-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Χαλασμενος αισθητηρας προαναφλεξης δεν θα 'μπερδευε' και τα 2 καυσιμα??? Αλλα απο την αλλη θα 'πεταγε' λαμπακι....Δεν έχω προαναφλέξεις, τουλάχιστον όχι ακουστές από εμένα.
Τα μπουζί μου είναι Denso ιριδίου, 1 σκάλα πιο ψυχρά από τα κανονικά.
Ο θόρυβος ακούγεται στο ρελαντί και φαίνεται μηχανικός.
Για να κάνω πιο σαφή την ερώτηση, μια που έτσι είναι πολύ γενική,
έχει ακούσει κανένας να γίνεται πιο θορυβώδες το πάνω μέρος του κινητήρα εξ αιτίτας του υγραερίου;
Αν όχι, τότε μάλλον είναι άσχετο θέμα και καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
[quote='thomas lpgπερνάνε συσκευές υγραερίου με υπογραφή αλονόν και το πέζουνε DOCTORADES με dresig στήν σαλάτα ΛΑΔΟΞΙΔΙΕΡΑ. Είσαστε λάθος Κυροίοι.Απο ότι κατάλαβα η εμπειρία σου στο εξωτερικο είναι πολύ χρήσιμη. Τελικά η λαδιέρα είναι ''αξεσουάρ χωρίς χρησιμότητα'' ή χρειάζεται;[/quote]
--δέν πρόλαβα μα τελειωσο το κειμενο κατι πατησα και το εστηλα .βλεπεις ειμαι καινουργιος στον υπολογιστη εγω ηθελα να το αποθηκευσω τωρα εανθελεις να σου γεμισο την μπουκαλα μπορουμε να το κανουμε γιατι εδω και 2μηνες τα αυτοκινιτα που ερχοντε στο μαγαζη μας AUTO GAS τα γεμιζουμε οταν σταματα ο θορυβος του πλωτηρα οταν θα δης ενα κειμενο που θα αναφερομε στην 10ετια του 70 τοτε θα το εχω τελειωσει εως τοτε δεν θελω να σου απντησω 1) το κειμενο που ειδες εκανα 4 ωρες να το γραψω προσπαθουσα να μην κανω πολλα ορθογραφικα λαθη γιατη ετσι μου συνεστησε o BILL33
2)ψαχνω να βρω τα πληκτρα ενα ενα γιατι οπως προειπα ειμαι αχαριος και κατι τελευτεο φιλε εααν μπορρρρω να σε πω φιλο ανοιξε τα ματια σου και διαβασε αυτα που θα γραψω στο τελος ισως να μαθεις κατι απο εμενα ...
ευχαριστο
thomas lpg
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 6
Last Visit: 08/09/11 21:20
Οκ!Παραδινομαι .Θα ζητησω την βοηθεια του κοινου γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο τα τελευταια ποστ!
-
Για των m@evius: Το κείμενο που έγραψα 9/9/11 0:12 προωριζώταν για τον alexeft απο λάθως μου το έστειλα σε εσένα
sory είμαι αχάριος ακόμα .Υπάρχει σελίδα στο yutude στα ελληνικά αυτός ο άνθρωπος για εμένα προσωπικά είναι ένας από τα 10 τέρατα-μαστόργια - καθηγητής ( τους άριστους) που κρατάνε θερμοπύλες στον ελλαδικό χώρο - κλάδο της υγραεριοκίνησης ,με εμπειρία άνω των 30 χρόνων στην καμπούρα του.Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω την διεύθυνση τις ιστοσελήδας γιατί ο κανονισμός του forum το απαγορεύει λόγο διαφήμισης.Ρώτησε ψάξου και βρές ,εκεί μέσα πιστεύω πώς θα σου απαντηθούν αρκετά από τα ερωτήματά σου για την ΛΑΔΟΞΥΔΙΕΡΑ ίσως σου γεννηθούν καινούργια ποιός ξέρει!!!. Τώρα πάω για ύπνο ,το πρωί πρέπει να βρίσκομαι στα Ε.Λ.Π.Ε για να φορτώσω υγραέριο κίνησης καιτο απόγευμα να επισκευάσω μία χαλασμένη αντλία L.P.G. σε ένα βυτίο
καληνύχτα σε όλους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οκ!Παραδινομαι .Θα ζητησω την βοηθεια του κοινου γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο τα τελευταια ποστ!Soppy έκανα λάθος που θα πάει θα εκπαιδευτώ στα νέα όπλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οκ!Παραδινομαι .Θα ζητησω την βοηθεια του κοινου γιατι δεν καταλαβα τιποτα απο τα τελευταια ποστ!Το λέει, τσακώθηκα εγώ μαζί σου και αυτός χαίρεται.
Θα κάνεις κάτι; -
@thomas lpg
Αν ενοχλείσαι από αυτούς που ξέρουν πέντε γράμματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις και εσύ.
Τα υπόλοιπα να λείπουν παρακαλώ. -
Παιδια πανω απ'ολα συνεση, δεν υπαρχει επαθλο στο τελος μονο η εκτιμηση και αυτη δεν κερδιζεται αντιδικωντας.
alexeft αν εχεις 160000 χλμ μικρο αυτοκινητο και του εχεις κανει και τις επεμβασεις, φυσιολογικο να σου φαινεται οτι ακους και κανα μεγαλυτερο θορυβο απο τη μηχανη απ'οτι πριν. Με τον καιρο τα αυτοκινητα και ιδιαιτερα τα μικρα γινονται πιο θορυβωδη. Η φθορα του χρονου και της χρησης δεν αφηνει τιποτα αναλλοιωτο.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Χαλασμενος αισθητηρας προαναφλεξης δεν θα 'μπερδευε' και τα 2 καυσιμα??? Αλλα απο την αλλη θα 'πεταγε' λαμπακι....
