-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Eνα πμ γιατι δεν εστειλες;
Και με το αλλο που εστειλα τι βγηκε?[/quote]
Το θεωρεις ιδιας σημασιας και το ιδιο επειγον; -
Για να στειλω pm ετσι θα ηταν.
Τελος παντων, αστο να παει.
-
Ρε παιδιά ηρεμία.
Είναι κρίμα να αφήνουν το φόρουμ άτομα που έχουν άποψη και μόνο να προσθέσουν στον όλο διάλογο μπορούν. Τώρα για θέματα διαχείρισης πράγματι υπάρχουν θεματάκια αλλά πιστεύω άνευ ουσιαστικής σημασίας και χωρίς κανένα δόλο.
-
Παντως στα νεα φορολογικα μετρα που εβγαλαν τα δελτια και οι εφημεριδες χθες ειχαν και την αυξηση απο 200 ευρω στα 330 του τονου στο υγραεριο και απο το 1,20 που λεγανε οτι θα φτασει πριν 2 εβδομαδες ολοι μιλαγανε για αυξηση της ταξεως των 8-9 λεπτων που απο την αρχη ηταν το σωστο.........δουλεψε το μεγεθος του αγγουριου παλι ξεκινανε με μεγαλο για να μας βαλουν το μικροτερο για να πουμε παλι καλα στο τελος..........
-
Το είδα κι εγώ. Μετά και την πτώση του πετρελαίου, φαίνεται ότι δεν αξίζει να βάλει κάποιος υγραέριο, εκτός αν δε θέλει να αλλάξει αμάξι. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το μέλλον βέβαια... μπορεί να αποφασιστεί καμιά εξίσωση του φόρου του πετρελαίου στο 200% αυτού της βενζίνης ...
-
Εμ αυτο ειναι η ουσια. Δεν ειναι αν θελεις η δεν θελεις να αλλαξεις το αμαξι σου με πετρελαιοκινητο. Φυσικα και οι περισσοτεροι θελουμε.......Μπορουμε;;;;;;; Εγω προσωπικα πηρα το μεγαλο (opel insignia) το 2009 και σημερα δεν μου το παιρνουν ουτε στο 1/3 της τιμης του λογω κρισης και μεγαλης καταναλωσης. Και το αγορασα με λεφτα που τα πονεσα και τα δουλεψα δεν μου περισσευανε και μου αρεσει σαν αυτοκινητο και ειναι κριμα να το σκοτωσω. Μετα πως να αγορασω καινουργιο πετρελαιου ουτε τα λεφτα εχω ουτε θελω να το αλλαξω καινουργιο αμαξι αλλα με τις σημερινες συνθηκες με την βενζινη ειναι ασυμφορο.
Αυτοι που δεν μπορουν να αγορασουν πετρελαιοκινητα στραφηκαν στο υγραεριο που και 96-97 λεπτα να φτασει θα παραμενει η μονη (φτηνη) κινηση για 'παντρεμενους' με τα αυτοκινητα τους δυστυχως η ευτυχως. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
nikkrith,
μονο απο ενα πιο πανω συνδεσμο που παραθετεις..
Χααχχαχα αυτό λέω και γω ότι παράγει λιγότερο CO2 το lpg και με 20~30%που χρειάζεται περισσότερο ένα μετατρεμμένο τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνω ποιο πάνω ,, **ΟΤΙ νάνε είσαι ,O υπολογισμός γίνεται στα 100km όχι στο λίτρο … ότι νάνε ότι νάνε , μόνο να παραπληροφορήσετε . . .λαμογια ., χαχαχα **
καλά από επιστημονική άποψη είσαι όλα τα λεφτά. εσύ παιδί μου χαραμιζεσαι εδώ.
ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντώ είναι για να βλέπω τις επόμενες απαντήσεις σου και να ευθυμω.
