-
sorry πάλι το ξανά κανά κατα λαθος
-
Nik φίλε, διάβασε παρακαλώ πάρα κάτω τι έγραψα για μια σωστή εγκατάσταση στης 20,14.
Και μετά θα σου εξηγήσω, και όχι για να σε πίσω, με τίποτα. Μα για να, μην μηδενίζουμε εκατοντάδες χιλιάδες μετατροπές ανά τον κόσμο.
Θα μιλήσουμε σαν ίσος προς ίσο, άσχετα εάν εγώ έχω κάνει μερικές χιλιάδες επαγγελματικές μετατροπές, + 25 μόνο τον Αύγουστο….. μα θα καταλήγουμε…. Έστω και αιματοβαμμένοι!!!!!!….. μα μην κάνεις το λάθος να με βρίσεις…… αφιονίζομαι. Εκμηδένισε με. με τρανταχτά επιχειρήματα θα με βελτιώσεις. Θα με κάνεις καλύτερο τεχνικά….. μα και οικονομικά!.
Η διελκυστίνδα μας, θα έχει κατάληξη, εν γένη θετική!. Μα θετική για τους διαβαστές μας. προσωπικά πιστεύω ότι μπορείς!. Ξεκινάμε με 30% μπόνους σε εσένα, από εμένα.
…και τώρα στο φίλο που διάβασε ‘ψητοπωλείο’ και μπούκαρε, ενόσω σφαζόσαστε, έφτιαξα ένα κοτόπουλο στην γάστρα με μικρούλες πατάτες ακαθάριστες λεμονάτες, και λουκουμάδες, κερνώ τα ποιήματα…… κερνώ……
Περιμένω αύριο nik……
Α. -
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ο nikkrith εχει γινει ban......
-
-
Ο χρήστης vagos333 έγραψε:
Μπαίνω σε ένα μαγαζί πεινασμένος που γράφει από έξω ΨΗΣΤΑΡΙΑ .
Στη σάλα οι πελάτες τρώνε κινέζικο και τσακώνονται μεταξύ τους.......
Και ρωτάω το μάγειρα ,υπαρχει καμιά μπριζολα στο ψυγείο για να φάμε ;;;Αυτό και τίποτα περισσότερο κύριε διαχειριστά.
Στείλε πμ στον Αντώνη και το κοτόπουλακι καλό ειναι στη γαστρα με πατατούλες ακαθαρτες γαλλικές !! Συνήθως όταν τρώνε κινέζικο δεν τσκωνωντε προσπαθούν να χορτάσουν την πείνα τους παρά τα 13 πιάτα που έχουν φάει
Λες για αυτο το γειτονικό κινέζικο έκλεισε ; Είχε βάλει μπουφέ 20 ευρω το κεφάλι όσο θες τρως !! Κάνανε οι γείτονες 3 μέρες να φάνε για να πάνε στο κινέζικο δεν προλαβαίνανε 10 Ασιάτες να γεμίζουν το μπουφε !! Τσακωμους δεν είδα πάντως !!
-
Ο χρήστης suntafe06 έγραψε:
nikkrith,
μονο απο ενα πιο πανω συνδεσμο που παραθετεις..
Χααχχαχα αυτό λέω και γω ότι παράγει λιγότερο CO2 το lpg και με 20~30%που χρειάζεται περισσότερο ένα μετατρεμμένο τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνω ποιο πάνω ,, **ΟΤΙ νάνε είσαι ,O υπολογισμός γίνεται στα 100km όχι στο λίτρο … ότι νάνε ότι νάνε , μόνο να παραπληροφορήσετε . . .λαμογια ., χαχαχα **
καλά από επιστημονική άποψη είσαι όλα τα λεφτά. εσύ παιδί μου χαραμιζεσαι εδώ.
ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντώ είναι για να βλέπω τις επόμενες απαντήσεις σου και να ευθυμω.
