-
επειδη καποτε εδω μεσα απαγορευοταν βελτιωτες ή επαγγελματιες να κανουν αλιευση πελατων κτλ...
παρα το γεγονος οτι ο κυρ Αντωνης μου ειναι συμπαθης,πλην γραφικος ορισμενες φορες σε εμενα αν και τον εχω δει απο κοντα και εμαθα στο μικρο κυκλο της Αθηνας τι εστι ως προσωπικοτητα (θετικα σχολια προς αποφυγη περαξηγησεων)..
δηλωνω την αντιθεση μου στο καθε επαγγελματια που τωρα που τα πισινα εχουν σφιξει και η βελτιωση αργοπεθαινει μαζι με την αυτοκινηση,δηλωνει τις γνωσεις ή οτιδηποτε αλλο,το οποιο περα απο ενημερωση ελπιζω να μην αποσκοπει καπου αλλου...ας ακουσουμε επιτελους και τα αρνητικα της υποθεσης υγραεριο ή τους ασχετους και επικινδυνους εγκαταστατες....(ας μην ξεχναμε οτι ειμαστε σε forum που προερχεται απο περιοδικο ειδικου τυπου και λογου.
δηλωνω χομπιστας ψαγμενος και ψειρας στην βελτιωση,λιπαντικα και μηχανολογικα που εχουν να κανουν με μοτοσυκλετα,αγωνιστικη οδηγηση και αυτοκινητο...
σαν επαγγελμα επειδη πολλοι εδω δηλωνουν τα phd τους κτλ..δηλωνω φοροτεχνης λογιστης και MSC στα οικονομικα,οποτε για ομολογα,ρεπος,swap κτλ παμε σε αλλο topic...συνεπως παπαγαλακια ή σκοπιμοτητα απο βελτιωτες,μαγαζια κτλ δεν παιζουν!παμε στον παρακατω τωρα μετα την τοποθετηση για υγραεριοκινηση και τους επαγγελματιες του χωρου που τοποθετουνται...
-
ΟΜΩΣ δεν ειναι ολοι εγω και εσυ...απλα μιλαω για τα λαμογια που καθαριζαν ψυγεια στα συνεργεια του και το εριξαν στην τοποθετηση κιτ..μιλαω για τον φρενα που πλεον βαζει κιτ υγραεριου κτλ...ερχεται μετα ο κλασικος λαλακας ελληναρας,ο οποιος θεωρει οτι στο ταπεινο 1,2 αρακι του βαζοντας το κιτ θα σωσει την παρτιδα του....
πριν 2 χρονια στον ιδιο κλασικο λαλακα ελληναρα αμα του ελεγες βαλε φρενα απο το 1,6 για να σωσεις την παρτη σου...την κακια στιγμη θα σου ελεγε...εγω δεν το πειραζω....τωρα που του πεταει τα ματια εξω μια ωρα αρχιτερα ομως...αυτος ξερει..
ΟΛΕΣ σχεδον οι εταιρεις APR,GIAC που φοραω REVO κτλ υποσχονται και δινουν λιγοτερη καταναλωση σε χαμηλα φορτια τουρμπινας,πεταλουδας κτλ...
επειδη εχω ασχοληθει παρα πολυ με προγραμματα κτλ...και επειδη εχω το κοντρολακι της GIAC με το οποιο αλλαζω σε 2 δευτερα εργοστασιακο προγραμμα σε βελτιωμενο κτλ...σε βεβαιωνω 1000% οτι το βελτιωμενο εχει χαμηλοτερη καταναλωση στα χαμηλα φορτια απο οτι το εργοστασιακο...
μεχρι εδω εγραψα αυτα!!και με ρωτας ....
Φιλε astrakitcar,
με ολο το συμπαθειο, αυτα που λες τα πιστευεις η ετσι τα λες για κουβεντα να γινεται?
σου απαντω,
αγαπητε κε Καψαλακη Παντεληεπισης με μια τουρμπινα και τα συνοδευτικα (εξατμιση,εισαγωγη) απο Golf IV βγαζω 310 αλογα και 47 kg ροπη απο ενα 1.8 ...tsi και καιω λιγοτερο απο ενα grande punto 1.4 των 180 ιππων...