Και αυτός χαραμίζετε όπως γράφεις, μα εσύ με τι προσόντα τον σχολιάζεις?. Τι ξέρεις τι επαγγέλλεσαι?. Πόσο ετερόκλιτος παπαγάλος μας φανερώθηκες?. Με 6 παραθέσεις βασιλικότερος του βασιλέως?. edit mod
Και απαγορεύετε να είναι το αλάνη του διαδικτύου?. Ποιος διεθνής κανονισμός που διέπει και το 4tforum το γράφει?. Που στο διάολο βρεθήκατε, όλοι εσείς οι κακόχρωμοι παπαγάλοι, ίδιων συμφερόντων, συναδέλφων προς φαλίρισμα?. Δεν πιστεύετε ότι απέναντι μου, θα λάμψει η αλήθεια.
Ευθυμείς edit mod με της 6 παραθέσεις, διαγράφοντας της αιτήσεις των φίλων μας, για σωστή και εποικοδομητική, όσο και υγειά απόφαση, οικονομικής απεξάρτησης , από τους φορομπήχτες δυνάστες της πολιτικής μας αλλοφροσύνης?. Ποιας πολιτικά άναρχης ομάδας οπαδός είσαι?. Ρε πάρτω καλά χαμπάρι, είμαστε έλληνες, περνάμε και μέσα από την φωτιά….. είμαστε αναστενάρηδες όλοι μα όλοι…. Πουν στο διάολο μας προκύψατε άρτι τελευταία?.
Α.Γιατι τοσο μισος και επιθετικοτητα Αντωνη μου?
Εσυ ο πραος και ο φιλοσοφων?
Τι απο ολα αυτα που ανεφερε ο suntafe σε εξοργισε?
Ηταν κατι προσωπικο? Γιατι δεν εκανες το ιδιο οταν αυτος ο ανεκδιηγητος nikkrith αραδιαζε τους ακατανοητους ισχυρισμους παραθετοντας 'μελετες' απο ζαρζαβατικα και φοιτητες στην Ινδια, που σιγουρα ουτε ο ιδιος κατανοει και παρεπιπτοντως ποτε δεν προκειται? Ισως ειναι το νεαρο της ηλικιας του αλλα το μεγαλυτερο σφαλμα ειναι δικο μας που ανεχθηκαμε να αντιπαρατιθεμεθα χωρις καμμια ουσια τελικα. Γιάυτο και ο σχολιασμος περι 'ευθυμιας' γιατι μονο χιουμοριστικα μπορεις να αντιπαρατεθεις σε εμμονικα συνδρομα. Ασχετα αν η ανταπαντηση στο συγκεκριμενο επρεπε να ειχε τελεισει απο την πρωτη φορα.
Εσενα ομως γιατι σε πειραξε? Επειδη το συγκεκριμενο μελος κατα καποιο τροπο εκφραζει και τη δικη σου θεση?
Πρεπει για να εκφρασεις τη σκεψη σου και την θεση σου, στην οποια περιπτωση του suntafe, να εχεις κανει 100 ποστ πρωτα?
Αντι να δεις αν πραγματικα αυτα που λεει στεκουν και ισχυουν και να αντιπαρατεθεις επικοδομητικα(πιστευω κανενας ουτε φυσικα ο nikkrith δεν διαβασε σωστα την 'ινδικη' μελετη οπου μιλα για στοιχειομετρια αναλογη της καυσης βενζινης, κατι που φυσικα δεν ισχυει στην πραξη, ουτε οτι μιλα για αρκετα μειωμενα co2) επιτιθεσαι χωρις λογο και αιτια.
Τελικα ολοι μεσα μας κρυβουμε κατι αλλο απο αυτο που φαινεται η που θελουμε να φαινεται, και δοθησης της αφορμης το βγαζουμε απο μεσα μας με το χειροτερο τροπο.Μετα ηρθε και το μπαναρισμα (του suntafe) απο τον διαχειριστη , που εδειξε υπερμετρη ευαισθησια οταν γυρω γινεται πολεμος με πυραυλους και αυτος 'τιμωρει' αυτον που ριχνει με σφεντονα, για παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου. Μα ο ιδιος ο suntafe το ειπε αυτο, θα μπορουσε καλλιστα να μην πει τιποτα οπως ολοι οι υπολοιποι διπλοι/τριπλοι κωδικουχοι, και αντι να λαβει ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη με την αναλογη αιτιολογια που θα ζηταει και την αποψη του, οπου ο santafe θα μπορουσε να εξηγουσε, αυτοματα και χωρις κανενα αλλο λογο καθαιρειται. Αποφασιζομεν και διατασσομεν, λες και εγινε κανενα εγκλημα.
