-
καλησπέρα σε όλους είμαι κενούργιος στο forum αλά όχι στήν υγραεριοκίνηση να με συχορέσετε για την ορθωγραφία μου αλά γενήθηκα το 1969 στην γερμανία και η πρώτη μου γλώσα που έμαθα ήτανε τα γερμανικά ,όταν ήρθαμε στήν Ελλάδα νόμηζα πος δέν ήξερα να μιλάο ελληνικά,που να μάθω και γραματική τότε έλεγαν η μεγαλήτερη στήλε το παιδί να μάθη τέχνη άμα δεν πέρνη τα γράματα,και έγινα με τιμή μου και καμάρι μου μουνζούρης. Δέν μπορό να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλά τις περισότερες η μάλον αρκετές απο αυτές τίς διάβασα και θα ήθελα να πο πολλά αλά πάνο απο 10 λέξης στον υπολογιστή δεν έχω γράψη ποτέ, γιατί δεν έχω ασχοληθή και πολύ.Γνωρίζο το οτι στήν Ελλάδα είσε ότι δηλώσεις και σε αυτό το forum βρήκα αρκετούς με πανεπυστιμιακές γνώσης και DOCDORA ,χωρίς να έχουνε πρακτικά εργαστή και μουτζουροθή για να τα μάθουνε απο πρώτο χέρη, το χέρι του μάστορα που΄είναι και βαρή, παρά κάνουνε συζυτίσης στο καφενίο βάζουνε τις δικέστους σάλστες μαγυρέβοντας πατάτες σε τηγάνια χωρίς λάδι και τζούπ να το το κίμενο στήν ιστοσελίδα το οπίο έχουνε κλεμένο απο αλού.Μου θημήζουνε κακούς δημοσιογράφους ,που με την δύναμη του μικροφόνου και κάμερας θέλουνε να σου περάσουνε ντε και καλά το δικό τους.Δύο χρόνια πρήν στήν Ελλάδαμας γνωρίζανε την υγραεριοκίνηση καμία δεκαριά άτομα με αρκετά χρόνια ηπηρεσίας στο χόρο αυτόν και με αρκετά προβλήματα καί ύπουλες γροθιές κάτο απο την ζώνη του τύπου αααρρρε τόν Μ.....α καταστρέφη τα αυτοκίνητα ,ααρρρεε τον σηδεροφάγο,ααρεε τίς βόμβες που βγάζουνε στο δρόμο κ.α σήμερα όοολη αφτη μόλης ήδανε οικονόμα παρέα με τήν κουτσί Μαρία γράφουνε και περνάνε συσκευές υγραερίου με υπογραφή αλονόν και το πέζουνε DOCTORADES με dresig στήν σαλάτα ΛΑΔΟΞΙΔΙΕΡΑ. Είσαστε λάθος Κυροίοι.
-
Ο χρήστης ejinta έγραψε:
...τα δικά σου 100.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετραω ...
Δυστυχώς δεν ήταν απροβλημάτιστα. Στις 60000 αναγκάστηκα να επισκευάσω βαλβίδες.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
...τα δικά σου 100.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετραω ...
Δυστυχώς δεν ήταν απροβλημάτιστα. Στις 60000 αναγκάστηκα να επισκευάσω βαλβίδες.
αρα και η χρηση λαδιερας δεν σε εσωσε απο βλαβη...
καλησπέρα σε όλους είμαι κενούργιος στο forum αλά όχι στήν υγραεριοκίνηση ...
καλησπερα.
φιλε thomas lpg ελπιζω να εισαι αληθινος και να μην κοροιδευεις. -
Χρησιμοποιώντας την στην ενδεδειγμένη ποσότητα λιπαντικού, όχι, δεν με έσωσε.