αφου ξερεις απο βελτιωση και εχεις/ειχες γνωριζεις κτλ απο tsi 1.8 και 2.0 ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξερεις οι το τουρμπακι απο 20vt και golf mk 4 δεν μπαινει στα tsi μοτερ και ειναι ανουσιο αλλωστε αφου εχεις απο GOLF mk6 που ενουσα γραφοντας κατα λαθος GOlf Iv ειμαι ασχετος στα λατινικα...με κοστος λοιπον μια MILLTEK φουλ καταλυτη,σωληνωσεις κτλ που με περαστικα εβαλα με 1200€ και πηρα αποδειξη,μια εισαγωγη VF με 350€ και προγραμμα αλλα 700€,και μια τουρμπινα μεταχειρω με περαστικα 700euro φτανεις κοστολογιο 3000€ περιπου και απο 170+ αλογα φτανεις 310+...με απολυτη αξιοπιστια...
επισης αφου εχεις δοκιμασει ολα τα προγραμματα πλη GIAC εισαι ο μονος που ξερω που λεει οτι δεν εχει χαμηλοτερη καταναλωση στις συνθηκες που εγραψα πιο πανω..δηλ.στα χαμηλα φορτια...χαμηλο φορτιο ειναι και η 5η ή 6η στο σασμαν και 3500σαλ στην εθνικη οδο...χαμηλα φορτια ειναι οδηγηση στην πολη με 2α και 3η και 3000σαλ...κτλ..
αν αυτα δεν τα αποδεχεσαι δεν ειμαι ψευτης που παω στην δουλεια μου με το αμαξι και το δοκιμαζα στο εργοστασιακο και εκαιγα 12lt ανα 100 περιπου και με το βελτιωμενο κατω απο 10lt...
αν θες ομως για σενα ειμαι ψευτης.δεν εχω διαθεση να σε πεισω...τελος αυτα που λες δεν τα αμφισβητω...
Οσο πιο πολλα ατια τοσο πιο πολυ ταισμα,Εκτος αυτου, οταν σε ενα 1.8 tsi απο τα 160 αλογα που δινει η μαμα εσυ διπλασιαζεις και αλογα αλλα προπαντων ροπη, αυτοματα θετεις σε αμφισβητηση και την ζωη του κινητηρα αλλα και των περιφερειακων, για να μην μιλησω για κιβωτια, ημιαξονια και γενικως την μεταδοση που και αυτα θα υποφερουν αποπ το πρωτο χιλιομετρο.αλλα σε εμενα και σε αλλα δυο αυτοκινητα που ξερω προσωπικα..opel astra opc H 310+ με 80.000km αν θυμαμαι καλα km και seat leon cupra κοντα 400 και 30.000km δεν ισχυει τιποτα απο οσα λες παραπανω σε κιβωτια,μεταδοσεις,τουρμπινες κτλ..
για την καταναλωση ενοειται τα πολλα ατια και τερμα γκαζι υπερδιπλασιαζουν την καταναλωση.
αλλα το πνευμα μου δεν ειναι κατα του υγραεριου,αλλα γενικα σχολιαζω τα λαμογια εγκαταστατες και τον αδαη ελληνα καταναλωτη ο οποιος χωρις σωστη ερευνα αγορας βαζει αυτο που ειναι της μοδας,πεταει τα ματια εξω στο μοτερ του,οταν ο ιδιος πριν ενα χρονο εκραζε τον διπλανο του που εβαζε προγραμμα...καταλαβαινομαστε?και οταν λεμε σπανε πιστονακια με βενζινη,μονο απο ενα κλασικο λαλακα ελληνα που εχει βελτιωμενο μοτερ με πιεση 3 bar ,βαζει βενζινη απο οπου βρει αλλαζει μπουζι καθε 60.000,λαδια οποτε αναψει λαμπακι,φιλτρο βενζινης καθε ολυμπιαδα κτλ
περιμενω να σπασει μοτερ...απο αυτους η ελλαδα εχει απειρους..αλλιως θελει ειτε μεγαλη προσπαθεια αν δεν κανεις τα παραπανω σφαλματα ειτε ελλατωματικη παρτιδα...αλλιως η μιση γερμανια θα κρεμαγε τις τουρμπινες σαν τους γυφτους που κρεμανε τα σεντονια στα μπαλκονια.. -
-
Άκυρο μπερδεύτικα νόμιζα οτι ήταν έμμεσου ψεκασμού.
Από ότι βλέπω είναι άμεσου ψεκασμού, Διαμ Χ Διαδρ 83 Χ 92mm λόγος συμπίεσης 10,5
-
Ενδιαφέρον είναι και αυτό.