Εχω ζητησει απο τον διαχειριστη να αλλαξω το ονομα χρηστη που εχω (για προσωπικους λογους) πανω απο μια εβδομαδα, αλλα τιποτα. Επελεξα να μπαινω απο το ipad μου και να μην χρησιμοποιω τον υπολογιστη της δουλειας μου, λεγοντας μαλιστα ακριβως αυτο, κατι που δεν κανει κανενας αλλος, και αποτελεσμα big ban(g)!
Ωραιο!!Φιλε Αντωνη,
αν εβλεπες πιο προσεκτικα αυτα που παραθετει ο suntafe, και οχι την προσωπικη σου αποψη περι υγραεριοκινησης, καθως και την επεξηγηση που δινει για την συνδεση του μεσω αλλου υπολογιστη θα καταλαβαινες οτι ο suntafe ειμαι εγω και δεν πιστευω οτι θα με στολιζες με ολα αυτα τα κοσμητικα ανευ λογου καi αιτιας ουτε οτι θα επρεπε να καταθεσω τα επαγγελματικα μου διαπιστευτηρια για να εκφερω αποψη, οχι εγω αλλα και ο καθενας που θελει να συμμετασχει, στο θεμα.
Με την παρεμβαση σου, που τελικα θελεις να δειχνεις οτι υπεραμυνεσαι της ελευθερης εκφρασης και μπλα μπλα, απλα δειχνεις οτι εισαι εσυ βασιλικοτερος του βασιλεως οταν δεν συμφωνει καποιος (ο 'αγνωστος' suntafe) μαζι σου και μαλιστα χωρις να εχει κανει καμμια προσωπικη αναφορα σε σενα και χωρις να εχει θιξει κατι που ειπες.
Αυτο προς σκεψη, αν και δεν θα επρεπε γιατι ειμαι πανω απο 15 χρονια νεωτερος σου, αλλα ποτε δεν ειναι αργα!Ευχαριστω για τη φιλοξενια αυτα τα δυο χρονια περιπου που ειμαι μελος και παρακαλω τον διαχειριστη να με διαγραψει, αφου δεν γινεται να αλλαξει το ονομα χρηστη, ελπιζω οσο γρηγορα με διεγραψε σαν suntafe.
Το ότι σε συμπαθώ και σε εκτιμώ παντελή μου, έγινε αιτία με την ενημέρωση που μας έκανες, να στεναχωρηθώ τα μέγιστα, μέχρι να μην μπορώ να φάω το μεσημέρι.
Και σίγουρα εάν οι παραθέσεις ήταν 393+6, θα μέτραγα περισσότερο τα λόγια μου……
Σίγουρα κατ’ εμένα, τα πιπίνια πρέπει να σέβονται τον χώρο των 750 σελίδων που καλώς η κακώς έχουμε διαμόρφωση!.
Μίσος με τίποτα, για την επιθετικότητα μου έχω γίνει παπαρούνα αρκετές φορές!. Σπάνια αμύνομαι… ο καλός προπονητής δεν ψάχνει της ισοπαλίες…..
Ο nikkrith Παντελή μου καλέ, είναι για εμένα βατός. Έθεσε μερικά θέματα που τον περιμένω στο πλατό, (μετά την επαναφορά του), για να του δώσω να καταλάβει, ότι τα πράγματα εάν και εφόσον….. δεν είναι όπως τα έγραψε, και πόρο απέχουν από την πραγματικότητα.
Και δεν ξέρω εάν χρειάζονται 100 post, μα σίγουρα πρέπει να υπάρχουν δήγματα γραφείς, και ορθολογιστική συμπεριφορά. Σίγουρα όταν ένας καινούργιος, δεν γραφεί τον σκοπό της προσέγγισης στο αντικείμενο, εγείρει υπόνοιες, που δεν εγείρονται μετά από 393+6!!!!!!....... αυτός είναι παλιοσειρά, γνωρίζουμε εν γένη της θέσεις του. υπάρχει πεδίο συνεννόησης αυταπόδεικτα οριοθετημένο.
