-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω ακούσει ότι τα Φόκους είναι πιο ευαίσθητα στο υγραέριο από τα άλλα αμάξια, γι αυτό να το προσέχεις περισσότερο.Αν το αμάξι έχει υδραυλικές βαλβίδες, δεν χρειάζονται ρύθμιση.
αληθεια???αυτο πρωτη φορα το ακουω και σευχαριστω θα ρωτησω και αλλου! του 2008 ειναι δεν ξερω αν εχει υδραυλικες βαλβιδες δηλ μπορει να παρουσιασει φθορα στις βαλβιδες μετα απο αρκετα χιλιομετρα?
-
η αντιπροσωπια της FORD βαζει το lovato που ειναι θυγατρικη της landi renzο.οταν ρωτησα στην ford αν θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον μου ειπαν κανενα και πως ολα ειναι θεμα σωστου μιγματος καυσιμου
-
Τα 15000 είναι λίγα για συμπέρασμα. Το 600000 μήπως είναι 60000;[/quote]
Δικιο εχεις, 60000 ειναι.....παντως σαν ευχη καλη θα ηταν τα 600000..... -
Ο χρήστης DALIKERMAN έγραψε:
Τα 15000 είναι λίγα για συμπέρασμα. Το 600000 μήπως είναι 60000;Δικιο εχεις, 60000 ειναι.....παντως σαν ευχη καλη θα ηταν τα 600000.....[/quote]
Οκ, στο εύχομαι!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Τα 15000 είναι λίγα για συμπέρασμα. Το 600000 μήπως είναι 60000;
Δικιο εχεις, 60000 ειναι.....παντως σαν ευχη καλη θα ηταν τα 600000.....
Οκ, στο εύχομαι! [/quote]
Thanks!!! -
Ο χρήστης panagiotis32 έγραψε:
η αντιπροσωπια της FORD βαζει το lovato που ειναι θυγατρικη της landi renzο.οταν ρωτησα στην ford αν θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον μου ειπαν κανενα και πως ολα ειναι θεμα σωστου μιγματος καυσιμουετσι ακριβως, ολα ειναι θεμα σωστης ρυθμισης καυσιμου οταν δουλευει με υγραεριο
-
το θεμα ειναι οτι εστω οτι εχουμε ιδανικο μιγμα δεν θα παρουσιασει ποτε προβλημα στις βαλβιδες στα καπακια κτλ ????
-
το θεμα ειναι οτι εστω οτι εχουμε ιδανικο μιγμα δεν θα παρουσιασει ποτε προβλημα στις βαλβιδες στα καπακια κτλ ????χωρις υγραεριο ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν θα εχεις προβληματα με βαλβιδες καπακια κτλ?
-
εχεις δικιο δεν ειμαι σιγουρος απλα και καλα το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες κτλ αν και αυτο ειναι ενας μυθος νομιζω διοτι δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αμολυβδη
-
εχεις δικιο δεν ειμαι σιγουρος απλα και καλα το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες κτλ αν και αυτο ειναι ενας μυθος νομιζω διοτι δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αμολυβδημε σωστη ρυθμιση και οχι συνεχη παρατεταμενα σχισηματα του αυτοκινητου δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα, λιπανση με ψεκασμους βενζινης και μην αμελησεις τον ελεγχο και την ρυθμιση των βαλβιδων αν χρειαζεται καθε 50-60000km.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
εχεις δικιο δεν ειμαι σιγουρος απλα και καλα το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες κτλ αν και αυτο ειναι ενας μυθος νομιζω διοτι δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αμολυβδη
με σωστη ρυθμιση και οχι συνεχη παρατεταμενα σχισηματα του αυτοκινητου δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα, λιπανση με ψεκασμους βενζινης και μην αμελησεις τον ελεγχο και την ρυθμιση των βαλβιδων αν χρειαζεται καθε 50-60000km.
Στο δικό μου αμάξι που λέει ρύθμιση κάθε 90000 χλμ και πρακτικά δε χρειάζεται ποτέ γιατί να θεωρήσω καλό το 50-60000 χλμ;
Η λαδιέρα παραμένει, καθώς επίσης και η ήρεμη οδήγηση (κάνει καλό και στην τσέπη και στην ασφάλειά μου).
-
το θεμα ειναι οτι εστω οτι εχουμε ιδανικο μιγμα δεν θα παρουσιασει ποτε προβλημα στις βαλβιδες στα καπακια κτλ ????Υπάρχουν λίστες με ευαίσθητα καπάκια. Αν είσαι στους 'τυχερούς' ετοιμάσου για τα χειρότερα ότι και να κάνεις. Το μέγα ερώτημα είναι πότε θα παρουσιαστεί το πρόβλημα. Η απάντηση είναι σε λίγότερα χιλιόμετρα από την βενζίνη που και αυτό είναι ένας άγνωστος παρονομαστής. Μην παραξενευτείς αν ακόμη και σε 30κ χιλιόμετρα έχεις θέμα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
με σωστη ρυθμιση και οχι συνεχη παρατεταμενα σχισηματα του αυτοκινητου δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα, λιπανση με ψεκασμους βενζινης και μην αμελησεις τον ελεγχο και την ρυθμιση των βαλβιδων αν χρειαζεται καθε 50-60000km.