Πες μου κάτι να δω να κατάλαβα καλα, η τιμή του οριζόντιου άξονα (το IMEP) αυξάνεται όσο πατάμε γκάζι, έτσι;
Άρα μεγαλύτερο φορτίο στον κινητήρα. -
Ναι σκέψου το κάτι σαν κανονικοποιημένη ροπή/ισχύ ώστε να είναι ανεξάρτητη από τα κυβικά.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Ναι σκέψου το κάτι σαν κανονικοποιημένη ροπή/ισχύ ώστε να είναι ανεξάρτητη από τα κυβικά.Μάλιστα. Αυτό δεν το ήξερα, ότι δηλαδή σε χαμηλές στροφές, το υγραέριο μπορεί να απαιτεί περισσότερο αβανς σε σχέση με τη βενζίνη από κάποιο επίπεδο απόδοσης ισχύος και πάνω. Με τη 'λεπτομέρεια' βέβαια ότι το διάγραμμα αναφέρεται σε κινητήρα άμεσου ψεκασμού.
Αυτό που ήταν γνωστό ήταν ότι μέχρι τις ~2500 σ.α.λ. το υγραέριο απαιτεί περισσότερο αβανς σε σχέση με τη βενζίνη, ενώ από εκεί και πάνω λιγότερο.
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, ευχαριστούμε.
Μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο και για άλλες σ.α.λ. ή/και για κινητήρες έμμεσου ψεκασμού; Ισχύει κάτι παρόμοιο και για τους έμμεσου ψεκασμού; -
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
άμεσου ψεκασμού, Διαμ Χ Διαδρ 83 Χ 92mm λόγος συμπίεσης 10,5
Έχεις πιο πλήρες link?
Αν τα κατάλαβα καλά, τα διαγράμματα αυτά αφορούν χαμηλά-μεσαία φορτία μιας και σύμφωνα με τη Wikipedia ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας μπορεί να πετύχει άνετα 10 ΒΜΕΡ που είναι το ΙΜΕΡ-απώλειες τριβής. -
Θα ζητήσω όλο το pdf και θα δω αν μπορώ να το ανεβάσω σε κανένα rapidshare.
-
…και σίγουρα κανένας πλέον δεν κοντράρει στον ASTRAKITCAR…. Τυχαίο δεν νομίζω!.
Αντ’ αυτού βλέπω διαγράμματα που δεν αποδεικνύουν τίποτα, για το θέμα οικονομία και αντοχή, και που δύσκολα θα καταλάβαινε ένας μη ενεργά και φανατικά ενασχολούμενος με το αντικείμενο της ενότητας.
Και σίγουρα ένα διάγραμμα είναι απόρροια μελέτης σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και αφορά ρυθμίσεις που ταιριάζουν κάπου….
Ελαστικό διάγραμμα, που να ‘κολάει’ παντού δεν είναι χαρτογαφήσιμο, και εκ του αποτελέσματος,
θα είναι αταίριαστο εμπρός στης δεκάδες μελέτες, που έχουν σαν απόρια την παραγωγή των αυτοκινητοβιομηχανιών.
Κατά συνέπια μόνον ένας ψαγμένος εγκαταστάτης, απόλυτος γνώστης της μηχανικής και της ηλεκτρονικής, είναι εις θέση να φτιάξει ένα τέτοιο διάγραμμα, μα και αυτό για μια χρήση και μόνον.
Πόσοι σήμερα έχουν τα φόντα να διαβάζουν μηχανή και πελάτη, και να φτιάχνουν το σχετικά προηγμένο πρόγραμμα, που να τον καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό?. Διότι το τέλειο σχετικά, επιτυγχάνετε όταν είσαι εις θέση να παρέμβεις στης κατασκευαστικές τακτικές των αυτοκινητοβιομηχανιών, βελτιώνοντας της όποιες κατ’ εσένα είναι ατέλειες, ηθελημένα η όχι κάνουν οι κατασκευαστές. Αυτό σημαίνει βελτιωτή, και όχι έναν που παρακολούθησε ένα σεμινάριο 10 ημερών, ενόσω η μόνη του γνώση μέχρι πριν 10 ήμερες ήταν, πχ αλουμινιάς!!!... (εσείς το γράψατε….)!.