Οι κρυστάλλινες θέσεις μου, με το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ (ΒΕΝΖΙΝΑ DIESEL ΑΕΡΙΟ) οριοθετούν με ακρίβεια την χρίση καυσίμου, που κατ’ εμένα πρέπει να επιλέξει κάποιας, απόλυτα τεκμηριωμένα. Το πράγμα είναι και έτσι και γιουβέτσι κατά περίπτωση….. Το να διαγράφει κάποιoς την συγκεκριμένη μου τοποθέτηση, για το τρίπτυχο των καυσίμων, χρήζει επεξήγησης από τους γνωρίζοντες, τους σχετικούς, τους ειδήμονες του αντικειμένου εν γένη. Και στον γνωρίζοντα επιτρέπεται κάποιες φορές, να φέρετε βασιλικότερος του βασιλέως, όταν διαπιστώνει διατυπωμένες απόψεις από έναν πουν εν πρώτης παρουσιάζετε σαν ‘πιπίνι’ και αναμφίβολα όχι σε εσένα. Είπαμε σε εσένα δεν θα έγραφα πότε μου στο στυλ αυτό, και σίγουρα και σε ορισμένους ακόμα.
Δεν υπάρχει σκέψη, μα κατάφορη στενοχώρια στην ψύχη μου. θα είναι απόλυα της ενότητας μια πιθανή αποχώρηση σου.
Το να συμφωνείς είναι εύκολο και απλό. Το να διαφωνείς ευπρεπώς, θέλει δύναμη χαρακτήρα….. και τον είχα βρει.
Σύμβολο μου είναι ο καρχαρίας, ισχύς και ταχύτης. Πολλές φορές, ζεσταίνω τα φρένα επικίνδυνα…..
Πάντα φιλικά προς εσένα.
Τέλος τα of topic από εμένα.
Antonis-team. -
Καλησπερα σε ολους τους φιλους εδω. μετα απο 2 χρονια παρακολουθησης ανελλιπως του forum και με καποιες κατα καιρους μικρες παρεμβασεις, θα ηθελα να γραψω 2 λογια υστερα απο τις τελευταιες παραθεσεις ή και αντιπαραθεσεις αν θελετε. καθε γνωμη, πληροφορια ή συμβουλη εδω μεσα ή αρκετες φορες με πμ, μου ηταν και θα μου ειναι χρησιμες. μεσα απο δω 2 χρονια τωρα ειχα τις αμφιβολιες μου για το υγραεριο! αλλοτε τα 'γραφομενα' με προετρεπαν και αλλοτε με απετρεπαν να τοποθετησω κιτ υγραεριου. τελικα ειμαι και γω στον 'κοσμο' της υγραεριοκινησης εδω και λιγο καιρο και πιστευω οτι βοηθηθηκα απο ολα αυτα που διαβασα και πληροφορηθηκα στην επιλογη μου, να απευθυνθω σε πιστοποιημενο εγκαταστατη και σωστο επαγγελατια, και με ηδη εμπλουτισμενες τις γνωσεις μου να αποφυγω πιθανον ορισμενες κακοτοπιες. στο μελλον θα φανει το ορθο ή οχι της επιλογης μου.
ειμαι της ιδιας αποψης με το φιλο m@evious που εξεφρασε περι μη δυνατοτητας αποκτησης πετρελαιοκινητηρα και καταφυγης στο υγραεριο, αφου το αυτοκινητο μου σχεδον τζαμπα το παιρνουν, παροτι ειναι πολυ καλο για μενα και νεας τεχνολογιας.
ευελπιστω λοιπον οτι θα βλεπω τις αποψεις του κου Παντελη να παραθετονται εδω , επισης του κου Αντωνη με τη μεγαλη πειρα του με τους οποιους ειχα την τιμη και με πμ ή τηλεφωνικα να μιλησω , αλλα και ολων των φιλων που κατα καιρους γραφουν και τους οποιους ευχαριστω για τη συμβολη τους στο επιπεδο των συζητησεων. σιγουρα και οι διαχειριστες το επιπεδο ανεβασμενο προσπαθουν να διατηρησουν και η δουλεια τους ισως ειναι αχαρη πανω στην τηρηση των κανονισμων. φιλοξενουμενοι ειμαστε και προσωπικα ελπιζω να τους τηρω. ευχομαι οι μικροπαρεξηγησεις να λυνονται και ....εδω να΄μαστε να τα λεμε!