Τώρα χρησιμοποιώ πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. -
Τώρα χρησιμοποιώ πολύ μεγαλύτερες ποσότητες.Ναι αλλά παραδέχθηκες πως είχες και λάθος ρύθμιση στο υγραέριο. Αν είχες από την αρχή αυτές τις ρυθμίσεις ίσως να μην είχαν χτυπήσει ακόμα οι βαλβίδες και με την αρχική ρύθμιση της ποσότητας της λαδιέρας
-
Τώρα χρησιμοποιώ πολύ μεγαλύτερες ποσότητες.τωρα εγω ξερω πολυ λιγοτερα μηχανολογικα απο εσενα,
ομως καποια πραγματα δεν μου στεκονται λογικα: Η 'ενδεδειγμενη' δεν σε εσωσε, αλλα θα σε σωσει η 'πολυ μεγαλυτερη' ...δεν παυει να μου ερχεται στο μυαλο αυτο που εγραψαν εδω οι μηχανικοι,
οτι προσπαθεις να 'κουκουλωσεις' το αληθινο προβλημα. -
Το μονο σιγουρο απο τα λεγομενα παντως ειναι οτι η λαδιερα δεν σε σωνει απο μη καλη ρυθμιση του συστηματος.
Οποτε παντα προηγειται η καλη ρυθμιση/εγκατασταση η οποια ουτως η αλλως ειναι επιβεβλημενη για την σωστη λειτουργια και ασφαλεια του κινητηρα. Τωρα που και ο κινητηρας του alexeft ειναι σωστα ρυθμισμενος αλλα εχει και λαδιερα δεν προκειται να βγουν συμπερασματα και για αλλους κινητηρες/κιτ παρα μονο για τον συγκεκριμενο και κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες λειτουργιας.
Οπως και ναχει παντως χρησιμο ειναι καθε αποτελεσμα αρκει να ειναι καλοπροαιρετο και δεν πιστευω οτι υπαρχουν προσπαθειες για κουκουλωματα διαφορετικα δεν θα γινοταν καν αναφορα γιατι ευκολα βλεπεις πλεον αν καποιος λεει κατι ιδιοτελως και αν οχι. -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
Τώρα χρησιμοποιώ πολύ μεγαλύτερες ποσότητες.τωρα εγω ξερω πολυ λιγοτερα μηχανολογικα απο εσενα,
ομως καποια πραγματα δεν μου στεκονται λογικα: Η 'ενδεδειγμενη' δεν σε εσωσε, αλλα θα σε σωσει η 'πολυ μεγαλυτερη' ...δεν παυει να μου ερχεται στο μυαλο αυτο που εγραψαν εδω οι μηχανικοι,
οτι προσπαθεις να 'κουκουλωσεις' το αληθινο προβλημα.Η μεγαλύτερη ποσότητα φαίνεται να δουλεύει καλά μέχρι στιγμής.
Υπ'όψιν ότι δεν διαθέτω κάποιο μαγικό εργαστήριο στο οποίο να μπορώ να εξετάζω τι ακριβώς συμβαίνει στον κινητήρα μου ανά πάσα στιγμή, ούτε διαθέτω το τεράστιο budget για να τα σκάω στον κάθε ένα που υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια, μπας και γίνει η δουλειά μου τελικά.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Το μονο σιγουρο απο τα λεγομενα παντως ειναι οτι η λαδιερα δεν σε σωνει απο μη καλη ρυθμιση του συστηματος.
Οποτε παντα προηγειται η καλη ρυθμιση/εγκατασταση η οποια ουτως η αλλως ειναι επιβεβλημενη για την σωστη λειτουργια και ασφαλεια του κινητηρα. Τωρα που και ο κινητηρας του alexeft ειναι σωστα ρυθμισμενος αλλα εχει και λαδιερα δεν προκειται να βγουν συμπερασματα και για αλλους κινητηρες/κιτ παρα μονο για τον συγκεκριμενο και κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες λειτουργιας.
