-
**Στοιχεία αγαπητέ Αντώνη αλλιώς δεν πιστεύουμε τπτ. Και για τους 10 χρήστες, στείλε ενα πμ να μπούνε και να πούνε εντυπώσεις, και για τα περί πατρόνου. Όπως το ξέρεις καλύτερα από μένα δεν μπορείς να κατηγορείς χωρίς να δίνεις και τα απαραίτητα στοιχεία και ειδικά οταν κατηγορείς τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σου.
Από τον χρήστη Φαντασματάκι περιμένουμε επίσης τεκμηριωμένη απάντηση. Αυτά τα ολίγα από εμενα. ** -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
FADASMATAKI μάλλον είσαι θιγόμενος, όσο και αγενής. Μα λόγο του ότι είσαι φάντασμα (ανώνυμος), δεν γνωρίζω τι ξέρεις, άρα είναι αδύνατον να σου απαντήσω. Η ποριά μου στο forum, έχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν λέω ψέματα, και ότι όταν δεν γνωρίζω κάτι ρωτάω. Μα ότι γράφω είναι θέματα που γνωρίζω.Avel, ευχαρίστως, από πλευράς μου σου αναφέρω, ότι οι πωλήσεις πλησιάζουν την χιλιάδα!!. Εντύπωση όμως μου κάνει ότι, τουλάχιστον 10 φίλοι από το forum το έχουν τοποθετήσει με επιτυχία, μα διαπιστώνω ότι δεν λένε τίποτα, ενόσω έχουν στείλει και άλλους!. Επίσης σε ενημερώνω ότι στα νέα μοντέλα, δεν αποδίδει, όπως στα προ του 2005. η τεχνολογία των αυτοκινητοβιομηχανιών έχει βελτιωθεί.
Τώρα σε πληροφορώ ότι δεν είμαι πυρηνικός επιστήμονας!!. Κατά συνέπεια τα κείμενα που έγραψα και παρέθεσες, στην άλλη ενότητα, απλός τα μετέφρασα. Ήταν όμως η πηγή, της μετέπειτα δημιουργίας της συσκευής.
Επίσης σε πληροφορώ, ότι ψάχνοντας έμαθα τον λόγω των σφοδρών επιθέσεων στην ενότητα εκεί!
Βλέπεις δεν ήξερα ότι αντιπολιτευόμουν κάποιο ‘πατρονο’. Ομολογώ ότι εάν το γνώριζα δεν θα το έκανα. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ. Όπως επίσης σε πληροφορώ, ότι εδώ δεν είναι ‘μαγαζάκι’ κανενός. Κατά συνέπεια η παραθέσεις της πήρας – γνώσεων, μου είναι αδιάφορο εάν θίγουν συμφέροντα, έξω από το forum. Για τα μέσα….
Antonis-team (σήμα κατατεθέν).Oνομαζομαι Μπιρμπος Χρηστος και ειμαι αντιπροεδρος της Ενωσης Πρατηριουχων Υγραεριου.
Απλα χρησημοποιησα τον Λογαριασμο του υιου μου για να σας απαντησω.Μετα απο τα 30 χρονια εμπειριας μου και με τα νομιμα πτυχια μου, εαν θελεται μπορω να σας κανω ενα σεμιναριο πανω στις βασικες αρχες του υγραεριου για να μαθεται να το ξεχωριζεται πρωτα πρωτα απο το φυσικο αεριο.Δεν μπορειτε να μιλατε αοριστα και χωρις τεκμηριωμενες απαντησεις και να δυσφημίζετε ετσι εναν κλαδο με λεξεις οπως ΜΠΟΜΠΕΣ Η θα ταξιδέψεις ‘στας αιωνίους μονάς’ Η ΛΙΩΣΑΝ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ χωρις να εχει συμβει αυτο ποτε. -
**Στοιχεία αγαπητέ Αντώνη αλλιώς δεν πιστεύουμε τπτ. Και για τους 10 χρήστες, στείλε ενα πμ να μπούνε και να πούνε εντυπώσεις, και για τα περί πατρόνου. Όπως το ξέρεις καλύτερα από μένα δεν μπορείς να κατηγορείς χωρίς να δίνεις και τα απαραίτητα στοιχεία και ειδικά οταν κατηγορείς τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σου.