Στο δικό μου αμάξι που λέει ρύθμιση κάθε 90000 χλμ και πρακτικά δε χρειάζεται ποτέ γιατί να θεωρήσω καλό το 50-60000 χλμ;
Η λαδιέρα παραμένει, καθώς επίσης και η ήρεμη οδήγηση (κάνει καλό και στην τσέπη και στην ασφάλειά μου).
γιατι η προληψη ειναι παντα καλυτερη και οικονομικοτερη απο τη θεραπεια.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
γιατι η προληψη ειναι παντα καλυτερη και οικονομικοτερη απο τη θεραπεια.
-
η προληψη ποια ειναι ? η λαδιερα ? η λαδιερα ειναι καταστροφη του καταλυτη και παραγωγη καταλυπων στον κινητηρα .η αμολυβδη εχει λαδιερα ?ΟΧΙ!!σαν καυσιμο εχει λιπανση η αμολυβδη?ΟΧΙ!!!αρα η λαδιερα μπηκε για να δουλευουν τα συνεργεια και οι εταιριες με τα λιπαντικα.ρωτηστε οσους μηχανικους θελετε.
-
η προληψη ποια ειναι ? η λαδιερα ? η λαδιερα ειναι καταστροφη του καταλυτη και παραγωγη καταλυπων στον κινητηρα .η αμολυβδη εχει λαδιερα ?ΟΧΙ!!σαν καυσιμο εχει λιπανση η αμολυβδη?ΟΧΙ!!!αρα η λαδιερα μπηκε για να δουλευουν τα συνεργεια και οι εταιριες με τα λιπαντικα.ρωτηστε οσους μηχανικους θελετε.Δε θα σου απαντήσω στα υπόλοιπα μια που την κουβέντα την έχουμε κάνει εδώ μέσα άπειρες φορές και δεν έχει νόημα πλέον.
Το μόνο που θα σου πω είναι ότι η λαδιέρα δεν κάνει καμιά ζημιά στον καταλύτη, όπως διαπιστώνω εδώ και 200000 χλμ που την χρησιμοποιώ.
-
συναδελφος μου σε αλφα ρομεο μιτο εχει 120000 χιλ χωρις λαδιερα το παει στα κοκκινα και δεν εχει κανενα προβλημα ουτε λαδιερα ουτε τιποτα.
-
η προληψη ποια ειναι ? η λαδιερα ? η λαδιερα ειναι καταστροφη του καταλυτη και παραγωγη καταλυπων στον κινητηρα .η αμολυβδη εχει λαδιερα ?ΟΧΙ!!σαν καυσιμο εχει λιπανση η αμολυβδη?ΟΧΙ!!!αρα η λαδιερα μπηκε για να δουλευουν τα συνεργεια και οι εταιριες με τα λιπαντικα.ρωτηστε οσους μηχανικους θελετε.οταν η αναλογια ειναι 1/1000 υγρο λαδιερας με λιτρα καυσιμου δεν μπορει να προκληθει βλαβη στον καταλυτη, απλα υπαρχουν καποια υγρα που προσφερουν προστασια και αλλα οχι.
-
οκ πες οτι συμφωνουμε.τα εργοστασιακα αυτοκινητα που βγαινουν με υγραεριο εχουν λαδιερα?παλι ΟΧΙ ειναι η απαντηση,μη μου πεις οτι εχουν βαλβιδες ειδικες γιατι ειναι μουφα αυτο.μπορει να εχουν αλλη ποιοτητα σε φλατζες κτλ θα συμφωνησω.
-
οκ πες οτι συμφωνουμε.τα εργοστασιακα αυτοκινητα που βγαινουν με υγραεριο εχουν λαδιερα?παλι ΟΧΙ ειναι η απαντηση,μη μου πεις οτι εχουν βαλβιδες ειδικες γιατι ειναι μουφα αυτο.μπορει να εχουν αλλη ποιοτητα σε φλατζες κτλ θα συμφωνησω.τα εργοστασιακα μπορει στο αβανς να εχουν διαφορετικο χαρτη για βενζινη και διαφορετικο για υγραεριο, μπορει να εχουν μεικτο ψεκασμο υγραεριου-βενζινης για λιπανση που πολλα συστηματα υγραεριου της αγορας δεν εχουν, το προσθετο της tunap για την δεξαμενη του υγραεριου και της βενζινης εγινε υστερα απο απαιτηση της OPEL στην συγκεκριμενη εταιρια.
Υγραεριοκίνηση!