-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Χορηγό δεν έχω , απλα έχω άλλο αμάξι με μπεκιερα BRC και άλλαξα καπάκι γιατι ήταν απλα ακουμπισμένη , αφου είναι στηριγμένη όλα καλά, το ότι δεν μου αρέσει άλλο θέμα !!
!k τότε γιατί μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με την Prins?
για να μη μιλήσω για το γκρουπάκι στο facebook που έβαζες (κ λογικα ακόμα βαζεις? )καθημερινά φωτο από όλες τις μετατροπες σε συγκεκριμένο μαγαζί της πρινς... μέχρι κ από τις ταμπέλες που γραφαν Prins -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Χορηγό δεν έχω , απλα έχω άλλο αμάξι με μπεκιερα BRC και άλλαξα καπάκι γιατι ήταν απλα ακουμπισμένη , αφου είναι στηριγμένη όλα καλά, το ότι δεν μου αρέσει άλλο θέμα !!
για να μη μιλήσω για το γκρουπάκι στο facebook που έβαζες (κ λογικα ακόμα βαζεις? )καθημερινά φωτο από όλες τις μετατροπες σε συγκεκριμένο μαγαζί της πρινς... μέχρι κ από τις ταμπέλες που γραφαν PrinsΈλα ντε;;;;;;;;;
-
Jeep Cherokee 3.7
μπορειτε να προτεινεται εγκαταστατη και αν το brc η vialle εχει κανα θεμα με το συγκεκριμενο?... στη περιοχη Θεσσαλονικησ
μετα απο 2 χρονια επεισα τον φιλο μου οτι δεν θα εχει προβλημα αν το βαλει ....εγω εβαλα το vialle στο peugeot 307 1.4 που εχω εδω και 1 χρονο και δεν εχω ακομα κανενα προβλημα .....να το ρωτησω διαφορετικα ...εδω μεσα στο foroym exei kapoios Jeep Cherokee 3.7 και εβαλε ?...συναντησε κανα προβλημα ... ..?..vialle σε chrerocee ? πεταμενο χιλιαρικο βαλε ενα brc , prins, κτλ υγρος ψεκασμος στον αμμεσο ναι, οχι στα εμεσου ψεκασμου !!
δηλ brc με χρήση παράλληλα ενός μικρού ποσοστού βενζίνης σε μοτέρ άμεσου ψεκασμού δεεεεενννν...?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
για να μη μιλήσω για το γκρουπάκι στο facebook που έβαζες (κ λογικα ακόμα βαζεις? )καθημερινά φωτο από όλες τις μετατροπες σε συγκεκριμένο μαγαζί της πρινς... μέχρι κ από τις ταμπέλες που γραφαν PrinsΝαι είναι ενος φιλου μου το μαγαζί και δείχνω σε κάτι ασχετους σαν εσένα πως πρέπει να είναι μια σωστή εγκατάσταση ωστε να μην τους πιανουν κοτσους κατι τυποι σαν και του λογου σου .....
έτσι και αλλιώς το γκρουπακι είναι δικο μου το εκανα απο το μηδεν για την παρτη μου .. αν δεν σου αρέσει φύγε δεν σε υποχρεώνει κανένας να είσαι μέλος στο https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/
Εγω έχω σε καθημερινή βάση αμάξια με PRINS , BRC και ένα AEB στην οικογένεια λες να μην μπορώ να διακρίνω τη διάφορα ; ΜΠΡΟΡΩ και είναι σαφώς δυο επίπεδα πάνω το ολλανδικο κάθε μέρα το διαπιστώνω !!! αυτο λοιπόν προσπαθώ να πω στον κόσμο ώστε να μην γίνονται θύματα εγκαταστατων με τα τουρκοιτσλικα συστηματα που πετάνε με γάιδαρο στο φεγγάρι !!
-
ποπκορν εβαλα να ψηνεται.....
καβατζωσα και κατι μπυρες....Μια χαρα πατε....