Από τον χρήστη Φαντασματάκι περιμένουμε επίσης τεκμηριωμένη απάντηση. Αυτά τα ολίγα από εμενα. **
Φίλε moderator, με ενημέρωσαν τότε, και το διαπίστωσα και μόνος μου, ότι στο forum η στους ΤΡΟΧΟΥΣ, υπήρχε διαφημιζόμενος με παρεμφερές αντικείμενο, πληρώνοντας!. Δεν με ενημέρωσες και εσύ να σταματήσω. Σου υπόσχομαι ότι θα το έκανα. Μάλιστα έχω κατεβάσει και την ιστοσελίδα μου, για να μην με χρεώνουν με ‘μαγαζάκια’. Μάλιστα ο provider μου, με χρεώνει με ‘βλακεία’, διότι έχω μέση προσπάθεια να την βρουν, 75 άτομα την ημέρα!.
Τώρα το forum το αγαπώ, το εκτιμώ, και το σέβομαι, διότι ανήκει σε ανθρώπους που αγαπώ, και έχω συνεργασθεί κατά κόρον στο παρελθόν!. Αλά θα μου επιτρέψεις να μην εκτιμώ αγενείς, υβριστές, έστω και αν γράφουν και αλήθειες, πόσο μάλλον όταν αμφισβητούν άτομα και άλλες αλήθειες, που μπορεί να τους θίγουν άμεσα, η φιλικά τους συμφέροντα,(παπαγαλάκια). Η ανωνυμία, είναι τροφή και κάλυψη συμφερόντων, αλά τείνει να επιβληθεί, κόντρα στην διαφάνεια του λόγου.
Σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ, να κόβεις και ελαφρός ‘κακόηχα’ κομμάτια των γραφωμενων μου και να μου τα στέλνεις με ΡΜ, για να τα ανασυντάσσω.
Ευχαριστώ
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ξεχασα οτι οι περισσοτερες αυτοβιομηχανιες παραγουν αυτοκινητα με συστηματα υγραειου LPG και φυσικου αεριου CNG, KAI OXI ME ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ.
-
Καμία φορά από αλλού το περιμένουμε και από αλλού μας έρχεται.
Άσχετο. Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ 16/02/10
O αριθμός των θανάτων σε τροχαία τα οποία έχουν σχέση με την αιφνιδιαστική επιτάχυνση σε αυτοκίνητα της Toyota Motor Corp έχει αυξηθεί σε 34, σύμφωνα με στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Μεταφορών που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται μετά την ανακοίνωση του προβλήματος στο πεντάλ γκαζιού και τις ανακλήσεις ορισμένων μοντέλων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας λόγω της πιθανότητας να μπλοκάρει το πεντάλ του γκαζιού τους.
Η εταιρία έχει ανακαλέσει σχεδόν οκτώ εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος.
Στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφαλείας στους Αυτοκινητοδρόμους δείχνουν τώρα ότι 34 θάνατοι συνδέονται με το πρόβλημα, μετέδωσε το οικονομικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Από υγραέριο πόσους νεκρούς έχουμε? -
FADASMATAKI
****************************Και βεβαίως έθιξα συμφέροντα!.
Και βεβαίως εάν δεν διαβάζει κάποιος, μα διαβάζει επιλεκτικά, θα διάβαζε που γράφω:
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!, είμαι αντίθετος με την βλακώδη, πιθηκίζουσα όσο και αμελέτητη εφαρμογή του». διαφωνεί ο κύριος αντιπρόεδρος, με τα γραφομενα μου?.
Διαφωνεί ο κύριος αντιπρόεδρος, ότι η άστοχη τοποθέτηση, από μη πτυχιούχους, εμπεριέχει κίνδυνους?.
