-
Τα νεα για την φορολογηση...
http://www.fpress.gr/aytokinhto/item/48 ... -toy-foroy
-
Καλησπερα, αν και αυτη τη φορα δεν μπαινω για καλο λογο. Σας θυμιζω εχω το Landrover Freelander 2006 1.8 me to συστημα lo.gas χωρις λαδωτηρα. Λοιπον μετα απο 5 μηνες που εχω το συστημα και 5500χλμ την προηγουμενη παρασκευη μου παρουσιασε το παρακατω προβλημα.
Δεν επερνε μπροστα ενω 1)γυρναγε η μιζα 2) ειχε γκαζι-βενζινη 3) η μπαταρια ειναι καληΦωναζω ενα φιλο μου ηλεκτρολογο ο οποιος συνδεει το διαγνωστικο το οποιο βρισκει προβλημα στην εγχυση βενζινης.
Η αντλια βενζινης δεν ειχε προβλημα διοτι συνδεσαμε απευθειας την μπαταρια με την αντλια και αμεσως το αμαξι πηρε μπροστα, ενω οταν ξαναεπιχειρησα χωρις την παρακαμψη τιποτα....Καταληξαμε λοιπον στο συμπερασμα οτι κατι τρεχει με την απομονωση της βενζινης απο τον εγκεφαλο του συστηματοσ γκαζιου....
Φυσικα ενημερωσε αυτον που μου το εβαλε και περιμενω απαντηση
Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια απο καποιον απο τα μελη του φορουμ?
-
Ο χρήστης Σταυρος Στρα έγραψε:
Καλησπερα, αν και αυτη τη φορα δεν μπαινω για καλο λογο. Σας θυμιζω εχω το Landrover Freelander 2006 1.8 me to συστημα lo.gas χωρις λαδωτηρα. Λοιπον μετα απο 5 μηνες που εχω το συστημα και 5500χλμ την προηγουμενη παρασκευη μου παρουσιασε το παρακατω προβλημα.
Δεν επερνε μπροστα ενω 1)γυρναγε η μιζα 2) ειχε γκαζι-βενζινη 3) η μπαταρια ειναι καληΦωναζω ενα φιλο μου ηλεκτρολογο ο οποιος συνδεει το διαγνωστικο το οποιο βρισκει προβλημα στην εγχυση βενζινης.
Η αντλια βενζινης δεν ειχε προβλημα διοτι συνδεσαμε απευθειας την μπαταρια με την αντλια και αμεσως το αμαξι πηρε μπροστα, ενω οταν ξαναεπιχειρησα χωρις την παρακαμψη τιποτα....Καταληξαμε λοιπον στο συμπερασμα οτι κατι τρεχει με την απομονωση της βενζινης απο τον εγκεφαλο του συστηματοσ γκαζιου....
Φυσικα ενημερωσε αυτον που μου το εβαλε και περιμενω απαντηση
Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια απο καποιον απο τα μελη του φορουμ?
Συγνώμη ρε φίλε τι σχέση έχει το αέριο με προβλημα.
Αφού η αντλια δεν έχει ρεύμα γιατί να ξεκινήσει ο ψεκασμός??
Πρεπει να δεις γιατί δεν πάει ρεύμα στην αντλια (και ξεκινάς από την ασφάλεια)..... -
H ασφαλειες ολες οκ
-
Επισης ρευμα παει στην αντλια οταν την παρακαμπτεισ απλα το θεμα ειναι οτι μαλλον αυτος για να βαλει το συστημα εχει ματισει πριν την αντλια το συτημα εναλλαγης αεριου-βενζινης ωστε να γινεται η αλλαγη
-
Έχεις συναγερμό;
Μερικοί συναγερμοί κόβουν την παροχή ρεύματος στην αντλία.
-
Οχι φιλε μου
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχεις συναγερμό;Μερικοί συναγερμοί κόβουν την παροχή ρεύματος στην αντλία.
όπως και τα ιμομπιλάιζερ
-
για το ιμομπιλαιζερ θα το τσεκαρω
-
εχω ενα παρομοιο προβλημα με του φιλου.