Και αυτός χαραμίζετε όπως γράφεις, μα εσύ με τι προσόντα τον σχολιάζεις?. Τι ξέρεις τι επαγγέλλεσαι?. Πόσο ετερόκλιτος παπαγάλος μας φανερώθηκες?. Με 6 παραθέσεις βασιλικότερος του βασιλέως?. edit mod
Και απαγορεύετε να είναι το αλάνη του διαδικτύου?. Ποιος διεθνής κανονισμός που διέπει και το 4tforum το γράφει?. Που στο διάολο βρεθήκατε, όλοι εσείς οι κακόχρωμοι παπαγάλοι, ίδιων συμφερόντων, συναδέλφων προς φαλίρισμα?. Δεν πιστεύετε ότι απέναντι μου, θα λάμψει η αλήθεια.
Ευθυμείς edit mod με της 6 παραθέσεις, διαγράφοντας της αιτήσεις των φίλων μας, για σωστή και εποικοδομητική, όσο και υγειά απόφαση, οικονομικής απεξάρτησης , από τους φορομπήχτες δυνάστες της πολιτικής μας αλλοφροσύνης?. Ποιας πολιτικά άναρχης ομάδας οπαδός είσαι?. Ρε πάρτω καλά χαμπάρι, είμαστε έλληνες, περνάμε και μέσα από την φωτιά….. είμαστε αναστενάρηδες όλοι μα όλοι…. Πουν στο διάολο μας προκύψατε άρτι τελευταία?.
Α. -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
ας ελπισουμε με την αλλαγη του καταλυτη ,πρωτον να ξεμπουκωσει για τα καλα κ δευτερον επειδη θα του αλλαξουμε θεση και θα τον κατεβασουμε κατω να αντεξει αρκετα....μας εχουν βαλει κατω τα εξοδα...
Θα καταργήσεις τον μετά την εξαγωγή, είναι καμένο χαρτί. Θα βάλεις μόνον στην κοιλιά μεταλλικό, στα αντίστοιχα κυβικά γενικού τύπου, 130ε, και όλα τελείωσαν.
Α. -
Ο χρήστης suntafe06 έγραψε:
προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για ενημέρωση στους πιστούς γράφω από τον προσωπικό μου υπολογιστή γίαυτο και είναι διαφορετικά τα στοιχεία μου.Δεν χρειάζονται περεταιρω διαπιστεύσεις νομίζω.Oι διπλοι λογαριασμοι απαγορευονται.[mod]
-
μας ειπαν 300 ευρω περιπου για μεταλλικο,κομπλε με την εγκατασταση κατω χαμηλα κ τραβηγμα καλωδιων λαμδα...αρκετουτσικα μου φαινονται,σε δυο μαγαζια,ιδια τιμη..
-
550 είχα δώσει για οριτζιναλ ρενό το 2005 σε 1400ρι. Οι no name είχαν τα μισά, τότε.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ο nikkrith εχει γινει ban......
Καλέ μου φίλε, θα περιμένω να εκτίσει την ποινή του…..
Σκοπός είναι ο ορθολογισμός των προτάσεων, για ευόδωση των σκοπών της ενότητας, που υπηρετούμε εδώ και μερικά χρόνια.
Σίγουρα με απόλυτο δίκιο ο φίλος Βασίλης, μου έστειλε ένα μπουκετάκι με παπαρούνες. Είχε απόλυτα δίκιο. Των ευχαριστώ και ζήτω συγγνώμη. Δεν θα έπρεπε να παρασύρομαι.
Μα υπάρχουν φορές, που οφθαλμοφανέστατα ορισμένοι ‘ρετάρουν’, προκαλώντας φοβία εκτροπής του σκοπού της ενότητας.
Μιας ενότητας που στης 01/08/05 ξημερώματα εξυπηρετούσε απόλυτα της ανάγκες των χρηστών. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην, και οι απαιτήσεις έχουν διαφοροποιηθεί. Η νομοθεσία έχει αλλάξει. Η φορομπηχτική μηχανή, θέλει περεταίρω μελέτη. Χρειάζονται περισσότερες συγκρίσεις με τα σημερινά διαμορφούμενα στοιχεία. Κατά την γνώμη μου, μα και την δική σου όπως διάβασα, πρέπει να διανθιστεί ο τίτλος. Να διευρυνθεί και να υπάρξει πλέρια ενημέρωση, στοχευόμενη στο σήμερα και το αύριο.
Οπωσδήποτε στο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ που συνηθίζω να γράφω, εμπεριέχετε οπωσδήποτε το σήμερα.
