-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
τι εγινε βρε παιδια στον Βολο;;;
κατω απο 0.7€ το αεριο;http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... 1&dtimes=5
κι εβαλα εγω πριν λιγο με 0,78 € και χαρηκα;
Τωρα ειδα οτι στη Λαρισα πουλανε 0,73 και 0,746€Που να δεις και το καρτέλ της Θεσσαλονίκης!
Και της Κρήτης. 0,969€ οι ξεκωλιάρηδες.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
τι εγινε βρε παιδια στον Βολο;;;
κατω απο 0.7€ το αεριο;http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... 1&dtimes=5
κι εβαλα εγω πριν λιγο με 0,78 € και χαρηκα;
Τωρα ειδα οτι στη Λαρισα πουλανε 0,73 και 0,746€Που να δεις και το καρτέλ της Θεσσαλονίκης!
Και της Κρήτης. 0,969€ οι ξεκωλιάρηδες.
Ο,818, σήμερα στον περισσό Αθήνα.
Α. -
0,68 στο Βόλο
Σου αφήνουνε φραγκάκια να πιεις και κανένα τσίπουρο στην παραλία
-
0,68 στο ΒόλοΣου αφήνουνε φραγκάκια να πιεις και κανένα τσίπουρο στην παραλία
Μονοφαγά!!!!!!...... καλή ανάσταση.
Α.
-
Χριστός ανέστη και μαγγιά του.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Χριστός ανέστη και μαγγιά του.Χιουμοράκι κάνει, χαλάρωσε.
Χρόνια πολλά σε όλους
-
A.
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Είμαι κάτοχος του Astra G 1.4 16V 1999 με 60000χλμ και αυτή την στιγμή δίνω απο 150-200€ τον μήνα σε βενζίνη και κάνω μόνο τα απαραίτητα χλμ. Είμαι στο ψάξιμο για τοποθέτηση υγραερίου. Όσο μπόρεσα να διαβάσω (γιατί το θέμα έχει φτάσει στις 800 σελίδες) τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο εγκαταστάτης. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα σοβαρό εγκαταστάτη στα Βόρεια προάστια ή προς Πειραιά-Νίκαια που είμαι συχνά λόγο δουλειάς.
Έχω δει πολλές προσφορές από διάφορους, αλλά κάτι με κράταγε ακόμη. -
Λυπών φίλοι συνάδελφοι?. Είναι του 99, μάλλον το ‘αυγό’!.
Είναι αυτό που έβγαλε προβλήματα στο καπάκι, από πλευράς φλάντζας.
Ποιος θα του βάλει ένα BRC τετάρτης?.
1400 χιλιόμετρα τον χρόνο. Εάν το εγκαταστήσει λιγούρης, 1.5 χρόνια απόσβεση.
Και σίγουρα δεν υπολογίζω το πρόβλημα του ECO TEC κινητήρα ένα ακόμη χιλιάρικο!.
Α. -
Ρεεεε ημαρτοοοοοον ρεεεε..........
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Τώρα μας φώτισες φιλε!!!!!.....
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.Μια χαρά σου την είπε τώρα. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλά στην Ελλάδα πλέον οι περισσότεροι είμαστε 'λιγούρια', άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.
-
Α.Μια χαρά σου την είπε τώρα. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλά στην Ελλάδα πλέον οι περισσότεροι είμαστε 'λιγούρια', άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.
Όταν καταστρέφεις ένα επάγγελμα, που έχει επαγγελματίες με δυνατούς εξοπλισμούς και γνώση, είναι τεράστιο λάθος.
Όταν ξευτιλίζεις την εργασία, καταστρέφεις τα εργασιακά δικαιώματα.
Και τελικά θα κλίσουν οι ικανοί, και θα μείνουν τα λιγούρα, και τότε θα αναπροσαρμόσουν της τιμές οι άχρηστοι, οι άσχετοι, οι άτεχνοι.
Θα κερδίσει τότε ο φτωχός που έχει ανάγκη το αέριο?. Σίγουρα όχι…..
Κακή ποιότητα υλικών, κακή εργασία, μεγάλες ζημίες στα αυτοκίνητα. Και στο τέλος και αυτοί θα κλίσουν. Το θέμα είναι τι θα μείνει. Θα μείνει η εμπιστοσύνη του πελάτη, μετά την ανάκαμψη?. Θα εξαφανιστούν επαγγέλματα, που σήμερα εξασφαλίζουν ψωμάκι, όχι πλουτισμό.
Μα υπάρχουν δυο λέξεις δυο αίνειες.
Λιγούρης = άσχετος.
Νεόπτωχος = συνεχίζοντας να είναι καλός.
Διάλεξε τι είσαι φίλε μου!.
Α. -
Δε μου αρέσει καθόλου η επίθεση κατά του οποιουδήποτε Έλληνα για προβλήματα που δεν προκάλεσε ο ίδιος, αλλά η λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν την αποδέχομαι.
