοποθετούν υγραεριο είδα αρκετά ίδια μοτέρ με καπακι ... Ελπίζω να ναι κάτι άλλο διότι έχω έδρες και βαλβίδες υγραεριου !!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Υπάρχει και λαδιέρα αλλά...
Δεν είναι μονο η λαδιερα θέλει και σωστα μείγματα. Ούτε φτωχα ούτε πλούσια και προσοχή στο λιπαντικό της λαδιερας !! Και εμένα μετα από 25.000 χιλ απο την επισκευη καπακιου είχα κανά δυο missfire στον 1ο κυλινδρο .. ford connect BRC .. Στο ford car center που και εκει τοποθετούν υγραεριο είδα αρκετά ίδια μοτέρ με καπακι ... Ελπίζω να ναι κάτι άλλο διότι έχω έδρες και βαλβίδες υγραεριου !!
+100%
A. -
Οταν ερθει ομως ο λογαριασμος, μαστορα, με εσκισες.Υπάρχει επιλογή δηλαδή να έχουμε μάστορες άσχετους, με σφυροκάλεμο, που να πάνε αργά και να κάνουν λάθη; Και να θέλουν να πληρωθούν κιόλας;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Οταν ερθει ομως ο λογαριασμος, μαστορα, με εσκισες.Υπάρχει επιλογή δηλαδή να έχουμε μάστορες άσχετους, με σφυροκάλεμο, που να πάνε αργά και να κάνουν λάθη; Και να θέλουν να πληρωθούν κιόλας;
A.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
ποια η ένδειξη και πως το κατάλαβες εσυ η ο μάστορας ;;;;;;;; 16 βαλβιδο δεν ειναι;;;;;;;;Ξεχάσαμε το προφανές!!!
Σωστόοοοος!
Το μοτέρ μπερδεύει..
Μετά από 150κ χλμ που του έχω κάνει, το καταλαβαίνει και το αυτί αλλά και το πόδι μου..
Πεσμένη η ιπποδύναμη σίγουρα, όταν είναι κρύο (κυρίως) δύσκολα ξεκινά σε ανηφόρα..
Επίσης, σε συγκεκριμένο φορτίο, 4000σαλ στην ευθεία (σε ανηφόρα αρκετά νωρίτερα) αρχίζει να αναβοσβήνει το check engine και η τροφ/σία είναι διακεκομένη.. Αν σταματήσω βγάλω το κλειδί από το διακόπτη, το ξαναβάλω και φύγω, μένει αναμένο μόνιμα το λαμπάκι αλλά δουλεύει κανονικά το αυτοκίνητο.Αυτό προκαλείται μόνο δουλεύοντας με υγραέριο..
Με βενζίνη πάει όσο θες αλλά σίγουρα με μειωμένη δύναμη από παλιότερα. -
Καλησπέρα.
Έπειτα από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα στο διαδίκτυο έχω καταλήξει στις εξής περιπτώσεις για Citroen C4 1.6(όλες οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ,ΚΤΕΟ κλπ):
1)Lovato από Alfa Gas στο Περιστέρι,στη Θηβών - 800 ευρώ
2)Lovato από τον Σουλιώτη στον Ασπρόπυργο - 800 ευρώ
3)Lovato από Quick Service στο Καματερό,στη Φυλής - 860 ευρώ
4)Landi Renzo από Quick Service στο Καματερό,στη Φυλής - 1000 ευρώ (το κιτ Evo Omegas)
5)Stefanelli από Auto Service Gas Experts στον Πειραιά - 830 ευρώ
6)AEB από Auto Gas Athens - 800 ευρώ
7)OBM από AutoGas25 στη Μάνδρα - 800-Όλοι μου είπαν ότι τα κιτ είναι εξ ολοκλήρου ιταλικά (πλην της δεξαμενής).
-Ελπίζω να έχει κάποιος μία γνώμη είτε για κάποιο σύστημα είτε,κυρίως, για κάποιον εγκαταστάτη.
-Εγώ νομίζω ότι βλέπω πιο θετικά τις περιπτώσεις 1 και 4 (χωρίς όμως να είμαι ειδικός ).
-Για το Landirenzo Evo Omegas μού είπε ότι έχει άλλη μπεκιέρα,πολύ καλύτερη από τα άλλα και δεν έχει φίλτρα πριν τον πνεύμονα.
Ευχαριστώ για κάθε συμβουλή! -
Κανένα απο τα κιτ που έχεις βρει δεν εχει μπεκ τυπου βενζίνης ( injection ) δες εδω http://qgas.gr/products/aeb-kit-by-qgas.html
Για μένα είνσι σημαντικό να μην ασχοληθείς ποτε με τα μπεκ ( καθάρισμα καλιμπραρισμα ) .. Οι τιμες είνσι με ΚΤΕΟ ; Προσθήκη βενζίνης πια κιτ έχουν ; Λιπανση ; Τι πνεύμονες ; Η μη ύπαρξη φιλτρου για μένα μονο κακο κάνει.
Κιτ με μπεκ injection είνσι PRINS, BRC, AEB by Qgas , Europegas, και ένα δυο Πολωνικά ακόμα κατ επιλογην
-
Κανένα απο τα κιτ που έχεις βρει δεν εχει μπεκ τυπου βενζίνης ( injection ) δες εδω http://qgas.gr/products/aeb-kit-by-qgas.htmlΓια μένα είνσι σημαντικό να μην ασχοληθείς ποτε με τα μπεκ ( καθάρισμα καλιμπραρισμα ) .. Οι τιμες είνσι με ΚΤΕΟ ; Προσθήκη βενζίνης πια κιτ έχουν ; Λιπανση ; Τι πνεύμονες ; Η μη ύπαρξη φιλτρου για μένα μονο κακο κάνει.
Κιτ με μπεκ injection είνσι PRINS, BRC, AEB by Qgas , Europegas, και ένα δυο Πολωνικά ακόμα κατ επιλογην
A.
-
Κανένα απο τα κιτ που έχεις βρει δεν εχει μπεκ τυπου βενζίνης ( injection ) δες εδω http://qgas.gr/products/aeb-kit-by-qgas.htmlΓια μένα είνσι σημαντικό να μην ασχοληθείς ποτε με τα μπεκ ( καθάρισμα καλιμπραρισμα ) .. Οι τιμες είνσι με ΚΤΕΟ ; Προσθήκη βενζίνης πια κιτ έχουν ; Λιπανση ; Τι πνεύμονες ; Η μη ύπαρξη φιλτρου για μένα μονο κακο κάνει.
Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες.Σας μεταφέρω ό,τι μού είπαν.
Οι τιμές είναι τελικές με κτεο κλπ.
Τι εννοείς ''προσθήκη βενζίνης'' ;
Οι πνεύμονες αποτελούν μέρος του εκάστοτε κιτ από ό,τι μου είπαν.
Τα κιτ με τα 800 ευρώ είναι αξιόπιστα;
Υγραεριοκίνηση!