Οπως και ναχει παντως χρησιμο ειναι καθε αποτελεσμα αρκει να ειναι καλοπροαιρετο και δεν πιστευω οτι υπαρχουν προσπαθειες για κουκουλωματα διαφορετικα δεν θα γινοταν καν αναφορα γιατι ευκολα βλεπεις πλεον αν καποιος λεει κατι ιδιοτελως και αν οχι.Σίγουρα προηγείται η καλή ρύθμιση.
Στο θέμα της ιδιοτέλειας, αν κάποιος μου πληρώσει τον κινητήρα για δεύτερη επισκευή, αν χρειαστεί, εγώ τη βγάζω τη λαδιέρα. Μέχρι τότε, εγώ πληρώνω, εγώ αποφασίζω.
Υπογραφή: Κασίδης (αυτός με το κεφάλι)
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
καλησπέρα σε όλους είμαι κενούργιος στο forum αλά όχι στήν υγραεριοκίνηση να με συχορέσετε για την ορθωγραφία μου αλά γενήθηκα το 1969 στην γερμανία και η πρώτη μου γλώσα που έμαθα ήτανε τα γερμανικά ,όταν ήρθαμε στήν Ελλάδα νόμηζα πος δέν ήξερα να μιλάο ελληνικά,που να μάθω και γραματική τότε έλεγαν η μεγαλήτερη στήλε το παιδί να μάθη τέχνη άμα δεν πέρνη τα γράματα,και έγινα με τιμή μου και καμάρι μου μουνζούρης. Δέν μπορό να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλά τις περισότερες η μάλον αρκετές απο αυτές τίς διάβασα και θα ήθελα να πο πολλά αλά πάνο απο 10 λέξης στον υπολογιστή δεν έχω γράψη ποτέ, γιατί δεν έχω ασχοληθή και πολύ.Γνωρίζο το οτι στήν Ελλάδα είσε ότι δηλώσεις και σε αυτό το forum βρήκα αρκετούς με πανεπυστιμιακές γνώσης και DOCDORA ,χωρίς να έχουνε πρακτικά εργαστή και μουτζουροθή για να τα μάθουνε απο πρώτο χέρη, το χέρι του μάστορα που΄είναι και βαρή, παρά κάνουνε συζυτίσης στο καφενίο βάζουνε τις δικέστους σάλστες μαγυρέβοντας πατάτες σε τηγάνια χωρίς λάδι και τζούπ να το το κίμενο στήν ιστοσελίδα το οπίο έχουνε κλεμένο απο αλού.Μου θημήζουνε κακούς δημοσιογράφους ,που με την δύναμη του μικροφόνου και κάμερας θέλουνε να σου περάσουνε ντε και καλά το δικό τους.Δύο χρόνια πρήν στήν Ελλάδαμας γνωρίζανε την υγραεριοκίνηση καμία δεκαριά άτομα με αρκετά χρόνια ηπηρεσίας στο χόρο αυτόν και με αρκετά προβλήματα καί ύπουλες γροθιές κάτο απο την ζώνη του τύπου αααρρρε τόν Μ.....α καταστρέφη τα αυτοκίνητα ,ααρρρεε τον σηδεροφάγο,ααρεε τίς βόμβες που βγάζουνε στο δρόμο κ.α σήμερα όοολη αφτη μόλης ήδανε οικονόμα παρέα με τήν κουτσί Μαρία γράφουνε και περνάνε συσκευές υγραερίου με υπογραφή αλονόν και το πέζουνε DOCTORADES με dresig στήν σαλάτα ΛΑΔΟΞΙΔΙΕΡΑ. Είσαστε λάθος Κυροίοι.Καλως ηλθες αλλα προσπαθησε λιγο την ορθογραφια σου γιατι το κειμενο σου ειναι .
Επισης δεν μας εγραψες τι σχεση εχεις με την υγραερικοκινηση.Εισαι επαγγελματιας του χωρου; -
ρε παιδια... εχω την εντυπωση οτι χανουμε πραγματα αναζητωντας λεπτομερειες και μη βλεποντας τα χοντρα
2 μοτερ ιδιου μοντελου ΔΕΝ ειναι ιδια..