Εδώ έρχομαι να συμφωνήσω με τον ASTRAKITCAR, ότι οικονομία μα υγιείς, επιτυγχάνεται με βελτιώσεις στην δομή του κινητήρα.
Εκ πήρας σας αναφέρω, ότι ένα αγωνιστικό μου, πήγαινε στο στρώσιμο μέχρι 130κμ/ωρα, με 30% οικονομικότερη διαδρομή, από το έτερο ίδια μάρκα και μοντέλο, που με ακλουθούσε, μήπως ‘σκάσει’ κάτι σε εμένα!. Βεβαία όταν ‘άνοιξε’ και το γκάζι σανίδωσε….. δεν μιλάμε πλέον για οικονομία μα για κύπελλα!.
Αναμφίβολα φιλέ ASTRAKITCAR, ο τίτλος ‘γραφικώς’, αποδίδετε από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να καταλάβουν. Δεν σε εντάσσω σε αυτές της κατηγορίες, μα περιμένω την διαφορετική σου εξήγηση.
Και αναρωτάμε σήμερα, είναι καλύτερο να δόσεις 1300ε - 2500ε και να χάσεις ότι περιγράφουν ορισμένοι φίλοι πάρα πάνω?. Η να δόσεις 3000ε και να πάρεις αντίστοιχο μα θετικό αποτέλεσμα, και το περιθώριο να παίξεις?.
Γιατί σίγουρα με 6000ε πχ, λύνεις διαχρονικά το πρόβλημα σου…….
Φιλικά
Α. -
Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι γεμίσαμε διαφημιζόμενους εδώ μέσα, οι οποίοι δεν έχουν άλλη δουλειά από το να γράφουν αμπελοφιλοσοφίες αντί να σχολιάσουν κανένα διάγραμμα ή να πουν κανένα ευχαριστώ γι'αυτά που μαθαίνουν.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Έχεις πιο πλήρες link?
Αν τα κατάλαβα καλά, τα διαγράμματα αυτά αφορούν χαμηλά-μεσαία φορτία μιας και σύμφωνα με τη Wikipedia ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας μπορεί να πετύχει άνετα 10 ΒΜΕΡ που είναι το ΙΜΕΡ-απώλειες τριβής.Η Wikipedia αναφέρει ότι το μέγιστο BMEP (και να υποθέσω και το IMEP;) για ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα με μπουζί κινείται στα 8,5 ως 10,5 bar στις στροφές μέγιστης ροπής, άρα το διάγραμμα μάλλον περιλαμβάνει από μικρά μέχρι μεγάλα φορτία, αλλά στις 1500 σαλ μόνο.
-
Combustion and Emission Characteristics in a Direct Injection LPG/Gasoline Spark Ignition Engine
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Combustion and Emission Characteristics in a Direct Injection LPG/Gasoline Spark Ignition EngineΕυχαριστούμε!
Έχεις πιο πλήρες link?
Αν τα κατάλαβα καλά, τα διαγράμματα αυτά αφορούν χαμηλά-μεσαία φορτία μιας και σύμφωνα με τη Wikipedia ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας μπορεί να πετύχει άνετα 10 ΒΜΕΡ που είναι το ΙΜΕΡ-απώλειες τριβής.Η Wikipedia αναφέρει ότι το μέγιστο BMEP (και να υποθέσω και το IMEP;) για ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα με μπουζί κινείται στα 8,5 ως 10,5 bar στις στροφές μέγιστης ροπής, άρα το διάγραμμα μάλλον περιλαμβάνει από μικρά μέχρι μεγάλα φορτία, αλλά στις 1500 σαλ μόνο.
Έχεις δίκιο! Αρχικά μπερδεύτικα με τη συνολική θερμοδυναμική απόδοση ενός κινητήρα και θεώρησα ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ IMEP και ΒΜΕΡ.
-
Έγραψα πουθενά οτι το διάγραμμα δείχνει κάτι για οικονομία και αντοχή; Ή οτι είναι η βίβλος και όλοι οι κινητήρες πρέπει να ρυθμίζονται έτσι;
Τα έβαλα για να δούμε οτι πάνω κάτω ισχύει οτι θέλει άλλο αβάνς και έχει άλλη ταχύτητα καύσης το LPG. Ούτε πουθενά λέει οτι κάνει για τα πάντα, αλλά ότι πάνω κάτω έτσι θα συμπεριφέρεται το LPG σε παρόμοιους κινητήρες.
