-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ξεμένουν τα διυλιστήρια και αγοράζουν από Βουλγαρία, που πάντα μύριζαν και μυρίζουν τα καύσιμα τους.
ΑΑν αναφέρεσαι στο υγραέριο, νομίζω ότι γνωρίζεις πολύ καλά πως προστίθενται μερκαπτάνες για να μυρίζει.
-
Παράλειψα να σας πω για την τελευταία μέτρηση διακένων βαλβίδων που έκανα πριν λίγες μέρες, 80000 χλμ μετά την επισκευή της κεφαλής.
Όλα καλά λοιπόν.
Πιο συγκεκριμένα, μια μικρή τάση να κλείνουν σιγά σιγά τα διάκενα σε ορισμένες βαλβίδες φαίνεται να σταμάτησε μετά την τοποθέτηση αυγού στο δεξί μου πόδι -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Παράλειψα να σας πω για την τελευταία μέτρηση διακένων βαλβίδων που έκανα πριν λίγες μέρες, 80000 χλμ μετά την επισκευή της κεφαλής.
Όλα καλά λοιπόν.
Πιο συγκεκριμένα, μια μικρή τάση να κλείνουν σιγά σιγά τα διάκενα σε ορισμένες βαλβίδες φαίνεται να σταμάτησε μετά την τοποθέτηση αυγού στο δεξί μου πόδι
Κάνεις ότι καλύτερο πρέπει να κάνεις, σίγουρα θα είδες διάφορα και στην τσέπη σου.
Στο προηγούμενο ποστάρισα σου, απλά δεν γνώριζα την ονομασία του πρόσθετου. Συζητώντας παλιά με φίλο βενζίνα, μου είπε: «γι’ αυτό δεν παίρνω βουλγάρικη, θα με διώξουν από την πολυκατοικία….»!!!!!.......
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κάνεις ότι καλύτερο πρέπει να κάνεις, σίγουρα θα είδες διάφορα και στην τσέπη σου.
Στο προηγούμενο ποστάρισα σου, απλά δεν γνώριζα την ονομασία του πρόσθετου. Συζητώντας παλιά με φίλο βενζίνα, μου είπε: «γι’ αυτό δεν παίρνω βουλγάρικη, θα με διώξουν από την πολυκατοικία….»!!!!!.......
Α.Ναι, έχω δει διαφορά, έπεσε αρκετά η κατανάλωση.
-
υπαρχει προβλημα με το lovato με πεταει απο υγραεριο σε βενζινη,μου ειπε πως φταιει ο map sensor και περιμενουμε αναβαθμιση ποτε και πως... και κατι τετοια
εντωμεταξυ με μια αναζητηση που εκανα καποιοι πουλανε map sensor της bosch για lovato(δεν ξερω αν λυνει το προβλημα,ειναι ο ιδιος που τοποθετειται στο συτημα μου;) και καποιοι αλλοι λενε πως βρηκαν λυση τοποθετωντας τον map μετα το φιλτρο αεριου,οποιος ξερει κατι να βοηθησει τι να κανω -
Map sensor εννοείς τον αισθητήρα πίεσης του συστήματος υγραερίου;
Edit: Μάλλον ναι. Μήπως απλώς θέλει άλλαγμα το φίλτρο;
-
Και εγω είχα το ίδιο προβλημα με lovato και αντικαταστάθηκε με έναν της Bosch. Απο τότε δεν μου το ξαναπαρουσιασε.
-
+1 για το map sensor της βosch!
-
Οσοι εχουν κανει την μετατροπη στο αυτοκινητο τους που εχουν βαλει την ταπα για τον ανεφοδιασμο; Υπαρχουν φωτογραφιες σχετικα με αυτο; Υπαρχει συγκεκριμενη θεση η μπαινει οπου θελει ο καθενας;
-
ναι πρεπει να ειναι ο αισθητηρας πιεσης καυσιμου,μολις εχει μπει το συστημα να εφραξε το φιλτρο;
α ωραια τελικα αφου ο map της bosch λυνει το προβλημα θα τον παραγγειλω να τον αλλαξω -
Ο χρήστης orck έγραψε:
Οσοι εχουν κανει την μετατροπη στο αυτοκινητο τους που εχουν βαλει την ταπα για τον ανεφοδιασμο; Υπαρχουν φωτογραφιες σχετικα με αυτο; Υπαρχει συγκεκριμενη θεση η μπαινει οπου θελει ο καθενας;Εάν χωράει μέσα στο πορτάκι σου που βάζεις και βενζίνη,καλώς,αλλιώς ανοίγετε τρύπα στον προφυλακτήρα σου και στο βάζουν εκεί.
-
στο δικο μου ειπε οτι χωρουσε στο πορτακι που βαζω βενζινη αλλα θα επρεπε να βιδωνω μια προεκταση καθε φορα που θα εκανα ανεφοδιασμο υγραεριο ειναι αληθεια αυτο η ειναι φασαρια για αυτους να μετρησουν και να τρυπησουν προσεκτικα για να το φερουν στη σωστη θεση
-
Αλήθεια είναι.
-
Δηλαδη εαν δεν χωρεσει στο πορτακι και μπει στον προφυλακτηρα τοτε δεν θα θελει την προεκταση;
-
Ναι
-
όχι αλλά είναι αντιαισθητικό αν σε ενδιαφέρει και αυτή η πλευρά . Και επίσης να προσέχεις αν την βάλεις στον προφυλακτήρα αν σκεφτείς να την βάψεις γιατί η δικιά μου μου είπε ο λαμαρινάς που πήγα ότι δεν είναι βαφώμενη. Βάφετε δηλαδή αλλά θα ξεφλουδίσει μετά από λίγο οπότε την άφησε όπως είναι. Στο δικό μου μπλε σκούρο δεν πολυφαίνεται αλλά αν είναι κανένα άσπρο θα είναι σαν την μύγα μες στο γάλα στην κυριολεξία
-
Σωστός.
Στο δικό μου που είναι άσπρο,την έβαψα και τώρα δεν φαίνεται καθόλου. -
Απαγορεύεται η πληρωση να μπαίνει στο πόρτακι αν το πίσω μέρος της ( ρακορ σωλήνας ) ειναι μεσα στην καμπινα των επιβατων , χωρίς διπλό τοίχωμα !!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Απαγορεύεται η πληρωση να μπαίνει στο πόρτακι αν το πίσω μέρος της ( ρακορ σωλήνας ) ειναι μεσα στην καμπινα των επιβατων , χωρίς διπλό τοίχωμα !!Το εξηγεις λιγο αυτο; Δεν καταλαβαινω τι ειναι το πισω μερος, ρακορ σωληνας. Πως το γνωριζω αυτο;
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Σωστός.
Στο δικό μου που είναι άσπρο,την έβαψα και τώρα δεν φαίνεται καθόλου.Να εχεις υπ'οψιν σου οτι δεν πρεπει να βαφονται οι ταπες. Ειναι ειδικες για να αποφευγεται ο στατικος ηλεκτρισμος, ξερεις αυτο που μπορει να κανει πυροτεχνημα το αυτοκινητο, και οταν τις βαφεις καταργεις αυτη την ιδιοτητα.
Γνωμη μου να την αλλαξεις αμεσως με μια κανονικη κα ας φαινεται μαυρη. Μικρο το κακο!
Υγραεριοκίνηση!