απλά κανονιστε - στις 10 εχει CSI....ΣΟβαρα τωρα, ημαρτον με αυτη την ιστορια....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Jeep Cherokee 3.7
μπορειτε να προτεινεται εγκαταστατη και αν το brc η vialle εχει κανα θεμα με το συγκεκριμενο?... στη περιοχη Θεσσαλονικησ
μετα απο 2 χρονια επεισα τον φιλο μου οτι δεν θα εχει προβλημα αν το βαλει ....εγω εβαλα το vialle στο peugeot 307 1.4 που εχω εδω και 1 χρονο και δεν εχω ακομα κανενα προβλημα .....να το ρωτησω διαφορετικα ...εδω μεσα στο foroym exei kapoios Jeep Cherokee 3.7 και εβαλε ?...συναντησε κανα προβλημα ... ..?..vialle σε chrerocee ? πεταμενο χιλιαρικο βαλε ενα brc , prins, κτλ υγρος ψεκασμος στον αμμεσο ναι, οχι στα εμεσου ψεκασμου !!
δηλ brc με χρήση παράλληλα ενός μικρού ποσοστού βενζίνης σε μοτέρ άμεσου ψεκασμού δεεεεενννν...?
Δεν καταλανπβαινω το έννοεις ο μονάδικος λόγος να ψεκαζεις βενζίνη στο jeep είναι ότι δεν φτάνει το σύστημα και θέλει βενζίνη για να αντέχει .. Αλλιώς ούτε λιπανση ούτε τίποτα !!
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ποπκορν εβαλα να ψηνεται.....
καβατζωσα και κατι μπυρες....Μια χαρα πατε....
απλά κανονιστε - στις 10 εχει CSI....ΣΟβαρα τωρα, ημαρτον με αυτη την ιστορια....
Και γω το ίδιο λέω άλλοι ξύνοντε στη γκλιτσα του τσοπανη !!
-
ε κι εσυ....
'την κουνας επιδικτικα'.....
γιατι και εγω μπορω να βγω και να πω οτι λες μπουρδες...
το καρατουρκικο μου δεν εχει κανει τσικ σε αντιθεση με vialle mialle prons pins mins που κατα καιρους εχουν κανει τα μυρια οσα - στα ιδια φορουμ ειμαστε ξερεις τι λεω...
αρα το τουρκικο μου ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ...αλλα δε λεω αυτο δεν το εχω πει και δε προκειτε να το πω
λεω οτι ειναι περιτο εξοδο σε ενα αυτοκινητο με τεχνολογια απλή και μη τουρμπο ΟΣΟ μουρατο και ακριβο και να ειναι να βαζεις τα πανακριβα επωνυμα απο την στιγμη που υπαρχουν αλλα με λογικο κοστοςοχι φανταζεσαι στο σπορτατζ να εβαζα συστημα που να ειναι ακριβοτερο απο...... το ιδιο το αυτοκινητο???
-
Ναι είναι ενος φιλου μου το μαγαζί και δείχνω σε κάτι ασχετους σαν εσένα πως πρέπει να είναι μια σωστή εγκατάσταση ωστε να μην τους πιανουν κοτσους κατι τυποι σαν και του λογου σου .....
έτσι και αλλιώς το γκρουπακι είναι δικο μου το εκανα απο το μηδεν για την παρτη μου .. αν δεν σου αρέσει φύγε δεν σε υποχρεώνει κανένας να είσαι μέλος στο https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/
Εγω έχω σε καθημερινή βάση αμάξια με PRINS , BRC και ένα AEB στην οικογένεια λες να μην μπορώ να διακρίνω τη διάφορα ; ΜΠΡΟΡΩ και είναι σαφώς δυο επίπεδα πάνω το ολλανδικο κάθε μέρα το διαπιστώνω !!! αυτο λοιπόν προσπαθώ να πω στον κόσμο ώστε να μην γίνονται θύματα εγκαταστατων με τα τουρκοιτσλικα συστηματα που πετάνε με γάιδαρο στο φεγγάρι !!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εγκαταστάτης ρε κακομοιρε, ποιον να πιασω κότσο
από το γελοιο γκρουπ- διαφήμιση του φίλου σου που έκανες εννοείται πως την έκανα, όταν σε έκραξα εγώ κ δυο τρεις άλλοι να μη μας τα πρήζεις με ανουσιες φωτογραφίες του φίλου σου κ εσύ εκεί το χαβά σου
Επαναλαμβάνω ότι μέχρι κ τη ταμπελα του μαγαζιου που έγραφε prins έβαζες. μήπως κ οι ταμπέλες της prins έχουν κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό?