Έλεοc.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
@antonis-teamΈγραψα πουθενά οτι το διάγραμμα δείχνει κάτι για οικονομία και αντοχή; Ή οτι είναι η βίβλος και όλοι οι κινητήρες πρέπει να ρυθμίζονται έτσι;
Τα έβαλα για να δούμε οτι πάνω κάτω ισχύει οτι θέλει άλλο αβάνς και έχει άλλη ταχύτητα καύσης το LPG. Ούτε πουθενά λέει οτι κάνει για τα πάντα, αλλά ότι πάνω κάτω έτσι θα συμπεριφέρεται το LPG σε παρόμοιους κινητήρες.
Έλεοc.
Έλεος γιατί?. Εμείς καθορίζουμε της τύχες μας. Μέσα από γνώση και ενημέρωση ενημερωμένων, παίρνουμε της αποφάσεις μας, χωρίς να γινόμαστε πιόνια των επιτήδειων καιροσκόπων.
Η πλέρια ενημέρωση της ενότητας, αυτόν το σκοπώ έχει. Μα η υπομονή της αναμονής, αυτόν το σκοπό έχει, προς όφελος των αποφάσεων που εμείς θετικά προσδοκούμε, για όφελος μας.
Δίνω 5 και παίρνω 6. Μήπως δίνοντας 7 παίρνω 10?. Όλες η τεχνικές δεν έχουν το προσωνύμιο της φτηνότερης σημερινής λύσεις, μα το μέλλον δεν συμπαρατάσσετε σε αυτην την λογική.
Οι επιλογές έχουν πολύ μικρό ποσοστό επί της % λογικής απόφασης.
Το να πιστεύεις φρούδες παραθέσεις, σε οδηγούν σε αρνητικά συμπεράσματα. Τόσο αρνητικά όσο και οι αποφάσεις σου.
Η στατιστική μας διδάσκει, ότι οι εννοίοτε αποφάσεις , πελαγοδρομώντας, δίνουν αρνητικά αποτελέσματα.
Κάλιο μια μεμψίμοιρη απόφαση αρνητική, παρά μια απόφαση φανταστικά θετική, κατά την υποκειμενική μας κρίση.
Κατά συνέπια η αναμονή, εμπλουτισμένη με έξτρα γνώση από τρίτους, θα μας απαλλάξει από λάθος επιλογή αποφάσεων.
Κάλιο η αμφισβήτηση, παρά η αποδοχή ύποπτων παραθέσεων. -
Καλέ μου Vagnar, δεν αμφισβητώ τα διαγράμματα σου. Αμφισβητώ τεκμηριωμένα, την πλέρια εφαρμογή τους. Αυτό είναι το πρόβλημα!!.....
Το «πάνω κάτω» τεχνολογικά δεν στέκει. Έχει θεωρητική υφή, που απέχει άρδην της πραγματικότητας.
Σκοπός των εγγραφών μου, είναι αυτή η ενημέρωση.
Ότι ενόσω σε εσένα παίζει περίπου θετικά, σε άλλους το αρνητικό πρόσημο υπερισχύει.
Κάθε εύρο χαμένης απόφασης, είναι ένα βόλι στην καρδιά της οικονομίας μας. τουτέστιν στην τσέπη μας.
Η όση λογική η λανθάνουσα εθνικοφροσύνη μου, με οδηγεί στης παράθεσης μου και μόνον.
Μα απορία της σκέψης μου είναι, ότι είναι σωστό ότι πιστεύω ότι οι εγγραφές μου, οδηγούν θετικά της αποφάσεις μας, σε εθνικό επίπεδο?.
Σωστή οικονομία σημαίνει εθνική κυριαρχία.
Σωστή οικονομία σημαίνει ότι τα χρήματα μας πιάνουν τόπο για το προσωπικό και εθνικό μας συμφέρον.
Σωστή οικονομία σημαίνει, ότι έχουμε περιθώρια να χαμογελάμε.
Σωστή οικονομία σημαίνει, ότι οι επιλογές μας έχουν εθνικό κέρδος.
Και σίγουρα απεδείχθη, ότι το εθνικό μας κέρδος δεν είναι το πολιτικό…….
Α.?
?.
Αναμφιβολο είναι, ότι οι συλογισμοι μου, πολες φορες είναι ακαταλαβιστικοι σε ορισμενους.