Θα ρετάριζε, δεν θα είχε σταθερό ρελαντί, μπορεί και να παρουσίαζε άρνηση στην επιτάχυνση.
Σίγουρα θα άναβε το λαμπάκι βλάβης.
Θα το έκανε και στα δυο καύσιμα.
Α. -
Παιδια ψυχραιμια. Φιλε thomas lpg τοσο κοπο που κανεις να γραψεις για το οτι δεν μπορεις να γραψεις καλα θα μας διαφωτιζες και λιγο Εχουν δικιο οι υπολοιποι. Τελειως φιλικα ε;
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Παιδια πανω απ'ολα συνεση, δεν υπαρχει επαθλο στο τελος μονο η εκτιμηση και αυτη δεν κερδιζεται αντιδικωντας.alexeft αν εχεις 160000 χλμ μικρο αυτοκινητο και του εχεις κανει και τις επεμβασεις, φυσιολογικο να σου φαινεται οτι ακους και κανα μεγαλυτερο θορυβο απο τη μηχανη απ'οτι πριν. Με τον καιρο τα αυτοκινητα και ιδιαιτερα τα μικρα γινονται πιο θορυβωδη. Η φθορα του χρονου και της χρησης δεν αφηνει τιποτα αναλλοιωτο.
Και οπωσδήποτε, έτσι είναι, έκτος εάν ο θόρυβος ‘ακουστικέ’ – εξελίχτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
-
Εφόσον κανένας δεν το συσχετίζει με το υγραέριο, ας κλείσουμε το off topic εδώ.
Και πάλι ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
-
Να κανω μια απλη(για πολλους χαζη) ερωτηση!Στα 4ης γενιας για να αλλαξει το καυσιμο σε υγραεριο περναν μερικα δευτερολεπτα με το χαρακτηριστικο λαμπακι να αναβοσβηνει εως οτου σταματησει.Αν για καποιο λογο σβησει η μηχανη απο λαθος χειρισμο του οδηγου για πιο λογο πρεπει να επαναληφθει η διαδικασια?
-
Αν στο αμάξι σου, χρειάζεται να γυρίσεις το διακόπτη στο off για να ξαναβάλεις μπρος, κόβεται το ρεύμα στον εγκέφαλο του υγραερίου, οπότε μετά ακολουθεί πάλι την κανονική διαδικασία εκκίνησης, δηλαδή βενζίνη--->χρόνος--->υγραέριο.
Αν δε χρειάζεται, μπορείς να βάλεις μπρος κατ'ευθείαν. Θα πάρει με υγραέριο, χωρίς χρήση βενζίνης.
-
Στο αυτοκίνητο μου επειδή δεν έπερνε 4ης γενιάς ειναι manual η εναλλαγη.Στου θειου μου το kia cerato το παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση.
-
Manual? Γιατί;
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν είναι τα μπεκ, δυστυχώς. Το κάνει και στη βενζίνη.
Έλεγξε τόν τύπο τών μπουζί.Νά είναι τά δικά του ή τά αντίστοιχα LPG spark plung τής NGK.
Χρεώνεις αυταναφλέξεις Κώστα?. Μα λέει ότι το κάνει και στην βενζίνα.
Α.Τά 8 στά 10 πού έρχωνται πρώτη φορά μέσύμπτωμα κροταλίσματος είναι από λάθος μπουζί.
δέν είναι καθόλου υπερβολή δυστυχώς ,αλλά υπάρχουν ακόμη τεχνικοί πού ζητώντας μπουζί λένε ''πιάσε μου 4 μακρύλαιμα''.
¨Ολα τά συμερινά αυτοκίνητα έχουν ηλεκτρονική ανάφλεξη καί πέρνουν μπουζί μέ αντίσταση κάτι πού αναφέρεται επάνω τους μέ τό γράμμα R πού σημαίνει Resistor (αντίσταση), Αυτά πού ή εταιρία τά δίνει χωρίς R έχει τήν αντίσταση στήν πίπα (bmw.audi κλπ)
Εάν κάποιος βάλει μπουζί χωρίς αντίσταση ή ακόμη μέ R αλλά λάθος τιμή (πιάσε 4 μακρύλαιμα μάστορα) θά έχουμε σίγουρα κροτάλισμα. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Χαλασμενος αισθητηρας προαναφλεξης δεν θα 'μπερδευε' και τα 2 καυσιμα??? Αλλα απο την αλλη θα 'πεταγε' λαμπακι....
Δεν έχω προαναφλέξεις, τουλάχιστον όχι ακουστές από εμένα.
Τα μπουζί μου είναι Denso ιριδίου, 1 σκάλα πιο ψυχρά από τα κανονικά.
Ο θόρυβος ακούγεται στο ρελαντί και φαίνεται μηχανικός.
Για να κάνω πιο σαφή την ερώτηση, μια που έτσι είναι πολύ γενική,
έχει ακούσει κανένας να γίνεται πιο θορυβώδες το πάνω μέρος του κινητήρα εξ αιτίτας του υγραερίου;
Αν όχι, τότε μάλλον είναι άσχετο θέμα και καλύτερα να μην το συνεχίσουμε.Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
Κανένα τέτοιο σύμπτωμα εξ'αιτίας lpg
-
''Πιό ψυχρά από τά κανονικά............'' Βάλε φίλε μου τά δικά του ή αντίστοιχα καί σέ παρακαλώ γράψε γιά τά αποτελέσματα.
-
Το έχω κάνει, δεν αλλάζει κάτι.
Υγραεριοκίνηση!