Επίσης, οι λέξεις έχουν συγκεκριμένα νοήματα.
Λιγούρης=πεινασμένος
Νεόπτωχος=αυτός που παλιά δεν ήταν φτωχός.Δεν είμαι λιγούρης (δεν πεινάω δηλαδή, αυτό εννοώ), αλλά είμαι νεόπτωχος και άρα είναι περιορισμένα αυτά για τα οποία μπορώ να πληρώσω.
Την κατάσταση που αναφέρεις τη δημιουργεί η οικονομική δυσκολία που περνάει ο κόσμος, δυστυχώς. Δες πχ πόσοι νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό. Φυσικά και δεν πιστεύω ότι αυτό θα φέρει καλά πράγματα στο μέλλον.
-
Δε μου αρέσει καθόλου η επίθεση κατά του οποιουδήποτε Έλληνα για προβλήματα που δεν προκάλεσε ο ίδιος, αλλά η λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν την αποδέχομαι.Επίσης, οι λέξεις έχουν συγκεκριμένα νοήματα.
Λιγούρης=πεινασμένος
Νεόπτωχος=αυτός που παλιά δεν ήταν φτωχός.Δεν είμαι λιγούρης (δεν πεινάω δηλαδή, αυτό εννοώ), αλλά είμαι νεόπτωχος και άρα είναι περιορισμένα αυτά για τα οποία μπορώ να πληρώσω.
Την κατάσταση που αναφέρεις τη δημιουργεί η οικονομική δυσκολία που περνάει ο κόσμος, δυστυχώς. Δες πχ πόσοι νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό. Φυσικά και δεν πιστεύω ότι αυτό θα φέρει καλά πράγματα στο μέλλον.
εχω γνωρισει πολλους πλουσιους που ειναι λιγουρια και περισσοτερους μεσσαιους εως φτωχους που ειναι κυριοι.
το λιγουρης ειναι τροπος ζωης δεν σε κανουν οι συνθηκες, οποιος εχει αξιοπρεπεια στην συμπεριφορα και στις συναλαγες του, την κραταει μεχρι να πεθανει. μπορει να μην μπορει να αγορασει 10 αγαθα αλλα μονο ενα, αλλα και στο 1 αξιοπρεπης θα ειναι. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και σίγουρα δεν υπολογίζω το πρόβλημα του ECO TEC κινητήρα ένα ακόμη χιλιάρικο!.
Α.Απλή μετάφραση δεν αξίζει τον κόπο γιατί ο συγκεκριμένος κινητήρας Ecotec είναι επιρρεπής σε βλάβες και με το Lpg θα έχω πολλά προβλήματα ?
Και αν του βάλω κάτι να είναι BRC τέταρτης γενιάς πχ Lovato ή Zavoli δεν συστήνονται για το Astra G ? -
Ο χρήστης Galanoulis έγραψε:
Α.Απλή μετάφραση δεν αξίζει τον κόπο γιατί ο συγκεκριμένος κινητήρας Ecotec είναι επιρρεπής σε βλάβες και με το Lpg θα έχω πολλά προβλήματα ?
Και αν του βάλω κάτι να είναι BRC τέταρτης γενιάς πχ Lovato ή Zavoli δεν συστήνονται για το Astra G ?Λοιπον φιλε βαλε ενα καλο 4ης γενιας απο αυτα που γραφεις παραπανω αλλα κυριως σε εγκαταστατη καταξιωμενο και αποδεδειγμενα εμπειρο. Οσο για τις βλαβες που γραφονται παραπανω............αυτες τις βλαβες καιγοντας βενζινη δεν τις εβγαζε το αστρα;;;;;; (το ειχα για 10 χρονια μου εβγαλε φλαντζα στα 105 .000 χλμ και μετα την αλλαγη το πουλησα στα 230.000 χωρις σοβαρα θεματα). Σαν αυτο κυκλοφορουν υγραεριοκινητα εκατονταδες και γνωστοι μου χωρις θεματα. Όσο
για τους ecotec κινητήρες και ιστορίες με δράκους, το πρόβλημα του Astra G ήταν ένα και πασίγνωστο. Η χάρτινη φλάντζα η οποία καιγόταν στανταρ μετα απο καποια χλμ. Αυτη αντικατασταθηκε σε μεταγενέστερα μοντέλα με μεταλικη και ολα οκ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑ ΓΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 230.000 ΧΛΜ. Αν ήταν έτσι δεν θα κυκλοφόραγαν τοσα opel υγραεριοκίνητα.ΥΓ: Εχω ενα opel insignia 1,8 (2009) 34.000 χλμ με υγραεριο κιτ Zavoli και corsa 1.4 (2003) 13.000 με υγραεριο κιτ Prins χωρις θεματα.
Επισης ''συναδελφος΄΄ δεν ειμαι (εγκαταστατης η σχετιζομενος με το υγραεριο) ουτε υποστηριζω καποιο συγκεκριμενο κιτ (ετσι και αλλιως εχω 2 διαφορετικα)απλώς την εψαξα για να ειμαι σιγουρος και προς το παρόν δεν το μετάνοιωσα.
