-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
και τι μας λέει, ότι δεν θα αυξήσουν τον ΕΦΚ και στο υγραέριο κίνησης ???Ειναι πολυ φθηνο για να το ανεβασουν προς το παρον. και επειδη ελαχιστοι ειναι αυτοι που το χρησιμοποιουν μεχρι στιγμης δεν τους συμφερει. Μπαμπη αν επιτρεπεται με ποσα φουλαρεις?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
και τι μας λέει, ότι δεν θα αυξήσουν τον ΕΦΚ και στο υγραέριο κίνησης ???
Ειναι πολυ φθηνο για να το ανεβασουν προς το παρον. και επειδη ελαχιστοι ειναι αυτοι που το χρησιμοποιουν μεχρι στιγμης δεν τους συμφερει. Μπαμπη αν επιτρεπεται με ποσα φουλαρεις?
ακριβώς, επειδή είναι πολύ φθηνό, είναι πολύ εύκολο να το ανεβάσουν ......
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Ειναι πολυ φθηνο για να το ανεβασουν προς το παρον. και επειδη ελαχιστοι ειναι αυτοι που το χρησιμοποιουν μεχρι στιγμης δεν τους συμφερει. Μπαμπη αν επιτρεπεται με ποσα φουλαρεις?
ακριβώς, επειδή είναι πολύ φθηνό, είναι πολύ εύκολο να το ανεβάσουν ......
Παντως προς το παρον οι πιθανοτητες ειναι μικρες γιατι η διαθεσιμοτητα του ειναι πολυ μικρη. Αλλα σωστα τα λες σαν πιθανοτητα υπαρχει μιας και ειναι απελπισμενοι για εσοδα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δειξει στο μελλον.
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλα τί γίνεται σε περιπτωση που -χτυπα ξύλο- εμπλακούμε σε ατύχημα με κανένα απο τα κίνητα αυτα πετρογκάζ?
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλα τί γίνεται σε περιπτωση που -χτυπα ξύλο- εμπλακούμε σε ατύχημα με κανένα απο τα κίνητα αυτα πετρογκάζ?Δεν εχει φοβο, γυρνα μερικες σελιδες πισω εχουν ποσταριστε και σχετικα βιντεο.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με 39 ευρώ βάζω 60 λίτρα και κάνω περίπου 470 χλμ εντος και συμπεριλαμβάνω και την βενζίνη κατά την εκκίνηση μέχρι να γυρίσει σε υγραέριο και εκτός φτάνω μέχρι το πρατήριο του Θεοδώρου στην είσοδο της Θεσσαλονίκης μαζι με την παρακαμξη στα ΤΕΜΠΗ 535 χλμ..
Το ιδιο σε βενζινη 70 ευρω 52 λιτρα. -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλα τί γίνεται σε περιπτωση που -χτυπα ξύλο- εμπλακούμε σε ατύχημα με κανένα απο τα κίνητα αυτα πετρογκάζ?Το δικό σου αν πάρει φωτιά σίγουρα θα ανατιναχτεί όπως και το δικό μου βέβαια αν έχω μέσα βενζίνα. Οσο για το υγραέριο θα κάνει εκτόνωση και θα καεί λόγο της βαλβίδας που έχει για αυτήν την περίπτωση.
Δες αυτο για την ασφαλεια
Youtube Video -
Ανοίγω αυτό το topic μιας και μετά την αύξηση της τιμής της βενζίνης στα 1,50€/lit, πολλοί θα ψαχτούν για εναλλακτικά καύσιμα.
Πιστεύω πως το υγραέριο είναι ότι το καλύτερο μιας και συνδυάζει οικονομία και δεν χάνει σε επιδόσεις(
-
Γεια σας κύριοι. Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και το βρήκα από αναζήτηση λεπτομεριών για την υγραεριοκίνηση, σε άλλο φόρουμ (μοτοσυκλετών). Πραγματικά διάβασα με πολύ ενδοιαφέρον όλα τα ποστ του θέματος, αλλά άκρη τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω, αφού κανείς δεν είπε με βεβαιότητα πότε γίνεται απόσβεση και αν το όχημα παθαίνει τελικά ζημιές στον κινητήρα του.