Διάβασα και ότι ΕΝΑΣ στόχευε στην καταστροφή ενός υγιούς κλάδου!. Και σίγουρα γέλασα με την ανυπαρξία ερείσματος του κειμένου. Υπό τον τίτλο συνεργείο αυτοκινήτων και με ειδικότητα Α,Β,Γ,Δ,Ε, εάν μια δουλειά φύγει από το Β πχ, θα πάει στο Ε!.
Είναι καιρός οι φίλοι συνάδελφοι, στο πίσω μέρος του μυαλού τους να έχουν, το ότι οι ευκαιριακές ειδικότητες έχουν ημερομηνία λήξεις.
Πριν πολλά χρόνια, πέρασε ένας νόμος για της ζώνες ασφαλείας που δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. 20000 κομμάτια εισαγωγής μου, έφυγαν σε 15 μέρες!. Σε έναν μήνα, δεν βάζαμε ούτε μια!. Είχαν όλα τα αυτοκίνητα ζώνες!.
Μέχρι το 2002, έβαζα τουλάχιστον δυο συστήματα κλιματιστικών την ημέρα. Σήμερα απλά συντηρώ τα εργοστασιακά!.
Οι δυο εισαγωγείς που συνεργάζομαι για μετατροπές αερίων σε κυρίως ανυψωτικά, έμαθα ότι θα φέρουν κατευθείαν έτυμα με αεριοκίνηση. Εγώ απλά θα τα επισκευάζω και θα τα συντηρώ.
Μα ο υδραυλικός και ο αλουμινιάς που γράψατε, ότι άρτι τελευταία έγινε εγκαταστάτης υγραεριοκίνησης, με ένα σεμινάριο 15 ημερών, δεν θα έχει πρόβλημα?. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Τα εργοστάσια δεν κοιμούνται. Μελετάνε και όταν βρίσκουν συμφέρων έρισμα, ορμάνε. Αλίμονο στην απόλυτη εξειδίκευση……
Ποιος πριν 7 χρόνια θα πίστευε ότι με 9700ε θα αγόραζε καινούργιο diesel. η αυτός που θέλει να διαθέσει 19000ε δεν θα αγοράσει το Q3D της Audi?.
Οπωσδήποτε εάν τροποποιηθεί η νομοθεσία για τα μεγάλα, έχουν παραδοθεί πολλές πινακίδες και θα δώσουν έναν αέρα στους συναδέλφους με απόλυτη εξειδίκευση.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ και προχωράμε……
Α. -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
μας ειπαν 300 ευρω περιπου για μεταλλικο,κομπλε με την εγκατασταση κατω χαμηλα κ τραβηγμα καλωδιων λαμδα...αρκετουτσικα μου φαινονται,σε δυο μαγαζια,ιδια τιμη..
Η τιμή είναι τέλεια με την εγκατάσταση, για μεταλλικό. Σου χρεώνουν όλοι την δουλειά, με 10% φτηνότερα από ότι έχει ανώτατη λιανική μετά φόρου στο χέρι!.
Α. -
αφου το λετε!βεβαια δε ξερουμε μαρκα,αλλα θα μαθουμε πριν την εγκατασταση...
550 το 2005...χρυσες εποχες τοτε..
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
nikkrith,
μονο απο ενα πιο πανω συνδεσμο που παραθετεις..
Χααχχαχα αυτό λέω και γω ότι παράγει λιγότερο CO2 το lpg και με 20~30%που χρειάζεται περισσότερο ένα μετατρεμμένο τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνω ποιο πάνω ,, **ΟΤΙ νάνε είσαι ,O υπολογισμός γίνεται στα 100km όχι στο λίτρο … ότι νάνε ότι νάνε , μόνο να παραπληροφορήσετε . . .λαμογια ., χαχαχα **
καλά από επιστημονική άποψη είσαι όλα τα λεφτά. εσύ παιδί μου χαραμιζεσαι εδώ.
ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντώ είναι για να βλέπω τις επόμενες απαντήσεις σου και να ευθυμω.