κατά τα άλλα σου απάντησε ο φίλος fokion... -
Ρε dathens δηλαδη το ultra gas το τουρκικο που περναει ο Φαρμακης ειναι αχρηστο και μας κοροιδευει και ειμαστε θυματα οπως λες; Αφου προτεινει ο ιδιος τουρκικο ο κεντρικος αντιπροσωπος της prins τι μας τσαμπουνας εδω μεσα;
-
Jeep Cherokee 3.7
Δεν καταλανπβαινω το έννοεις ο μονάδικος λόγος να ψεκαζεις βενζίνη στο jeep είναι ότι δεν φτάνει το σύστημα και θέλει βενζίνη για να αντέχει .. Αλλιώς ούτε λιπανση ούτε τίποτα !!
Για εμενα ρωταω....
Εχω κινητηρα αμεσου ψεκασμου με τουρμπινα. -
Δεν ξέρω τι σου προτείνει ο Φαρμάκης δεν έχω σχεση μαζι του έχω το μηχανικό της βάρκας μου φίλο που έχει το prins center δεν βάζει άλλο σύστημα πλην κάποιων AEB άμεσου ψεκασμού που δεν τα χει στη λίστα η prins !! Βάλτο να μας πεις !!
@ Φοκιων υπάρχουν συστηματα και εγκαταστατες δεν πανε με όλα σαν την κοκα κόλα μπορει το δικο σου κιτ να μπει σε cayenne S ? το άλλο μπορει άνετα !! 350 άλογα είναι αυτα !!
@ maevius βάλτο να μας πεις θα έχεις μετρο σύγκρισης με το zavoli πάντως στη δουλειά σε ένα doublo το elpigas / AEB δουλεύει καλύτερα απο το BRC !! Και ας είναι ρυθμίσμενο τέλεια το sequent 24 !!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Jeep Cherokee 3.7
Για εμενα ρωταω....
Εχω κινητηρα αμεσου ψεκασμου με τουρμπινα.Δες εδω http://qgas.gr/products/directliquimax
Αλλιώς κοιτα αν βγαίνει αερίου ψεκασμού !!
-
Αναθεωρηση το ποστ μου (ειναι 2 σελιδες πισω).
Το Bravo εχει ενα ψηφιακο μπαρομετρο (απο τη μανα του).Οτα λοιπον επιταχυνω 6η και το μπαρομετρο δειχνει overboost τοτε μου κανει σκορτσαρισματα-διακοπες-ρεταρισματα η' οπως αλλιως τα λενε.Εγω τα περιγραφω σαν στιγμιαιες διακοπες του κινητηρα (σαν να μην τροφοδοτειται).Οταν ομως επιταχυνω ομαλα τα παραπανω δεν συμβαινουν.Τα παραπανω συμβαινουν στο φασμα απο 4500-5500 χιλιαδες στροφες.Απο κει και κατω ολα καλα.
Αυτο που με ανησυχει ειναι:
α) γιατι το κανει αυτο στο overboost
β)αν το οτι δεν το κανει απο εκει και κατω (κατω απο τις 4500 στροφες) σημαινει οτι ο κινητηρας δουλευει τελεια η' μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα και να μην το αντιλαμβανομαι εγω; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αναθεωρηση το ποστ μου (ειναι 2 σελιδες πισω).Το Bravo εχει ενα ψηφιακο μπαρομετρο (απο τη μανα του).Οτα λοιπον επιταχυνω 6η και το μπαρομετρο δειχνει overboost τοτε μου κανει σκορτσαρισματα-διακοπες-ρεταρισματα η' οπως αλλιως τα λενε.Εγω τα περιγραφω σαν στιγμιαιες διακοπες του κινητηρα (σαν να μην τροφοδοτειται).Οταν ομως επιταχυνω ομαλα τα παραπανω δεν συμβαινουν.Τα παραπανω συμβαινουν στο φασμα απο 4500-5500 χιλιαδες στροφες.Απο κει και κατω ολα καλα.
Αυτο που με ανησυχει ειναι:
α) γιατι το κανει αυτο στο overboost
β)αν το οτι δεν το κανει απο εκει και κατω (κατω απο τις 4500 στροφες) σημαινει οτι ο κινητηρας δουλευει τελεια η' μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα και να μην το αντιλαμβανομαι εγω;Δεν φτάνει στιγμιαία το καύσιμο πρόσεξε θα το κάψεις μεγαλύτερο πνεύμονα ή και μπεκ να φτάνει άνετα στα κόκκινα !!