αναφερω οτι αλλαξαμε κ καταλυτη προσφατα,ο οποιος ελυσε καποια θεματα που ειχαμε(ειχα γραψει παλι πριν λιγες μερες) και το αμαξι ηταν μια χαρα.σημερα καθως γυρισαμε σαλονικη μετα απο ενα ταξιδι μιας ωρας και ενω νωριτερα το αμαξι ειχε σβησει κ πηρε μερικες φορες μπρος,το σβηνουμε για 10 λεπτα,παμε να παρει,επαιρνε κ εσβηνε...μα μου,τιποτα.με τα πολλα αφου το παρκαρα καπως μιζαροντας το,δοκιμαζω να βαλω μπρος πατωνας το κουμπι του αεριου,ως δια μαγειας,κραταει ρελαντι απευθειας κ στροφαρει.το γυριζω βενζινα,σβηνει κατευθειαν.ξαναδοκιμαζω αεριο,ολα καλα...
καμια ιδεα?προφανως κ δε δινει βενζινη..ασφαλεια?σωληνακι-μπουκωμενο? τρομπα?
-
Να άλλο ένα επάγγελμα που θα ανθίσει μέσα στην κρίση. Εμπόριο αντλιών βενζίνης!!!
-
και μας για τρομπα μας ειπαν σημερα!ασχετο με το αεριο,σωστα?
-
Οι αντλιες βενζινης πως δουλευουν ακριβως?
Δουλευει συνεχεια και οση βενζινη δεν χρησιμοποιειτε απο τα μπεκ επιστρεφει στο τεποζιτο 'η
δουλευει, πιανει μια πιεση (ποση?) και μετα σβηνει μεχρι να ξαναπεσει η πιεση και ξαναπερνει μεχρι να την ξαναανεβασει?
Το αμαξι ειναι στην υπογραφη μου. -
Ανάλογα το μοντέλο. Στα πιο παλιά δουλεύει συνέχεια και εκεί έχει πρόβλημα.
-
Ένα σημαντικό που συνήθως ξεχνάν να το πούνε οι εγκαταστατες είναι ότι το ρεζερβουάρ πρέπει να έχει βενζίνη πάντα περισσότερο από 1/4 ,ο λόγος είναι ότι η αντλία ψύχεται από το καύσιμο και αν οδηγήσουμε παράδειγμα 300 χιλιόμετρα με 8 λίτρα τότε υπερθερμαίνουμε την αντλία με αποτέλεσμα μετά από μερικές χιλ χιλιόμετρα την καταστροφή της.
-
στη περιπτωση μας ηταν στη μεση κ πανω κ ποτε δεν κατεβηκε κατω απο τα 2/5
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
στη περιπτωση μας ηταν στη μεση κ πανω κ ποτε δεν κατεβηκε κατω απο τα 2/5Σε κάθε περίπτωση τα αυτοκίνητα χάλαγαν και χωρίς lpg και θα συνεχίσουν να χαλάνε έχουν ή όχι lpg.
Τώρα αν η οικονομική κατάσταση σχεδόν όλων μας έχει φτάσει στο σημείο Ο και δεν μπορούμε να αντέξουμε επισκευές αυτό δεν σημαίνει για το ότι χαλάει υπάρχει και λόγος. -
δε διαφωνω
απλα μεσα σε 3-4 μηνες περιπου
καταλυτης
αντλια βενζινης
υψηλες θερμοκρασιες,πλανισμα καπακι...χμμ δεν ειναι κ λιγα..
-
Ο χρήστης vagos333 έγραψε:
Ένα σημαντικό που συνήθως ξεχνάν να το πούνε οι εγκαταστατες είναι ότι το ρεζερβουάρ πρέπει να έχει βενζίνη πάντα περισσότερο από 1/4 ,ο λόγος είναι ότι η αντλία ψύχεται από το καύσιμο και αν οδηγήσουμε παράδειγμα 300 χιλιόμετρα με 8 λίτρα τότε υπερθερμαίνουμε την αντλία με αποτέλεσμα μετά από μερικές χιλ χιλιόμετρα την καταστροφή της.Αυτό τι σχέση έχει με το αέριο?
Και γιατί να οδηγήσουμε 300 χλμ,μόνο με αέριο? -
γιατι αμα κανεις ταξιδι δε κανεις 300 μονοκοπανια?
Υγραεριοκίνηση!