Α. -
@ antonis
Εγώ πάλι σε αυτά που λες δεν βλέπω καμία τεκμηρίωση περί αβανς, ταχύτητας καύσης, στροφών, φορτίων κλπ
και εσύ ισχυρίζεσαι ότι γράφεις τεκμηριωμένα. Που είναι τα τεκμήρια;Αντιθέτως γράφεις μια ατελείωτη παραφιλολογία περί εθνικοφροσύνης, εθνικής κυριαρχίας, τρόπου λήψης αποφάσεων κλπ
Και απαιτείς να σε ακούσουμε γιατί έχεις πολλά κύπελλα από αγώνες (α, και να έχουμε 3000-6000 ευρώ στην τσέπη για την μετατροπή στο αβανς που θα ήθελες να μας κάνεις).Μήπως το παρατράβηξες λέω εγώ με με τα offtopic και τη διαφήμισή σου;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
@ antonisΕγώ πάλι σε αυτά που λες δεν βλέπω καμία τεκμηρίωση περί αβανς, ταχύτητας καύσης, στροφών, φορτίων κλπ
και εσύ ισχυρίζεσαι ότι γράφεις τεκμηριωμένα. Που είναι τα τεκμήρια;Αντιθέτως γράφεις μια ατελείωτη παραφιλολογία περί εθνικοφροσύνης, εθνικής κυριαρχίας, τρόπου λήψης αποφάσεων κλπ
Και απαιτείς να σε ακούσουμε γιατί έχεις πολλά κύπελλα από αγώνες (α, και να έχουμε 3000-6000 ευρώ στην τσέπη για την μετατροπή στο αβανς που θα ήθελες να μας κάνεις).Μήπως το παρατράβηξες λέω εγώ με με τα offtopic και τη διαφήμισή σου;
Άργησες να το επισημάνεις αλλά επειδή υπερασπιζόταν την λαδιέρα που είσαι και εσύ υποστηρικτής της (και δικαίωμα και μαγκιά σου) μάλλον δεν ήθελες να δεις αυτά που έβλεπα εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα (δυστυχώς όχι πάντα οι mod) και η ασυλία μερικών (και αντίθετα η αυστηρότητα έναντι αλλων) μάλλον κακό κάνει σε όποιν θέλει να αποκτήσει εικόνα για μερικά πράγματα. Κάλλιο αργά παρά ποτε...................
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλέ μου Vagnar, δεν αμφισβητώ τα διαγράμματα σου. Αμφισβητώ τεκμηριωμένα, την πλέρια εφαρμογή τους. Αυτό είναι το πρόβλημα!!.....
Το «πάνω κάτω» τεχνολογικά δεν στέκει. Έχει θεωρητική υφή, που απέχει άρδην της πραγματικότητας.
Σκοπός των εγγραφών μου, είναι αυτή η ενημέρωση.
Ότι ενόσω σε εσένα παίζει περίπου θετικά, σε άλλους το αρνητικό πρόσημο υπερισχύει.
Κάθε εύρο χαμένης απόφασης, είναι ένα βόλι στην καρδιά της οικονομίας μας. τουτέστιν στην τσέπη μας.
Η όση λογική η λανθάνουσα εθνικοφροσύνη μου, με οδηγεί στης παράθεσης μου και μόνον.
Μα απορία της σκέψης μου είναι, ότι είναι σωστό ότι πιστεύω ότι οι εγγραφές μου, οδηγούν θετικά της αποφάσεις μας, σε εθνικό επίπεδο?.
Σωστή οικονομία σημαίνει εθνική κυριαρχία.
Σωστή οικονομία σημαίνει ότι τα χρήματα μας πιάνουν τόπο για το προσωπικό και εθνικό μας συμφέρον.
Σωστή οικονομία σημαίνει, ότι έχουμε περιθώρια να χαμογελάμε.
Σωστή οικονομία σημαίνει, ότι οι επιλογές μας έχουν εθνικό κέρδος.
Και σίγουρα απεδείχθη, ότι το εθνικό μας κέρδος δεν είναι το πολιτικό…….
Α.?
?.
Αναμφιβολο είναι, ότι οι συλογισμοι μου, πολες φορες είναι ακαταλαβιστικοι σε ορισμενους.
Α.Αναμφιβολα τα παραπανω ειναι οχι μονο ακαταλαβίστικα αλλα και εκτος θεματος!Συγκρατησε τον οιστρο σου στα πλαισια του θεματος.[mod]
Υγραεριοκίνηση!