Και αυτός χαραμίζετε όπως γράφεις, μα εσύ με τι προσόντα τον σχολιάζεις?. Τι ξέρεις τι επαγγέλλεσαι?. Πόσο ετερόκλιτος παπαγάλος μας φανερώθηκες?. Με 6 παραθέσεις βασιλικότερος του βασιλέως?. edit mod
Και απαγορεύετε να είναι το αλάνη του διαδικτύου?. Ποιος διεθνής κανονισμός που διέπει και το 4tforum το γράφει?. Που στο διάολο βρεθήκατε, όλοι εσείς οι κακόχρωμοι παπαγάλοι, ίδιων συμφερόντων, συναδέλφων προς φαλίρισμα?. Δεν πιστεύετε ότι απέναντι μου, θα λάμψει η αλήθεια.
Ευθυμείς edit mod με της 6 παραθέσεις, διαγράφοντας της αιτήσεις των φίλων μας, για σωστή και εποικοδομητική, όσο και υγειά απόφαση, οικονομικής απεξάρτησης , από τους φορομπήχτες δυνάστες της πολιτικής μας αλλοφροσύνης?. Ποιας πολιτικά άναρχης ομάδας οπαδός είσαι?. Ρε πάρτω καλά χαμπάρι, είμαστε έλληνες, περνάμε και μέσα από την φωτιά….. είμαστε αναστενάρηδες όλοι μα όλοι…. Πουν στο διάολο μας προκύψατε άρτι τελευταία?.
Α.Γιατι τοσο μισος και επιθετικοτητα Αντωνη μου?
Εσυ ο πραος και ο φιλοσοφων?
Τι απο ολα αυτα που ανεφερε ο suntafe σε εξοργισε?
Ηταν κατι προσωπικο? Γιατι δεν εκανες το ιδιο οταν αυτος ο ανεκδιηγητος nikkrith αραδιαζε τους ακατανοητους ισχυρισμους παραθετοντας 'μελετες' απο ζαρζαβατικα και φοιτητες στην Ινδια, που σιγουρα ουτε ο ιδιος κατανοει και παρεπιπτοντως ποτε δεν προκειται? Ισως ειναι το νεαρο της ηλικιας του αλλα το μεγαλυτερο σφαλμα ειναι δικο μας που ανεχθηκαμε να αντιπαρατιθεμεθα χωρις καμμια ουσια τελικα. Γιάυτο και ο σχολιασμος περι 'ευθυμιας' γιατι μονο χιουμοριστικα μπορεις να αντιπαρατεθεις σε εμμονικα συνδρομα. Ασχετα αν η ανταπαντηση στο συγκεκριμενο επρεπε να ειχε τελεισει απο την πρωτη φορα.
Εσενα ομως γιατι σε πειραξε? Επειδη το συγκεκριμενο μελος κατα καποιο τροπο εκφραζει και τη δικη σου θεση?
Πρεπει για να εκφρασεις τη σκεψη σου και την θεση σου, στην οποια περιπτωση του suntafe, να εχεις κανει 100 ποστ πρωτα?
Αντι να δεις αν πραγματικα αυτα που λεει στεκουν και ισχυουν και να αντιπαρατεθεις επικοδομητικα(πιστευω κανενας ουτε φυσικα ο nikkrith δεν διαβασε σωστα την 'ινδικη' μελετη οπου μιλα για στοιχειομετρια αναλογη της καυσης βενζινης, κατι που φυσικα δεν ισχυει στην πραξη, ουτε οτι μιλα για αρκετα μειωμενα co2) επιτιθεσαι χωρις λογο και αιτια.
Τελικα ολοι μεσα μας κρυβουμε κατι αλλο απο αυτο που φαινεται η που θελουμε να φαινεται, και δοθησης της αφορμης το βγαζουμε απο μεσα μας με το χειροτερο τροπο.Μετα ηρθε και το μπαναρισμα (του suntafe) απο τον διαχειριστη , που εδειξε υπερμετρη ευαισθησια οταν γυρω γινεται πολεμος με πυραυλους και αυτος 'τιμωρει' αυτον που ριχνει με σφεντονα, για παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου. Μα ο ιδιος ο suntafe το ειπε αυτο, θα μπορουσε καλλιστα να μην πει τιποτα οπως ολοι οι υπολοιποι διπλοι/τριπλοι κωδικουχοι, και αντι να λαβει ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη με την αναλογη αιτιολογια που θα ζηταει και την αποψη του, οπου ο santafe θα μπορουσε να εξηγουσε, αυτοματα και χωρις κανενα αλλο λογο καθαιρειται. Αποφασιζομεν και διατασσομεν, λες και εγινε κανενα εγκλημα.