Το παράδειγμά μου, νομίζω ότι αντικατοπτρίζει την κατάσταση πολλών Ελλήνων σήμερα, ειδικά μετά τις τελευταίες αυξήσεις στα κάυσιμα.
Έχω ένα Ford Fiesta 1.4 2007 και ένα Ford Mondeo 2.0 2007 (το καινούριο). Μπορώ να βάλω απροβλημάτιστα και στα δύο αέριο? Με συμφέρει? Καλύπτομαι από την εργοστασιακή εγγύηση που ισχύει και για τα δύο οχήματα για 2.5 χρόνια ακόμη? Με το Fiesta (κάνω 20.000 χλμ τον χρόνο περίπου) ενώ το Mondeo (γράφει περίπου 10.000 χλμ τον χρόνο)Επίσης πολύ σημαντική για μένα είναι και η παρακάτω παράμετρος.
Στην δουλειά μου, έχω μια φιάλη υγραερίου, 5 τόνων. Είναι Lpg για χρήση σε θέρμανση βιομηχανικού χώρου και κοπή μετάλλων. Η επιχείρηση, άρα και ο τόπος διαμονής μου είναι στην Καρδίτσα όπου πρατήριο υγραερίου δεν υπάρχει και ερωτώ. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φουλάρισμα των δεξαμενών των αυτοκινήτων?Ευχαριστώ παιδιά. Πραγματικά νομίζω πως η βενζίνη έχει γίνει χρυσός στην χώρα μας και πως τα εναλλακτικά καύσιμα θα μονοπωλήσουν το ενδοιαφέρον στο απότερο μέλλον.
-
Η ford motor hellas με τίποτα δεν θα σε καλύψει με την εγγύηση εάν σου βγάλει κάτι κι έχεις βάλεις υγραέριο. Στο ford club υπάρχει κόσμος που έχει βάλει υγραέριο κι είναι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά δεν λείπουν κι εξαιρέσεις. Το βάσικότερο που θέλω να σε ρωτήσω είναι αφού είσαι επαρχία γιατί δεν έπαιρνες πετρέλαιο να τέλειωνες μια κι έξω.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Η ford motor hellas με τίποτα δεν θα σε καλύψει με την εγγύηση εάν σου βγάλει κάτι κι έχεις βάλεις υγραέριο. Στο ford club υπάρχει κόσμος που έχει βάλει υγραέριο κι είναι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά δεν λείπουν κι εξαιρέσεις. Το βάσικότερο που θέλω να σε ρωτήσω είναι αφού είσαι επαρχία γιατί δεν έπαιρνες πετρέλαιο να τέλειωνες μια κι έξω.
Για εμένα θα ήταν η καλύτερη λύση. Και όντας πονηρός έλληνας, αν είχε και πετρέλαιο για θέρμανση (που απαγορεύετε μεν για κινήσει, μα ποίος το ψάχνει, εγώ ‘είμαι από χωριό’!), θα ήταν ο ευτυχέστερος των ευτυχέστερων!!.
Antonis-team.Εδώ πάει αυτό που λέει ο λαός. Δεν ήξερες.... δεν ρώταγες? Τέλος πάντων, λάθος το όλο ζήτημα και αν θέλετε και λάθος εκτίμηση της στιγμής (δεν σου πάει το μυαλό, τα πετρελαιοκίνητα στοιχίζουν και κάτι χιλιάρικα παραπάνω, ταξιδεύω και στην Αθήνα τακτικά). Τώρα επί του θέματος, πραγματικά με τα στοιχεία που παρέθεσα παραπάνω έχει κανείς να προτείνει κάτι? Δηλαδή, εγώ αγοράζω το υγραέριο χονδρική (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή), μπορώ να κάνω μοντίφα στην δεξαμενή να τα φουλάρω εκεί τα οχήματα?