Διαφωνείτε κύριε αντιπρόεδρε, ότι στην Φώτο με το μεγάλο καζάνι, οι δυο σωλήνες χωρείς προστασία, κινδυνεύουν από ένα κακό φόρτωμα μεταλλικών αντικειμένων, και έτσι μπορεί να διαραγει ένας, και μέχρι να το οσμιστούν οι αισθητήρες, να προκληθεί φωτιά, που άμα υπάρχουν πίσω επιβαίνοντες σε δίπορτο αυτοκίνητο, μπορεί και να ταξιδέψουν στας αιωνίους μονάς?.
Και βεβαίως δεν σας χρεώνω ότι εθελοτυφλείτε λόγο κλαδικής σας ενασχόλησης, μα σας χρεώνω για έλλειψη ενημέρωσης, σε ότι αφορά καμένα αυτοκίνητα!. Δεν έχετε δει αυτοκίνητο που όλα τα αλουμίνια του στο χώρο της μηχανής, είχαν λιώσει, καθώς και η οροφή του είχε κάνει κοιλιά από το πύρωμα. Ήταν επί 18 μέρες , έξω από την Αγ. Βαρβάρα τέρμα Πατήσια. Ήταν η αιτία που με προσφυγή μου στο υπουργείο, σε όλες της άδειες που εκδίδονται, υπάρχει παράγραφος, που απαγορεύει το σέρβις των αεριοκινητων αυτοκινήτων, εκτός εάν το επιτρέπει ο νόμος, καθώς και τα τυπικά προσόντα του εγκαταστάτη.
Σας ευχαριστώ για την πρόθεση σας για «σεμινάρια», και ίσος αποτανθώ σε εσάς για καινούργιες μεθόδους, μα θα πρέπει να ρωτήσετε παλαιότερους, ποίος τεχνίτης στα πατησιά, μέσα στην ελληνική εριουργία τοποθετούσε κατά κόρον συστήματα φερμένα από Ιταλία, όπου και εκπαιδεύτηκα για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αποτείνεστε κύριε αντιπρόεδρε στον antonis-team, που ασχολήθηκε από το 1974, έως το 1986, οπότε και μετακόμισα σε άλλων χώρο που δεν πληρούσε τους κανονισμούς, πλην όμως και τώρα δεν είμαι μακριά από το αντικείμενο.
Και θα σας παρακαλέσω να μην βάζετε στο στόμα μου λέξεις που δεν είπα. Δεν δυσφημώ μέσα στο forum τους πρατηριούχους υγραερίου, προστατεύω με της όσες γνώσης έχω τους φίλους συνφορουμιστες, από ‘σκιτζήδες’ εγκαταστάτες. Πιστεύω ότι συμφωνείτε.
Φιλικά
Αντώνης Παπανικολάου antonis-team
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΙΩΤΗΣΕσείς μιλάτε για παλιότερες εποχές που ήταν παράνομο το υγραέριο ,και για μερικούς ανθρώπους εκείνης της εποχής οι οποίοι δεν ξέραν τι σημαίνει αυτοκίνητο και όχι προδιαγραφές ασφάλειας υγραερίου. Το υγραέριο νομιμοποιήθηκε στην Ελλάδα στα ταξι το 1983 και στα ιχ το 1999.Δεν μπορείτε να λέτε ότι το 99% των εγκαταστατων δεν έχουν χαρτιά η ότι συνεχίζουν να κάνουν αυτά.Δεν σας είπα ότι θίγεται ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αλλά ότι ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.Στην εποχή μας δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά.Η τεχνολογία έχει προχωρήσει ,οι προδιαγραφές ασφάλειας έχουν γίνει πιο αυστηρές.Πως μπορείτε να μιλάτε για κάτι χωρίς να εχετε ερευνήσει για αυτό?????Δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με τα λεγόμενα σας.
-
Ο χρήστης babisv έγραψε:
Από υγραέριο πόσους νεκρούς έχουμε?