Εχω ζητησει απο τον διαχειριστη να αλλαξω το ονομα χρηστη που εχω (για προσωπικους λογους) πανω απο μια εβδομαδα, αλλα τιποτα. Επελεξα να μπαινω απο το ipad μου και να μην χρησιμοποιω τον υπολογιστη της δουλειας μου, λεγοντας μαλιστα ακριβως αυτο, κατι που δεν κανει κανενας αλλος, και αποτελεσμα big ban(g)!
Ωραιο!!Φιλε Αντωνη,
αν εβλεπες πιο προσεκτικα αυτα που παραθετει ο suntafe, και οχι την προσωπικη σου αποψη περι υγραεριοκινησης, καθως και την επεξηγηση που δινει για την συνδεση του μεσω αλλου υπολογιστη θα καταλαβαινες οτι ο suntafe ειμαι εγω και δεν πιστευω οτι θα με στολιζες με ολα αυτα τα κοσμητικα ανευ λογου καi αιτιας ουτε οτι θα επρεπε να καταθεσω τα επαγγελματικα μου διαπιστευτηρια για να εκφερω αποψη, οχι εγω αλλα και ο καθενας που θελει να συμμετασχει, στο θεμα.
Με την παρεμβαση σου, που τελικα θελεις να δειχνεις οτι υπεραμυνεσαι της ελευθερης εκφρασης και μπλα μπλα, απλα δειχνεις οτι εισαι εσυ βασιλικοτερος του βασιλεως οταν δεν συμφωνει καποιος (ο 'αγνωστος' suntafe) μαζι σου και μαλιστα χωρις να εχει κανει καμμια προσωπικη αναφορα σε σενα και χωρις να εχει θιξει κατι που ειπες.
Αυτο προς σκεψη, αν και δεν θα επρεπε γιατι ειμαι πανω απο 15 χρονια νεωτερος σου, αλλα ποτε δεν ειναι αργα!Ευχαριστω για τη φιλοξενια αυτα τα δυο χρονια περιπου που ειμαι μελος και παρακαλω τον διαχειριστη να με διαγραψει, αφου δεν γινεται να αλλαξει το ονομα χρηστη, ελπιζω οσο γρηγορα με διεγραψε σαν suntafe.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Μετα ηρθε και το μπαναρισμα (του suntafe) απο τον διαχειριστη , που εδειξε υπερμετρη ευαισθησια οταν γυρω γινεται πολεμος με πυραυλους και αυτος 'τιμωρει' αυτον που ριχνει με σφεντονα, για παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου. Μα ο ιδιος ο suntafe το ειπε αυτο, θα μπορουσε καλλιστα να μην πει τιποτα οπως ολοι οι υπολοιποι διπλοι/τριπλοι κωδικουχοι, και αντι να λαβει ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη με την αναλογη αιτιολογια που θα ζηταει και την αποψη του, οπου ο santafe θα μπορουσε να εξηγουσε, αυτοματα και χωρις κανενα αλλο λογο καθαιρειται. Αποφασιζομεν και διατασσομεν, λες και εγινε κανενα εγκλημα.
Εχω ζητησει απο τον διαχειριστη να αλλαξω το ονομα χρηστη που εχω (για προσωπικους λογους) πανω απο μια εβδομαδα, αλλα τιποτα. Επελεξα να μπαινω απο το ipad μου και να μην χρησιμοποιω τον υπολογιστη της δουλειας μου, λεγοντας μαλιστα ακριβως αυτο, κατι που δεν κανει κανενας αλλος, και αποτελεσμα big ban(g)!
Ωραιο!!..............