-
Lpg το ενα Lpg Και το αλλο, δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. Υγραεριο ειναι και στις δυο περιπτωσεις. Μηπως να τηλεφωνησεις σε καμια εταιρεια που αναλαμβανει τη μετατροπη του αυτοκινητου σε υγραεριοκινητο και να τους ρωτησεις τη διαφορα? Λογικα δεν υπαρχει προβλημα παρα μονο να κανεις τη μετατροπη στη δεξαμενη που εχεις για να φουλαρεις και τα αμαξια. βεβαια παιζει το θεμα της ασφαλειας
-
Σήμερα μίλησα με την υγραεριοκίνηση και μου είπαν ότι είναι
α) παράνομο
β) επικίνδυνοΣεβαστή η απάντηση, ειδικά στο θέμα της επικινδυνότητας.
Το ποστάρω για να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ, που μπορεί να διαθέτουν δεξαμενή, ώστε να μην τηλεφωνούν άσκοπα στις εταιρείες. -
Ενταξει φιλε μου...ευχαριστουμε...
μας επεισες....
-
Ο χρήστης troume έγραψε:
α) παράνομο
Το ποστάρω για να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ, που μπορεί να διαθέτουν δεξαμενή, ώστε να μην τηλεφωνούν άσκοπα στις εταιρείες.Ωχ ευτυχώς που με ξυπνήσατε θα τρέξω αύριο πρωί πρωί πρώτα στο ΚΤΕΟ ελληνικού που μου ενέκρινε την τοποθέτηση και μετά στο υπουργείο συγκοινωνιών που μου άλλαξε την άδεια και λέει τώρα (καύσιμο αμόλυβδη – υγραέριο ) και θα τους πω να μου τα ακυρώσουν όλα γιατί είναι μαλακες και δεν διαβάζουν αυτά που γράφουν οι άνθρωποι που ξέρουν στο ιντερνετ.
Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ από το παράθυρο -
Ο χρήστης babisv έγραψε:
α) παράνομο
Το ποστάρω για να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ, που μπορεί να διαθέτουν δεξαμενή, ώστε να μην τηλεφωνούν άσκοπα στις εταιρείες.Ωχ ευτυχώς που με ξυπνήσατε θα τρέξω αύριο πρωί πρωί πρώτα στο ΚΤΕΟ ελληνικού που μου ενέκρινε την τοποθέτηση και μετά στο υπουργείο συγκοινωνιών που μου άλλαξε την άδεια και λέει τώρα (καύσιμο αμόλυβδη – υγραέριο ) και θα τους πω να μου τα ακυρώσουν όλα γιατί είναι μαλακες και δεν διαβάζουν αυτά που γράφουν οι άνθρωποι που ξέρουν στο ιντερνετ.
Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ από το παράθυροΓιατι εγω καταλαβα οτι η απαντηση του αφορα το παρακατω;
Επίσης πολύ σημαντική για μένα είναι και η παρακάτω παράμετρος.
Στην δουλειά μου, έχω μια φιάλη υγραερίου, 5 τόνων. Είναι Lpg για χρήση σε θέρμανση βιομηχανικού χώρου και κοπή μετάλλων. Η επιχείρηση, άρα και ο τόπος διαμονής μου είναι στην Καρδίτσα όπου πρατήριο υγραερίου δεν υπάρχει και ερωτώ. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φουλάρισμα των δεξαμενών των αυτοκινήτων? -
Γιατί δεν έχεις την μύγα.
-
Για δεξαμενή μιλάει όχι για αμάξι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
α) παράνομο
Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ από το παράθυροΓιατι εγω καταλαβα οτι η απαντηση του αφορα το παρακατω;
Επίσης πολύ σημαντική για μένα είναι και η παρακάτω παράμετρος.
Στην δουλειά μου, έχω μια φιάλη υγραερίου, 5 τόνων. Είναι Lpg για χρήση σε θέρμανση βιομηχανικού χώρου και κοπή μετάλλων. Η επιχείρηση, άρα και ο τόπος διαμονής μου είναι στην Καρδίτσα όπου πρατήριο υγραερίου δεν υπάρχει και ερωτώ. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φουλάρισμα των δεξαμενών των αυτοκινήτων?Ουπς αν είναι για το παραπάνω τότε αποσύρω την παράθεση για να επανορθώσω.
-
ποια η τιμή του υγραερίου, σήμερα ?
Υγραεριοκίνηση!