Αποψη μπορουν να εχουν ολοι (ειναι σαν την κ.....τρυπιδα εχουν ολοι απο μια) και να πουλανε γνωση στο ιντερνετ ξερουν δεν ξερουν ειναι πολυ μοδατο σπορ...........και εναποκειται στον ενδιαφερομενο να καταλαβει ποιος γραφει αρλουμπες και.ποιος οχι.......... -
Δε μου αρέσει καθόλου η επίθεση κατά του οποιουδήποτε Έλληνα για προβλήματα που δεν προκάλεσε ο ίδιος, αλλά η λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν την αποδέχομαι.Επίσης, οι λέξεις έχουν συγκεκριμένα νοήματα.
Λιγούρης=πεινασμένος
Δεν διαφωνώ μαζί σου, είναι μια λογική άποψη!.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η σκοπιά μου δεν έχει έρεισμα.
Αυτό που προσπαθώ απεγνωσμένα είναι, να μην σκοτώσω την ποιότητα, μα και την περιρρέουσα νοοτροπία, που στο μέλλον θα είναι περισσότερο καταστροφική.
Όταν ψωνίζω, παίρνω το καλύτερο. Όταν χρεώνω λέω από μέσα μου ‘κουράγιο’…..
Οπωσδήποτε η αγοραστική μου ικανότητα, έχει μειωθεί 40%. Ευτυχώς που η εκ παροχής υπηρεσιών δύναμης μου, δεν έχει πέσει πολύ. Και εδώ ‘δούλεψαν’ οι πολλές ειδικότητες, εδρασμένες στα πτυχία που μάζευα.
Ένας που τοποθετεί μόνον αέριο, και σαν προηγούμενο επάγγελμα ήταν ,ψυγείας, αλουμινιάς, υδραυλικός, επαγγέλματα που ψόφησαν,(εσείς τα γράψατε) σήμερα θα έχει κρίσει. Έτσι καθίσταται επικίνδυνος εμπορικά.
Σκοτώνει την ειδικότητα ανεπίστρεπτα.
Το ότι έπεσαν οι πωλήσεις δεν σημαίνει ότι θα ξεβρακωθούμε και θα πάμε στην Συγγρού….. και σίγουρα όχι ότι θα κερδοσκοπούμε ασύστολα.
Ο αθέμιτος συναγωνισμός, στην Αμερική τιμωρείτε αυστηρά, και αυτός είναι αθέμιτος…….
Και οπωσδήποτε μιλώντας για μετανάστες μου ξύνεις πληγές. Η μικρή μου, με δουλειά, και καλή θέση, βραβευμένη σαν η καλύτερα διαφημίστρια πέρση, παρατήθηκε διότι δεν άντεχε το κλίμα εδώ. Προσελήφθη σε 5 μέρες στο Παρίσι, με τα διπλά χρήματα, μα με ανθρώπινη δουλεία.
«…η θέση σου παραμένει και με αναβάθμιση οπότε θέλεις». Δεν έρχεται με τίποτα, και καλά κάνει. Of topic
Α. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Δε μου αρέσει καθόλου η επίθεση κατά του οποιουδήποτε Έλληνα για προβλήματα που δεν προκάλεσε ο ίδιος, αλλά η λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν την αποδέχομαι.
Επίσης, οι λέξεις έχουν συγκεκριμένα νοήματα.
Λιγούρης=πεινασμένος
εχω γνωρισει πολλους πλουσιους που ειναι λιγουρια και περισσοτερους μεσσαιους εως φτωχους που ειναι κυριοι.
το λιγουρης ειναι τροπος ζωης δεν σε κανουν οι συνθηκες, οποιος εχει αξιοπρεπεια στην συμπεριφορα και στις συναλαγες του, την κραταει μεχρι να πεθανει. μπορει να μην μπορει να αγορασει 10 αγαθα αλλα μονο ενα, αλλα και στο 1 αξιοπρεπης θα ειναι.
Φίλε Ηλία, μια μεγάλη αλήθεια που διάβασα εδώ μέσα +1000!
Α. -
Ο χρήστης Galanoulis έγραψε:
Και αν του βάλω κάτι να είναι BRC τέταρτης γενιάς πχ Lovato ή Zavoli δεν συστήνονται για το Astra G ?
Άφησα την απάντηση να την κάνει συνάδελφος, διότι εξ άρχεις είχα αρνητική διάθεση.
Εάν είχε αρκετά χιλιόμετρα για να δικαιολογήσει την εργασία ‘καπάκι’, θα ήταν εφικτό το εγχείρημα.
Στο G, το πρόβλημα δεν είναι σε βαλβίδες οδηγούς έδρες, μα σε ένα σημείο στο καπάκι. Είτε σαν αέριο, είτε σαν βενζίνα.
Α.
Υγραεριοκίνηση!