Από τη βενζίνη πάντως έχουμε σίγουρα περισσότερους...
Κύριε Αντώνη ομάδα, εφόσον το υγραέριο νομιμοποιήθηκε το 1983, πως εσείς τοποθετούσατε το 1974;;;; Δεν πιστεύω να είχατε άδεια για να τοποθετείτε κάτι παράνομο;;;;
-
[
Ξεχασα οτι οι περισσοτερες αυτοβιομηχανιες παραγουν αυτοκινητα με συστηματα υγραειου LPG και φυσικου αεριου CNG, KAI OXI ME ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ.
«η κοσκινού τον άντρα της, με τους πραματευτάδες»!!.
Συγκρίνεις τι?. Της βιομηχανίες, με της ‘αλάνες’.
Και βεβαίως παράγονται με ΕΓΓΥΗΣΗ αυτοκίνητα, από αυτοκινητοβιομηχανίες, μα θα σου πρότεινα να μπεις στην σελίδα της opel, και να δεις το καινούργιο astra που σχεδιάζουν για αέριο, και περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν μπορεί να είσαι δικαίως, όταν κρίνεις βλέποντας μέσα από το πρίσμα του συμφέροντος.
Antonis-team.Να ζητήσω συγνώμη από έναν άσχετο ?ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝ θα έπρεπε από το πρώτο τοpic..Ξερεται κύριε Παπανικολάου οτι τα περισσότερα συστήματα που τοποθετούνται στα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ οχήματα είναι τα ίδια με τα συστήματα που τοποθετούνται στην Ελλάδα?Γνωρίζεται οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ αντιπροσωπίες μας καλύπτουν στις εγγυήσεις?Γνωριζετε οτι ο στολος των αυτοκίνητων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κινείται με Υγραέριο με συστήματά που τοποθέτησε κάποιος εγκαταστατης?Αν δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές όπως λέτε θα κυκλοφορούσαν στην πίστα του ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ '?? Καλά λέτε οτι πρέπει να ψάχνεται τα πτυχία του κάθε εγκαταστατη.Οσον αφορα την Οpel τα εχω δει απο κοντά ολα τα οχηματα της με υγραεριο στις Διεθνεις εκθεσεις του εξωτερικού.Ξερω και γω πολλές περιπτώσεις που μαγνητακια απομαγνήτισαν εγκέφαλο αυτοκινητου οπως και μπεκ..Κάντε μια έρευνα πρωτα για το που εχει φτάσει η Υγραεριοκινηση στην Ελλάδα, και μετά ελάτε να μιλήσουμε.Θα σας παρακαλούσα να μην ξαναγράψετε για κάτι για το όποιο δεν γνωρίζεται.
Μπίρμπος Χρήστος
Διπλωματούχος Μηχανικός -Τεχνικός Αερίων Καύσιμων Οχημάτων. -
Όπα, φρένο. Πάρτο αλλιώς.
Άσε τη συζήτηση με τους μαγνήτες και τα διαμαγνητικά υλικά.Υγραέριο είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ναι εχουν καταντησει βαρετοι και οι δυο με το να τσακονονται ποιος την εχει πιο μεγαλη και ποιος εχει καλυτερο πτυχιο! Ελεος!
Κατα τα αλλα τα μισα ειναι οφ τοπικ και απορω αν βγαλει ακρη καποιος που θελει πραγματικα να κανει την μετατροπη και διχογνωμηται με ανουσια σχολια τυπου: Εγω ειμαι μηχανικος που στα λεω ενω ο αλλος εχει κανει μεταπτυχιακο στις εγκαταστασεις αεριων κτλ κτλ!
Καταντησατε απλα βαρετοι!Θα βάλεις υγραέριο στο DS3?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι εχουν καταντησει βαρετοι και οι δυο με το να τσακονονται ποιος την εχει πιο μεγαλη και ποιος εχει καλυτερο πτυχιο! Ελεος!