Μονο και μονο 100.000 χλμ διαφορά να εχουν κάνει πριν την εγκατασταση, αυτο αρκει
αν βαλω αεριο στο σπορτατζ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ δε θα παει ουτε 500 μετρα ( που λεει ο λογος )
την κατασταση της μηχανης οταν ο οποιοσδηποτε εβαλε αεριο, πριν το βαλει, δεν την ξερουμε και πολυ πιθανό ΟΥΤΕ ο ιδιος...
το 'μου εκαψε βαλβιδες στα τοσα χλμ' ειναι και λιγο σχετικό.. ποσα χλμ ειχε το μοτερ οταν εβαλες και γενικά σε τι κατασταση ηταν το μοτερ?( και δεν αναφερομαι στο φιλο παραπανω - γενικά μιλαω)
επεισεις παιζει ρολο το ΠΩΣ το οδηγας.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι βαζεις αεριο για οικονομία κι οχι για επιδοσεις. Η διαισθηση μου μου λεει οτι δεν ειναι καλο να το κηνηγάς με γκαζικαι ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που κανενας μαστορας δεν δινει εγγυηση καλης λειτουργειας του μοτερ μετα που θα του βαλει γκαζι
ΔΕΝ ξερει ΤΙ εχει τραβηξει το μοτερ πριν...
Ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι το θεμα εγγυηση σε παλιο μοτερ.
Απο 0 χλμ ειναι αλλη ιστορία... -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα παραμείνουν μόνο όσοι εγκαταστάτες σέβονται τον πελάτη τους και τα λεφτά που τους έδωσε και εννοείτε που ξέρουν τι κάνουν. Αυτοί που βλέπουν τον πελάτη μόνο σαν πορτοφόλι σε κάθε του επίσκεψη έχουν μετρημένες μέρες. Δέστε τι γίνεται με τις αντιπροσωπείες και πόσα αυτοκίνητα έχουν στα συνεργεία που δεν είναι στην εγγύηση ή πάνε εκεί για σερβις ώστε να σφραγίζουν τα βιβλία συντήρησης και να ισχύει η εγγύηση.
Έχεις δίκιο, μα τον παράγοντα ‘κορεσμός’ δεν τον έλαβες υπόψη σου.
- 40% πωλούνται λιγότερα αυτοκίνητα.
- Οι εγκαταστάτες πολλαπλασιάστηκαν κατακόρυφα.
- Γνωστός και φίλος πωλητής στα κάτω Πατήσια, με/νων smart, πουλά βενζίνες και diesel. Άριστα και με ελάχιστα χιλιόμετρα. Διαφορά βενζίνας από πετρέλαιο 1000ε. δεν θα το έπαιρνες?.
Κατά συνέπια αυτοί που θα επιζήσουν εάν επιζήσουν, θα είναι αυτοί που διαθέτουν και άλλο πτυχίο….
Η σφράγισης των εγγυήσεων δεν γίνετε μόνον από τους ‘ομπρελίτσες’!!!..... το έχω γράψει.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ρε παιδια... εχω την εντυπωση οτι χανουμε πραγματα αναζητωντας λεπτομερειες και μη βλεποντας τα χοντρα2 μοτερ ιδιου μοντελου ΔΕΝ ειναι ιδια..
Μονο και μονο 100.000 χλμ διαφορά να εχουν κάνει πριν την εγκατασταση, αυτο αρκει
αν βαλω αεριο στο σπορτατζ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ δε θα παει ουτε 500 μετρα ( που λεει ο λογος )
την κατασταση της μηχανης οταν ο οποιοσδηποτε εβαλε αεριο, πριν το βαλει, δεν την ξερουμε και πολυ πιθανό ΟΥΤΕ ο ιδιος...