-
Δεν ξέρω τι σου προτείνει ο Φαρμάκης δεν έχω σχεση μαζι του έχω το μηχανικό της βάρκας μου φίλο που έχει το prins center δεν βάζει άλλο σύστημα πλην κάποιων AEB άμεσου ψεκασμού που δεν τα χει στη λίστα η prins !! Βάλτο να μας πεις !!@ Φοκιων υπάρχουν συστηματα και εγκαταστατες δεν πανε με όλα σαν την κοκα κόλα μπορει το δικο σου κιτ να μπει σε cayenne S ? το άλλο μπορει άνετα !! 350 άλογα είναι αυτα !!
@ maevius βάλτο να μας πεις θα έχεις μετρο σύγκρισης με το zavoli πάντως στη δουλειά σε ένα doublo το elpigas / AEB δουλεύει καλύτερα απο το BRC !! Και ας είναι ρυθμίσμενο τέλεια το sequent 24 !!
Πως δεν εχεις σχεση μαζι του εκει δεν το εβαλες το prins και επλεκες το εγκωμιο του σε παρα πολλα ποστ; Και σχεση να μην ειχες ο κεντρικος εισαγωγεας prins περναει και τουρκικα που εσυ τα κραζεις συνεχως. Θα σου πω εγω γιατι το βαζει. Γιατι τα μεταξωτα βρακια (ακριβα μαματα αυτοκινητα) θελουν και μεταξωτους κωλους (κιτ). Τα μαλλινα (παλια απλα αυτοκινητα) οχι και αυτο το ξερει αυτος καλυτερα απο εμενα και εσενα.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Δεν ξέρω τι σου προτείνει ο Φαρμάκης δεν έχω σχεση μαζι του έχω το μηχανικό της βάρκας μου φίλο που έχει το prins center δεν βάζει άλλο σύστημα πλην κάποιων AEB άμεσου ψεκασμού που δεν τα χει στη λίστα η prins !! Βάλτο να μας πεις !!
@ Φοκιων υπάρχουν συστηματα και εγκαταστατες δεν πανε με όλα σαν την κοκα κόλα μπορει το δικο σου κιτ να μπει σε cayenne S ? το άλλο μπορει άνετα !! 350 άλογα είναι αυτα !!
Πως δεν εχεις σχεση μαζι του εκει δεν το εβαλες το prins και επλεκες το εγκωμιο του σε παρα πολλα ποστ; Και σχεση να μην ειχες ο κεντρικος εισαγωγεας prins περναει και τουρκικα που εσυ τα κραζεις συνεχως. Θα σου πω εγω γιατι το βαζει. Γιατι τα μεταξωτα βρακια (ακριβα μαματα αυτοκινητα) θελουν και μεταξωτους κωλους (κιτ). Τα μαλλινα (παλια απλα αυτοκινητα) οχι και αυτο το ξερει αυτος καλυτερα απο εμενα και εσενα.
Έβαλα το 2010 εκει το prins γιατι μέσω γνωστού πλήρωσα 1900 αντι 2500 που μου ζητούσαν στην Αθήνα , σχέση έχω για 3 μέρες που έμεινα στα Γιάννενα για την τοποθέτηση ως πελάτης , το εγκωμιο έχει να κάνει με το καυσιμο και ο σύστημαυ είδα επαγγελματίας με τα όλα του !! Μην γραφεις μπαρουφες δεν κραζω κανένα κιτ τη διαφορά γράφω σχετικα !! Στο θέμα συμπεριφοράς οικονομίας εγκατάστασης φυσικα οποίο κιτ και να βάλεις αν το υλικο ειναι καλο και ο εγκαταστατης μια χαρα θα δουλέψει βλέπε Europegas με Hana μπεκ που φορα συγγενής μου...
-
Ρε μαλώνετε και για τα κιτ υγραερίου ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε μαλώνετε και για τα κιτ υγραερίου ;Δεν ερχεσαι συχνα εδω περα ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε μαλώνετε και για τα κιτ υγραερίου ;
Δεν ερχεσαι συχνα εδω περα ε;
Υγραεριοκίνηση!