Ευχαριστω για τη φιλοξενια αυτα τα δυο χρονια περιπου που ειμαι μελος και παρακαλω τον διαχειριστη να με διαγραψει, αφου δεν γινεται να αλλαξει το ονομα χρηστη, ελπιζω οσο γρηγορα με διεγραψε σαν suntafe.Kαπου τα μπερδεψες .Δεν ηταν παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου αλλα διπλου λογαριασμου.Αυτο απαγορευεται απο τον κανονισμο.Μπορεις να μπαινεις απο οσα σημεια θελεις αλλα με τον ιδιο λογαριασμο.Γιατι εφτιαξες αλλον;Αφου αυτο που ζητησες ηταν σε εκκρεμοτητα ακομα,με ρωτησες στις 16-10-2012.Τεσπα αν δεν σου αρεσει μπορεις απλως να μην μπαινεις στο φορουμ.
-
Και όλα αυτά επειδή το 95% των χρηστών στα διάφορα fora ΔΕΝ διαβάζει τους κανονισμούς:
viewtopic.php?f=11&t=48111
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μετα ηρθε και το μπαναρισμα (του suntafe) απο τον διαχειριστη , που εδειξε υπερμετρη ευαισθησια οταν γυρω γινεται πολεμος με πυραυλους και αυτος 'τιμωρει' αυτον που ριχνει με σφεντονα, για παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου. Μα ο ιδιος ο suntafe το ειπε αυτο, θα μπορουσε καλλιστα να μην πει τιποτα οπως ολοι οι υπολοιποι διπλοι/τριπλοι κωδικουχοι, και αντι να λαβει ενα μηνυμα απο τον διαχειριστη με την αναλογη αιτιολογια που θα ζηταει και την αποψη του, οπου ο santafe θα μπορουσε να εξηγουσε, αυτοματα και χωρις κανενα αλλο λογο καθαιρειται. Αποφασιζομεν και διατασσομεν, λες και εγινε κανενα εγκλημα.
Ωραιο!!..............
Ευχαριστω για τη φιλοξενια αυτα τα δυο χρονια περιπου που ειμαι μελος και παρακαλω τον διαχειριστη να με διαγραψει, αφου δεν γινεται να αλλαξει το ονομα χρηστη, ελπιζω οσο γρηγορα με διεγραψε σαν suntafe.Kαπου τα μπερδεψες .Δεν ηταν παραπτωμα διπλου κωδικου εισοδου αλλα διπλου λογαριασμου.Αυτο απαγορευεται απο τον κανονισμο.Μπορεις να μπαινεις απο οσα σημεια θελεις αλλα με τον ιδιο λογαριασμο.Γιατι εφτιαξες αλλον;Αφου αυτο που ζητησες ηταν σε εκκρεμοτητα ακομα,με ρωτησες στις 16-10-2012.Τεσπα αν δεν σου αρεσει μπορεις απλως να μην μπαινεις στο φορουμ.
Το ολο θεμα εγινε για να διαγραφει/απενεργοποιηθει, οπως θες πεστο, ο πρωτος κωδικος χρηστη και αντι να γινει αυτο διαγραφτηκε ο καινουργιος κωδικος χωρις μαλιστα να γινει εστω και μια τυπικη επικοινωνια απο την διαχειριση.
Δεν αναρωτηθηκε γιατι το δηλωσα ενω θα μπορουσα να μην πω τιποτα?
Ψιλα γραμματα!Τελος παντων, καλη συνεχεια.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Ωραιο!!..............
Το ολο θεμα εγινε για να διαγραφει/απενεργοποιηθει, οπως θες πεστο, ο πρωτος κωδικος χρηστη και αντι να γινει αυτο διαγραφτηκε ο καινουργιος κωδικος χωρις μαλιστα να γινει εστω και μια τυπικη επικοινωνια απο την διαχειριση.
Eνα πμ γιατι δεν εστειλες;
-
Χαχαχα μιλα ρε Παντελη και ο nikkrith αφηνιασε εγραφε αλλου οτι ο suntafe ειμαι εγω...... οτι αποκαλυφτηκα επεσαν οι μασκες κλπ.....ρε τι ζορια τραβαει ο κοσμακης οτι να ναι............
-
Eνα πμ γιατι δεν εστειλες;[/quote]
Και με το αλλο που εστειλα τι βγηκε?
Υγραεριοκίνηση!