το 'μου εκαψε βαλβιδες στα τοσα χλμ' ειναι και λιγο σχετικό.. ποσα χλμ ειχε το μοτερ οταν εβαλες και γενικά σε τι κατασταση ηταν το μοτερ?( και δεν αναφερομαι στο φιλο παραπανω - γενικά μιλαω)
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι βαζεις αεριο για οικονομία κι οχι για επιδοσεις. Η διαισθηση μου μου λεει οτι δεν ειναι καλο να το κηνηγάς με γκαζικαι ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που κανενας μαστορας δεν δινει εγγυηση καλης λειτουργειας του μοτερ μετα που θα του βαλει γκαζι
Απο 0 χλμ ειναι αλλη ιστορία...
Διάβασα και κάτι εύστοχο, με περισσή δόση αλήθειας και πραγματικότητας.
Ίδια αντιμετωπίζει μια ‘γρίπη’ ένας 30αρις και ένας 80αρις?.
Α. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Οπως και ναχει παντως χρησιμο ειναι καθε αποτελεσμα αρκει να ειναι καλοπροαιρετο και δεν πιστευω οτι υπαρχουν προσπαθειες για κουκουλωματα διαφορετικα δεν θα γινοταν καν αναφορα γιατι ευκολα βλεπεις πλεον αν καποιος λεει κατι ιδιοτελως και αν οχι.
Φίλε Παντελή εύστοχος!.
Δεν διαβάζουν, μα εάν το κάνουν δεν καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να καταλάβουν ορισμένοι.
Η λαδιέρα δεν είναι η εθνοσωτήριος λύση, του κάθε άσχετου εγκαταστάτη.
Είναι μια έξτρα λιπαντική προσπάθεια, για την ευόδωση μακρόπνοα, μιας σωστής εγκατάστασης.
Τουλάχιστον 3 φόρες την εβδομάδα, έχω ‘χτυπημένα’ καπάκια. Σε βενζίνες αποκλειστικά. Δεν λέω σε αέρια, δεν θέλω.
Αυτοκίνητα, κατασκευαστικά μπουργάνες, με σεσημασμένες κατασκευαστικές ατέλειες, και αγιασμό να τους βάλεις, πάλη θα στα ‘δώσουν’ στα χέρια.
Και σίγουρα υπάρχουν οι εύστοχες παραθέσεις, μα υπάρχουν και οι παπαγάλοι, καθώς και οι αργόσχολοι, που ‘πετάνε’ ‘πέτρες’, για να σκοτώσουν την ώρα τους.
Τα έχουν τα forum………
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ρε παιδια... εχω την εντυπωση οτι χανουμε πραγματα αναζητωντας λεπτομερειες και μη βλεποντας τα χοντρα2 μοτερ ιδιου μοντελου ΔΕΝ ειναι ιδια..
Απο 0 χλμ ειναι αλλη ιστορία...Ο μόνο τρόπος για να δούμε σίγουρα αν καίγονται ή δεν καίγονται βαλβίδες και πότε είναι με πειραματική διαδικασία, όπου θα βάζαμε διάφορους κινητήρες στο δυναμόμετρο και θα βλέπαμε. Αλλά αυτό δεν το κάνουν ούτε τα εργοστάσια παραγωγής τέτοιων συστημάτων από ότι καταλαβαίνω...λέγε με Κασίδη
-
Ο χρήστης ejinta έγραψε:
Αφού οι εγκαταστάτες lpg είναι τόσο σίγουροι για του λόγου τους το αληθές......γιατί δεν δίνουν εγγύηση;.......εάν υπάρχουν τέτοιοι (που δίνουν εγγύηση) επιτέλους να μάθουμε ποιοι ειν' αυτοί!!
και ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που κανενας μαστορας δεν δινει εγγυηση καλης λειτουργειας του μοτερ μετα που θα του βαλει γκαζι
ΔΕΝ ξερει ΤΙ εχει τραβηξει το μοτερ πριν...Έχω γράψει (εκατοντάδες σελίδες πριν είναι η αλήθεια) οτι εγγύηση κινητήρα (μέσω ασφαλιστικής κάλυψης) δίνει η Vialle είτε για 1 είτε για 2 χρόνια, πέρα από τη διετή εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης, σε συγκεκριμένα μοντέλα.