Κατα τα αλλα τα μισα ειναι οφ τοπικ και απορω αν βγαλει ακρη καποιος που θελει πραγματικα να κανει την μετατροπη και διχογνωμηται με ανουσια σχολια τυπου: Εγω ειμαι μηχανικος που στα λεω ενω ο αλλος εχει κανει μεταπτυχιακο στις εγκαταστασεις αεριων κτλ κτλ!
Καταντησατε απλα βαρετοι!Θα βάλεις υγραέριο στο DS3?
(μαματο gifακι Blanc Ange)
-
Ποιό 747 φοράει μαγνητάκια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό 747 φοράει μαγνητάκια;Μα της Κάγκουρας Ερλάινς φυσικά!
-
Επηρεάζει το Τσί των αεροσυνοδών !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Επηρεάζει το Τσί των αεροσυνοδών !Έχουν βγει αεροσυνοδοί με τουρμπο-κομπρέσσορα;;;;
Ελπίζω μόνο να μην εκρύγνυνται σε μεγάλο ύψος!
-
ΕΛΕΟΣ
Για ονομα Αντωνη αν εισαι διαβασμενος και πιστευεις στην μοριακη διασπαση με τα μαγνητακια στο καυσιμο -
Ο χρήστης FADASMATAKI έγραψε:
...Γνωρίζεται οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ αντιπροσωπίες μας καλύπτουν στις εγγυήσεις?...
Μπίρμπος Χρήστος
Διπλωματούχος Μηχανικός -Τεχνικός Αερίων Καύσιμων Οχημάτων.Ισχύει κάτι τέτοιο;
-
ΕΛΕΟΣ
Για ονομα Αντωνη αν εισαι διαβασμενος και πιστευεις στην μοριακη διασπαση με τα μαγνητακια στο καυσιμο
Και έστω ότι συμφωνώ μαζί σου, γιατί όχι?. Και δεν πιστεύω γραφόμενα ανθρώπου με ΝΟΜΠΕΛ, γιατί όχι?.
Μα σε παρακαλώ να μου απαντήσεις στο: πιστεύεις στην έκφραση «εκ του αποτελέσματος?.»
Τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε εποικοδομητική συζήτηση!.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Eχω φιλο που εχει δοκιμασει τα παντα απο αυτα τα κατασκευασματα.
Κανενα δεν εδειξε μειωση καταναλωσης.Το βαζω και δεν παταω αρα δεν καιω γινεται τις περισσοτερες φορες.Κανενας δεν μπορει να πει οτι διατηρει τον θαλαμο καυσης καθαρο κλπ
Το να διατηρειται ο θαλαμος καθαρος συντρεχουν παρα πολλοι παραγοντες μαζι.Μπουζι-μπεκ-βενζινη-χρηση-μαφ-λ -φιλτρα κλπ..
ΑΝ μου το δωσεις το βαλω στο αμαξι και δω μειωση καταναλωσης 20% τουλαχιστον κατεβαινω γυμνος στην ομονοια Το ειχαν φιλοι στα ιδια μοτερ με το δικο μου.ΟΛΟΙ παρεα και εγω εχουμε αυτονομια 300-350 μικτης οδηγησης(οχι πολυ κινηση) χλμ με ενα ρεζερβουαρ.
Ο φιλος εχει ενα Focus ST με 40.000χλμ κανει πολλα χλμ σε εθνικη με Cruise Control.
Το αμαξι ΠΑΝΤΑ εχει αυτονομια 550-580 χλμ. -
Πόσες φορές θα γράψουμε ότι οι μαγνήτες είναι ΑΠΑΤΗ!!
http://www.ftc.gov/opa/2006/08/savegas.shtm -
Τι έγινε ρε παιδία ?
Από αύριο σε κάθε λίτρο που θα βάζω υγραέριο αντί για βενζίνα θα έχω 0,80 λεπτά κέρδος?
Άντε γεια. -
και τι μας λέει, ότι δεν θα αυξήσουν τον ΕΦΚ και στο υγραέριο κίνησης ???
Υγραεριοκίνηση!