Φιλικα, Θανασης. -
ολοι προσπαθουμε να προσθεσουμε ενα λιθαρακι στην χρησιμοτητα και την εγκυρότητα του φορουμ αυτού.
Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα ομως αυτοι οι οποίοι δινουν το 'κατι παραπανω' με τις γνωσεις, την εμπειρια και την ορεξη τους να μας τις μεταδώσουν.
Θεωρώ τουλάχιστον λυπηρο αυτοι οι ανθρωποι να φευγουν απο το φορουμ εξαιτίας καποιων ανεγκεφαλων μαϊντανων που μπαινουν εδω μονο και μονο για να δημιουργούν...φασαρια (εκτος κι αν εχουν και αλλα κινητρα)
Υπαρχουν αλλα φορουμ που το ξεκατινιασμα πεφτει συννεφο και μπορεις εκει να ξεδινεις ανετα.
Εδω ειναι τεχνικό φορουμ -
Και μια ερώτηση προς τον mod.
Βασίλη μου το Antonis-team είναι γραφώτυπο που πληρώνω, εθνικής κατανάλωσης μα και com.
Στης εισαγωγές και τα προϊόντα μου διεθνώς με ξέρουν σαν AST. (με αυτό θα έρχονται και οι νέοι εγκέφαλοι αυτοκινήτων) Μα δεν είναι αποκλειστικότητας μου. εάν μπω μέσα στο αβαταρ μου, και με τους ίδιους κωδικούς και κλειδιά βάλω αντί για Antonis team, ή auto-service που και αυτό μου ανήκει ή το AST, θα υπάρξει πρόβλημα?.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Βασίλη μου το Antonis-team είναι γραφώτυπο που πληρώνω, εθνικής κατανάλωσης μα και com.
Στης εισαγωγές και τα προϊόντα μου διεθνώς με ξέρουν σαν AST. (με αυτό θα έρχονται και οι νέοι εγκέφαλοι αυτοκινήτων) Μα δεν είναι αποκλειστικότητας μου. εάν μπω μέσα στο αβαταρ μου, και με τους ίδιους κωδικούς και κλειδιά βάλω αντί για Antonis team, ή auto-service που και αυτό μου ανήκει ή το AST, θα υπάρξει πρόβλημα?.
Α.Δεν μπορεις να αλλαξεις 'ονομα' στο φορουμ λεμε!
-
Τα υγρα καυσιμα πεφτουν και το υγραεριο ανεβαινει .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εκτός από εξαιρέσεις ...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
εκτός από εξαιρέσεις ...
**Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Το μαγαζί έχει κλείσει εξαιρέσεις δεν γίνονται. [Mod]
** -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα υγρα καυσιμα πεφτουν και το υγραεριο ανεβαινει .Ότι να'ναι!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Τα υγρα καυσιμα πεφτουν και το υγραεριο ανεβαινει .
Ότι να'ναι!
-
Ωχου!!! Ότι συμφωνώ μαζί σου λέω!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ωχου!!! Ότι συμφωνώ μαζί σου λέω!Οκ.Παρεξήγησης
-
Ξέχασέ το!
-
οι τιμες ανεβαινουν, αλλα αν δεν το ανεφερε ο Βιλλ δεν θα το προσεχα.
Στα πρατηρια οι τιμε ειναι σταθερες τις τελευταιες 20 τουλαχιστον μερες.Βεβαια τα περιθωρια που δουλευουν ειναι πολυ υψηλοτερα απο της βενζινης, οποτε και οι αλλαγες δεν γινονται με το παραμικρο
χωρίς επιβαρύνσεις από ΕΛΠΕ (gge.gr)
788,92 Σταθερή 22/10/2012
788,92 Ανοδική 20/10/2012
780,06 Ανοδική 19/10/2012
776,86 Καθοδική 18/10/2012
778,65 Ανοδική 17/10/2012
Υγραεριοκίνηση!