Η ασφαλιστική κάλυψη δίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, από τα εξουσιοδοτημένα Vialle Centers στο εξωτερικό. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιλέξω εγκατάσταση στο εξωτερικό (Ιταλία).
Αυτά ίσχυαν πέρυσι το καλοκαίρι αν και από το περασμένο Σεπτέμβριο η Vialle έβαλε νέους πιο αυστηρούς όρους για την παροχή πρόσθετων εγγυήσεων (στο εξωτερικό πάντα).
Φέτος, το καλοκαίρι, η Vialle ανέθεσε την αντιπροσώπευσή της στην Ελλάδα στη Viridia Fuel Technologies η οποία πριν ένα μήνα περίπου συμφώνησε με τη Kosmocar για την αποκλειστική προμήθεια συστημάτων της Vialle σε όλα τα μοντέλα του group VAG που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, με επιπλέον παροχή 1 έτος εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα.Κι αν τα παραπάνω δεν σας γεμίζουν το μάτι, τότε δείτε κι αυτό εδώ: με 15ετή εγγύηση κινητήρα! Με κάποιους όρους, αλλά κάπως ομιχλώδες τοπίο...
Στο παρελθόν έχω δει κι από άλλους εγκαταστάτες διαφήμιση για εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα για 1 χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω πρόχειρα τα links.
Ας μη γενικεύουμε λοιπόν γιατί όπως δεν είναι όλοι οι εγκαταστάτες το ίδιο, έτσι δεν είναι και όλα τα συστήματα το ίδιο.
Κάποια κοστίζουν κάτι παραπάνω και απευθύνονται σε πελάτες που είναι πρόθυμοι να νοιώθουν ασφαλείς πληρώνοντας και το σχετικό αντίτιμο. -
Εσύ πόσα χιλιόμετρα έχεις με το vialle?
-
Φαίνεται στο link της υπογραφής μου. Σήμερα είναι 18.300 περίπου.
-
dti το θεμα ειναι με ΠΟΙΟΥΣ ορους σου δινει εγγυηση κατ΄ αρχην....
δηλ αν του παω το μοτερ μου να βαλει γκαζι ενω
τσιμπαει λαδια απο τους οδηγους
τα ελατηρια πιστωνιων εχουν γνωρισει και καλυτερες μερες
και γενικώς οτι μπορει να φανταστεις απο ενα μοτερ που εχει επισημα 226.000 χλμ και ανπισημα, ας οψεται ο απαταιωνας εμπορος πανω απο 350.000...θες να μου πεις οτι θα μου δωσουν εγγυηση?????
εκει ηθελα να καταληξω
-
Θέλω να πιστεύω οτι η πλειοψηφία όσων κάνουν τη μετατροπή δεν έχουν 200.000+ χλμ. ούτε έχουν αυτοκίνητα που καίνε λάδια!
Η Vialle ας πούμε σύμφωνα με όσα αναφέρει το πιο αυστηρό (πλέον) warranty plan κάνει επέκταση εγγύησης σε κάποια μοντέλα με την εγκατάσταση του πρόσθετου valve protector kit. Σε κάποια άλλα, πιο 'σίγουρα', π.χ. με direct injection, δίνει μεγαλύτερη επέκταση αλλά ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο πριν τη μετατροπή, περιορίζει την εγγύηση...
Γενικά, ο εγκαταστάτης πριν προχωρήσει στη μετατροπή, οφείλει, σαν καλός επαγγελματίας (που πρέπει να είναι) να διαπιστώσει κάποια πράγματα όσον αφορά την κατάσταση του αυτοκινήτου. Για να προφυλάξει και τον πελάτη και την εταιρεία από την οποία κερδίζει!
Υγραεριοκίνηση!